OTH 6x16

Skrattade ni lika mycket som mig? Ett av säsong 6s bästa avsnitt. "I AM Peyton Sawyer" (Peyton), "She's the real Peyton"  (Lucas) "Why do people always leave" (Casting-Peyton-tjej), "He's starting! Oh, sorry.." (Haley), osv... Så många otroligt roliga kommentarer och liknande i detta  avsnittet. *garv*.

In på youtube för att lägga in videor från avsnittet...
Embedding disabled by request. Oh crap. haha :P Därför lägger jag in länkar till youtubeklipp från avsnittet istället. Kolla dem om ni vill återuppleva delar av avsnittet.

http://www.youtube.com/watch?v=g46plHmPdMs

http://www.youtube.com/watch?v=kRVXWnrmQbE

http://www.youtube.com/watch?v=Fp5uXhB07Pw&feature=relatedBlev bara Naley/Jamie bilder för jag hittade inga andra som var nog stora... Tyvärr. Leyton och Brooke får vänta till nästa vecka, för nästa vecka är helt... oj oj... bästa Leyton (Lucas/Peyton) - avsnittet någonsin. Det är nästa vecka som de (som jag) som trodde att Hilarie och Chad var så bra skådespelare att de inte kunde bli bättre... Ni får se upp, och ni lär nog bli lika förvånade som mig. Jo, det är så att jag råkade snubbla på avsnittet (Leyton klipp) på youtube för ett tag sedan... Kan inte säga att jag skäms, eller ångrar mig att jag har sett det, för det går inte att få nog. Det är en riktig "no miss". Det vill säga, man får inte missa det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0