One Tree Hill, säsong 6, AVSNITT 17! <3

Jag brukar inte fuska och se hela avsnitt av OTH före de visas på tv'n i Sverige men det här avsnittet hade jag faktiskt sett. Inledningen är ju klockren... ha ha.. "I'm a mom for Gods sakes. Ick!"

Jag älskar det här avsnittet, jag gör verkligen det. Mer än vad jag älskar serien i allmänhet nästan, och då är det mycket kärlek. =P Alla skådespelarprestationer, klyftiga (klyschiga kanske också?) repliker, alla tårar och alla känslor... Mest Lucas och Peyton, men också Brooke och Julian, samt Mouth och Millie (dom växer för mig alltså, jag håller på dem). Mouth har mognat så mycket och han är så kärleksfull.. Det märks att han älskar Millie!

Chad och Hilarie har alltid varit bra skådespelare men i det här avsnittet är de så fruktansvärt bra. Jag får inte nog av Leyton scenerna, men jag måste erkänna att jag inte gillade att de hade satt ihop nästan alla scener med Lucas och Peyton efter varandra. Varför inte sprida ut dem lite? Alla scener utom en var ju avklarade redan före första pausen... Men att sprida ut det kanske hade gjort att det hade tappat dramatiken.. Jag vet inte. Hur som helst så grät jag när jag såg avsnittet första gången, så bra är Hilarie och Chad i det här avsnittet.

Men det är en sak jag inte förstår... I köksscenen med Lucas och Peyton, då översättaren skrev "Kalla det inte för det" (eller något sånt), sa Peyton (Hilarie) då "It's not an IT" eller sa hon "It's not an END?". Jag har alltid trott "end", men när jag såg översättningen så blev jag osäker. Båda passar in, för före det sa Lucas (Chad): "But if continuing this pregnancy means I loose you, then we end it".

Någon som vet??

Lite uppdatering om de andra paren då.

Mouth och Millie; Äntligen lite vuxendrama mellan dem! Eller hur? Naley (Nathan+Haley) står nu för lyckan och allt är rosa moln och glitter, så det är skönt att allt inte är en dans på rosor för Mouth och Mille. Det får mig att gilla dem mer. Jag håller med Mouth när han säger att han vill att de fortsätter att vara den versionen av dem, och inte som de var förut.
Han är så pass mogen att han till och med erkänner att han har gjort fel, och i princip ger Millie en ursäkt till varför hon gjorde som hon gjorde. Jag förstår dem båda; Millie gjorde fel, men det gjorde Mouth också.

Brulian då: Brooke + Julian. Kärleken växte väldigt fort, men de är så söta alltså. Brooke har hittat den rätte, det tycker jag verkligen. I det här avsnittet märks det, åter igen, som i flera andra avsnitt, hur mycket hon har växt som människa motför de tidigare avsnitten. Hon är rent utav rädd för att ge sig själv till någon annan, på grund av allt drama med Lucas, Owen, kanske även Chase (som de förresten verkade GLÖMMA när de pratade om att Brooke älskade Lucas sist!)...
Jag hoppas att det blir Brooke och Julian i slutändan, för han skulle vara perfekt för henne. Han är rolig som henne, han är omtänksam, kärleksfull och snäll. Men inte perfekt, och det är vad hon behöver. Något att bita i, om du förstår vad jag menar. Allt ska inte vara en dans på rosor, för då bleknar kärleken fort.

Nathan och Haley behöver ingen närmare beskrivning. De är inne i en bra period, då de övervinner allt tillsammans. Utan sån kärlek är inte OTH detsamma. Tänk vad tiden går fort... De har redan varit gifta i sju år ;D

Tror ni att Peyton dör? Lägg INTE in spoilers (dvs, om ni vet att hon dör eller att hon inte dör, förstör inte för andra genom att skriva det)!


Kommentarer
Evelina

Men oj, vad olika vi tycker! Det här var det näst tråkigaste avsnittet jag sett! (Det tråkigaste var det där "gammeldagsa" som CMM skrivit)Serieskaparnas största misstag var utan tvekan att dom pajade Brucas förhållande till förmån för Leytons.. (Eller rättare sagt alla Broke förhålladen!) Leyton har INGEN kemi överhuvudtaget om man jämför.... De är mer som "syskon" än kära, även om Peyton alltid varit så jobbigt klängig på Lucas..Men Sophia är ju också en sådan bra skådis att hon får bra kemi med alla! Jag gillade fakstiskt henne både tillsammans med Lucas, Chace och Felix! Felix var ju hur gullig som helst mot henne trots att han var en "badboy", typ! Och jag håller med dig om att de "glömt" Chace, fattar inte varför dom gjorde slut efter skolavslutningen för att hon skulle flytta.. Dom var ju kära? :S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0