One Tree Hill - Säsong 7, avsnitt 3

Introduktionen i kvällens avsnitt var otroligt uppfriskande. Först då Haley, som tittar på ultraljudsbilden. Inte särskilt uppmuntrande, men fridfullt och snyggt ihopklippt med det andra som visades: Först Brooke som sprang iväg för att hon hade bråttom till jobbet, och så Skills...

Aw, denna Skills. hehe. Så otroligt kul att han ringde JAMIE för att bära ut ödlan. Som för övrigt var så väldigt SÖT! :D hehe. Jag trodde inte Skills skulle vara rädd för en ödla. :P Men hämnden på Mouth i slutet var kul. Väldigt kul. Ormen var också väldigt söt. haha.
Jamie och Skills är förresten så väldigt söta! Jamies råd att Skills skulle prata med Mouth och råden han gav om "miss Lauren" var helt underbara. Han är en smart grabb! =P

På tal om roliga människor: ALEX. Först scenen med Millie på hotellrummet, då Alex ville sova istället för att gå på fotograferingen. "Heej lilla räknefår". hehe. Och även då Julian kom in med kaffe och tidningar.
"You must be Alex"
"And you must me jummy".
:P Hon ställer till med problem, det gör hon. Men hon är så rolig. Ikväll var ju andra gången hon förnedrade Brooke, och ikväll var det genom att kalla henne gammal. Brookes min var oslagbar. hehe.
Att Alex fick veta att Julian är filmproducent var bra, i och med att Alex nu fick visa att hon kan mer. (Att skriva manus alltså)

Rachel och Dan passar inte alls bra ihop, men tillbakablicken förklarade ändå liiite mer varför de är tillsammans. Jag tror Rachel har mycket innanför pannbenet, men hon tycker inte att hon får visa det. Och kanske inte vet att hon faktiskt är smart. Och främst SNÄLL. Hon verkade genuint bry sig om Dan där i tillbakablicken då hon sa att hon behövde honom och att hon skulle rädda honom. Typ, något sånt sa hon. Tragiskt att hon hade börjat jobba som strippa, och säkert var det inte första gången hon låg med någon för pengar. Dan kanske inte betalade henne just då, men hon antydde ju i alla fall att om han ville ha mer skulle det kosta honom. Det förvånar mig inte alls, tyvärr. Kan inte Brooke komma och rädda henne igen??? :P Vet någon i Tree Hill om att Dan och Rachel är gifta??

På tal om Brooke så var det, för mig, så underbart att se att Haley vände sig till Brooke och inte bara hade Quinn nu att luta sig mot då det blev jobbigare, allt drama med Renee. Deras vänskap kommer förhoppningsvis aldrig att förändras, och det är synd att man inte fått se den lika mycket på ett tag. Då de bodde ihop i början där, efter att Haley kom hem från turnén, DÅ fick man verkligen se vilken stark vänskap de har. Och det var ju då det började.

Mouth och Nathans vänskap är också stark och i och med att Mouth nu är "fienden" är jag glad att man får se ännu mer hur bra vänner de är. Nathan tyckte ju Mouth skulle ta vara på sin karriär, men Mouth backar. Det ska bra vänner göra i situationer som den där.

Nathan/Renee/Haley dramat visar hur moget förhållande Nathan och Haley har. Haley litar på Nathan, men jag får känslan av att inte hela hon tror på honom. Särskilt i och med det hon sa om att han gifte sig och fick barn ung så hon förstår om han utagerar allt sånt nu. Haley verkar tro att det finns en liiiten risk att Renee talar sanning, även om en stor del av henne tror sin man. Kanske är det för Jamies skull hon ändå tvivlar lite, att hon inte vill vara naiv. Jag vet inte. Hennes kemi med Clay är förresten otrolig. Det märks att de har känt varandra länge, och det faktum att det gör det gör serien trovärdigare. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0