Lucas Scott

Lucas var en intressant karaktär i OTH: Boknörd, jättesnäll och ganska utstött från de andra och så "plötsligt" blev han populär och hade två tjejer efter sig. Minst. :P Han slutade som författare, som vi vet.



Lucas var, enligt mig, alltid godhjärtad även om han gjorde fel val ibland. Han ville alla väl och kände att han ville skydda de han älskade.

I det stora hela gillar jag Lucas för att han alltid ville väl.

Vad tycker du är det bästa med Lucas?

Kommentarer
Kerstin

Det finns mkt jag gillar hos honom, och då pratar jag inte om utseende. (även om det såklart är ett plus) Utan hans personlighet. Hans sätt att hjälpa sina nära och kära. Även om han ogillar personen ifråga så bryr han sig alltid. Räddar Dan ur branden, stöttar Nathan i basketen trots hur han beter sig m.m.

Han ger aldrig upp helt enkelt.



Jag vet inte om detta har så mycket med att göra med honom bara. Men hans sätt att så djupt älska Peyton och att han kan gå över eld och vatten för henne.

2011-04-22 22:21:44
Fanny

Jag älskar att han aldrig gav upp. När han fick reda på att han hade en hjärtsjukdom fortsatte han trots det kämpa och spela ändå. (Kanske inte var så bra i just det här fallet men han har kämparanda) Och när han sedan inser att han inte kan spela längre så deppar han inte ihop helt. Visserligen sörjer han att han aldrig kan bli professionel, men samtidigt försöker han hitta en ny dröm. Och lyckas nå sin andra dröm.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0