Vilken OTH-karaktär?

Jag fick ett tips av Felicia (som kom 3a i bloggtävlingen som jag hade i helgen) att höra med er vilken OTH-karaktär ni skulle vilja vara för en dag om ni fick välja!
Vem vill du vara och varför?
Eftersom jag använder skolans dator vet jag inte riktigt nu hur man klistrar in bilder, så detta får bli ett bildlöst inlägg! =)
Vilken OTH-karaktär skulle du vilja vara för en dag? Varför? Kommentera nedan!

Kommentarer
Your BFF! <3

Mia eller Alex... Svårt att bestämma sig men tror Mia... Du vet varför. ;D

2011-02-07 17:03:16
oth <3.

Jag har två frågor till dig :).



1. En av mina största drömmar är att besöka Wilmington när skådespelarna är där, men det verkar aldrig som att det kommer hända. Jag har försökt att övertala mina föräldrar men det går inte så bra.. Har du något tips hur jag kan ta mig dit?



2. I säsong 3 så träffar Peyton Ellie hennes biologiska mamma rätt så mycket och jag undrar om du vet vart stället där Ellie bor spelas in?



3. Skulle du kunna tänka dig att bo i Wilmington i framtiden? Om du skulle vilja det, varför? Om inte, varför? :).

2011-02-07 17:48:20
Malin L

Tror nog jag skulle vilja vara Karen Roe. Det låter kanske lite konstigt med tanke på hennes bakgrund men isåfall valde jag henne för att hon är ju otrolig stark, vet vad hon gör, har stor erfarenhet av dem hon som har gemongått, är omtänksam om andra. de hon gemongått: Bli gravid under high school, blev sviken av Dan, uppfostra Lucas enstående (m hjälp av Keith såklart), skapa eget företag: karens cafe, tric. Karen har ju otroligt tur att ha någon som bryr sig om, stöttar henne, alltså Keith på hela vägen, i slutet blev hon äntligen förälskad i Keith, Keiths bortgång, gravid m K´s barn, beslut att lämna Tree Hill och leva nytt liv med Andy. ja, det är ju hemskt men ändå jag vill vara hon som en enstående, stark kvinna. ;)

Men om en ung person i OTH så väljer jag nog Brooke, hon är liksom Karen. Stark, envis, visste vad hon gör, vill, har människor som verkligen bryr sig om henne.

2011-02-07 19:56:44
Sofia

Oj, vad svårt! Det finns många. Brooke eller Haley.

Brooke för att hon är en så stark, framåt och vacker kvinna. Haley för att hon har en sådan underbar familj, bedårande röst och ett hjärta av guld. :)

2011-02-08 05:34:45
http://liimitededition.blogg.se/
sofia

Eller så skulle jag vilka vara Quinn! Vilken utstrålning den tjejen har! Och att klara av att ha blivit skjuten. Jag gillar precis som henne, att fotografera. Sen att man får clay till kille ;) Mums

2011-02-08 06:42:44
http://liimitededition.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0