Till nya läsare

Tänkte att jag kunde berätta lite om mig, för er som inte har hittat min blogg via kanal5.se.Mitt namn är Malin Lundström. Jag är 21 år och har skrivit om tv-serien One Tree Hill på http://kanal5.se/onetreehill i ett par år nu. Gör det fortfarande, och har skrivit mycket av det du hittar på sajten.

Har även startat den här bloggen för att ha "mitt eget" om OTH. Kunna lägga upp lite blandade texter om serien och bestämma lite mer själv. :-)

Min relation till One Tree Hill är stark. Jag älskar serien och i och med Kanal5 och mycket mer har jag gjort OTH till mer än en tv-serie för mig. Jag har till och med besökt riktiga "Tree Hill" som du kan se under kategorien "Wilmington". Träffade många av skådespelarna och hade verkligen en underbar resa. Obeskrivligt.

Vill du veta mer om mig eller fråga om OTH kan du maila mig på: inte.lagom.liksom-89@hotmail.com.

Kommentarer
Petra

va roligt med en oth blogg :)

2011-01-19 22:10:25
http://tvtown.blogg.se/
Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]

det var inte igår jag gjorde denna! Kul att du gillar den så mycket. men jag gör gärna en helt ny i samma stil om du betalar ;)Annars kn jag hjälpa dig med lite småändringar så klart. :Dmejla migg din inloggning, bilder du ska ha, vart som bilderna ska vara, vad för text som ska ändras och vad de ska stå m.m

2011-01-20 01:35:46
http://idatallhed.se
Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]

nars har jag ett tips till dig. en kompis till mig som heter matilda är ett stoooooort OTH fan, kanske skulle du be henne göra en härligt inspirerande OTH-header åt dig? :)men jag ställer gärna upp om du vill så klart.. tänkte bara de kunde vara kul eftersom hon kan mycket om OTH och jag har aldrig sett ett avsnitt :Pmin kompis blogg; tusanmatilda.blogg.se

2011-01-20 01:40:45
http://idatallhed.se
Rebecka - A photo diary

HEY! Hur är det med dej idag? :D

Fin blogg!

Ida Tallhed

om du är villig att betala 200kr så skulle vi kunna göra om designen helt. Eller lixom ändra lite grand. Till något liknande. Kanske bara göra bloggen lite bredare och headern lite snyggare!? :) I samma färger om du vill annars så en helt ny färgskala!? :)

2011-01-20 17:40:32
http://idatallhed.se
Petra

sv: Jo det är klart jag kan göra! Kan lägga upp ett inlägg senare ikväll :) Är det något speciellt du vill att jag ska ta upp?

2011-01-20 18:56:36
http://tvtown.blogg.se/
NATTIS

Åh, gud vad roligt med ännu en OTH blogg!!

Träffade du James lafferty då också?!

2011-02-28 17:20:42
http://nataliestenroos.blogg.se/
NATTIS

Åh, gud vad roligt med ännu en OTH blogg!!

Träffade du James lafferty då också?!

2011-02-28 17:21:09
http://nataliestenroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0