') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

OTH 8x12

Heeelt otroligt underbart avsnitt! :D Roligt och samtidigt hade det känslosamma scener.

Första scenen med Nathan och Haley när de pratade om Kellerman var så himla söt, där när Haley skulle stötta Nathan när han var sur på Kellerman. :P "Professor what's-his-face". :D

Och så alla scener med Brooke och tjejerna (vilket nästan var alla scener) var så roliga. Rått kött i Quinns handväska (och piercingen), de rosa scarfsen, Millies "tramp stamp" i form av stövlar (så kul scen när de hittar den!)... Och stackars Brooke när hon får höra om kondomer och kyssar med främmande män och tror att hon var otrogen!!! :S



Men jag ÄLSKADE Sylvia i avsnittet också. Hon gjorde väldigt mycket. Det var roliga scener och kommentarer med henne (typ då hon svarade i telefonen när Julian skulle ringa Brooke, hahaha, "She'll give you a ring later". Brookes blick var oslagbar!) och även i början där då Brooke säger "My ring!" och håller upp handen där hon har leksaksringen och Sylvia säger "That's a little tackier than I remember it". hahaha. Det var så roligt när Brookes telefon ringde och det var Sylvias telefon men stod "Smother-in-law" på skärmen.

Sylvia hade ju även dramatiska scener med Brooke, och känslofyllda mot slutet. :-) Så himla gulligt det Sylvia, Julian och Haley gjorde i kyrkan.

Jag har blandade känslor om det som Brooke sa om Peyton. Det lät som att hon inte var vän med henne på samma sätt nu, men samtidigt fick jag ändå känslan av att hon sa det på det sättet för att hon var deprimerad och besviken för att Peyton inte kunde komma till bröllopet. Vilket jag för övrigt blev riktigt sur över. Särskilt förklaringen att Sawyer var sjuk... Nåväl, jag hoppas ändå man får se något levnadstecken från Lucas och Peyton i säsong 9! :D



Och jo, scenerna då Quinn, Alex och Millie går till tatueraren för att fråga om Millies tatuering gillar jag skarpt. Särskilt då man får se Alex tatuering och hon förklarar innebörden. (Jag tror Jana har den på riktigt... :D) Quinn och Alex verkar få en väldigt bra vänskap, jag gillade deras scener. Det var så bra då Alex pratade om ärren, och att hon fick sina av svaghet medan Quinn fick sitt från en stund av styrka. Alex är smart när hon vill :D Jag gillar henne!

Vad tyckte du om kvällens avsnitt?

3 timmar kvar!! :D

Kl 18.00 börjar One Tree Hill på Kanal 5! ÄNTLIGEN! :D Avsnitt 12, säsong 8:

Kolla in promotrailern!

Läs om avsnittet här.


Jimmy Edwards

Jag kom att tänka på Jimmy Edwards nyss, han som sköt på skolan i säsong 3. Min syster kom på att det ju finns en låt av Jimmy Eat World i OTH som heter "Kill", vilket är ett ganska stort sammanträffande...

Nåväl, Jimmy. Det var ett bra avsnitt i säsong 3, och väldigt bra att de tar upp ett sånt viktigt ämne. Särskilt i USA där sånt inträffar på skolor ibland. Och mobbare samt mobbade. Jag gillade att de tog upp bådas synvinklar i avsnittet för att öka kunskapen om ämnet.



Att faktiskt tänka efter hur man behandlar andra är viktigt. Lucas, Mouth och Skills var bra vänner med Jimmy men de gled isär (som Lucas, Mouth och Skills såg det). Jag hade önskat lite mer scener om hur de faktiskt gled isär, istället för att man bara såg Jimmy i de första avsnitten och sedan inte alls. Men jag tycker det var ett viktigt avsnitt, det där Jimmy skjuter på skolan. Det var känslosamt, äkta, sorgligt, dramatiskt och ett riktigt bra och speciellt avsnitt.

Jag tror Jimmy var en godhjärtad människa innerst inne, han ville ju faktiskt inte skjuta någon. Han kände skuld över att han träffade Peyton och han släppte iväg Abby då hon hade diabetes och inte kunde vara kvar. Istället var det han själv som han sköt.



Jag måste säga att jag är glad över att Mouth (i säsong 5 särskilt) fortfarande verkade tänka på Jimmy och sakna honom. Det visade att Jimmy betydde mycket för Mouth, men att Mouth ville något annat än Jimmy för stunden och att de därför slutade umgås.

"You've just had a Mouthful"

Jag tycker verkligen det var kul för Mouth att han lyckades få jobb som sportkommentator! Han passar verkligen som det, och det är en stor inspiration (även om han bara är en tv-karaktär) att se att man kan lyckas med något om man bara har ett enormt driv för det. Bara man vill så klarar man det! :D



Jag tror man ska gå efter något som man alltid drömt om, något man alltid har haft ett driv för. Mouth satt ju alltid på rivercourt och kommenterade matcherna och det hjälpte honom att träna inför framtiden! :)

Musiken i OTH

Musik har alltid spelat stor roll i OTH, och det är jag jätteglad för! Tänk om jag till exempel aldrig hade fått höra talas om Kate Voegele? Katastrof! Eller Wakey!Wakey! (Grubbs)? De är ju så bra!



Nu senast i raden är ju Jana Kramer, och några av hennes låtar kommer spelas i kommande avsnitt... Så håll utkik! :) Skivan släpps snart också tror jag. Jag lääängtar! :D

Många andra låtar som har spelats i OTH älskar jag... Typ Missy Higgins - Where I stood, som spelas när Lucas friade till Peyton första gången (i flashbacken i säsong 5) och även Son's gonna rise av Citizen Cope som Peyton, Brooke, Deb och Karen dansar till i säsong 2 (när de ska dansa för Debs skilsmässa bland annat ;D).

Musiken i OTH är underbar och blir bara bättre. Låten som Kid Cudi sjunger när han spelade på Tric i säsong 8 (Erase me) var riktigt härlig också tyckte jag...


På söndag är det dags!!!

JAPP, på SÖNDAG, NU på SÖNDAG, visas avsnitt 12, säsong 8 på Kanal 5!!! :D Ett roligt och händelserikt avsnitt. Läs mer här:

http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4971365/1.0 

Lite bilder från avsnittet:










Haley och Chris turné

Visste ni att Haley, Chris och The Wreckers turné som de gjorde i säsong 2 faktiskt skedde i verkligheten också? Jag tror jag har nämnt det en gång i bloggen men jag tänkte skriva lite mer om det...



Man har fått se det som extramaterial på en DVD-box. De åkte runt och uppträdde på olika ställen (bara i USA tror jag) och så fick andra OTH-skådespelare presentera showen i olika städer. Jag tycker det var en jättekul idé, hoppas de gör något liknande nån fler gång! :D

OTH har gjort mycket "verkligt" utöver serien, som att ha välgörenhetsmatcher i basket, fotboll m.m. Det är också något som jag verkligen älskar och beundrar med serien!

Julian och Alex

I säsong 9 vill jag se mycket mer av Julian och Alex vänskap igen! Man har hört att de är vänner, och de har haft någon enstaka gemensam scen. Som när hon kom tillbaka från filminspelningen och de höll på att filma varandra i köket till Julians dokumentär...

Men i säsong 7 så hade de så många scener, och han fick ju henne att tro på sig själv och bli en mer mogen människa! Det vill jag se mer av, deras nuvarande mogna relation! :)



Faktiskt, under kärlekstriangeln i säsong 7 hejade jag lite på Julian och Alex.. ;D Fast "Brulian" (Brooke och Julian) passar verkligen ihop, för de älskar varandra och det märks!

Vilket avsnitt...?

Emilia ställde en fråga igår som jag tänkte besvara:

Vilket avsnitt tycker du av alla avsnitt är bäst ?

Svar:
Det finns ALLDELES för många bra avsnitt för att välja, men jag kan nog säga ett favoritavsnitt per säsong i alla fall:

Säsong 1:
Jag tror det är avsnitt 15 jag tänker på... När Lucas kommer hem från sjukhuset, gör slut med Brooke och allt som händer i det avsnittet...

Säsong 2:
Avsnitt 8, när tjejerna sover över hos varandra. Det avsnittet gillar jag skarpt!

Säsong 3:
Avsnitt 13, stormavsnittet.



Säsong 4:
Avsnitt 13, när de ska ta kort på varandra och avslöja hemligheter under lektionstid.



Säsong 5:
Hmm... Avsnitt 9 är riktigt bra, när tjejerna blir inlåsta på skolbiblioteket.

Säsong 6:
Avsnitt 1! Jag ÄLSKAR Lucas och Peytons scener i de första avsnitten!



Säsong 7:
Avsnitt 8, utan tvekan. När Brooke, Haley och Quinn bakar "brownies".

Säsong 8:
Antingen avsnitt 11, som var det sista som visades på Kanal 5, eller avsnitt 13 som kommer att visas... Förmodligen 13! :D


Tatueringarna i OTH

Några av de mest minnesvärda tatueringarna från de tidigare säsongerna av OTH är Brookes tatuering, Lucas tatuering och Haleys tatuering.



Brookes tatuering gjordes före Lucas, eftersom hon visade sin för honom innan han gjorde sin... Men tydligen betyder de samma sak? De skulle betyda "Lek" eller något liknande, men betyder "Att tillhöra"... Det är därför Peyton, i säsong 6, påpekar till Lucas att Brooke och han har liknande tatueringar... hehe. :)



Lucas tatuering var en del av hans mindre mogna tid kan man säga... Första tiden med Brooke då han var rätt så upprorisk. :P Men roliga scener var det, särskilt date-scenen. Den gillar jag verkligen!



Haleys tatuering är också en stor favorit. Nathans basketnummer. :) En kärleksfull gest som visade hennes förändring mot att visa att hon gör sina egna val medan det visade att Nathan inte ville att hon skulle göra något hon skulle ångra. Att han älskade henne för den hon var. :)


Jamie - Haleys citat

Minns ni avsnittet där Jamie och André går till kyrkogården för att besöka Quentin? I det pratar André om att hans mamma är så ledsen och då säger Jamie det här (så himla fantastiskt sagt tycker jag):



Jag älskar Jamie och Andrés vänskap. De är så himla söta vänner och jag hoppas man får se mer av dem istället för t.ex Chuck och Jamie... De är också söta, men inte på samma sätt som Jamie och André var i säsong 6.

Lucas och Lindseys bröllop

Jag och Maja (min syster) håller på att se säsong 5, och har bland annat sett avsnittet där Luke och Lindsey nästan gifter sig. Det är ett händelserikt avsnitt på flera sätt, och faktiskt det 100e avsnittet av One Tree Hill! :)



Avsnittet är som sagt ett bröllop, som är väldigt jobbigt för Peyton, men det är också väldigt händelserikt på grund av kidnappningen i slutet, och vi tittare får också veta att Brooke vill ha barn! Jag tycker om avsnittet, men jag hade nog önskat lite mer fokus på Brookes önskan om barn och någon scen mellan Peyton och Lucas... :D Men jag älskar drömmen som Peyton har om att stoppa bröllopet. "When you fixed my car, you fixed my heart!"



Skills är ju också HELT underbar i avsnittet. Allt han säger när han står där vid bakluckan och delar ut öl om att Peyton ska sno Lucas från Lindsey, eller att Lucas kanske säger fel namn (som Ross gjorde i Vänner ;D)... Och hur Brooke stöttar Peyton i hennes sorg... Och Karen, så underbart att hon kom tillbaka i det avsnittet!

Är det någon fler än jag som VERKLIGEN tänker på det här avsnittet när ni hör Taylor Swifts låt "Speak now" (Lyssna HÄR)? :D Allt med Peyton, hur hon inte gillar Lindsey, och Peytons dröm...

Grattis James OCH Shantel!

Man skulle kunna tro att James Lafferty och Shantel VanSanten är hemliga tvillingar... De fyller nämligen år på samma dag! IDAG! :)



Ett stort grattis till båda två :) Om du har twitter kan du gratta Shantel på TheRealShantel och James på WildLife_TV :)

Kates nya musikvideo



Kate Voegele släppte en ny musikvideo för drygt 3 veckor sedan till låten Heart in chains som finns på hennes nya skiva "Gravity happens". Här är låten och videon:

http://www.youtube.com/watch?v=BNHuTRRS7pk

Den är ganska annorlunda, men påminner ändå på något sätt om Kates tidigare musikvideor... :)

Läs hennes blogg HÄR.

10 karaktärer i säsong 9...

Jag såg en artikel tidigare där en hade listat 10 karaktärer som han ville ha tillbaka i säsong 9 av OTH. Jag tänkte att jag skulle göra min egen lista med såna karaktärer. :) Men jag "klumpar ihop" några karaktärer som t.ex är gifta och borde komma tillbaka tillsammans. :D Alla de här måste inte komma tillbaka men jag vill se telefonsamtal eller brev från några av dem!

Lucas, Peyton och Sawyer:
Såklart vill jag se hur de har det, och förklara på något sätt varför man inte fått se eller höra nästan något av dem på flera år... Och jag vill se hur gammal Sawyer är!



Karen:
Hon betydde mycket för MÅNGA karaktärer, som t.ex Haley och även Brooke. Så även om inte hennes son kommer tillbaka vill jag att hon gör det. :) Fast då måste de förklara på något smidigt sätt varför inte Lucas och Peyton följde med... Men jag vill att hon kommer tillbaka!



Deb:
Vart försvann Deb egentligen?! Plötsligt var ju hon bara borta! :P Jag vill veta vad hon gör, och hon måste nästan komma tillbaka i sista säsongen för att visa att hon fortfarande finns i sin sons och barnbans liv.



Dan:
Måste väl säga Dan också, hehe. Att få honom förlåten av Nathan vore på tiden tycker jag.



Rachel:
Rachel fick inget bra avslut med Brooke (eller Mouth egentligen). Jag hoppas fortfarande att hon kan bättra sig och bli snäll.



Tim och Bevin med sonen Nathan:
Tokstollarna Tim och Bevin vore det kul att få se igen! Att man får se hur de är som par och att Nathan (den stora ;D) också får ha scener med Tim igen som tjejerna fick när de var inlåsta på biblioteket. :)



Jake och Jenny:
Om Jake kommer tillbaka vill jag ju helst att Peyton också finns där naturligtvis, men jag vill såå gärna se Jenny igen som 10-11 år... Hon har ju blivit så stor! Och få veta hur han har det... Kanske är han tillsammans med Nikki på riktigt (hmm, kanske?)? Var bor han? Vad jobbar han med? Det går ju faktiskt att Brooke eller Haley träffar dem på stan plötsligt eller något... Haley jobbade ju med honom och Brooke kände honom genom Ravens och Peyton.



Whitey:
Whitey måste komma tillbaka! Att få höra hur det är med honom och att han får vara en del av karaktärernas liv igen... Det vill jag i säsong 9!



Chris Keller:
Det vore kul att få se honom igen, men jag vill nog inte att han är samma omogna, "stuck up" typ som han var i de tidigare säsongerna... I "pokeravsnittet" (när han och Nathan spelade poker på en båt med en dvärg, en transvestit och 2 poliser) var han ju faktiskt rätt snäll och sålde sin gitarr så att Haley skulle få demon.



Shelly:
Jag vet inte om det skulle vara konstigt eftersom GiGi kom tillbaka en gång i tiden, men att få se Shelly igen och att Mouth faller för henne igen vill jag... De var så söta och fick inte nog med tid tillsammans i säsong 4!


Vilken låt...?

A hade en fråga till mig där hon undrade vilken låt som spelades när Karen besöker Dan i fängelset i avsnitt 21, säsong 4. Jag såg inte den när jag svarade på frågor sist, men nu får du svar A. :) Låten som spelas är "Say it isn't so" av gruppen MoZella. :)



Jag älskar verkligen det avsnittet, det har värme, komik, sorg, glädje, ilska... Allt. Jag älskar de sista säsongerna, men jag önskar seriens avslutning har samma känsla över det som säsongsavslutningen i säsong 4.


Mouth och Nathan

Jag tycker att det var så kul att Mouth och Nathan fick vänskapsscener ihop i säsong 6, och 7 (och lite 5), iochmed att Nathan var känd basketspelare och Mouth rapporterade "sportskvaller". Jag har börjat se om säsong 5 nu och fick intrycket av att Mouth hade kommit närmare Haley och Nathan då alla de bodde i Tree Hill (och Brooke och Peyton hade flyttat).



Det var jätteroligt att se Mouth och Nathan som bra vänner som stöttade varandra i vått och torrt! Jag saknar verkligen det måste jag säga! :-/ Nu i säsong 8 har det ju minskat... Hoppas man får se mer av dem igen i säsong 9! =)

Säsong 8 dvd / Säsong 9 promo

OJ, jahaa... Ni menade så! :D Tack Cassandra (och Emma)!
Har nu, tack vare dem, fått veta att DVD-boxen för säsong 8 släpps den 3 oktober! Så då vet vi det! Kul va? :D

One Tree Hill - Säsong 8 - DVD - Film

Jag var runt lite på youtube tidigare idag och hittade en video som jag bara var tvungen visa er! Det är ett fan som har gjort en video som skulle passa perfekt som promotrailer för säsong 9:

http://www.youtube.com/watch?v=fpCUS-gAMak&lc=3yD-Xnc_UQtqtUl9HJ6nAY6r6RIQXddVjNvzhe7gmgk&feature=inbox 

Jag hoppas att ni inte tycker videon avslöjar för mycket om vad som kommer att hända... Det är bara en liten grej som jag ser som ni kanske blir förvånade över men jag hoppas inte det gör något... :) Videon var såå bra!

Grubbs och Miranda

Först vill jag svara Cassandra som sa att säsong 8 kommer ut 3 oktober. Så är det inte. Resten av säsong 8 kommer ut om 8 dagar, dvs 31 juli! =)

Jag tänkte prata lite om Grubbs och Miranda, som delade några gulliga scener i säsong 7 innan hon blev utvisad till England och han skulle besöka henne när han åkte på turné.



Jag tycker de var så himla söta tillsammans! Att han gav henne blommor och kallade sig själv för hennes pojkvän, och friade så att hon skulle få stanna... Underbart sött tyckte jag det var. Hela Grubbs var så himla söt och rolig. Hoppas han (och hon) kommer tillbaka i säsong 9! Att man iaf får veta om de levde lyckliga i alla sina dagar... :D

Mia och Chase

Hej!
Nu är jag hemma och bloggar som vanligt igen! :)

Emilia vann tävlingen i quizet som jag la upp innan jag åkte! Grattis Emilia! :)

Vi satt på en jättefin restaurang igårkväll, och då kom jag att tänka på Mia och Chase... De hade nämligen Long Island Iced Tea på den restaurangen, och det var ju för att inte Chase kunde göra en sån som de fick kontakt och blev kära... Så himla gulligt! :D



Mia och Chase hade så himla många bra scener tillsammans, och fortfarande har. Särskilt i början av deras förhållande i säsong 6 ÄLSKADE jag deras scener. Första dejten, första kyssen, leendena, kommentarerna... De var så himla söta!

Åker bort :) Quiz

Hej!
Jag åker bort nu i några dagar så det kanske inte blir så mkt bloggande. På fredag är jag dock hemma igen och då bloggar jag som vanligt. :)

Tills på fredag har jag ett quiz till er:

1.
Vem är detta?



2.
Under filminspelningen av "Seven dreams 'til tuesday" sa Nathan ett citat ("You working hard or hard you working?" eller något sånt). Vilken film sa han att det kom ifrån? Ledtråd: Animerad/tecknad film.

3.
Vad hette Peytons fostermamma som dog innan säsong 1?



4.
Från vilken säsong är den här bilden?


Budskap med/i OTH

Jag tycker att One Tree Hill för med sig många bra budskap, både i musiken, scenerna och citaten/voiceovers som man hör i avsnitten. Budskapet i inledningen i säsong 1-4 och 8 ("I don't wanna be" av Gavin DeGraw) är ju också bra och hör ihop med avsnittet: Att våga stå för den man är och att vara sig själv!



Andra bra budskap tycker jag är:

- Att vi alla är olika
- Att vara en god människa
- Att ta vara på livet
- Att fullfölja sina drömmar
- ... Och att våga tro att det kan bli sant
- Att kämpa

m.m.



Vad tycker du är ett bra budskap från OTH?

Världens bästa film!

Jag ser en fantastisk film just nu! Var tvungen låna den när jag såg den på biblioteket (man kan låna filmer för 20:- ) också!

Nära & Kära heter den. På engelska: Prime.

Varför skriver jag det i OTH-bloggen då? Jo, Bryan Greenberg spelar den manliga huvudrollen!!

 

Den handlar om Dave och Rafi (Rafi är tjejen, spelad av Uma Thurman). Dave är 23 år och Rafi är 37, och de blir kära. Rafi går hos en psykolog, spelad av Meryl Streep. Psykologen visar sig vara Daves mamma, men det vet inte Rafi så hon berättar allt om deras förhållande... hehe. Den är rolig, romantisk, söt och jättebra! Får du möjlighet att se den så gör det! =))

Bra scener + citat

Här är två citat som jag älskar från OTH!
Bilderna är tagna från http://fuckyeahonetreehill.tumblr.com :)

one of my favs.

Det är från avsnitt 19, säsong 3.
Jag tycker verkligen om den här scenen, för Peytons relation till Larry (när han var hemma) var alltid så bra!
 
ceeleegibb:  one tree hill’s my favv, but i actually love this!

Den här scenen älskar jag också, efter cheerleadingtävlingen som "går fel", då flera är bakfulla och Brooke räddar situationen genom att börja dansa och låta dem bara ha kul och vara tonåringar! 
Voiceovern (texten) är så passande. Det är lyckligt, harmoniskt och minnesvärt :)

White Collar!

Hej!
Visste ni om att Hilarie Burton (Peyton) nu är med i en ny tv-serie? White Collar heter den!

 

Jag har bara sett några avsnitt då hon är med, men jag ska börja se det nu tror jag... Det är nämligen säsongstart ikväll kl 20.00TV11 för White Collar! Det är säsong 1 nu och Hilarie är med först i säsong 2 (början) och framåt, men ändå. :D Hon spelar karaktären Sara Ellis!


Säsong 9 :)

Jag såg att några av er har frågat lite om säsong 9 :) Jag tänkte bara bekräfta igen att JA, det blir en säsong 9!! =0) Tyvärr bara 13 avsnitt och det ÄR bekräftat att det blir en sista säsong!



Mer information om säsong 9 kan du läsa i det här inlägget från tidigare!


Kul fakta!

Några av er vet nog att jag är skribent för OTH-sajten på Kanal5.se också! :) Jag tänkte att jag skulle visa er en ganska rolig artikel som jag har skrivit en gång i tiden på den:

http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/2488826/1.0 

Det är kul fakta om OTH!

Visste du till exempel att varenda avsnitt (de har ju namn, oftast nämns de i USA och ibland i svenska tv-tablån) är döpt eller inspirerat av någon låt för att spegla Peytons musikintresse och allt det musikrelaterade i OTH? Eller visste du att de ofta (åtminstone för bara något år sedan) har haft årliga basketmatcher (och ibland andra matcher, som fotboll och softball) för att stödja olika välgörenheter?



Ett kul fakta som tyvärr inte står med på listan är att turnén som Haley åkte på i säsong 2 faktiskt var verklig! Tyler Hilton (som spelar Chris Keller) och The Wreckers åkte med Joy (Haley) på turné där olika personer från OTH fick inleda konserten i de olika städerna! :)

Bild från inspelning

Hej!
Är det någon som har lyckats maila till
[email protected]? Jag lyckas nämligen inte logga in på den... :S Så tills vidare är det samma mail som tidigare som gäller ([email protected])!!!
 

Hittade en bild från inspelningen av säsong 9 som jag tänkte visa er... Den fanns på Shantels nya Twitter. Shantel VanSanten är hon som spelar Quinn. Hennes nya Twitter är: TheRealShantel



Hur som helst. Bilden hon la ut var den här: http://twitpic.com/5qpwzd.
Den avslöjar ju ingenting förutom att Quinn och Clay är med i säsong 9, och det har redan blivit bekräftat. :) Tyckte att bilden var lite smårolig... Karln i svart hår (som Shantel "sminkar" eller vad hon gör) är nämligen Mark Schwahn, som har skapat OTH.

Clay, Kylie, Sarah, David och Quinn

Jag måste säga att jag faktiskt inte var så förtjust i Kylie, den där blonda tjejen som flirtade in sig hos Clay i säsong 7 (och försökte väl flirta med Nathan också). Hon hade någon rolig scen, som t.ex på 80-talspartyt när hon fastnade med håret i skåpet och Quinn klippte loss henne... :P Men i övrigt tycker jag att hon var väldigt överskattad. Hoppas att hon inte kommer tillbaka. Haha. :P

Jag ser ju om säsong 7 nu. Clay och Quinn började sin relation på ett väldigt bra sätt tyckte jag. Genom att finnas där gav Quinn Clay en chans att visa sin bra och mogna sida. Den sidan som kunde ha ett seriöst förhållande. Hon fick ju veta om Sara väldigt fort också, samtidigt som Saras spöke (Clays undermedvetna eller något) visste fort att Quinn kunde ta Saras plats hos Clay.  

 

David och Quinn hade jag velat se mer av. I alla fall de romantiska, gulliga, scenerna. Jag tycker inte att de verkade passa ihop, men det var nog för att man inte fick se så mycket av dem som par... De hade bra scener, av de man fick se. Kemi på något sätt. David verkade ju älska henne dock, men jag tycker det var en väldigt intressant och verklighetstrogen storyline att hon ville skiljas för att hon bara hade tappat gnistan och kärleken för honom. Det gillade jag.   



Hoppas att Clay och Quinn får en mer mogen relation i säsong 9, som det är nu tycker jag de är så "puttinuttiga" och sexfixerade... :P Det var ju så bra från början när de dejtade och lärde känna varandra! :D Jag förstår att Quinn behövde få en ny relation efter David; en relation där allt inte var så allvarligt. Men nu vill jag att de får visa att de kan vara mogna och seriösa (igen, de har ju fått det i några scener här och där. Men lite mer långvarigt!). :D

Frågor och svar

Mitt word fick "tuppjuck" (det blev något fel), så jag svarar på era frågor som handlar om säsong 9 i ett annat inlägg. :) De andra frågorna får svar nu! =)



L ville veta:

Vet du vilken säsong av OTH som börjar 31 juli på kanal 5? Har precis kollat klart på säsong 7, har boxen, men vet ej hur jag ska kunna se säsong 8.. kommer få abstinens :(

Svar:
Hej! Det är säsong 8 som börjar om den 31 juli! =) Närmare bestämt avsnitt avsnitt 12. :) Om du inte har sett avsnitt 1-11 av den säsongen kan du nog gå in på kanal5play.se och göra det här. :) Hittar du inte OTH där kan du nog gå in här och klicka dig vidare dit. :)

Shaunessy hade en fråga om mitt mail (jag svarade ju ett tidigare inlägg men det tåls att upprepas! :)):


Hej!

jag skulle vilja skicka ett mejl till dig!
kan dock inte hitta din mejladress på bloggen, så om du kunde skriva den hade väl varit ganska grymt !

OTH - det bästa som finns

ha en GREAT dag !

Svar:
Hej Shaunessy! Jag har skaffat en ny mail som är enbart för den här bloggen än så länge! =) [email protected] :) Så maila dit! Detsamma till dig :) Och jag håller med att OTH är det bästa ;D

Nicole frågade om Bloglovin':

Jag måste säga att jag till 100% uppskattar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

Svar:
Tack Nicole! Jag är faktiskt inte helt säker på om jag ens har bloglovin'. Det kan vara därför det inte funkar.. Jag hittade inte igen mina inloggningsuppgifter för jag var in dit så sällan, så det kan ha inaktiverats. :/ Men jag uppdaterar minst en gång per dag! :-)

Alicia hade frågor om min resa till Wilmington:

Hej, jag har läst din blogg och även på kanal5. Jag undrar bara hur har du fått tag i all information om vart alla inspelningsplatser är. Jag tycker din resa runt i "Tree Hill" är helt otrolig. Jag blir så lycklig när jag läser om det. Jag ska själv till USA nu i Augusti men som utbytesstudent och skulle så gärna vilja åka och se vart inspelningarna har varit och se alla ställen på riktigt, för min värdsyster älskar också One Tree Hill så hon jag och hennes kompis skulle kanske åka och kolla så skulle du vilja ge mig lite tips, bra platser och adresser och kanske vart du har fått din information ifrån? Det skulle vara guld värt för mig! Jag gillar din blogg, det är riktigt grym! Ha en underbar kväll!




Svar:
Hej Alicia! Att få tag i information om inspelningsplatserna och adresserna är inte så svårt. Jag har googlat, och mycket har jag också hittat på OTHforums.com. :) Vad kul att ni vill åka till Wilmington! Det är en sååå underbar stad! =D Maila mig ([email protected]) så ska jag skicka adresserna och informationen till er! Stor kram!

Amanda frågade om ett kommande avsnitt:

vet du om det det går på något sätt att se avsnitt 18 i säsong 8? hade gärna velat se det och sen när jag såg trailern blev jag väldigt sugen och när jag skulle söka på det gick det inte att se :(
förresten tycker jag din blogg är hel grym!

Svar:
Hej! Som du kanske vet börjar Kanal5 om med mitten av säsong 8 snart, men om du inte orkar vänta kan du maila mig så ska jag skicka dig lite tips på var du kan se avsnitt 18. :)


Tree Hill

Svaren på frågorna blir imorgon! :)

Tills dess: Har ni tänkt på hur många kändisar det bor i den lilla småstaden Tree Hill? 
Jag kom på det när jag såg OTH säsong 7 tidigare idag och David sa till Quinn: "Is this what you want? Great parties and celebrities?".



Det är ju egentligen som i Wilmington (verkliga Tree Hill) förutom att kändisarna som bor i Tree Hill (alltså karaktärerna) inte bara är/var skådespelare... Mia och Haley (bland annat) är sångerskor, Lucas OCH Dan har sålt bästsäljarböcker (och Dan hade en tv-serie), Nathan är känd fd basketspelare, Mouth är sportkommentator från TV, Brooke är känd som modedesigner... Listan är lång. :P

Förresten vet jag en gammal karaktär som är tillbaka i Tree Hill i säsong 9... ;D Det bekräftades via Twitter av honom och flera andra OTH-skådespelare. Maila mig på [email protected] om du vill veta vem det är! :D Det är en kille, det kan jag säga... Det verkar som att han har scener med Jana (Alex) för hon la upp bilder på dem på twitter, men jag är helt säker på att han kommer ha scener med Haley och förmodligen Nathan också... hihi ;D Hoppas jag inte sagt för mycket! Om ni gissar här nere kommer jag inte godkänna kommentaren med risk för att förstöra för de som inte vill veta vem karaktären är!

Paul "Dan Scott" Johansson

Jag såg Paul Johansson idag i "Sjunde himlen"! :) Det var grymt kul att få se honom där. :D



När jag var i Wilmington så fick jag höra att Paul var jättetrevlig, det sa bl.a ägaren på restaurangen där jag såg Joy (Haley). Det skulle vara kul att få träffa Paul nån dag! Däremot skulle det nog vara lite läskigt att stå öga mot öga med "Dan", hehe. :P

Visste ni förresten att Pauls pappa Earl Johnson (som har spelat hockey i Detroit Red Wings och vunnit Stanley Cup finalen) har svenskt ursprung? Efter Earls hockeykarriär bytte familjen efternamn till Johansson för att visa upp sitt svenska ursprung. :)

Ikväll eller imorgon kommer svaren på era frågor, så håll utkik! =))

Hyllningsvideor

Har hittat en hyllningsvideo till OTH som jag tänkte visa er:

http://www.youtube.com/watch?v=n8BNsmJyEI0&lc=DDj7OYzpCNsEbVCBa1PPnptzZedeXYUG-SFaCLMpOhg&feature=inbox



Här är också en video som förtjänas att visas flera gånger :D Jag önskar jag var med i den... Men det är en svensk tjej med!

Hyllning till Sophia Bush "Little Voices": http://www.youtube.com/watch?v=ut3-_HjqcrQ&feature=channel_video_title



Jag har faktiskt tänkt göra någon slags hyllningsvideo och skicka den till den/de som är med i videon... Funderar på att göra en hyllning till Kate Voegele om hennes låtar, eller en allmän hyllning till de som varit med i OTH... En video där fans tackar för en bra serie t.ex och får ge exempel på sina favoritcitat/favoritscener... Låter det kul? :D

Snart 31 juli!

Snart är det 31 juli, om lite drygt 2 veckor!! Vet ni vad som händer då? One Tree Hill visas på kanal5 igen, då avsnitt 12 (säsong 8)!!

Här är några bilder från en rolig scen i avsnittet:


Jana Kramer i Entourage!

Jag kollade nyss på lite klipp med Jana Kramer (Alex) när hon var med i andra program... Typ 90210 (det nya) och Entourage. I Entourage spelade hon "Brooke", vilket jag tycker är riktigt kul! Kolla in det här klippet:

Klicka här



Jag tycker det känns jättekonstigt att se henne se ut som Alex men presentera sig som Brooke... :P Just Brooke av alla namn. hehe. Lauren, eller Sara, hade inte känts lika konstigt fast det också är OTH-karaktärer. Men just när hon haft scener med OTH-Brooke och så nära relation till henne (som intrigmakerska mellan henne och Julian i säsong 7 tänkte jag särskilt) så kändes det väldigt konstigt.

Sophia Bush (som spelar just Brooke) var med i Southern Discomfort för inte så längesedan, och där spelade hon en som hette Haley. Det var jätteskumt tyckte jag när jag hörde det första gången, haha.


Ny mailadress: [email protected]


Ny mailadress!

Hej!
Jag fick en fråga från Shaunessy, som undrade vad jag hade för mailadress. Tidigare var det en privat mailadress som jag la ut till er, men nu har jag gjort en som är för OTH-bloggen!

Den heter kort och gott:
[email protected]



Så maila dit om ni har någon fråga/någon kommentar eller annat som har med OTH, Wilmington och bloggen att göra! Ni som redan har mailat till den förra mailen och väntar på svar kommer att få svar från den mailen (så ni inte reagerar och tänker att ni inte kan läsa mailet från någon okänd ;D) med hänvisning till den nya. :)



Grattis Emma!



Igår hann jag inte lägga upp ett inlägg med vinnaren till helgquizet, men nu kan jag meddela att vinsten går till Emma som hade alla rätt!

Grattis Emma!

Fler Wilmingtonbilder



För ett tag sedan fick jag ett mail av en annan Malin, som med sin kompis planerade en resa till Wilmington. Nu har hon skickat bilder till mig och en länk till sin blogg! Så jag tänkte att jag skulle dela med mig till er:

Malins blogg

Nu länkade jag direkt till hennes inlägg om Wilmington, men om ni kollar hennes andra inlägg från i juli har hon också jätteroliga bilder från en resa som hon gjorde till därvars Sex and the city spelas in!! :-)) DET tyckte jag också var häftigt! :)

Och HÄR är mitt inlägg med bilder och texten om resan jag gjorde september-oktober förra året!


Joy sjunger en låt :)



Här är en några månader gammal video på Joy när hon sjunger en cover på Nat King Coles "Street where you live" från Joys youtubekonto (tror jag att det är):

http://www.youtube.com/watch?v=b7D7lXREls0&feature=related

Det verkar som att Haley är blond i säsong 9...? :-) Jag vet inte säkert dock. :)

OTH-psychos i andra serier

Såg på Pretty Little Liars med min syster tidigare, och både Torrey Devitto (Psycho/nanny-Carrie) och Amanda Schull (Sara/psycho-Katie) är med i det. Det tycker jag är rätt kul för de har så olika roller än vad de har i OTH. :D Torrey spelar en tjejs syster som från början är förlovad och ska gifta sig, och Amandas karaktär är otrogen med en tjejs pappa (men hon spelar en rätt lugn lärare, vad man fått se hittills).

  

Däremot måste jag säga att Amandas ögon skrämmer mig :P Jag sa det åt min syster, att om jag skulle träffa Amanda och hon stirrade på mig skulle jag nog drömma mardrömmar. Haha. Jag kan inte se Sara nu utan att se Katie. :P Scenen då hon skjuter Clay och Quinn är så sjukt läskig!

Matt Barr, som spelade psycho-Derek, är också med i många olika tv-serier nu tycker jag. Hellcats, Harper's Island, och lite annat tror jag. Han är inte heller så läskig tycker jag, men det är nog mest för att jag nu har sett honom i så många andra roller. :D



Lite småläskig är han nog i och för sig... hehe. Han var då väldigt obehaglig som psycho-Derek...

Peytons konst

Fick ett önskemål att lägga upp lite bilder på bilder som Peyton har gjort. :) Så då gör jag det såklart. :-))








HÄR är några fler bilder och information om vem som har gjort bilderna.


Grattis Sophia!

Jag hade glömt bort det här, men jag såg det på youtube: Sophia Bush fyllde 29 år igår! :D Jag hade faktiskt inte räknat med det, jag trodde hon fyllde 25-26, men när jag tänker efter är det ju rätt logiskt... Hon ska ju spela 26-27 i OTH :D

Om ni vill och har twitter kan ni gratta henne i efterskott på SophiaBush (om det inte funkar att söka på det kan ni bara skriva in Sophia Bush tror jag) :) Jag läste på hennes twitter nyss att det här var den bästa födelsedagspresenten hon någonsin fått. Läs den lilla texten högst upp och klicka på den svarta lilla play-trekanten för att starta låten. :)



Låten är inspirerad av Sophias kampanj Little Voices. Innebörden av kampanjen är att små röster kan göra mycket för att hjälpa världen. Jag tycker låten var riktigt bra och jag älskar #LittleVoices! Sophia är verkligen beundransvärd för att hon gör så mycket för samhället. Sophia har några olika kampanjer på twitter till förmån för bland annat miljön och just nu kan man vinna signerade vattenflaskor (och ibland andra saker)!


Quinn/David/Clay

Från början när Quinn började dejta Clay och ville skiljas från David måste jag säga att jag (för första gången) inte gillade Nathan och Haley. För ett tag, i något avsnitt. Det var ju där i början av säsong 7, och Nathan hade problem med basketen och skyllde det på Clay (då fick ju Quinn också skulden som "uppehöll honom").



Allt blev ju tillslut bra, mycket eftersom Clay var en bra och ordentlig basketagent igen och samtidigt bevisade ju Quinn att det inte var bra mellan henne och David och att det var Clay som hon ville ha. Men de behandlade ju Quinn som en barnunge lite, och jag gillade inte det då... Tur att det ordnade upp sig :D Nu är Haley och Quinn två av mina favoritrelationer i OTH!


Helgquiz :)

Hej! :)

Tänkte ge er ett helgquiz! Rätta svaren kommer söndag kväll! 
Vinnaren får en länkning i min blogg :) 

1.
Vad heter boken som Karen ger till Lucas i första avsnittet av OTH?



2.
Vem fick Brooke att öppna sitt hjärta sitt hjärta för Julian i säsongsavslutningen i säsong 6?



3.
Vilken färg är det på apan som Brooke köper till Angie?

4.
Vad hette Peytons riktiga pappa?

5.
Vad klär Haley ut sig till på maskeradfesten på Tric i säsong 3?


Gjort "en Peyton"!

Hehe, ni som läst rubriken undrar nog vad det är jag har gjort :P Jag kanske inte fullt ut gjort en Peyton, men jag har åtminstone målat. Inte på väggen som hon gör (och med nagellack i något avsnitt) men det var så att jag måste köpa ett nytt skrivbordsunderlägg! Så jag har målat med nagellack på det. hehe. :P



Ibland när jag känner för det kladdar jag dit ett hjärta, en blomma eller något annat. Jag är inte lika bra som Peyton, men det är ändå ganska roligt. Jag har dock som sagt bara gjort det för att det är smutsigt och inte går att rengöra nog. Så gör inte det om ni inte borde! ;D Och om ni gör det, vädra. Nagellack luktar väldigt starkt och vissa är känsliga för lukten. Jag försöker dock göra det mer sällan nu så att jag inte använder upp nagellacken :P

Jag har däremot, för några månader sedan, gjort några bilder och satt upp på väggen också. Men de har jag nu tagit ned. Jag är inte bra på att rita så jag ritade mest bara av OTH-bilder, mycket av Peytons konst.


Min "People always leave" blev jag faktiskt nöjd med, även fast jag bara gjorde den i blyerts. :) Kanske sätter upp en bild på den här om jag hittar den...

Minnesvärd Quinndans!

Hehe, minns ni dansen som Quinn gör i säsong 7? Den här: http://www.youtube.com/watch?v=tNnkeR826-E&feature=related! Jag tyckte den var riktigt underhållande, särskilt då hon leker katt och låtsas slicka sig på armen och då hon hoppar upp och ned med armarna i luften. haha. Och vaktmästaren som också börjar dansa :D



Det är också delar av scenen mellan Jamie, Nathan, Grubbs och Haley och tomatkriget. Också en riktigt bra scen, jag älskar verkligen den!

Angie

Jag älskade Brooke och Angie i säsong 5! Men det var så tråkigt att de inte ens pratade (åtminstone mycket) om henne efter att hon åkte hem. Brooke älskade henne och hon betydde jättemycket men när hon åkte var det som att hon inte existerat tyckte jag... Bortsett från korten på Brookes kylskåp.


Not my picture/inte min bild

Brooke och Angie hade så många bra scener tillsammans, och det var mycket tack vare Angie som Brooke fick en bra kontakt med Lucas igen tyckte jag. Även fast de var bra vänner redan innan såklart, men i och med bekymrena kring Angie så fick Lucas finnas där för Brooke och hjälpa henne fast han var tillsammans med Lindsey.



Angie hade ju från början väldigt svårt att sova och skrek mycket, men Brooke fanns där och tog hand om henne och tillslut var ju Angie lugn och verkade verkligen tycka om Brooke som Brooke tyckte om Angie. Så därför hade jag verkligen hoppats att Angie fortfarande fanns med "själsligt" i OTH. :P Nåväl, jag förstår egentligen att hon inte pratar om henne. Hon vill nog gå vidare, och tror att Angie har det bra hemma. Kanske hon kommer tillbaka nån gång, eller att de i alla fall pratar om henne. Sam har de ju pratat om ett par gånger. :-)


Säsong 9!

Hej! Nu har jag fått några frågor från er om säsong 9, så jag tänkte att jag berättar lite :)

Det BLIR en säsong 9 :D Vi fick veta det på Twitter i mitten av maj! :) Då informerades det att det kommer bli en halv säsong, alltså 13 avsnitt, och den absolut sista säsongen! Jag tycker självklart det är synd, men det innebär att det kommer bli en väldigt avslutande säsong. Och det förtjänar OTH tycker jag! :-D

Förhoppningsvis kommer gamla karaktärer tillbaka (ryktet säger att Chad Michael Murray kommer tillbaka som Lucas, Hilarie som Peyton är inte lika säkert. Men jag hoppas!!!). :-D Läs mer i artikeln av mig på Kanal5's OTH-sajt (länk nedan).



Inspelningen av OTH börjar tydligen på fredag (8 juli alltså) och I USA börjar säsong 9 visas i början av 2012, förhoppningsvis redan i januari (men några säger nu mars). Därmed inte säkert när Kanal5 i Sverige börjar visa det, förmodligen dröjer det någon månad till innan vi får det hit. :/ Men jag återkommer såklart när jag vet mer!

Läs mer här: http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4957246/1.0

Miljön i OTH

Wilmington är verkligen mitt "smultronställe" i världen nu. Synd att det är så dyrt att åka och vara där, hade det inte varit det hade jag åkt hela tiden. hehe. :D



Miljön i One Tree Hill är något som jag tycker gör så mycket för serien. Det och känslan som karaktärerna för med sig, charmigheten. Det är en mysig och liten stad, och i Wilmington insåg jag att det förmodligen är en stor anledning till att jag älskar serien så mycket.

Och till en annan sak: Jag bara MÅSTE lägga ut en bild här till er, från Twitter. :D Det var Jana Kramer som skrev igår på sin twitter att hon spelade kort och hennes hund Sophie var utdelare. Och så la hon ut en bild: http://yfrog.com/gzsndipbj. Tänk på att bilderna från twitter är privata (och även mina Wilmingtonbilder i det här albumet :-)) så ta dem inte. Men titta får man ju. :D Så himla söt hund!!

Stormavsnitten i OTH

Jag måste säga att jag älskar båda stormavsnitten i OTH!

Först det som var i säsong 3 (avsnitt 13), när Peyton var med Ellie, Lucas med Brooke, Mouth med Rachel och Haley med Nathan när det blev strömavbrott. Det var så himla intressant och underhållande att se. Några scener utan mycket extra drama, bara dem inne i sina hus (bortsett från Lucas och Brooke som sprang ut i regnet och skrek åt varandra, hehe. Nathan och Haley var ju ute en sväng också). Det var så mysiga scener, med Mouths tal till Rachel om "the elite girls" och Peyton och Ellies konversation om livet och Ellies cancer samt insikten om hur nära de hade kommit varandra på så kort tid. Underbart avsnitt helt enkelt.

 <--- Mouths underbara tal (som fick mig ännu mer att önska att han och Rachel faktiskt fick gå på några riktiga dejter tillsammans som mer än vänner, hehe :D Jag gillade verkligen dem!)

Även det senaste vi fick se i Sverige, avsnitt 11, säsong 8, var otroligt bra. Men det var mer spännande, med bilolyckor och psycho-Katie. Drama!



Även det var sjukt bra och underhållande att se! :) Några scener där man fick se Brooke och Jamie tillsammans igen, och jag älskar dem. Och Julians bästa avsnitt hittills tycker jag, Austin Nichols fick visa att han kan gråta framför kameran, att han kan vara riktigt heroisk (då han hoppade ned i vattnet fort som bara den för att rädda Brooke och Jamie), och Quinns scener med Katie var fantastiska också. Riktigt spännade!

Drömpar

Finns det något drömpar som du har i OTH? Något som inte varit?



Jag tycker till exempel att Jake hade passat ihop med både Haley (de hade nog varit söta om inte hon hade haft Nathan) och definitivt Brooke. Hon ville ha barn - han hade barn, hon gillade att festa och ha roligt - han var väldigt seriös, och de hade alldeles för få scener tillsammans när Jake var med i OTH vilket gör mig väldigt nyfiken på hur de hade varit som par... hehe :D Åtminstone i de tidigare säsongerna, kanske säsong 2, 3, 4 och 5. :)

Jag tycker också det vore kul med Lucas och Haley, men de var ju bara vänner :) De hade dock en underbar kemi. :)


Har ni någon...

Är utan internet för tillfället, men bloggar så fort jag hinner. :D Har lånat en dator nu.

Tills nästa inlägg skulle jag vilja veta vad ni vill läsa om i bloggen...
Har ni någon fråga? Någon favoritkaraktär? Någon favoritscen som ni vill veta mer om (eller min åsikt om)?? Berätta! :D

Clay (och Quinn)

Har ni tänkt på hur mycket Clay har mognat? Och han mognade egentligen snabbt, särskilt efter att tittarna fick veta om hans avlidna fru, och då han började dejta Quinn. Före det var han ju oseriös och bara ute efter sex med olika kvinnor.



Nu tror inte jag att det är länge tills det blir bröllop mellan Clay och Quinn. Eller vad tror ni? Jag hoppas det händer något i säsong 9! Antingen det eller att han åtminstone friar till henne. Det vore roligt.

Jag tycker de inte är jätteseriösa som par, de är ganska fjantiga och sexfixerade i mina ögon. Ibland. Quinn går ju ganska ofta lättklädd när hon är med Clay till exempel. Men de är ändå småsöta, och särskilt i säsong 7 var de det. Då var de jättesöta. :D Hoppas de blir sådär gulligt "puttinuttiga" igen... hihi :)

Anna Tagarros storyline

En storyline är vad som ska hända en karaktär, kan man säga. Anna Tagarro i säsong 2 till exempel, hon hade i stort sett en stor storyline; att hon var intresserad av tjejer men inte vågade berätta det för familjen eller vännerna. Till slut fick ju Lucas och Peyton veta det, och till slut alla andra. Så det var ju bra :)



Att de tar upp viktiga saker i OTH är något jag älskar med serien. Som många nog håller med mig om är inte OTH bara en serie som är underhållande, den hjälper och lär ut mycket också. Man får lära sig om världen och man får tips om hur man handskas med olika problem som karaktärerna har. Inte bara Annas problem naturligtvis, men även det. Säkert finns det någon som inte vågar säga om de är homosexuella (eller annat) men som ser en karaktär i OTH som vågar, och tänker: "Kan hon/han så kan jag!". :D

31 juli närmar sig...

Snart börjar OTH om på Kanal5! :D Den 31 juli är det dags för oss att få se avsnitt 12, Brookes möhippa!



Ett roligt avsnitt (har sett det ;)) med fest, alkohol som dricks ur stövlar, tatueringar och en massa roliga scener. :) Den ska tydligen vara inspirerad av filmen "Baksmällan", så jag ska nog försöka se den innan 31/7... Har inte sett den än ;D Men ni som har det kanske har någon gissningn nu på hur avsnittet kommer att se ut. :D

Här har ni en promotrailer för avsnittet:
http://www.youtube.com/watch?v=hYUULlsEdu0


Dansscenen på Tric

Jag skrev ju om avsnitt 19 igår, och Stuart Lafferty. Tidigare i avsnittet finns det en scen som jag tycker är otroligt underhållande, och det är scenen på Tric när Brooke, Peyton, Deb och Karen dansar.

Här är scenen: http://www.youtube.com/watch?v=rpen1d46Xe4 (det är även en racerbilsscen med killarna)

Jag tror att jag älskar Tric-scenen för att de är så glada för en stund, trots att Peyton saknar Jake, Deb vill skiljas, Brooke är fattig och Karen har stora problem med att Dan vill förstöra för henne och Andy... Ändå dansar de och skrattar. Jag älskar också början när Brooke kommer med Peyton till Tric för att hon vill muntra upp henne. En sak hon säger då påminner mig om en sak som Julian sa i avsnitt 8, säsong 8... ;D Men mer om det en annan gång. hehe.

Låten som spelas i dansscenen, "Son's gonna rise", finns nu på min Spotifylista Malins OTH-favoriter. Låten som nu ligger före på listan, "Empty apartment", det är den låten som Peyton skriver en textrad på på väggen över bilden på Jake och Jenny ("Does it hurt when you think about me?").


Stuart Lafferty!

Hej hörni! Nu är jag här. Imorgon blir det lite bättre bloggande för då är sommarfestivalen här i stan slut.

Jag såg på avsnitt 19 och 20, säsong 2, igår igen. Avsnitt 19 är ju avsnittet där Nathan krockar in i väggen med racerbilen. Killen som de träffar vid racerbanan; Jarret, Daytonas syster... Skådespelaren, vet ni vem det är?



Jag måste säga att jag tycker han påminner lite om Bryan Greenberg (Jake), men nope. Det är ingen mindre än Stuart Lafferty. James Laffertys lillebror. Nathans alltså. :D Coolt va? Jag tycker det är så coolt för att de hade scener tillsammans. hehe.

Tips på OTH-musiksida!

Ronja hade en fråga om vilken låt som spelas när Haley åker till sjukhuset (för att föda) i säsong 4!



Svaret verkar vara "Lightning Crashes" av gruppen Live.
Alla låtar som har spelats i OTH finns på http://www.oth-music.com/! Gå in på "music by episode". Men akta er för att få veta saker som inte än visats i Sverige, för alla avsnitt läggs upp där :-))

Det avsnittet (4x21) är förresten sååå bra tycker jag. Jag älskar säsong 5, 6, 7 och 8, men det hade varit ett bra avslut för OTH om det inte hade blivit något mer. Det var så glatt, harmoniskt, lyckligt och jättebra... :D


RSS 2.0