Avsnitt 9, säsong 1

Jag såg just det avsnittet igen och älskar det! Det är avsnittet när Nathan faller ihop på basketplanen, och han säger till Haley att han behöver henne och vill ha henne. Jag insåg först nu hur kort tid det hade gått i deras förhållande fram till den scenen. De hör ihop. Punkt slut. ;P Det är också i det avsnittet som Peyton erkänner för Lucas att hon vill ha allt det han vill ha.

Här är den underbara scenen med Nathan och Haley:
http://www.youtube.com/watch?v=NFEKeIzkxRU



Här är den underbara scenen med Lucas och Peyton (och Brooke):
http://www.youtube.com/watch?v=W1llftvGGhM 


Kommentarer
Amanda

häftigt att du varit där och träffat skådespelare från oth, själv älskar jag också det, eller jag typ lever för det. hittade just din blogg. väldigt bra att du gjorde den, för den här kommer jag läsa många gånger! :)

2011-03-07 20:04:20
http://amaandarenbbeerg.blogg.se/
Anonym

Jag har alltid velat träffa dom, jag skulle dö om jag träffade dom. Det är verkligen av mina största drömmar att få träffa dom. Jag avgudar dom!

Jag vet inte vad jag ska säga utan att jag är så himla avis på dig. Jag skulle göra vad som helst för att göra det! Seriöst ta mig dit nu. Jag älskar One tree hill och kommer alltid att göra det.

Och alla låtar som Mia har gjort lyssnar jag på hela tiden, mina favorit låtar. Gud! Jag kan inte ens tänka tanken för jag vet att jag aldrig kommer att få träffa dom... :/ Men man får alltid hoppas!

Hur träffade du dom? alltså åkte du dit under en inspelning? :D ha det bra!

2011-03-07 20:32:15
http://somebodytobe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0