Party-Brooke vs. Mogna Brooke

Brooke Davis har mognat ruskigt mycket under åren! Om man tänker tillbaka på high school tiden var det bara killar, party och sex och verkligen inget ansvar. Mer och mer insåg hon att det fanns mer i livet. Att hon ville ta ansvar för vissa saker, hitta en hobby som kunde leda henne någonstans (Clothes over Bro's), att hon ville ha barn (Angie) och i säsong 6 ville hon hjälpa andra som farit illa till ett bättre liv (Sam, först och främst). Hon blev till och med gudmor till Jamie, så Haley såg hennes mogna sida och visste att hon skulle vara en bra gudmor.

Idag vågar Brooke stå upp mot sin mamma Victoria och hon har insett att hon måste välja ett liv som gör henne gott i det långa loppet också och inte bara för stunden. Hon har lärt sig att tycka om sig själv tror jag först och främst.


Förresten, har ni tänkt på hur karaktärerna har förändrat utseende under åren, fast ändå inte? De har växt så mycket menar jag! Säsong 1 sändes ju år 2003 så det är inte så konstigt, men jag tycker det är kul att se och jämföra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0