Lucas och Nathan

Jag gillade verkligen Lucas och Nathans relation. Att de kämpade för att bli vänner tack vare Haley och sedan blev riktigt nära varandra var så underbart. I de senare säsongerna kunde man ju nästan inte förstå att de någonsin varit ovänner. De har funnits där för varandra, räddat varandra från olika saker, skrattat ihop och varit viktiga personer på både Nathans och Lucas bröllop.

Däremot tror jag fortfarande att Lucas är pappa till Jamie ;) Har ni tänkt på hur lika de faktiskt ÄR varandra?? De har ju nämnt det i OTH, och det stämmer faktiskt. hehe.Här är några roliga minnen med Lucas och Nathan:
Kommentarer
Fanny

Älskar de två! :)

2011-10-22 14:56:34
Eva

Måste säga att du har en jättefin, bra blogg! Har kollat igenom gamla inlägg till nya från när du t.ex. var iväg (och man blir lite avis ;)) med mera.. Riktigt kul att läsa! Gillar One tree hill serien väldigt mycket och kommer föjla bloggen framåt :)

2011-10-22 20:10:12
http://sheltiedog.hundbenet.se
Ida

haha ja Lucas och Jamie är ju mycket mer lika varandra än Jamie och Nathan. Fast o andra sidan är Karen mamma till Lucas o Deb till Nathan, borde vara tvärtom om man tänker på håret ^^

2011-10-27 15:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0