OTH - första intrycket

Hej!
Min syster sa just att hon tycker jag ska skriva ett inlägg om när jag först började se OTH. Jag hade tänkt göra det imorgon! :D

Men jag tänkte nu höra med DIG när DU såg OTH första gången? Hur kom det sig att du började se det? Vilken avsnitt var det första du såg? Vilken karaktär gillade du bäst då?


Kommentarer
Julia

när jag började se på oth så var det säsong 3 eller 4 tror jag och jag började följa det och tyckte det var jätte bra! sen köpte jag säsong 1 och blev helt fast! nu har jag säsong 1-6 och ska snart köpa 7an! jag är helt fast! och man kan inte sluta! :)

2011-10-20 08:24:26
http://dumoannudummare.blogg.se/
josefine

första gången jag såg oth var för två år sedan. Det var min kompis favoritserie så hon ville visa mig den för att den var så bra tyckte hon och hon trodde jag också skulle gilla den. Så jag såg allra första avsnittet med henne :) sedan var jag besatt! Det var verkligen så bra som hon sa att det var. I början tyckte jag mest om Haley eftersom hon var snäll och jordnära, men senare blev Peyton min favorit!

2011-10-20 08:44:23
julia

Jag började se det typ i mars det här året, min kompis & hennes syster har typ alltid älskat det & så sa dom att jag bara måste se det så jag fick låna alla hennes boxar 1-7 & ja jag älskade det redan efter allra första avsnittet!

Personen jag gillade mest när jag först började se Oth måste ha varit Haley :D

2011-10-20 11:02:44
http://ssidewalks.blogg.se/
Fanny

Jag tror att det första avsnittet jag såg var första säsongen, när Brooke var en riktig bitch, och typ så till Peyton att kyssa Luke. Det var det avsnittet då Lucas säger; I want it all Peyton, I want us. Elr nåt sånt! Jag älskade serien med en gång! Jag älskade Haley, Lucas, Karen, Keith och Peyton! Men hatade alla andra utom Whitey haha! Älskade serien från det ögonblicket! Blev beroende efter det!

2011-10-20 12:58:41
L

Tror jag började se någon gång i början på säsong 1, när min syster kollade och sedan var jag fast! Sedan bad jag min bror ladda hem en massa säsonger (tror 3 eller 4 säsonger var ute då jag började kolla) och sedan dess har jag kollat! :) Min favoritkaraktär då var förresten Lucas, tyckte han var sötast då :)

2011-10-20 13:01:52
Anonym

Jag såg det första gången med min bästis Jossan, vi hade varit på McDonalds och då fick man de 2 första avsnitten från säsong ett. Det vart då jag fastnade för det och nu har jag alla dvd:er hemma och jag kan de flesta avsnitten utantill. Jag har alltid gillat Brooke och Haley mest! Och de är fortfarande mina favoriter! Och jag längtar efter säsong 9 !!! :D

2011-10-30 13:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0