Utanför Clothes over Bro's

Clothes over Bro's var ett av de första ställena vi besökte när vi kom till Wilmington. Vad som var kul var att det låg så centralt, så vi åkte förbi det jätteofta :D Att få se CoB i verkligheten var något av det häftigaste under resan... Så coolt, för det såg precis ut som det gör på TV! :D Nu när de har slutat spela in i den lokalen, både CoB och Karen's cafe, kommer det ju inte vara riktigt samma sak att se det, men utsidan är ju likadan (affären mitt emot ser man ju ofta när de filmar ut genom fönstret t.ex) och Port City Java mitt emot filmade de ju första avsnittet på (Karen's café i avsnitt 1, säsong 1, var där). :)

Så ni som har tänkt bort att åka till Wilmington efter inspelning, jag kommer absolut åka tillbaka. Staden är så vacker, och har känslan av Tree Hill även om inte alla lokaler finns kvar. Ställen som fortfarande går att se från utsidan är ju till exempel de privata husen, och Dixie Grill kan man fortfarande äta på... Bland annat =)


Kommentarer
Oth fan

I am the biggest one tree hill fan. You are so lucky when you meet them. Thats my dream. To meet Sophia Bush and Bethany J. Galeotti and the other people in one tree hill. I believe I am the biggest One tree hill fan ever. My dream is to go to Wilmington and meet them, but my parents dont want to, but maybe I go with my mom (I hope).

2012-02-24 12:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0