Karaktärer i säsong 9

Läsaren "nyfiken om du vet" visade mig det här videoklippet:

http://www.youtube.com/watch?v=4Sm_1wmqVlo&feature=related

Som tjejen säger i klippet ryktas det att det kan vara LYDIAS barnvagn man ser i promon för att han måste ta med sig henne hem ett tag... Varför vet man inte, eller ens om det är sant, men det återstår att se... :D Spännande!Andra karaktärer som kommer tillbaka... LÄS INTE OM DU INTE VILL VETA! Men nu tänkte jag ändå berätta!

Bland annat kommer en väldigt välbekant gästkaraktär tillbaka... Han är musikaliskt begåvad och ställde till det i säsong 2 mellan Nathan och Haley... Ledtråd: Efternamnet börjar på "Teller" ;) Tydligen kommer han till Tree Hill för att hjälpa med Red Bedroom Records.

Andra som kommer vara med i säsong 9:

Som jag tidigare meddelat kommer Dan och Deb tillbaka!!! :D Förmodligen inte tillsammans, men de kommer i alla fall tillbaka! :)

Även Stephen Collettis (Chase) tjej Chelsea Kane kommer vara med i säsong 9. Hon kommer spela en karaktär som startar ett nytt café i Tree Hill som konkurrerar med Karen's Café!

Rykten säger att X, Jacks bror, är med i något avsnitt...

Även Chucks pappa, spelad av Dax Griffin, är med.

OCH!!! BROOKE får tillbaka sin pappa till Tree Hill!!! Han spelas av Richard Burgi! Här kan du se bilder på Brookes pappa.

Jag kommer skriva om dag 6 i 23-dagarslistan senare :)

Kommentarer
Linn

åååhhååå vad spännande! :'D

2012-01-06 17:45:17
http://linnve.blogg.se/
Julia

Hej! Har Brookes pappa varit med någon gång förut eller blir det första gången? Kommer inte på någonstans där han har varit med... :) ha det bra! Kram! :)

2012-01-06 20:01:07
http://dumoannudummare.blogg.se/
Alicia

Hej! Det är någon annas skådespelares riktiga tjej (minns inte vem) som kommer att spela Davids (Quinns ex) tjej när de båda kommer till stan och det verkade som att hon var gravid ;) med det är bara vänta och se :) Kram

2012-01-07 00:49:15
http://aliciatrieb.devote.se
Alicia

http://onetreehill.wikia.com/wiki/David bläddra ner och läs under säsong 9, ursäktar ifall du inte ville ha reda på detta! :)Och så här var det visst, Det är ms Lauren som spelar hans tjej som kommer vara gravid med deras barn, och de är tillsammans i verkligheten och har ett barn. Haha, kram

2012-01-07 00:53:12
http://aliciatrieb.devote.se
Alicia

Oj, råka trycka på enter, men hon är även gravid i verkligheten där och deras barn heter som föddes nu i november Nathan vilket är väldigt kul och undra ifall de har tagit namnet ifrån Nathan Scott! :)

2012-01-07 00:56:54
http://aliciatrieb.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0