Snygga OTH-killar

Vem tycker du är snyggast i OTH? ;D Jag tycker Lucas... ;P Jag gillade faktiskt hans utseende i säsong 4! Många ogillade hans frisyr då (och vissa gånger såg det väldigt okammat ut :P) men jag tyckte han var väldigt snygg i den säsongen. 



Kommentarer
Sara

Hej , du vet skolan dem går på i säsong 1-4 (tree hill high) finns den på riktigt ? Eller under ett annat namn ? Och finns de liknande skolor som den just i wilmington?

2012-03-12 22:13:57
Josefine

Jag tycker också att Lucas är snyggast! Föresten har tänkt på en sak som jag skulle vilja dela med mig av. Du kanske har sett Beverly Hills 90210 under 1900-talet? Hur som helst så började det en ny version av det 2008 tror jag det var. I den handlar det om en ny generation, t.ex ena huvudkaraktärens lillasyster. Tänk vad roligt det hade varit om de gjorde så med One Tree Hill i framtiden! :D Alltså att det handlade om Jamie, Lydia, Sawyer, Lily, Davis och Jude och kanske Nathan haha(Bevin och Tims son) :D

2012-03-13 20:51:04
http://accordingtomeee.blogg.se/
Evelina

Vem av OTH-karaktärerna tror du att du hade passat bäst att tillsammans med? (som par)

Vem av OTH-karaktärerna tror du att du hade passat bäst med som vän?

Och vem är du mest lik som person av OTH-karaktärerna?



Det brukar jag fundera på med mig själv ibland. Som par tror jag kanske Julian faktiskt, och som vän vet jag faktiskt inte, men jag kan som ändå sitta och fundera på det! :)



Vem jag är likast tror jag är en blandning mellan många olika faktiskt, både Haley, Brooke, Peyton, Lucas och Mouth tror jag. Hihi! :)

2012-03-15 21:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0