') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Haha

Finns nog mer OTH-bloggare än jag trodde... :P Skrev nyss en kommentar till en tjej och kom in på OTH, och skrev som om hon inte visste vad OTH va... typ. Såg sedan att tjejen hade en kategori döpt "One tree hill". Hi hi. Så kan det gå.


Nä men... ha ha ha

Ok. Jag ÄLSKAR one tree hill, och kommer alltid att älska både det och Mark Schwahn. Och Leyton. Men här har de gjort ett så stort misstag att det är otroligt... VARFÖR?? Meningen är att det ska vara en flashback (eller flera, men det här är en av dem) i avsnitt 6x21... Lucas minns dagen före Peyton åkte till LA. Och han minns liiite annorlunda.. Peyton (Hilarie) har värsta fula peruken och Lucas ser precis likadan ut som han gör i säsong 5 och 6. VARFÖR??


Om man tänker på att de ska se ut som i säsong 4 är det inte alls likt... ALLS!
People always leave

Dagens one tree hill bild!...nu även Peyton? :(


It's innocence, it's brilliance...

OBS! SPOILERS I VIDEON! Dvs, sånt som än inte har visats i Sverige!
OK. Inte min video, trots att jag gärna hade gjort den!!
Den är perfekt. Texten passar Peyton i säsong 6 så perfekt och videon är såå perfekt som en tribute-video, eftersom Hilarie inte kommer tillbaka till säsong 7. Verkar det som i alla fall, men det är delade påståenden om det där.. Hur som helst så älskar jag Peyton och Hilarie är grymt bra! Må hon göra MÅNGA gästinhopp i OTH i framtiden om hon inte kommer tillbaka. Hon OCH Chad, som tydligen inte heller dyker upp i säsong 7...

Lyllo fanet som dök upp mellan de två på bilden.. haha.

Smygreklam... ;-)

Tänkte jag skulle passa på och göra lite reklam för min youtubesida, där jag i princip bara lägger upp oth-musikvideor som jag har gjort..

Lägger upp 2 av mina videor här som smakprov, så får du gärna kolla de andra och kommentera =0)

OTH 6x16

Skrattade ni lika mycket som mig? Ett av säsong 6s bästa avsnitt. "I AM Peyton Sawyer" (Peyton), "She's the real Peyton"  (Lucas) "Why do people always leave" (Casting-Peyton-tjej), "He's starting! Oh, sorry.." (Haley), osv... Så många otroligt roliga kommentarer och liknande i detta  avsnittet. *garv*.

In på youtube för att lägga in videor från avsnittet...
Embedding disabled by request. Oh crap. haha :P Därför lägger jag in länkar till youtubeklipp från avsnittet istället. Kolla dem om ni vill återuppleva delar av avsnittet.

http://www.youtube.com/watch?v=g46plHmPdMs

http://www.youtube.com/watch?v=kRVXWnrmQbE

http://www.youtube.com/watch?v=Fp5uXhB07Pw&feature=relatedBlev bara Naley/Jamie bilder för jag hittade inga andra som var nog stora... Tyvärr. Leyton och Brooke får vänta till nästa vecka, för nästa vecka är helt... oj oj... bästa Leyton (Lucas/Peyton) - avsnittet någonsin. Det är nästa vecka som de (som jag) som trodde att Hilarie och Chad var så bra skådespelare att de inte kunde bli bättre... Ni får se upp, och ni lär nog bli lika förvånade som mig. Jo, det är så att jag råkade snubbla på avsnittet (Leyton klipp) på youtube för ett tag sedan... Kan inte säga att jag skäms, eller ångrar mig att jag har sett det, för det går inte att få nog. Det är en riktig "no miss". Det vill säga, man får inte missa det!

One Two T(h)ree - Nu kör vi!Viktiga länkar att kolla in:

http://www.kanal5.se/tvseriebloggen (mestadels för mitt egos skull ;-))

och, för dig som älskar One Tree Hill typ inte kan få nog:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill
En sida som kommer uppdateras och förhoppningsvis bli väldigt omtyckt av fansen :-)

Glöm EJ kanal5!

Att titta in på kanal5.se/tvseriebloggen imorgon!

Såg att texterna kommit upp på one tree hill sidan redan dock... hi hi =0)


Jag, Kanal5.se, onetreehill-sajt!Ja, så var det ju avslöjandet av den glada nyheten som gjorde mig lycklig för några veckor sedan... Skriver om det här så ni hinner in på kanal5.se/tvseriebloggen på söndag för lanseringen av sajten och en text om lilla mig. Hi hi.


Jag var med i en tävling på kanal5.se för ett tag sedan, där man skulle skicka in en beskrivning på valfri oth-karaktär för att kanske få skriva texter till sajten som skulle starta, i samband med tvseriebloggen osv. Jag skrev om Brooke Davis, och skickade in mitt bidrag.

Fick ett mail från Alexander Dunerfors, som har hand om tvseriebloggen, att mitt bidrag var bland de bästa och han ville ha min hjälp. Så nu är jag medhjälpare på sajten, skriver om karaktärerna, pysslar med quiz, osv. Det är jättekul! :-))
 
Så då vet ni. Glöm nu inte att gå in på bloggen och sajten på söndag för att kolla in det!
Stora kramar, nu ska jag på stan! Igen!
//Malin

Söt video


Kolla in den här jättesöta musikvideon som är gjord på Sophia Bush och Jackson Brundage.. Aaww...


Twilight - James LaffertyNy Twilightbild har tydligen kommit. Har inte så stor koll på vad den kommer handla om, men en tanke som slog mig är att killen till vänster är lite lik James Lafferty.. Nu syns kopian lite dåligt, för han blev liten på bilden.. Men jag jag ändå lite rätt?


James (Nathan i OTH).
Inte den bästa bilden på honom eftersom jag vill få fram likheten till bilden ovan.. men ni som har sett andra bilder kan ju svara? haha.

Nej!

Nej, jag ger upp "A guy thing". Har missat så mycket när jag fastnade vid datorn..

Gick in på http://kanal5.se/ och upptäckte detta:


  

Skådespelaren Antwon Tanner överlämnade sig självmant polisen igår. Enligt TMZ.com är han misstänkt för inblandning i en id-förfalskarliga.

Tanner, som spelar Skills i ungdomssuccén One Tree Hill, ska infinna sig i rätten nästa vecka. Det är oklart vad som nu händer med hans roll i serien, som avslutat inspelningarna av sin sjätte säsong.

Jag tror inte att alla OTH-skådespelare är änglar... Eller kanske jag gjorde det... :P Men hur som helst kom detta som en chock. Jag gillar Skills, och jag trodde Antwon Tanner var rätt lik honom på mer än ett sätt. Hoppas han visar sig oskyldig. Kan ju vara så att han gick till polisen för att slippa långdragna spekulationer? Det återstår att se. :)


Wiiie :D:D

Jaa, fan vad skoj :D

Håll tummarna för mig!!

Skriver och förklarar mer när det blir aktuellt... :D:D


En liten ledtråd........


"Pictures of you"

 

Funkar det? Tack Carro :D

RSS 2.0