') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

One Tree Hill - Säsong 7, avsnitt 6

Nu har jag inte skrivit en One Tree Hill sammanfattning/recension/resumé på ett tag, men idag tänkte jag skriva om gårdagens avsnitt!

Bra att Haley inte betalade Renée! Tycker nästan det börjar bli lite uttjatat med det där nu, särskilt eftersom både Nathan och Haley inte beter sig som sig själva. De är liksom skitsura, på ett sätt de aldrig varit förut. Men men...

Stackars Brooke. Både Julian och Chase påminde ju henne om att hon förut faktiskt var precis som Alex är nu! Roliga nostalgitrippar dock, med både Brooke/Chase-scener och då Brooke tittade i fotoalbumet. En bild på Peyton!! hehe. Men jag tycker det är synd att de liksom aldrig pratat med Peyton och Lucas i telefonen eller något... Men jag ska inte haka upp mig på det, OTH klarar sig väldigt bra ändå.

Alex och Julian är också... intressanta tillsammans. Alex och hennes "(WORKING!)relationship"-snack... haha. Men att hon faktiskt kunde skriva bra manus var ju något som jag inte tror någon hade en aning om. Förutom manusförfattarna för OTH. ;) Jag hoppas hon är konsekvent snart. Känns lite som att hon ena sekunden är skitsmart (nåja, smart.) och andra sekunden jättekorkad. Men jag gillar hennes korkade sida, bara de andra inte låter henne ställa till med alldeles för mycket trubbel. Särskilt inte mellan Brooke och Julian. Jag menar, Julian med ALEX?? Skulle nästan va äckligt på något sätt... haha. Hon behöver någon lika korkad som henne själv, eller någon dryg modellsnubbe. Inte Julian.

På tal om Julian... Scenen med Mia var intressant tyckte jag. Särskilt det faktum att de faktiskt satte in en scen mellan dem, det lär nog aldrig hända igen. :P I alla fall inte de två ensamma. Men jag gillar Mia. Hennes svar på hans fråga om någon någonsin förvånat henne med att verka helt urblåst men sedan skriva en bra låt var ju helt underbart:
"Hi, I'm Mia!" :P

Millicent då. Hade inte planerat att säga mycket om henne för det har inte hänt mycket än. Bara vänta och se, det kommer mera vad gäller hennes karaktär... ;P Men jag är glad att hon fortfarande har kvar förnuft, trots att hon spårar ur lite med fester och sånt. Hon är ju ändå Brooke trogen och ville faktiskt ha kvar sitt jobb. Vilket var synd att hon inte fick, trots att Brooke bara ville vara snäll då hon gav jobbet till Calliope. Hade Millie fått behålla jobbet tror jag att hon hade blivit ordentlig igen och faktiskt insett att hon duger som hon är. Vilket hon inte verkar tycka.

Scenen med Millie och Alex, den då Millie vaknar och Alex har skickat ett sms till Mouth ("Melvin")... Underbar! Helt underbar. hahaha.

Jag blir lite irriterad på Mouth... Han stöttar ju Millie för att han älskar henne, men samtidigt tycker jag han borde säga åt henne att skärpa till sig och bli som hon var. Liksom säga åt henne att hon duger som hon är (vilket han i och för sig gjorde...), men att hon måste ha respekt för folk i närheten. Särskilt honom. Ställa krav på henne liksom. Däremot gillade jag VERKLIGEN det han sa om Nathan. Way to go, Mouth, liksom. :D

Quinn och Clay passar väldigt bra ihop. Men jag aaaavskyr att Nathan och Haley förbjuder dem att umgås. Typ. Nästan i alla fall. Det kommer ju knappast att funka. Diskussionen mellan Nathan och Quinn var otroligt barnslig och han var fruktansvärt självisk. Men han sa ju förlåt, så jag får väl förlåta honom. haha. 
Quinn behöver få ha kul ett tag, och Clay (som behöver Quinn i sitt liv!! *nej, jag är inte partisk ;)*) behöver ha någon som förstår honom och som tycker om honom för den han är. Inte den han beter sig som (alltså den partyglada engångsliggskillen).

På tal om Clay så fick man äntligen se den mystiska kvinnan... :D Jag som har sett andra avsnitt vet ju vem hon är, men liksom många andra gjorde så gissade jag mig inte till det då hon dök upp då jag såg gårdagens avsnitt första gången. Men för er som inte vet vem hon är kan jag säga att de framtida avsnitten är väldigt... intressanta... =P

One Tree Hill - Säsong 7, avsnitt 4

Hej! Förlåt att jag inte skrev resumén av gårdagens avsnitt av OTH förrän idag men jag orkade inte. Ska dock bli bättre på att blogga, för min egen del. Jag lovar.Alex och Millie kom ju närmare varandra igår, men jag har fortfarande inte bestämt mig hur Alex är som person... Som under modeshowen då hon föreslog att Millie skulle ta McKennas plats (och hon gav ju McKenna pillren!). Gjorde hon det för att stärka Millies självförtroende eller vill hon få en större roll på CoB genom att nästla sig in och bli "vän" med Millie? I don't know...

Och Jamie, Jamie, Jamie... Först och främst, stackars både Nathan, Haley och Jamie då "nyheten" kom ut i tidningen. Jamie förstod ju inte riktigt vad som försegick, och Chuck var ju rentutav elak i lekparken. Jag gillar inte den pojken. :P Inte heller skådespelaren, men jag vet inte varför... Nåväl. Quinn och flickan i parken var urgulliga. "Boys...". haha.

Kul att Victoria är tillbaka. Sakta men säkert verkar de börja tycka om henne igen, men för tusan kvinna, mjukna till! Hon går ju som om hon har en planka fasttejpad i ryggen! Och knappt nå ansiktsuttryck har hon heller. Jag älskade scenen med Chase och Victoria! "Excuse me, have we met?" ;)
Brooke och hon verkade ju ha kommit varandra närmare, förmodligen efter Victorias uppmuntran att Brooke skulle åka till Julian (i slutet av säsong 6). Victoria varnade ju henne för Alex, vilket var fullt behövligt. She's up to no good...

Samma med Miranda (Stone, från Red Bedroom Records). Hon är fruktansvärt stel, men hon skyddade ju faktiskt Haley från reporterns personliga frågor, vilket jag gillade henne för. Hon har sina ljusa stunder den kvinnan, det hade hon ju även då hon lyckades övertala Jon Knight (hette han så?) att inte sälja Red Bedroom, på grund av Mia. 

Nathan och Brooke då. Kul att se scener mellan dem igen! Synd bara att de inte pratar om Lucas och Peyton längre... Snart behövs det tycker jag. Annars känns de bortglömda. =( Nåväl, Brooke och Nathan var det. Skönt att se att de faktiskt är vänner. Scenen med Jamie och "då han gjorde barnarbete" var urgullig, och Brookes råd värmde. Det känns konstigt att hon faktiskt är känd, det visas sällan... men men.

Till sist: Quinn. Tycker bättre och bättre om henne, och jag gillade henne från allra första början. Hon har vardagliga problem som jag tror de flesta har vid minst en tid i livet. Hon vet inte vad hon ska fokusera på och vad hon vill. Sounds familiar. Personligen tycker jag att hon ska ha kul med Clay ett tag och känna efter om hon kan hitta tillbaka till David. De var ju gifta, så kanske. =) Men hon och Clay skulle också passa bra ihop.


One Tree Hill - Säsong 7, avsnitt 3

Introduktionen i kvällens avsnitt var otroligt uppfriskande. Först då Haley, som tittar på ultraljudsbilden. Inte särskilt uppmuntrande, men fridfullt och snyggt ihopklippt med det andra som visades: Först Brooke som sprang iväg för att hon hade bråttom till jobbet, och så Skills...

Aw, denna Skills. hehe. Så otroligt kul att han ringde JAMIE för att bära ut ödlan. Som för övrigt var så väldigt SÖT! :D hehe. Jag trodde inte Skills skulle vara rädd för en ödla. :P Men hämnden på Mouth i slutet var kul. Väldigt kul. Ormen var också väldigt söt. haha.
Jamie och Skills är förresten så väldigt söta! Jamies råd att Skills skulle prata med Mouth och råden han gav om "miss Lauren" var helt underbara. Han är en smart grabb! =P

På tal om roliga människor: ALEX. Först scenen med Millie på hotellrummet, då Alex ville sova istället för att gå på fotograferingen. "Heej lilla räknefår". hehe. Och även då Julian kom in med kaffe och tidningar.
"You must be Alex"
"And you must me jummy".
:P Hon ställer till med problem, det gör hon. Men hon är så rolig. Ikväll var ju andra gången hon förnedrade Brooke, och ikväll var det genom att kalla henne gammal. Brookes min var oslagbar. hehe.
Att Alex fick veta att Julian är filmproducent var bra, i och med att Alex nu fick visa att hon kan mer. (Att skriva manus alltså)

Rachel och Dan passar inte alls bra ihop, men tillbakablicken förklarade ändå liiite mer varför de är tillsammans. Jag tror Rachel har mycket innanför pannbenet, men hon tycker inte att hon får visa det. Och kanske inte vet att hon faktiskt är smart. Och främst SNÄLL. Hon verkade genuint bry sig om Dan där i tillbakablicken då hon sa att hon behövde honom och att hon skulle rädda honom. Typ, något sånt sa hon. Tragiskt att hon hade börjat jobba som strippa, och säkert var det inte första gången hon låg med någon för pengar. Dan kanske inte betalade henne just då, men hon antydde ju i alla fall att om han ville ha mer skulle det kosta honom. Det förvånar mig inte alls, tyvärr. Kan inte Brooke komma och rädda henne igen??? :P Vet någon i Tree Hill om att Dan och Rachel är gifta??

På tal om Brooke så var det, för mig, så underbart att se att Haley vände sig till Brooke och inte bara hade Quinn nu att luta sig mot då det blev jobbigare, allt drama med Renee. Deras vänskap kommer förhoppningsvis aldrig att förändras, och det är synd att man inte fått se den lika mycket på ett tag. Då de bodde ihop i början där, efter att Haley kom hem från turnén, DÅ fick man verkligen se vilken stark vänskap de har. Och det var ju då det började.

Mouth och Nathans vänskap är också stark och i och med att Mouth nu är "fienden" är jag glad att man får se ännu mer hur bra vänner de är. Nathan tyckte ju Mouth skulle ta vara på sin karriär, men Mouth backar. Det ska bra vänner göra i situationer som den där.

Nathan/Renee/Haley dramat visar hur moget förhållande Nathan och Haley har. Haley litar på Nathan, men jag får känslan av att inte hela hon tror på honom. Särskilt i och med det hon sa om att han gifte sig och fick barn ung så hon förstår om han utagerar allt sånt nu. Haley verkar tro att det finns en liiiten risk att Renee talar sanning, även om en stor del av henne tror sin man. Kanske är det för Jamies skull hon ändå tvivlar lite, att hon inte vill vara naiv. Jag vet inte. Hennes kemi med Clay är förresten otrolig. Det märks att de har känt varandra länge, och det faktum att det gör det gör serien trovärdigare. =)

RSS 2.0