') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

One Tree Hill - Säsong 7, avsnitt 2

Alex Duprées första avsnitt. Tjejen är så... Obetalbar! Så knäpp så hon blir rolig men samtidigt så frustrerande irriterande. hehe. Då man först fick se henne på flygplatsen, den scenen var minnesvärd för mig av flera anledningar. Det var först och främst ett av de få avsnitten där man fått se någon i rullstol (Nathan satt ju i rullstol ett tag i säsong 5). Ni som känner mig vet nog hur jag reagerade på sättet som Alex pratade med tjejen på. Liksom "gulligull": Jag avskyr sånt. Men sen, då hon väl säger vad hon tycker, i limousinen. FAN vad jag skrattade första gången jag såg det. Underbart! (Ja, jag är konstig ;-)).

Dan och Rachel då... Någon mer än jag som fick en chock? OK, jag fick inte en chock nu ikväll för jag har ju sett avsnittet. Men herregud, de är ju så konstiga tillsammans. Så plastigt känns det på något sätt. Ingen kärlek alls, bara att de är tillsammans för jobbets skull. Jag är till och med osäker på om de alls är gifta. Men men, det återstår att se. Dan har nog ett hjärta någonstans, det märkte jag tydligt då han gick fram till den hemlösa (det var inget spel från hans sida) men Rachel har blivit riktigt... Ond...?

Brooke och Julian däremot, de passar bara bättre och bättre ihop. Kul att föräldrarna kommer och kryddar till tillvaron så de får försvara varandra. hehe. Brookes diskussion med Julians pappa (har glömt hans namn för tillfället) gillade jag. Julian själv skulle inte våga säga så till sin pappa.

På tal om Brooke. Scenen då hon först träffade Alex får jag inte nog av. "That's what she said" ("Som flickan sa") är alltid lika kul, oavsett vad. Precis min typ av humor. Och då Alex pratade om Barney, den lila dinosaurien... hahaha... Men talet i slutet, som man senare fick se var från tv, var såå fejk. hehe.

Red Bedroom Records och Haley/Miranda tjafset... Kul att de pratade om Peyton mycket, det tyckte jag. Och Haleys imitation av Lucas och Peyton var kul. Bäst tyckte jag att hon imiterade Lucas scenspråk.

Haley och Quinn har verkligen en stark syster-vänskap. Shantal (som spelar Quinn) och Bethany Joy (Haley) har sån kemi tillsammans. De bryr sig om varandra på ett så genuint sätt. Hoppas Quinn mår bättre snart!

Till Nathans skandal då... Är det Renées barn? För ett tag sedan var jag osäker, men ju mer jag iakttar Renée tycker jag att hon är så himla osäker. Men ändå kall. Det är nog lättast att vara kall så att hon inte ska bli genomskådad. För jag tror inte han har haft sex med henne, och har han det var han så äckligt full att någon bar honom in i sovrummet. hehe.

Säsongspremiär, One Tree Hill

Jag gillade inledningen, med det Dan sa, och Haleys sång och att de visade lite karaktärer. Måste säga att jag, trots att jag har sett 5 avsnitt av säsong 7 (Ja, jag följer det på internet också för en gångs skull!) så saknar jag inte Lucas och Peyton ÄN! Däremot tycker jag om att de pratar om dem. Och jag vill gärna att de kommer tillbaka. hehe. Men det har förblivit lika bra, så jag är fullt nöjd.

I alla fall. Kvällens avsnitt.

Scenen med Millicent och hennes assistent, var det någon som tänkte på avsnittet i säsong 5, då Brooke gick omkring precis så, med Millie i hasorna? Hon sa ju dessutom precis som Millie sa till assistenten (Calliope), att hon är en bra assistent men skulle ha kul för att hon bara är ung en gång.

Och Skills/Mouth-nakenscenerna, och då Millie kom in. Grymt kul. Tänk tillbaka på Mouth under skoltiden, var annorlunda han har blivit!

Jag tycker dessutom om både Clay och Quinn. Men det var rätt tydligt tidigt i avsnittet att båda hade mådde kasst, av någon anledning. Clays anledning fick man ju inte veta i det här avsnittet, men min gissning är (och var redan då jag såg avsnittet första gången) att han har en fru och kanske barn som dött eller något... och att blommorna han skulle skicka var till tjejens föräldrar. Eller något. Jag sett alldeles för mycket tv. hahaha. Ska säga att jag förresten inte vet om jag har rätt än. Så jag har inte avslöjat något.

Jag gillar Quinn, hon är en av mina favoritkaraktärer redan. Glad, omtänksam och en bra skådespelerska. Jag älskar hennes relation med Jamie!

På tal om Jamie, vad roliga scener, de som handlade om hans födelsedag. Jamies "Come ON! Chop Chop!" hahah... Och scenen mellan Haley och Jamie, då han sa att han fyllde år och så. Så gulligt. Men stackars Nathan, då Clay toppade hans present med att ta dit Jerry Rice. Tur att han ändå var glad för Jamies skull!

Brooke och Julian scenerna var också söta. De är lika kära efter så länge, och tur det. Brooke förtjänar någon som honom. Synd att han inte såg då hon skrev "Marry me" i sanden. :P


Grattis Barry!

Jag skulle sätta mig och skriva på en ny text till OTH-sajten, men gick först in på imdb.com för att hitta information. Vad är det första jag tittar? Jo, vilka som fyller år! Hade inte förväntat mig att hitta en OTH-skådis, men det gjorde jag!Barry Corbin (Whitey!!) fyller 69 år idag!


One tree hill - Säsong 6, avsnitt 24

Kvällens avsnitt, säsongsavslutningen, började tragiskt. Lucas grät, och så fick man även se Nathan på River Court, förtvivlad. Men det blev ju bra fort! :D Peyton vaknade, och gu så söt Sawyer är. :D :D Kul att de döpte henne till Peytons förra efternamn. Det gjorde ju Haley också; James. Nu gäller det bara att Brooke och Julian får barn och döper ungen till Davis. hehe :)

Men vad härlig scen då Peyton vaknade. Och kommentaren till Brooke: "Ja, du sa ju att du skulle säga upp bekantskapen om jag lämnade utan din tillåtelse!". Typ. haha.

Kul att få se Karen igen, och scenen mellan Lucas och Karen på trappan. Då kände jag, igen, som många gånger förr, vilken bra relation de har. Och scenen mellan Peyton och Karen, då Peyton höll i Sawyer, var också sådär lagomt "söt". =) Synd att hon lämnade Tree Hill.
Samma med Whitey. Hade önskat att fler kom och hälsade på honom. Han verkar ju inte bo så värst långt bort, om nu Dan kunde ta sin bil och hälsa på. :P Men Nathan verkar ju ha hälsat på förut, fick jag känslan av.

Gillade inte riktigt Dan idag faktiskt... Det var lite för mycket "Tyck synd om mig, jag har faktiskt bett om förlåtelse"-desperation :P Kände inte samma medlidande för honom som jag gjorde förut. Men det är väl för att han inte är med lika mycket, med Jamie och sådär. Jag vet inte. Jag gillade scenen mellan honom och Peyton i alla fall. Anledningen till att han ville hålla i Sawyer; att hon var den enda som inte visste vad han hade gjort.

På tal om att hålla i Sawyer... Hur mysig var inte scenen mellan Brooke och Peyton, då Peyton berättade att Sawyers mellannamn var Brooke?? :D

Och jo, grattis till Nathan!! Kul att han äntligen kom med i NBA. Scenen då Mouth berättar nyheten var så himla söt. Jamies min, och Mouths glädjetjut. haha. Det fick mig att skratta. Och då han gick till Q's grav... Kan inte riktigt sätta ord på vad jag tyckte om den scenen... Söt är liksom inte rätt ordval när det handlar om en grav, men den var liksom "söt". Nathans glädje och att han ville berätta det för Q. Värmde mitt hjärta! =)

Till sist, alla kärlekspar och alla söta kärleksscener... Mouth och Millie blir bara sötare och sötare; samma med Chase och Mia. Millies relation till Brooke är en av de bästa vänrelationerna tycker jag. (De kan få bli nya "Brooke/Peyton" i säsong 7!!) Att Brooke förstod att Millie ville stanna i Tree Hill!!
Och Chase och Mia... Först då Mia får sin skiva, och pratade om hur Peyton skulle ha varit där. Det var en bra scen, som visade att Peyton och Mia har en stark relation! Men då Chase pratade om turnén, och då hon lovade att hennes hjärta inte skulle följa med (typ)... aaww... hehe. Min favoritscen var nog ändå två-sekunders-kramscenen mellan Chase och Mia. Såg ni den? Så sött. Och då Chase fick sin autograf; också gulligt.

En kärleksscen som också var romantisk var såklart Brooke och Julian i slutet. Såklart. Men bästa scenen i samband med det var ändå, i mina ögon, scenen med Victoria och Brooke. Varför kan inte Victoria visa den sidan oftare?! Jaja. Hon fick ändå Brooke att åka till LA och berätta att hon älskar honom. Det är det viktiga. :D

Att skriva om slutscenen mellan Lucas och Peyton (då de åkte iväg med bilen) tänker jag inte göra, förutom att Sawyer var så GRYMT söt. Jag tänker bara fråga vad DU tyckte om den? Håll i tanken att det var deras sista scen i OTH. De kommer inte tillbaka. :-( Men jag säger så här: Lucas och Peyton var alltid mina favoriter, och jag trodde jag skulle sakna dem i säsong 7, men jag har sett fyra avsnitt på internet och har inte saknat dem än. Faktiskt. Det är så bra ihopklippt och genomtänkt!Believe that dreams come true. Because they do.


OTH promo 6x24

SÄSONGSAVSLUTNINGEN ikväll kl 18.05 på Kanal5!!
Säsong 7 börjar nästa vecka!! (Förlåt till er som har fått höra något annat från mig)


Självkänsla snart

hehe, förlåt att jag inte skrivit på ett tag. Men jag kom just fram till att det beror på att jag har fått ett liv ;) Fick jobb häromdagen :D Börjar den 19e. :) Är du nyfiken på att veta mer kan jag berätta det privat.

Hur som helst, mina planer är att skriva ett inlägg om självkänsla; ett ämne som vi i Vänskapsbandet diskuterade i tisdags. Men just nu har jag fått en alldeles för rolig uppgift av Alexander, att jag väntar med självkänslo-inlägget. ;)

Men angående OTH-sajten i allmänhet: Säsong 7 kommer att börja veckan efter säsongsavslutningen av säsong 6! Och angående uppgiften: Håll utkik på OTH-sajten, det kommer hända mycket kul! ;-)


One tree hill - Säsong 6, avsnitt 23

SÅ BRA AVSNITT!! SÅ EFTERLÄNGTAT!!

Var det någon fler som reagerade över att Haley pratade om "sin syster Quinn" i början? Det är ju hon som kommer att bli en huvudkaraktär i säsong 7 =)

Kul förresten att Haley blev präst! :D Hon klarade ju av det rätt bra... *Host*. "Every rose has it's thorn, every night has it's dawn...". *Skratt*
Det blev ju bättre i alla fall =) Så otroligt romantiskt då hon läste upp vad Lucas hade skrivit i åttan, och då Haley berättade om vad han hade sagt om att hon inte var mänsklig. Att hon var HANS ängel... aawww.... :D
Talen var så underbara också. Hilarie och Chad har sån kemi. Det har jag visserligen sagt väldigt många gånger förut, men det här avsnittet är ett av dem som VERKLIGEN visar vilken kemi de har. De ser så fruktansvärt kära ut då de läser upp talen för varandra. Lucas "Äntligen!" ("Finally!") är det mest romantiska "Äntligen!" jag har hört... :D :D Och då Peyton hotar med att leta upp Julian om inte Lucas dansar med henne... hehe.

I övrigt tycker jag också att avsnittet är SÅ himla bra! Jamie, Skills, fröken Lauren och kopplet på Jamie bland annat! Så gulligt. Och Mouths imitation av "Blair Witch Project" i början (då han filmade sig själv i skogen!) :D
Och Brooke/Peyton scenen "Om något skulle hända"... Så himla känslofullt... Kommer sakna deras relation i säsong 7!!

På tal om Brooke: Julian och Missy!! Kul att se Missy igen. Och det var så himla tydligt att Brooke och Julian skulle göra varandra svartsjuka. Skrattade rätt rejält då Brooke tog dit Nick Lachey. Missys reaktion var obetalbar. Tjejen verkar galen i Drew Lachey ;D Och Julians skämt om 98 Degrees... Himla roligt! Du vet väl att Nick Lachey har varit med i bandet 98 Degrees? Deras låt "Give me just one night (una noche)" är så himla bra!

Julian och Peyton scenen var också kul att se. Det är mest inför Peyton som han säger hur mycket han älskar Brooke. Det gillar jag.

Skrattade rätt rejält också vid ett annat tillfälle... Julian pratade med någon... Jag tror det var Missy. I alla fall så pratade han om hur Brooke hade tagit med sig "killen som var med i Dancing with the stars", och personen han pratade med sa "Nej, det var Drew". Julians svar blev då något i stil med "Jaja, men han som var med i Laguna Beach då!". Och så gick Chase förbi och sa "Nej, det var någon annan kille." Det VAR nämligen Stephen Colletti som spelar Chase som var med i Laguna Beach. Som sig själv. SÅ HIMLA BRA. Bara Mark Schwahn kan skriva in en sån sak ;-)

Brooke och Julians sista scen ihop, då de dansade... Det var nog rätt nära att Brooke sa hur mycket hon älskar Julian ;) Men bara nästan.
Julian och Victorias scen var underbar. Jag ÄLSKADE Julian i den scenen!!

Annars då?
Nathan och NBA. Stackarn, som inte kom med :-( De valde Nino. Men en till Nathan och Mouth scen, det gillar jag. Kul, som sagt, att de får mer och mer scener ihop. Mouth känns bara vuxnare och vuxnare (medan Skills bara känns barnsligare och barnsligare ;)).

Lucas och Peytons sista scen får avsluta denna sammanfattning... Vilken CLIFFHANGER!! :S Jag har visserligen sett en stor del av nästa avsnitt. Men ändå. hehe. Lucas reaktion och rädslan i hans ansikte då Peyton ligger medvetslös... ojoj...
Inför kvällens OTH-avsnitt... =))

Lite knappt en timme kvar nu... :D Avsnitt 6x23 heter i USA "Forever and almost always" och handlar om Lucas och Peytons bröllop... :D Det vill säga, avsnittet jag som Leyton-fan har väntat på väääldigt länge...


RSS 2.0