') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

One Tree Hill - Säsong 6, avsnitt 22

Vet du om att James Lafferty (Nathan) har redigerat avsnittet som var ikväll?

Tyckte att kvällens avsnitt var så otroligt bra, och känslofullt. Både Peyton och hennes känslor inför den kommande förlossningen, och om hon kommer att överleva eller inte, och Sam som lämnade Brooke (och Victoria).

Peytons avskedsvideo i början var så väldigt... bra, på något sätt. Vet inte riktigt vilket ord jag ska använda. Sorglig räcker liksom inte. Klart den var sorglig, men jag gillar då hon berättade om Brooke, och sa hur mycket deras barn skulle ta hand om Lucas. :'(

Sam, Victoria och Brooke då, som sagt. Brooke insåg nog innerst inne att Sam ville ha mer kontakt med sin biologiska mamma, men ville inte inse det. Gillar Victoria ännu mer i det här avsnittet. Hon var verkligen på bådas sida, hon försökte få Brooke att göra rätt men fanns ändå där för henne. På sitt eget lilla vis. Och hon hade själv svårt att ta till sig att Sam verkligen ville flytta, men så insåg hon att hon var tvungen att se till Sams bästa. Vilket Brooke också visade i slutet att hon ville. Hon kommer klara sig trots att Sam inte bor kvar, jag vet det.

Söt första scen mellan Haley, Nathan och Jamie, då Nathan kittlade Jamie. Det finns inte så många Nathan- och- Jamie-scener som är som den scenen. Det syns att han är en kärleksfull pappa =)
På tal om Nathan så förtjänar han verkligen NBA, jag hoppas talangscouterna såg hans talang.

Nathan och Lucas scen i garaget gillade jag verkligen. Dels gillade jag parallellen mellan Lucas HCM (och att Karen lät honom spela basket) med Peytons sjukdom och förlossningen. Jag älskar då de pratar om något som har hänt i de tidigare säsongerna, trots att det var en tragisk sak som en sjukdom. 
Jag gillar även scenen mellan Nathan och Lucas för att de har en så stark broderskärlek. Deras relation har blivit så otroligt mycket starkare än i början av säsong 1.

Jamie och Lucas scener då de kollar igenom minneslådan var också så härlig, av just den anledningen: Gamla minnen! Lucas och Peytons kyss efter basketmatchen i säsong 4... EN KLASSIKER!

Peytons babyfest: Så otroligt bra scener. Både scenen mellan Brooke och Peyton i början, då de pratar om Sam och adoption (Synd att det inte blev av =( Blev så glad då hon berättade om sina planer!!)) och scenen mellan alla tjejer. Särskilt då Peyton öppnar Haleys present: Babyalbumet. SÅ jag grät =P Tycker Peyton hade kunnat vända sig mot Haley då hon sa att hon älskar dem dock, men det är bara en petitess ;) Bilden de tog på alla tillsammans är så fin!

Skills och Lauren. Och Chuck. hahaha. Jag är inte så superförtjust i Chuck, jag tycker han är lite för mycket, men hans sista replik: You should ask her out some time. SÅ kul. hahaha.
Och Lauren och Skills är grymt söta, jag tycker mig se ett långtidsförhållande mellan dem. Att Lauren dök upp vid hans dörr med repliken "I just realized you forgot something" var sådär underbart "One Tree Hill"-igt ;D

Sist men inte minst:
Sista scenen mellan Lucas och Peyton har jag på min dator och jag har sett den VÄLDIGT många gånger. Men den är lika bra varje gång. aaww...

Nästa vecka är nog mitt favoritavsnitt, förutom avsnitt 17 (i säsong 6).


OTH säsong 6, avsnitt 21Ett av mina favoritavsnitt!! Så underbart gulliga och roliga scener i det här avsnittet. Även sorgliga dock, men en bra blandning gör One Tree Hill vad det är.

Första scenen med Lucas och Peyton, och för övrigt alla andra "nutids-scener" med Peyton, fick mig att skratta högt. Stackarn hade verkligen tråkigt där hemma ;-P Det tar nog mer på hennes energi att sitta hemma än det skulle ta på henne att faktiskt få arbeta.
Tur för henne att Mia ("The WHAT part?!" hahaha) och Haley hälsar på ibland, och Brooke kom ju för att "prata ut" om Victoria.

På tal om Victoria och Brooke: Jag hoppas verkligen att Brooke kommer över sin ilska över Victoria och ger henne en chans att ta igen förlorad tid. Inte för att det skulle hjälpa fullt ut, men kvinnan (Victoria alltså) FÖRSÖKER ju verkligen och det är så tydligt att hon ser Sam som "en yngre Brooke" och att det delvis är därför som hon är så snäll mot Sam. Jag tror att hon förstörde brevet från Sams mamma för att hon ser hur mycket Brooke älskar Sam och hon vill inte att hennes dotter ska förlora någon fler som hon älskar. Det återstår att se, helt enkelt :-)

Jamie och Skills är ju, som ni nog redan vet att jag tycker, för underbara. Skulle vilja veta vad Jamie drack när han satt bredvid Skills i soffan...... hehe. Skoldansen var så himla söt. Jamie har blivit käääär :D Jackson (han som spelar Jamie) är däremot paxad, han ska jag para ihop med min syster ;-)
Skills och Lauren passar nog riktigt bra ihop tror jag. Jamie kommer hur som helst att kämpa in i det sista för att Skills ska få sin drömkvinna. Hehe :) Men var är Deb?! Att hon dumpade honom vet jag, men vad hände med henne? Det har jag glömt... :P

Nathan är så himla snäll mot sina lagkamrater, och man märker att det lönar sig. Jag gillar Devon, hoppas man får se mer av honom.
Smart val av Nathan att inte välja Europa. Han kommer aldrig att ge upp sin dröm om NBA i alla fall, och att binda upp sig på det i två år vore bara dumt.

Lucas och Peytons flashbacks kommenterade jag för flera månader sedan i bloggen, med bilder och allt. Det jag kommenterade då var Hilarie Burtons (Peytons) hår (Läs: PERUK!). Så fruktansvärt ful och oäkta. I alla fall om man jämför med slutet av säsong fyra, då hennes hår var så olikt den där peruken som man kan komma. Nästan. Nåväl, tillbakablickarna är grymt söta, och de ser så himla kära ut. Vad nobelt av Lucas att ändå betala notan. haha.

Vad/Vem har jag glömt?!

Jo:

"It's a tree hill thing. Sorry, Nick Lachey!".

Jag hoppas Nick Lachey kommer att vara med även i säsong 7, jag gillade verkligen scenerna som han var med i ikväll. Jag undrar hur jag skulle bete mig om han klev in i rummet? Förmodligen som både Mia och Haley. Tillsammans. Gånger 50? Eller 100? :P

Mia: "You're Nick Lachey."
Nick: "And you're Mia Catalano"
Haley "See, told ya'!"

Scenen med Mia, Chase och Nick var också rolig.

"I did NOT! Wait, did she say I was a virgin?".

OTH: Avsnitt 20, säsong 6

Okej, dags för en One Tree Hill sammanfattning igen då. :) Får se om jag kommer ihåg att skriva om allt, jag kom fram till att det hände väldigt mycket i dagens avsnitt.

Jag måste säga att bilkraschen som Peyton är med i ser ruggigt läskig ut. Säkert bara en docka i bilen just då eller något. Nåväl, tack och lov klarade hon ju sig rätt oskadd. Och det förde ju med sig att Brooke (och Haley) fick reda på komplikationerna, vilket var väldigt bra. Både Lucas och Peyton behöver allt stöd de kan få, av andra än bara dem själva.
Lätt en av de bästa scenerna i dagens avsnitt, då Brooke går in till Peyton på sjukhuset, Sophia Bush är en så OTROLIGT bra skådespelerska. Oj oj... Kommer sakna kemin mellan henne och Hilarie i säsong 7. En annan bra scen är "Sawyer P och Davis B, B" eller vad de säger. Då de bland annat pratar om "Vic-horia".

Första scenen med Victoria är riktigt kul tycker jag. Daphne Zuniga kan verkligen spela en bitch, och Brookes manus är så härligt. :P "It's your FACE!". 
Men Vic-horia aka. Bitchtoria aka. Victoria håller ju på att bli snäll ju... Eller vad tror du? Låtsas hon bara? Jag trodde inte först att det var hon som satte sin hand på Sams axel, jag trodde det skulle vara Sams biologiska mamma eller något. Hehe. Intriiiger. Men det var Victoria! (De sa just Victoria på radion då jag skrev det.. Creepy.)

På tal om Sam, jag hoppas de återförenas längre fram, hon och Jack. De är himla söta. Tycker verkligen om dem! Undrar om hon kommer prata om Jack som sin pojkvän eller om de bara sa så... Det återstår att se =)

Och Millie och Mouth, jag har ju skrivit om dem tidigare, att de är så himla söta. Och de växer i mina ögon, verkligen. SÅ gulligt när han satte datorn där på andra sidan sängen, och så låg hon där... :P Trodde först att de drömde om varandra eller något. Jag undrar om han bar runt datorn resten av dagen? ;)

Och så Jamie, allas vår Jamie... Kan killen vara mer underbar? Jag är glad att han inte behövde gå i "Oppenheimer School", förstår inte hur Haley först kunde ville det. Men det låg väl för långt inpräntat i huvudet på henne, att det var en bra skola... Nog för att mathsketball lät rätt kul, hehe, men knappast att Jamie skulle passa in i en sån skola.
Vem mer än jag tror att killen kommer att bli komiker? Jag hoppas man, mot slutet, får se vad han blir när han växer upp. hehe :) Så otroligt gulligt då han skulle presentera sig och berättade skämt istället...
Och på tal om Jamie, hur gulligt var det inte när han gav blommorna till sin fröken?? Det var så uppenbart att han skulle säga att de var från Skills, men åh så gulligt...

Jag måste säga att Nathan och hans basket inte ligger så högt upp på min "det som är så bra med One Tree Hill - lista", men man måste ju faktiskt säga att jag beundrar honom för att han vägrar ge upp bråkstakarna. Han tar lite över Haleys "tudorgirl" roll, fast i basket... Hjälpa andra in i det sista, och det gynnar samtidigt honom själv också. Liksom det gynnade Haley att hjälpa med läxorna, då hon hjälpte Nathan.
Det är rätt tydligt att Nathans vilja att hjälpa basketbråkstakar började med Quentin, som blev en snäll kille på grund av stödet som han fick, av bland annat Nathan.Ska försöka komma ihåg att lägga in trailern för avsnitt 21 innan nästa vecka... Påminn mig om jag glömmer!

OTH imorgon!!

ÄNTLIGEN, imorgon är det dags hörni!

One Tree Hill
Kanal 5
Kl 18.05 (men jag kommer sitta bänkad kl 18 ;D)


RSS 2.0