') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

22 avsnitt?

Kan bli 22 avsnitt av säsong 8, HÅLL TUMMARNA!! Verkar vara "bekräftat", men inte av en så säker källa som någon av crewet än. Kan bli 13, men hoppas på 22. Blir det 22 avsnitt kommer jag åka under inspelning till Wilmington och lägga upp bilder och texter på sajten på Kanal5. Förhoppningsvis hinner jag även om det bara blir 13 avsnitt, det beror på om jag får jobb i framtiden också.

Hur?

Vill som ha kvar min layout men lite text är ju inte aktuell, så det behöver ändras... undrar om jag behöver ta kontakt med hon som gjort sidan, eller om jag ska ändra layouten helt... Får bli imorgon i såna fall. Nu ska jag lägga mig och se One Tree Hill. Är på avsnitt 10, säsong 3 i mitt DVD-maraton.

Hej igen! :-)

Nu är jag tillbaka, i alla fall på prov. Det blev för tråkigt att gå in på nätet och inte ha några sidor att kolla på (typ - allt gick snabbt) så det blev att blogga igen. Inläggen som inte handlade om One Tree Hill är dock borta, som sagt så ska jag bara skriva om One Tree Hill nu. Bilderna finns dock kvar på datorn.

På tal om det kom jag just på att jag har grejer att göra till sajten. Sorry, Alexander (på Kanal5)!! Har varit lite off på sistone, förhoppningsvis hjälper bloggen mig ur det. Men det jag ska göra är värt att vänta på, särskilt för er som gillar våra kära (ICKE bortglömda) bortresta huvudkaraktärer P. Sawyer och Luke Scott.

Sedan sist har det väl hänt en del i OTH-världen, kan man säga. Säsong 7 är slut i USA men (och detta är SYND) vill jag inte skriva om eftersom det inte än visas i Sverige och jag vill inte förstöra för andra fans. Men för er som inte har sett det; det är värt att vänta på. Och säsong 8 är knappt två månader bort i USA... Jiiiez, vad spännande!
I Sverige har Lydia just hälsat på, och med... inte så roliga nyheter... :( Även dessa kommande avsnitt är värda att se. Liksom, hela OTH *ler*. Waterworks, BIG TIME!
Vad tycker ni om Brooke i Brooke/Julian/Alex dramat? Jag gillar inte hennes svartsjuka beteende, det gör mig till ett "icke Brulian-fan" tyvärr. Jag tycker hon ska bli tillsammans med Chase. Och på tal om något annat vill jag se hur Jenny Jagielski ser ut nu. Är du medveten om att hon är typ 10 år nu? I säsong 3 var hon ju typ 2 år, och ett år senare fick Nathan och Haley Jamie, som nu är sju, snart 8. Synd att Dakota Fanning blivit så gammal (hehe), annars hade hon passat bra som karaktären Jenny.

Sedan sist har jag också köpt alla OTH-dvder som kommit ut. Jag hade säsong 1 och 2, köpte 3, 4, 5 och 6 häromveckan. Har dock inte hunnit se jättemycket, men ibland blir det sådär 2 avsnitt på en kväll, så några har jag hunnit se. =) Valt ut några favoriter från säsong 4 (bl.a avsnitt 9, såklart!) och sett dem med min syster.

Sitter just nu och lyssnar på Spotify, One Tree Hill listan (jag tror det blir klickbart, jag hoppas det) som jag och Alexander Dunerfors gjort. Kate Voegele, The Wreckers, Tyler Hilton... Vad tycker ni förresten om Martin Stenmarcks version av "Everybody's changing"? Som en sann OTH-galning (som Kanal5 så vänligt uttrycker det *ler*) blev jag rätt chockad över den, och har inte riktigt lärt mig tycka om den riktigt än...

Nu blir det att spara detta inlägg och se om jag fortsätter flitigt, eller inte lika flitigt. Ska försöka vara flitig. Men jag kommer INTE kommentera bloggar för att få kommentarer på min blogg.
RSS 2.0