') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Nathan och Brooke

Nathan och Brooke har verkligen inte många scener tillsammans, bara de två. Tyvärr. Ändå har de mycket gemensamt; omogna, rätt orättvisa föräldrar (som gjort dumma saker), och de började som ganska omogna människor som till slut blev de som många fans ser upp till.

  

Både Brooke och Nathan är de som växt mest som människor under hela OTH tycker jag. Jag menar, hur lätt hade det varit för Brooke att efter alla motgångar ge upp? Men det gör hon inte! Inte Nathan heller. Båda två hjälper istället andra i sina motgångar och är älskade för det.


Generation Wild

Jag hittade en video på Twitter som är om Stephen Colletti och hans samarbete med James Lafferty under dokumentärserien Generation Wild:

http://www.cambio.com/shows/cambio-connect/stephen-colletti-on-wild-life-a-new-generation-of-wild 

Det går segt att ladda och för mig var ljudet väldigt hackigt, men det är väldigt kul att se på klippen från då Stephen och James var ute och tog kort i Florida Everglades.

På deras hemsida kan man nu se premiäravsnittet :D
http://www.generationwild.tv/ 


FavoritkilleJag tänkte lägga ut lite bilder på någon av OTH-killarna, men skulle vilja veta vem ni tycker är snyggast? :D

Jag har svårt att välja, men i OTH var Lucas en stor favorit. Jag gillar nu Julian. Chase är också snygg!

Vinnare av OTH-testet!

Jag valde nu ut etta, tvåa och trea i tävlingen:

1. http://ronja.blogg.se/ (GRATTIS till vinsten!! :D)
2. http://anonimo.bloggplatsen.se
3.
http://orkanamn.devote.se/

Jag tänkte faktiskt ställa en fråga till er som gäller OTH:Vilket är det finaste namnet (tjejnamn eller killnamn spelar ingen roll) ni har hört i OTH? När jag får barn skulle jag vilja döpa mitt barn till något amerikanskt, för de har så fina namn. Jag gillar verkligen namnet Brooke. Lucas har alltid varit ett favoritnamn hos mig, men det är ju svenskt också. :D
Även om Jules/Emily sårade Keith så gillar jag hennes namn. Båda namnen. Haha. Hon hette ju inte Jules egentligen.


OTH säsong 9

Enligt artiklar som jag just läst har Austin Nichols, Sophia Bush OCH Joy Galeotti skrivit på kontrakt för säsong 9 :D Det är inte säkert om det blir en ny säsong ändå, men nu när de har skrivit på verkar det lovande!! :DRyktet säger att James Lafferty funderar på att vara där på deltid, hur det nu innebär vet jag inte. Det får vi se.

HÅLL TUMMARNA!

OTH-test

Eftersom ni önskat fler tester så tänkte jag nu lägga ut ett till! Denna gång är det ett "gissa vem"-test!

1.

 (Kille, gammal bild)
 
2.

 (skådespelerska)

3.

 (Manlig karaktär)

4.

 (Kvinnlig karaktär)

5.

 (Skådespelerska)

Lycka till!
Vinnaren får en länkning i min blogg!


Citat

Brukar ni ofta använda citat från OTH i erat liv? Jag använde just Haleys "I am such a good cook!" från avsnitt 8, säsong 7, och det finns några citat som jag ofta använder. Ett annat jag har använt de senaste dagarna är från Peyton då hon säger något i stil med "I was the master of relationship disfunction. Now I'm everyones go-to." till Haley i säsong 1.Brukar du använda någon replik eller något citat? Berätta gärna vilket/vilka!

Anna Tagarro i CSI

Tittade upp från min mobil igår när jag hade tv'n på, och vem fick jag syn på? Daniella Alonso som spelade Anna Tagarro i OTH! Hon var med en kort stund som misstänkt. Rätt kul att se henne där! :D


Ögongodis: Jake/Bryan

Sitter och ser på en av mina favoritfilmer nu på SVT1: Nära och kära! Originaltitel: Prime :D Bryan Greenberg (som spelade Jake i OTH) är med i den! :D

Till ära av den filmen och Bryan tänkte jag lägga ut lite bilder på Bryan Greenberg och Jake:


Från Prime
Reaktioner

Ibland önskar jag att jag såg OTH-avsnitten för första gången. Till exempel när Keith dog. Jag minns inte riktigt min reaktion på det. Han var ju en så betydelsefull reaktion.Mycket som man ser i OTH, typ frierier, är såå himla underbara. Och oväntade positiva saker, de sitter alltid kvar för mig och jag blir lika glad varje gång. Men negativa saker vet jag ska hända nu och är förberedd på dem. Därför älskar jag scener som inte är jättepopulär på youtube och som jag då inte har sett jätteofta. Att upptäcka saker som jag har glömt, eller repliker som jag inte kan utantill! :D En scen jag älskar är när Shelly gör slut med Mouth, och det sa jag åt Lee Norris när jag träffade honom. Den scenen är inte överanvänd på youtube och därför känns den någorlunda ny när man ser den i det avsnittet. Lee och Elisabeth gör så otroligt bra prestationer i den scenen, och hela det avsnittet.Jag är inte less på något i OTH, alls. Jag skulle kunna se det om och om och om igen, men vissa scener och händelser kan jag utan och innan och är förberedd på. Därför älskar jag "nya" avsnitt och delar av OTH. :D Förstår ni hur jag menar?


Brucas

Nu märker Evelina att jag hann ändå skriva ett inlägg ;P Trodde inte jag skulle hinna det. Som de senaste dagarna blir det bara två inlägg från mig idag, Evelina kanske skriver ett om hon hinner också. Men jag är som sagt ensammen hemma och har nu ganska fullt upp. Jag bloggar så fort jag hinner! Ska bättra mig så fort majtentorna har kommit igång i skolan.
OTH var det. Tänkte skriva lite mer om Brooke och Lucas eftersom jag nämnde dem i inlägget om Brooke och Felix igår. "Brucas" har alltid varit ett par med bra scener, men bortsett från det såg jag inte dem som en "tidlös romans". De hade, i mina ögon, en väldigt underhållande skolkärlek. Det djupare i deras kärlek var att Brooke lärde sig att vara kär, och att öppna upp sig för en kille.
-
Bilderna vill inte fungera att klistra in nu, men jag ska skriva mer om Brooke och Lucas i ett annat inlägg. Tills dess får ni gärna berätta vad ni vill att jag ska skriva om dem. =)
Har du något favoritminne av Brooke och Lucas?

OTH-quizJag ska lägga ut något till test/quiz i veckan :) Tills vidare kan ni gärna göra de här som finns på OTH-sajten:
Det är lätt, medel och svår nivå.

http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/quiz/-/artikel/av/0oFs/1097/2035852/1.0 

Brooke och Felix

Haft besök nästan hela dagen och efter det såg jag lite OTH så jag har inte haft tid att skriva.

Avsnitt 10, säsong 2, såg jag. Ett VÄLDIGT bra avsnitt, med mycket kärlek. Ganska oväntad kärlek ändå tycker jag, fast att Felix skulle bli kär i Brooke på riktigt kände jag på mig. Han har ju som sagt att han har känslor för henne.Jag ÄLSKAR hans tal till henne i avsnitt 10 (det han avslutar med "Just say okay..." och hon säger okej. Det får mig att tro att Felix verkligen har en kärleksfull sida, även om han inte alltid visar den. Baserat på det talet älskar jag dem! :D

I samma avsnitt blev ju Lucas kär i Brooke igen. Det tyckte jag var ganska oförutsägbart faktiskt. Att Nathan såg att han hade känslor för någon... Jag vet inte, jag tyckte det kom plötsligt. Vad tyckte ni?


Lucas och PeytonJag har skrivit om dem förr, men gör det gärna igen för jag älskar dem! Lucas och Peyton - True Love Always. Jag ÄLSKAR den scenen när Peyton får komma in i sitt gamla sovrum och ser det stå på dörren. Vad synd att tjejen som bodde där nu inte hade en större roll. Det var så kul att höra om hur hon tyckte Peytons liv verkade så fascinerande.

Här kan ni se en animation på den scenen:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_le1jkuxMIL1qf8b22o1_500.gif 

Om han inte hade valt Peyton i slutet (förlåt, ni som är fans av Brooke och Lucas :P) så hade jag tyckt att det var så fel. Han älskade henne i stort sett under hela OTH och de hör ihop. Tycker jag.

Bra Breyton-scen!

Det finns en scen med Brooke och Peyton som jag ÄLSKAR, men jag minns inte riktigt vilket avsnitt det är ifrån... Jag tror det är ungefär avsnitt 15, säsong 6. Om det är någon som vet säkert och mer exakt får ni gärna säga det! :)Det är i alla fall Brooke och Peyton som är på CoB och pratar om Julian. Brooke är orolig om hon kan ta ett till steg med Julian för att hon bryter mot "the girl code" (tjejkoden) och Peyton säger "I'm engaged to your ex-boyfriend, girl code was shattered years ago!".Den scenen visar verkligen hur bra vänner de är, och att allt är glömt och förlåtet.

Junk

Några av er kunde inte frågan om vem som växte upp på ett skrotupplag...Minns ni i säsong 8, avsnitt 8 när Julian ville välja en best man till sitt bröllop? De hade då en pokerkväll och pratade bland annat om hur de fick sina smeknamn. Julian frågar Junk hur han fick sitt smeknamn och han svarar att hans föräldrar hade ett skrotupplag eller något sånt... :D

Grattis Malini som var vinnare i testet och hade rätt på alla frågor!!

Bilden var en utklippt bild på Hilarie Burton som spelar Peyton:


Test

Tänkte att jag skulle ge er ett test som ni har fram till 22.00 ikväll att svara på! Denna gång är det lite blandade frågor... :D

Fråga 1.
Vem är detta?Fråga 2.
Vem växte upp på ett skrotupplag (berättas i avsnitt 8, säsong 8)?

Fråga 3.
Vad hette Haleys mamma?

Fråga 4.
Vem sa:
Your art matters, it's what got me here


"That's what she said""Anonym" ville att jag skulle förklara ett stående OTH-skämt (som jag ÄLSKAR!):

Skulle du kunna förklara innebörden i skämtet ''that's what she said''?
Jag har aldrig förstått det riktigt, hehe:)Svar:
"That's what she said" är på svenska "Som flickan sa". Det säger man om något låter sexuellt. Till exempel "Let's get naked". Då kan man svara "That's what she said", för att det låter som något man kan säga även i snuskiga situationer.

Här är två scener där det skämtet förekommer i OTH:

http://www.youtube.com/watch?v=ZVnUFC55AvE 

http://www.youtube.com/watch?v=A8LcJw-gHAY&feature=related


Haleys scenskräck

Det är ändå rätt fascinerande det där med scenskräck. Att utåtgående personer som till exempel Haley är jättenervösa (hon var ju, men nu verkar hon ha kommit över det) när de ska stå på scen.Ofta, bortsett från första gången, är Haley nervös innan men inte när hon väl har börjat sjunga. Första gången hon sjöng på Tric däremot, då hon sjöng "Let me fall", var hon ju nervös under framträdandet också men insåg sedan att alla älskade det. :D Under USO-showen i säsong 6 var hon ju väldigt roligt nervös. Hon drömde ju till och med en mardröm om att hon glömde texten.

Chris Keller

Igår såg jag avsnittet där man för första gången får se Chris Keller. Jag tycker det är kul att det faktiskt är PEYTON han pratar med första gången. Jag har för mig att jag har hört på en DVD commentary att han var tänkt att vara Peytons flirt istället för någon som Haley skulle ha mkt gemensamt med. Men så blev det ju inte. =)Tyler Hilton (som spelar Chris) har väldigt bra låtar tycker jag.. "When it comes" som han spelar på Tric under auditionen är en av mina favoriter. Jag älskar alla låtarna som han har spelat i OTH!

Lucas Scott

Lucas var en intressant karaktär i OTH: Boknörd, jättesnäll och ganska utstött från de andra och så "plötsligt" blev han populär och hade två tjejer efter sig. Minst. :P Han slutade som författare, som vi vet.Lucas var, enligt mig, alltid godhjärtad även om han gjorde fel val ibland. Han ville alla väl och kände att han ville skydda de han älskade.

I det stora hela gillar jag Lucas för att han alltid ville väl.

Vad tycker du är det bästa med Lucas?

Svar på frågor o kommentarer

Tänkte att jag skulle svara på några frågor och en kommentar från er läsare! :D

Första frågan kommer från Sylvia:

hejsan:)du fick ju träffa några skådisarna i One Tree Hill när du var i wilmington, men fick du det speciellt för någon anledning eller får vem som hels träffa dem? (:

   

Svar:
Hej Sylvia! :D När man åker till Wilmington så ser man ofta filminspelning eftersom det är en så liten stad, och på öppna platser (som t.ex en restaurang, Tric, eller köpcentrum) får fans stå utanför och ibland få en skymt av skådespelarna. Ofta kommer de ut och säger hej antingen efter de har slutat spela in eller under en rast. :D Jag hade turen att få se 6 inspelningar, men under den på Topsail (Clays hus) hittade vi inget bra ställe att stå på så vi åkte hem igen och när de var vid Jamies skola skulle vi hem och byta om och hann inte tillbaka. Men jag såg fyra inspelningar! En vid hotell Hilton (när Brooke provar brudklänningar i avsnitt 7), Clothes over Bros när Julian går mot dörren och nästan får en vattenballong på sig i säsong 8, och två utanför Tric. :Done tree hill <3 skrev inte en fråga, men en kommentar som jag ville svara på:

Älskar verkligen OTH, det bästa som finns, och det är dessutom sjukt coolt att du varit där. jag avgudar dig helt klart!
Nu när man väntar på att 8 säsongen ska börja sändas, förösker jag förtränga oth så mycket som möjligt typ genom att börja se the OC. Du borde verkligen testa se det. Det är verkligen bra (iallafall när man väntar på fortsättningen av one tree hill ;)
Kram på dig!

Svar:
TACK :D OC har jag faktiskt sett, brukar också se några avsnitt ibland. Men jag är inget jättestort fan av det tyvärr. :/ Men det är helt okej! :D

Ronja hade två frågor:

Hej! Shit vad jag blir avis nu! Jag har sett alla säsonger av OTH 4 gånger! Älskar det!
Vad hette gatan där Lucas bodde? Kan du inte göra ett inlägg om vad gatorna hette där dom spelar in vid olika hus osv, om du har dom då vill säga:)
Shit vad avis jag blev, jag ska dit! :)

Svar:
Hej Ronja! :D Gatan där Lucas bor heter Wrightsville avenue och han bor på husnummer 1829 (som man får se i serien). Det är dock privata hus så man ska undvika att knacka på. Nu hade vi tur just där eftersom huset var till salu och ingen bodde där.

Ang. inlägget du frågar om så kan jag självklart göra ett inlägg med adresserna någon gång! Håll utkik! :D

   

Liv ställde sista frågan för det här inlägget:

Hejsan Malin :D Jag tänkte på bilden som är lucas hus, är det ett vanligt hus och får man typ ta kort där vid som du gjorde? :)

Svar:
Japp! :D Huset var till salu när vi var där så vi kunde gå runt och kika in och allt också. Det ska man däremot inte göra utan lov när folk bor i husen eftersom det är privata hus! =))


Intervju med Fia

Satt just och tänkte på vad jag skulle skriva här och kom på att "ja, jag gör en intervju med Fia". Fia var en av assistenterna i Wilmington och en av de två som inte hade sett OTH nästan alls innan hon åkte till Wilmington med mig!Intervjun blir på måndag, för jag tänkte höra med er om det finns några frågor som ni ville ställa till henne, som rör OTH, Wilmington m.m. :D


Off the map 1x06

Gårdagens Off The Map var bra!! Jag älskar att det har börjat bli mer kärlek, och han som är kär i den där spanska tjejen är så söt till sättet. Det var såå gulligt när han lärde sig spanska för att han skulle prata med hennes pappa! :D Och den manliga, kriminella patienten och läkaren är också så söta. Jag hoppas han blir seriös!I övrigt var avsnittet också bra spänningsmässigt, och läkarmässigt då de till exempel skulle köpa heroin och den där tjejen var sjuk. Att de kan övertala fast att de inte kan språket visar att det mesta är möjligt om man är en god medmänniska. :-)


Naleys familj


Naley är alltså Nathan och Haley! :D


Starten på Nathan och Haley var egentligen ganska oförväntad; sportgalen skitstövel (ursäkta, men han var det i säsong 1, före han träffade Haley) möter snäll och väluppfostrad plugghäst. Det skulle vara spännande att se vem Jamie blir som 16-åring ;D

Att se på Naleys scener är alltid gulligt. De går igenom allt som en familj, bra och dåligt, och de älskar varandra. Föräldrarna är mogna (till skillnad från Haleys föräldrar *flin*) men samtidigt på Jamies nivå så pass mycket att de kan leka med honom och vara hans vänner.

Vad tycker du är det bästa med Nathan, Haley och Jamie?

Sneak peek bild: 8x12. Dave Navarro

Vet ni vem som är med i nästa avsnitt (som visas på Kanal5)? Dave Navarro!

För er som inte vet det är Dave en artist. Han har varit med i banden Jane's addiction, Red hot chili peppers och senast The Panic Channel. Han har även varit gift med fotomodellen och skådisen Carmen Electra.

Dave spelar sig själv, men exakt hur han kommer in i handlingen tänker jag inte berätta ;D


OTH? "Bla, bla, bla"

Har assistenter som jobbar nu ibland, och så fort det kommer någon som antingen var med i Wilmington eller som vill veta om resan... Jag slutar inte prata!! Jag lovar, och jag tror många av er känner likadant för OTH; frågar någon någonting eller pratar om någonting som handlar om OTH, Wilmington, Kate Voegele, Kate Voegeles musik eller någon annan karaktär i OTH: JAG SLUTAR INTE att prata. Bara ett tips om ni träffar mig, om ni har bråttom, prata då inte om OTH *skratt*.


MIN BILD, TA DEN INTE! =)

Sylvia, svaret på din fråga kommer förmodligen imorgon så håll utkik :D

Svar på frågor :)

Jag hade fullt upp igår, men här kommer svaren på frågorna! :)

Flickaneemeliie undrade:

   

Kommer du att göra samma wilmington/tree hill resa en gång till? :)

Svar:
Hej Emelie! :-) Självklart kommer jag det! :D Tyvärr kanske det inte blir mer inspelning av OTH, så exakt samma resa blir det nog inte. Men så fort jag kan kommer jag definitivt att åka tillbaka till Wilmington! Jag älskar staden och sparar verkligen pengarna för att kunna åka dit igen. Förhoppningsvis blir det så snart som möjligt!! :D

Vanessa hade en fråga om Hellcats:

Hejsan! (: Jag håller på att följa serien Hellcats för den verkar bra. MEn jag har inte sett från allra början så skulle du vilja berätta lite om hur det började för alla huvud-skådisar Och vet du hur många säsonger dem kommer görA? (:

Svar:
Självklart berättar jag lite om Hellcats! =) Det handlar först och främst om Marti, en lite tuffare tjej som från början ogillade cheerleaders, men som behövde ett stipendium till skolan och fick veta att cheerleaders hade det. Så då blev hon cheerleader! =) Två andra karaktärer som är cheerleaders är Lewis (spelad av Robbie Jones, Q i OTH) och Savannah (spelad av Ashley Tisdale). Lewis har man ganska nyss fått lära känna bättre, vi vet bland annat att han har varit bra fotbollsspelare (tror jag det var) men slutade. Savannah har en jobbig bakgrund med föräldrarna som hon inte står nära för att hon valde ett liv som de inte gillar. Marti har också en killkompis, Dan, som nu har börjat dejta Savannah.
Jag vet tyvärr inte hur många säsonger som de planerar att göra (sånt brukar man nog inte veta om serier, det beror helt på tittarsiffror och intresse från skapare och produktionsbolag). :-))


Gammal Kate-video

För er som gillar Kate Voegele (som spelar Mia) tror jag det är kul att få se den här videon:

http://www.youtube.com/watch?v=7vhBkWSSDKE&feature=feedrec_grec_index 

Jag skulle tro att den är från år 2003 eller 2004... Något sånt. :D Hon ser såå "liten" (inte liten, men mycket yngre!) ut :D Men hon hade samma röst redan då... :-))

Här är en video från då hon är 19 år: http://www.youtube.com/watch?v=lFuvGuC61xA&feature=related

 
MIN BILD, TA DEN INTE!

Bilkörandet i OTH

Min bror fick körkort idag (*stolt storasyster*) så då tänkte jag skriva något bilrelaterat i OTH.Har ni till exempel tänkt på hur sällan Haley kör bil i OTH? Man har fått se henne köra bil endast ett par gånger (tänker på den gången som hon kör förbi bensinstationen där Q sköts och ser honom stå utanför, någon fler gång kommer jag inte ihåg just nu). Så hon har ju körkort, men hon blir ofta körd. Läste det på ett forum en gång och kom att tänka på att det är faktiskt sant.

Den som körde mest bil i OTH var väl Lucas tror jag. Han har kört bil i princip i alla säsonger. Nathan kör ju också ganska ofta, men råkar ju ut för både det ena och det andra i sin bil :P Olyckor (mer än en gång), rattfylla i säsong 2 och allt. Nej, skämt åsido, han är ju nu en ansvarsfull familjefar så nu är även han säker på vägarna.

Svar på era frågor kommer senare idag! :)

Wildlife

Imorgon åker en stor del av min familj till USA, närmare bestämt Florida!

GOTIS_MG_0153_low

Som jag skrev i bloggen för någon vecka sedan var James Lafferty och Stephen Colletti i Florida för ett tag sedan eftersom de håller på med en naturdokumentär!Dokumentärserien heter "Wildlife: A new generation of wild" och de far runt på olika ställen (inte bara USA, så kanske turen en dag kommer till Sverige!! *Hoppas* :D) för att filma naturen och djur och deras äventyr.Jag vet inte så mycket den än, men följ deras Twitter Wildlife_TV

Gå även in på deras hemsida
http://generationwild.tv/

Bilderna tillhör Generation Wild!
These pictures are NOT mine, they're owned by Generation Wild!!


Dare night

Nu funkar internet igen!
Tack
Evelina för att du bloggade åt mig!

Ett av mina favoritavsnitt från säsong 2 (jag älskar disc 2 i DVD-boxen, avsnitt 8, 9, 10 och 11) är Dare night avsnittet. Många roliga scener och våghalsiga upptåg. Vad kul det vore att testa det på riktigt! :D Dra ihop ett gäng och göra en massa galna grejer. Inget dumt eller dåligt, men bara kul. Kanske att be en kille klä ut sig i tjejkläder, typ som Lucas fick göra i ett köpcentrum. Eller äta äckliga ägg. Ganska harmlösa saker, men roliga. :D

Har ni provat något liknande som Dare night?

Oväntat gästbloggande!!

Hej på er! Det är Malins kompis Evelina som skriver, Malins internet har varit dött i drygt ett dygn så hon bad mig skriva lite eftersom hon inte kan!

Jag har haft ett jätteuppehåll i One Tree Hill tittandet på sistone, det har som bara inte funnits tid! Hemskt, jag vet... Men nu idag har jag min första lediga dag på hela terminen och då passade jag på att se ikapp! Det ska bli sjukt spännande att se nästa avsnitt, 18 tror jag bestämt att det blir... Jisses säger jag bara, vad roligt det ska bli när det sänds! Jag tror nu att jag ska ta och släpa med min bästa vän (Malin om ni inte gissade det. ;D ) till Wilmington.. Det råkar nämligen vara så att jag har en väldigt god vän som bor bara 3 timmar därifrån! Snacka awesome va?! ;D Att slå två flugor i en smäll är ju aldrig fel.

     
Malins bilder!!

Så, påsklov! I alla fall i den här kommunen... Vad ska ni göra? Själv ska jag vara hemma hos min pappa... Det ska bli skönt att få ladda upp batterierna lite. Måste säga att den här terminen är påfrestande... Men nu är den snart slut och så kan jag lova att det ska slappas.. Eller egentligen jobba men många av er studenter kan säkert hålla med om att det är nästan samma sak! ;D
Det här inlägget kan kanske verka lite osammanhängande... Det är för att jag fick ca 2 sekunders varsel om att skriva det och jag bloggar ju inte i vanliga fall... Så ni får ursäkta den potentiella förvirringen.
Ha en bra dag! =)

Laura Izibor

Har märkt att alla OTH-artister, åtminstone de som blir signade till Red Bedroom Records, har något gemensamt: Väldigt bra låtar och meningsfulla texter! :DKate Voegele vet ni nog redan att jag älskar. Hennes musik är underbar. MER än underbar. Texterna är djupa och hanterar vanliga vardagsproblem som ofta får en att känna sig ensammast i världen.

Grubbs i Wakey! Wakey!... Wakey! Wakey har underbara låtar. Favoriter som Light Outside, Dance So Good, War Sweather och Car Crash är harmoniska och känns som att de ofta handlar om omtanke för andra människor.

Haley/Joy antar ni nog att jag tycker om. För det gör jag verkligen. Hennes låt Halo är väldigt betydelsefull, och jag ÄLSKAR hennes Leaving town alive.Nu senast har jag kommit på storheten i även Laura Izibor som spelade Erin. Hennes låt Can't be love har en väldigt bra text också. En väldigt vanlig känsla.

Svar på fråga!

"Anonym" hade en fråga:

vet du när one tree hill börjar sendas igen på kanal 5 ? var det inte den 19:ende , för när jag gick in på kanal 5 så stog det inget om att det skulle börja i dag eller då? jag vill så gärna att det ska börja snart igen, så svara gärna! kram

Svar:
Tyvärr har jag inte hört något än när Kanal5 börjar sända One Tree Hill igen. Jag ska försöka ta reda på det under nästa vecka. Det du tänker på om den 19/4 är när USA börjar sända OTH igen efter deras paus. De har också en paus just nu och på tisdag börjar de sända OTH igen! :)

Det här är en liten förhandstitt på avsnittet som Kanal5 kommer visa efter pausen:Som ni kanske anar är det Brookes möhippa. :D


Bra Brookescen med Millie!

Här är en av alla mina favoritscener med Brooke! Sista "rutan"/kommentaren om Bigfoot och enhörningar är så rolig. Och hennes ansiktsuttryck... :D


Kate VoegeleSitter och kollar på intervjuer med Kate Voegele (de är i flera delar, lägger upp dem imorgon) och kom på en fråga som jag skulle ha ställt till Kate när jag träffade henne! :P Jag önskar att jag hade frågat vad hon ansåg var skillnaden och likheten mellan henne själv och karaktären Mia. Nåväl, jag kanske får den chansen nån gång! =D

Brooke och Mouth

Brooke och Mouth har alltid haft en intressant vänskap tycker jag. Den populära, ganska till en början ytliga tjejen, möter "nörden"; den icke-populära snälla killen.De har varit vänner under hela OTH och har haft många bra scener tillsammans. Tre av mina favoriter är "But I really wanted pie..." (när Uncle Cooper kommer till stan), när Millie har varit otrogen mot Mouth och Brooke kommer till honom för att prata med honom och sist men inte minst när Mouth ska lämna Tree Hill i säsong 6 och han kommer till Brooke för att säga hejdå.

Mouth var, liksom alla Brookes vänner, en stor del i att hon mognade och insåg att livet var djupare och allvarligare än fester, sex och killar. Han fick henne att se det goda i människor och tro på sig själv. Jag tror också hon fick honom att våga stå upp för sig själv och tro mer på att han vågar ta för sig av vad han vill i livet.


Hot Uncle Cooper!

Han som spelar "Hot Uncle Cooper" var med i The Big Bang Theory igår (only the best comedy show EVER! ;D). Har sett det avsnittet en gång tidigare och tyckte det var så kul för han ser ut precis som Uncle Cooper i stilen också. :D

Jag skulle skriva lite om Cooper också för jag gillade honom. Han och Rachel var fantastiska tyckte jag, och jag tyckte på riktigt synd om Rachel för hon blev ju verkligen KÄR i Cooper. Och det är inte ofta vi ser Rachel kär. Jag hoppas Cooper och hon blir tillsammans igen. Kanske de till och med ÄR det? :D Det störde mig att Rachel blev "kär" i Nathan direkt efter för att han påminde om Coop.

Mouth och Rachel

Maria, jag kom på att citatet du letar efter är det här:(Tack Emma!)

Jag älskar Mouth med Rachel! Han fick henne att mjukna och faktiskt komma i närheten av att tycka om sig själv. Han såg HENNE och gillade det han såg. Han sa tänkvärda ord som fick henne att tänka till, som att man ska vara den man är och inte låtsas, och han fick henne att öppna upp sig för honom.

Jag tyckte det var synd att hon förändras så och kom tillbaka till Tree Hill som en förstörd föredetta modell. Det gjorde ju att han insåg (tror jag) att hon inte kunde eller ville förändras nog för att må bra. Han hade växt upp och det hade tyvärr inte hon. :(


 Citat, önskat av Maria!

Maria skrev in och hade en fråga om Mouths citat:

Hejsan (: jag undrar om du skulle kunna skriva ut det "citatet" (eller var det är) som Mouth säger i första avsnittet i säsong 4 (tror jag ) det är när Rachel frågar om man kan förändras och Mouth säger typ .. man kan men man gör inte det för att det är lättare att inte göra ... man tror bara att man kommer vara någon annan i framtiden.. (elr något sånt :D

iaf, det skulle vara jätte kul om du hittade det för jag tycker det är riktigt bra!! :)Svar:
Hej Maria!
Självklart, citatet jag tror du letar efter är detta:

I don't really think people can change. you know, at the end of the day, you are who you are, and at the end of the day, it's probably who you've always been.

Jag tog inte med citatet när jag listade upp några av Mouths citat eftersom jag inte riktigt håller med honom. Citatet är jättevackert, men jag tror folk kan förändras. :) Det som är bäst med citatet är dock att han nog visste att Rachel innerst inne var en bra människa och det var därför han sa så. Hon gjorde ibland dåliga val och hennes handlingar var ibland dåliga men hon ville väl och hade ett gott hjärta.


Bakgrundsbild på datornDen här bilden (bild från Wilmington tagen av min assistent när vi var där, ta den inte!) har jag nu som bakgrundsbild. Jag brukar alltid ta en bild från Wilmington för att verkligen få känslan av att vara tillbaka där. Nu, varenda gång jag slår på datorn står jag på riverwalken ;D

Off the map 1x05

Gårdagens avsnitt av Off The Map var definitivt det bästa hittills!! :D Äntligen börjar kärleksparen komma igång på riktigt, och karaktärerna har börjat lära känna varandra bättre. Jag har fortfarande inte bra koll på namnen, vad alla heter, men det kommer nog ju mer jag ser på det! =))Kyssen i slutet mellan han på bilden och fd. patientens exflickvän var såå bra... :D


Haleys depression

Jag måste säga att scenerna omkring Haleys mamma Lydias död var väldigt bra och sorgliga, men mest för allt runtomkring och inte bara för Haleys depression. Jag var faktiskt lite besviken över hur de framställde hennes depression, fast jag ÄLSKAR Joys skådespelarprestationer ändå. Hon är alltid jättebra, men just den handlingen var inte i mina ögon så gripande som jag hade tyckt de kunde vara... Jag vet inte.Men det fanns väldigt många bra scener i det som sagt, och att någon handling omkring Haley var om något så aktuellt som depressioner och liknande är idag var otroligt intressant. Varför jag tyckte de kunde göra det bättre vet jag inte. Jag tror att jag hade önskat någon flashback till barndomen istället för bara bilder, för vad vi fick se i början av OTH var ju Haley mest med Karen och Lucas. Jag hade velat se mer av Lydia redan innan så att man som tittare förstod mer vem Lydia var och Haleys relation med henne.

Visserligen förstår jag varför hon blev deprimerad, självklart. Det är hennes mamma och hon känner nog att hon inte hade spenderat nog med tid med henne. Men jag hade velat lite mer prat runtomkring Haleys känslor kanske...En otroligt bra scen som var om Lydias sjukdom var, tyckte jag, när Haley var med Brooke inne på Clothes over Bro's och Victoria pratade med Haley om att hon skulle leva sitt liv. Jag älskade Victoria i den scenen och jag tror att Haley lyssnade på henne.

En annan gripande scen var när Haley och Nathan står i köket och Haley gör kycklingsoppa. Hon börjar gråta och slänger sig i Nathans famn.

Jag älskar också Nathan i de här scenerna, han älskar verkligen Haley och gör allt för att hon ska må bättre. Två fantastiska scener som han är med i är dels den då han berättar för Lydia att hon är den som gjorde att han fick kvinnan som förändrade hans liv (blir tårögd bara jag skriver det, såå romantiskt). En annan är när Haley sitter på gräsmattan och han sätter sig bredvid henne. Hon pratar om att han måste tycka hon är knäpp eller något sånt, och han svarar "We're all crazy, Hales. Some of us just hide it better than others." :D

Vad tyckte ni om handlingen omkring Haleys depression i säsong 7?

Mouth citatHär kommer några av mina favoritcitat från Mouth:

Från school shooting avsnittet:

"It's not suppose to be this way. The artists, and the scientists, and the poets - none of them fitted in at 17. We're suppose to get passed it. Adults - they see kids killing kids, and they know it's a tragedy because they used to be those kids - the bullies, and the beaten, and the loners. We're supposed to get passed it. You're supposed to live long enough to take it back. Just take it back."

Talet till Rachel under stormen i säsong 3: 

"So maybe the elite girls arn't for me, but one of these days im going to meet a girl who really loves me and maybe she wont be what you call hot but i'll think she's beautiful and i'll tell her so. I wont be mean to her because i wont have to play games with her. I'll just be the guy she can always count on and that'll be enough, and she'll be elite to me."

Ett tänkvärt citat:

"I say give me regret, as long as i can keep the good memories too."

Det här hade jag i headern på min förra design och det är nog ett av mina absoluta favoritcitat från OTH: 

"Sometimes you have to step outside the person you've been and remember the person you were meant to be. The person you wanted to be. The person you are."


Brooke och Julian träffas

http://www.youtube.com/watch?v=NsKYG4paYAE&feature=related Det är en fantastisk scen. Jag älskar Brookes dans och deras prat är roligt och gulligt. Synd bara att de i klippet inte har tagit med slutet när Julian säger "Just wrap your head around it, okay? The movie, not me and Sam. She's only 15 you know. Pervert." hahaha...

Anna och Felix Tagarro

Jag tycker att det skulle vara väldigt roligt om Anna och Felix kom tillbaka som gäster i Tree Hill! :D I alla fall Felix, Anna hade ju bäst kontakt med Lucas och Peyton.Felix var ingen bra kille till en början, men jag tror att han alltid hade ett gott hjärta. Han hjälpte ju trots allt Brooke när hon hade stulit en BH, och betalade för den! Han gav också ett otroligt romantiskt tal till henne tyckte jag, som gjorde att de blev tillsammans. Att han sprayade Peytons skåp med ordet "dyke" var dåligt gjort, men vem i OTH har inte gjort misstag?;P Nåväl, kort sagt tror jag att Felix vill vara en snäll kille och jag tycker det vore kul om han kom tillbaka för att se hur han är nu och vilken relation han skulle ha till Brooke.Jag älskade Anna och Lucas vänskap!! Vad synd att den var så kort... Hon var som hans "andra Haley", en lillasyster nästan. Sådär underbart söt var han mot henne och hon kunde prata med honom om sina problem och vara ärlig mot honom.

Jag tyckte det var bra att de tog upp bisexualitet i OTH och problemen som många av tonåringarna som inte är heterosexuella försöker kämpa mot. Hur Anna kände, hur hon var rädd att hennes familj skulle reagera m.m.

Anna var otroligt smart och snäll. Synd att hon inte var i OTH länge.

Kate Voegeles låtar

Kate Voegele var den jag träffade i Wilmington som jag mest ville träffa, mest för hennes låtar och hur de stärker mig som människa. Vissa låtar har jag hört och kunnat gå vidare mycket lättare än om jag inte hade hört dem.Hörde idag Life me up och kände ett behov av att skriva om hennes låtar här i bloggen. It's only life är också en stor favorit! 

En personlig favorit är Who you are without me, och jag älskar också Forever and almost alwaysNär jag träffade Kate sa jag ju det åt henne, att jag älskar hennes låtar och tackar henne innerligt för att hon gör musik. Det finns få artister som hon tycker jag, och därför är det så skönt att lyssna på hennes musik. Blir jag arg lyssnar jag på hennes musik. Även då jag är fundersam på saker, och då jag är ledsen eller deprimerad lyssnar jag ofta på hennes musik eftersom hon skriver mycket om sånt som man känner att man är ensam om att känna. Precis så har hon sagt i en intervju för ett litet tag sedan (jag lade upp den intervjun i bloggen för ett tag sedan, Oakleyintervjun var det). Hon sa att man ofta känner sig ensam om problem och därför har hon skrivit låtar som får en att inse att det inte är så. Utan hennes musik hade jag inte varit den jag är idag. :)Kate släpper en ny skriva den 17 maj, och när jag läste artikeln om skivan på hennes blogg tänkte jag att det är precis som att hon läser min dagbok (som jag inte skriver ;P hehe) och skriver låtar utifrån mitt liv och mina tankar. Så jag längtar verkligen efter skivan!! :D I artikeln står det också att hon är väldigt intresserad av psykologi (precis som jag) och det är nog mycket därför hon gör låtarna som hon gör dem.

Jag är ett stort fan av Kate, och hon är en stor förebild. Hon är precis som jag vill vara i framtiden: Musikintresserad, intresserad av psykologi, brydd om andra människor och har en sjukt snygg klädstil! :D hehe.


Erat roligaste OTH-minne

Hej!Jag skulle vilja veta DITT roligaste minne av OTH?
Det behöver inte vara ett avsnitt eller en scen (men sjävklart får det vara det också). Det kan vara när ni såg på OTH med någon och något hände, när någon berättade något om OTH, när ni lärde er något om OTH eller något annat!

Själv skulle jag inte kunna komma på ETT favoritminne (fast det skulle nog vara från någon dag i Wilmington), så om ni inte gör det kan ni berätta ett bra minne. =)

"Laley"

"Laley" - Lucas och Haley! Det andra av mina favoritvänskapsrelationer i OTH (Det första var Brooke och Peyton).De fanns där för varandra under alla säsonger mer eller mindre, och var ALLTID bästa vänner. Stöttade varandra, tog hand om varandra, gladdes åt varandras lycka och hade alltid bra scener tillsammans.

Vilken är din favoritscen med Lucas och Haley?


Brooke och CoB

Jag satt och tänkte nyss (det händer inte ofta, att jag tänker alltså ;)), på OTH och även företagsekonomi tentan jag har i slutet av maj. Hur som helst såg jag ett samband och det var varför Brooke var tvungen sälja nästan allt hon ägde för att kunna betala tillbaka pengar till investerarna!  

 <<--- Jag utanför Clothes over Bros/Karens café (miniatyr, klicka på bilden för att förstora)! :D

Att hon gjorde det var otroligt bra och nobelt gjort av henne. Att våga, och att faktiskt lämna iväg sitt företag för att hjälpa andra människor. Hon fick betala ett högt pris och förhoppningsvis händer inte det mig om jag startar företag. Frågan är vad man hade gjort i en sådan sits?

Jag hade haft otroligt svårt att veta hur jag skulle göra. Brooke har ju dessutom haft företaget i flera år och det var mycket tack vare det som hon kunde må bättre efter dramat kring Lucas och Peyton. Hon fick fokusera på annat, och så blev det till ett jättestort och känt företag.Jag har faktiskt tänkt ganska mycket på hur sällan vi får en bekräftelse på att Brooke faktiskt är KÄND. Hon har ju varit med i skvallertidningar, det såg vi bland annat efter att Sam blev kidnappad och även då hon skulle "överraska" Julian på hotellet och killen i receptionen läste en artikel om Brooke och Julians separation. Men samtidigt kan hon gå fritt på stan utan att ens behöva skriva autografer? ;D Jaja, det var bara en parentes.


Hellcats 1x05

Såg Hellcats igår, ett VÄLDIGT bra avsnitt med mycket cheerleading! Att Dan fick filma dem var kul att se tyckte jag, och slutet med hela laget jättepeppat till att göra inspelningen var så spännande att se.Parallellerna till OTH blir fler... Derek som är med i Hellcats (Vanessa, coachens, pojkvän), och Dan som filmar. Ian i OTH var ju väldigt fotointresserad, och karaktären som spelas av samma skådespelare är filmintresserad... Kul tycker jag :D

Avsnittet igår var väldigt händelserikt, med allt som hände mellan Vanessa, Red och Derek och även som sagt cheerleadingen. Alice verkar mjukna tycker jag... ;D

Keith och Karen

Eftersom Malin tyckte jag skulle skriva ett inlägg om endast Keith och Karen gör jag självklart det! =) Har varit i skolan hela dagen fram till nu så jag har inte haft tid att blogga. :)
Jag tyckte så synd om Keith, och Karen, i säsong 1 när Keith friade och hon sa nej. Jag tyckte synd om honom för man såg att han ville ha henne, men också om henne för att hon verkligen brydde sig om honom men tyckte inte att den kärleken räckte för att de skulle ha ett förhållande. Den känslan är väldigt vanlig hos folk när det gäller förhållanden, och jag tyckte att de porträtterade den känslan VÄLDIGT bra. Samma sak med scenen när Keith packar för att flytta och de pratar om att Karen måste släppa in någon i sitt liv, även om det inte är Keith. Det gör lite ont i mig när jag ser den scenen för jag tycker så synd om båda två! Man ser Keiths smärta, och Karen mår verkligen dåligt över att behöva såra Keith.
_
Jag måste också bara nämna lite om Keiths inverkan på Lucas! :D
Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg tycker jag verkligen om Keith, Karen och Lucas familjerelation. Alla tre älskar varandra av hela sina hjärtan och de tar hand om varandra. Att se på deras relation fram tills Keiths död är en sån feelgood-känsla ibland och jag älskar det! Omtanken, kärleken och vänskapen är så bra hos dem. Den kärleken lärde sig Lucas att föra vidare i sina andra relationer, som till exempel med Haley. Där har han lärt sig att ta hand om henne och bry sig. Vara en god vän, och mycket är nog tack vare Keith.

Fantastisk videoJag såg just en musikvideo gjord av Bethany Joy Galeotti. Jag har lagt upp den här i bloggen för längesedan tror jag, men jag tänkte lägga upp den åt er nu igen för den är så underbar:

Bethany Joy Galeotti - Songs in my pocket <<--- Klicka

Det är en bra låt och hela videon får mig att le. Hon ser ut att ha så roligt under inspelningen! :D


Drömde om Wilmington

Jag drömde om Wilmington i natt, kom jag på nyss. Att jag och min familj gick omkring på något ställe som liknade Riverwalk...


Min bild

Bara det att karusellen där Lucas och Nikki hade sex, som i verkligheten är i ett köpcentrum, låg utomhus på riverwalk. Den var också mycket mindre, karusellen, och med lila dynor!

Jag minns att jag i drömmen åkte runt och tog kort på omgivningen, karusellen och utsikten. :P

Åh, vad jag saknar Wilmington!!

Karen, Andy och Keith

Jag såg avsnitt 3 och halva 4 av säsong 2 igår. Det är bland annat när Karen börjar på college och får Andy som lärare! Redan första gången de träffades gjorde Andy intryck på henne och det dröjde ju inte länge innan de gick på dejt.Innerst inne älskade hon Keith, det håller förmodligen många med mig om. Han fanns och väntade på henne, men hon ville inte släppa in honom som kärlek i sitt liv förrän i säsong 3.

Andy fanns där och fick henne att falla för honom. Han fick henne att förstå att det var okej att bli kär i en yngre man, och han hade ingen personlig anknytning till Lucas vilket gjorde det lättare för henne att släppa in Andy än Keith till en början.I slutändan, när Karen har träffat Andy igen efter att Keith dog, insåg jag att hon verkligen älskade både Andy och Keith. Keith skulle alltid vara hennes stora kärlek, men när han dog fanns Andy där och då valde hon honom.


OTH-quiz!

Förutom att du kan göra quiz gjorda av mig på OTH-sajten finns även quiz att göra på Sporcle.com har jag sett! Det var faktiskt Kate Voegele som tipsade om den sidan via sin twitter en gång i tiden. :DSitter och gör några quiz nu. Vissa av dem har inte alla rätt svar, som till exempel quizet "One Tree Hill Plot Characters". Där står det att Pete skrev en låt om Peyton och att Quinn sköts i en butik/affär. Det finns också quiz där man måste svara exakt som den som gjort quizet har tänkt att man ska svara, och ibland är det nästintill omöjligt...

Men många quiz är jätteroliga och jag skulle kunna spendera lååång tid inne på den sidan! :D

Svar till Heidi!

Heidi skrev och frågade mig:

Hej. Jag hittade din blogg då jag googlade om One tree hill. Och nu när jag har kollat runt på din blogg kan jag se att du är en fan av serien. Om jag förstått rätt.

Jag har själv kollat nästan 6säsonger av serien och gillar den. :) Hur kom det sig att du började blogga om serien? :)

Kram

       

Svar:
Hej Heidi! Vad kul att du har hittat min blogg! Självklart är jag ett fan av denna fantastiska serie. Har ju t.o.m. besökt "Tree Hill" (Wilmington, North Carolina)!! :D
Jag började först bloggen som en personlig blogg, men sedan utvecklade jag det och tog bort de personliga inläggen. Nu är detta endast en OTH-blogg! :) Jag har bloggat i ett par år, men började blogga mycket mer efter att jag kom hem från Wilmington för då insåg jag att det skulle bli mer intressant att läsa, och att skriva om det eftersom jag hade en roligare personlig anknytning till serien, skådespelarna och miljön! :)

Tack för din fråga!
Kram


Austin Nichols om "The fountainhead"

Hilarie Burton ("Peyton" i OTH) är involverad i ett filmproduktionsbolag som heter Southern Gothic Productions. Den var också Austin Nichols ("Julian") delaktig i förut. 

 <<--- Jag och Austin :)

SoGoPro (som de i produktionen kallar sig) har haft en bokklubb också! Här är ett klipp från när Austin Nichols berättar om en av sina favoritböcker "The fountainhead":

http://www.youtube.com/watch?v=G3SGpay1abY


(Min bild; Southern Gothic
Productions del i bokaffären
Two sisters bookery).


OTH-kärlekspar

Hej!
Vilket är erat favoritpar i One Tree Hill?

Jag har flera, men en stor favorit var Lucas och Peyton. Särskilt i säsong 6 när de äntligen fick vara lyckliga på allvar (bortsett från lite händelser, men de var i alla fall kära och ärliga med sin kärlek!). :DAlla par har dock sin plats i mitt OTH-hjärta, för alla har haft bra scener tycker jag. Även den korta stunden som Brooke var tillsammans med Felix. Minns ni det? Längesen... :P Men hans tal till henne där han bad henne säga "okej" till att han skulle få ta hand om henne... Sjukt gulligt!På tal om kortvariga kärlekar var jag ett stort fan av Grubbs och Miranda. De hade någon slags Luke- och Lorelaikärlek (tv-serien Gilmore girls, icke-glamorös kille möter stilren kvinna som fokuserar mycket på arbetet). Jag vill veta vad som hände dem!! :D Grubbs var så kär...Brooke och Chase var också en stor favorit hos mig. Jag hade hoppats att de fick vara tillsammans längre, och att vi fick se HUR det tog slut mellan dem. Nåväl, de är i alla fall vänner nu. :) Tänker särskilt på när Brooke mätte Chase inne på CoB när hon skulle starta mänkollektionen, och när hon satt vid baren och pratade med honom en gång om killproblem.Nathan och Haley är såklart underbara. De har en stark kärlek som redan från början var äkta och i min mening inte för klyshig eller gullig. De hade problem, tog itu med dem, blev sams och håller ihop i vått och torrt.Mia, Chase och Alex då? Jag hejar på "Chia" i vått och torrt!!! :D Det sa jag ju till och med åt Stephen Colletti när jag träffade honom. :DHeidi, svar på din kommentar kommer senare idag! :D

Älskar Brooke Lucas?

Tidigare idag kom jag att tänka på, som många gånger tidigare, Brooke och Lucas.

Lucas var Brookes första riktiga pojkvän (kommer ni ihåg repliken "I never gave a rats ass before, but I do now?") och jag tror att det tog väldigt länge innan hon släppte honom på allvar.Hon träffade dock Julian, och efter att han fick henne att släppa in honom och älska honom tror i alla fall JAG att hon har släppt Lucas. =) Jag tror att hon, redan i säsong 4 faktiskt (åtminstone säsong 5) accepterade att Lucas älskade Peyton och att Lucas och Peyton hör ihop. Det tror jag hjälpte henne mycket att släppa Lucas och bli kär i Julian på allvar i säsong 6.Däremot märkte hjärtesorgen efter sveket och otroheten henne väldigt länge och den tror jag inte att hon kommit över än till 100 %. Hon har däremot lärt sig att Julian älskar henne och bara vill ha henne, och det gör henne trygg i att de har något äkta och att han inte kommer såra henne. :)


Malins OTH-favoriter på Spotify

Hej!
Påminner er om att prenumerera på min spellista med OTH-favoriter:

Malins OTH-favoriter

Har bytt konto och kommer alltså fylla på med detta kontot från och med nu! :)


Tävling?Jag har funderat lite över att sätta in en ny tävling, men jag skulle vilja veta om ni vill ha en tävling till här?
Vad för tävling vill ni ha?


Rivercourt

Att få vara på Rivercourt i Wilmington var en sån känsla... Mäktigt, riktigt mäktigt var det. Det var ju på rivercourt som ALLTING började, särskilt för Lucas. Han började sin basketresa där och hans basketvänner Mouth, Skills, Junk och Fergie (och Jimmy) fanns där.

På bilderna (Snälla, ta inte mina bilder!) ser basketplanen ganska stor ut men i verkligheten var den mindre än vad jag tycker den ser ut att vara på tv. Jag körde runt på den och kollade mest runt. Jag var alldeles hänförd över att allt såg så realistiskt ut (duuh, det var ju verklighet ;)). Jag var liksom DÄR.

Min plan var att köpa en basketboll och spela på rivercourt, men vi var på Wal-Mart och hittade just då ingen basketboll som var i lämplig storlek (hade velat ha en liten barnboll som var lätt att studsa och billig).Wilmingtonvideo

Jag har gjort en till video med bilder från min Wilmingtonresa! :)Här är den första videon:
http://www.youtube.com/watch?v=JXk5S9cPmL0

Här är den andra och senaste videon:
http://www.youtube.com/watch?v=XVvZM40wTvE

Måste lägga upp videorna endast som en länkar eftersom det inte verkar gå att bädda in från youtube längre. Ska fixa det någon dag! :)


Haley, så rolig.Hittade just en video på Haley som jag måste visa er. Det är ihopklippta scener med Haley. Hon har verkligen ett roligt sätt att säga saker! Kommentarer hon säger och HUR hon säger det. Så roligt.

http://www.youtube.com/watch?v=O54M1E3I4RA&feature=feedf


Sophia Bush på "Late late show"

Häromdagen var Sophia Bush med på Late Late Show med Craig Ferguson. Hon har varit med i det flera gångner tidigare och det är alltid lika bra för han är rolig och hon är... Ja, Sophia Bush ;)Här är videon:

http://www.youtube.com/watch?v=5WTDprP7kGc

Så himla roligt!


Lucas ROE??

Grattis Emma till vinsten i OTH-citattävlingen. :-))

I säsong 1 ville Lucas först byta namn och sedan flytta till Charleston med Keith för gott. Det fick mig att fundera på vad som skulle ha hänt om han gjorde det...

Tänk OM han hade bytt ut sitt efternamn mot till exempel Roe som Karen heter? Hur hade OTH sett ut då? Hade han fortfarande strävat efter att vara en bra bror till Nathan eller hade de bara sett på varandra som vänner utan att vara släkt? Hade Dan och han haft någon kontakt? Hur hade Dan varit överhuvudtaget mot folk om Lucas inte hade haft hans efternamn? Hade det förändrat saker?Jag undrar också hur livet för de i OTH hade sett ut om Lucas och Keith hade bott kvar i Charleston? Hade Lucas och Peyton ändå hittat kärleken hos varandra? Hade Keith överlevt? Hade Karen flyttat till dem till slut eller hade hon börjat college som hon tänkte och kanske blivit kär i Andy fast Keith levde och bodde med hennes son?Vad tror ni?


Min Youtubekanal

Fick en fråga av Alicia för några dagar sedan. Hon skrev:

Hej! Jag älskar OTH och jag bara undrar vad din youtube-kanal heter? Jag har också börjat titta på HellCats nu och det är riktigt bra faktiskt, kram :)

Svar:
Hej Alicia! Min youtubekanal heter SkivbarKaviar! Här är några länkar till videor jag har gjort:

Min video från CoB-inspelning:
http://www.youtube.com/watch?v=tk31H72_WnsEn gammal video gjord på Brooke och Peytons relation:
http://www.youtube.com/watch?v=fG6PYRxYIaQEn video som jag har gjort baserat på OTH-tjejernas relation:
http://www.youtube.com/watch?v=HshwmfYQCaE

Jag har inte lagt upp fangjorda musikvideor på länge, så många videor är ca 2 år gamla... Har gjort många videor dock och ska lägga upp några nån dag. :)


Katie/Sara

Jag tyckte inte om att Katie spelades av samma person som Sara (fast det gjorde ju att de såg identiska ut naturligtvis), för jag gillar inte Sara lika mycket nu. Det är först nu jag ser hennes läskiga ögon, även när jag ser på avsnitten när SARA var med och eftersom de är samma skådespelare. Jag ser inte Sara på samma sätt.Men Sara och Clay var väldigt söta, och när jag såg Sara och fick veta vem hon var förstod jag mer varför Clay var som han var i början av säsong 7: tjejtjusare och svårt att släppa in folk på sitt liv (People always leave??).

Hur ser du på Sara efter att Katie-avsnitten också har visats?

Perez Hilton: Hilarie och Jeffrey

Måste bara visa vad jag hittade...

Jag var in och läste på Perez Hiltons blogg, han hade nämligen skrivit om Bethany Joy Galeottis dotter. (Läs det HÄR.)

Hur som helst, han hade även skrivit om Hilarie Burtons son som hon fick med Jeffrey Dean Morgan. Hans grej är ju att vara rolig, och mycket var kul skrivet. Tills han frågade vem hon var ;P

Läs vad han hade skrivit här:
http://perezhilton.com/2010-05-06-jeffrey-dean-morgan-and-hilarie-burton-had-a-baby-months-ago

Hilarie Burton and Jeffrey Dean Morgan at the "Losers" premiere in Los Angeles on April 20

Det var en kommentar som löd så här som jag tyckte stämde in väldigt bra på Hilarie och det var ett bra svar på Perez fråga:

"Who is she?"
You're kidding right?
Let's not be cocky Perez. You don't know everyone/everything.

Hilarie Burton got her start on MTV's TRL- as a VJ. She then departed that show to become Peyton Sawyer on One Tree Hill- and was on there for 6 years. Since then, she has started her own FILM PRODUCTION company= Southern Gothic Productions- and is on her way to an even more phenomenal career.
Hilarie is a sweet, compassionate, and smart young woman. It would be in your best interest to KNOW of more people than just Gaga, porn stars, and a bunch of STUPID reality TV fame whores who never deserved a second of attention anyways.

Helt rätt!

Att jag sedan googlade lite mer och såg att han även skrivit detta (Klickbar länk) får mig att inte gilla Perez Hilton :P
Själv tycker jag att det är rätt självklart av texten att Hilarie slutade för att hon kände att hon ville gå vidare tyvärr, och känner man att hjärtat vill något annat ska man inte jobba kvar oavsett om det ger pengar eller inte. Punkt. DUMMA PEREZ! =P

Junk och Fergie!


Jag gillar Junk och Fergie. De är så himla härliga! :D Synd att de inte har så mycket mer scener. Junk har ju faktiskt endel eftersom han jobbar på Tric ibland, men det är ju inte mycket och då säger han inte så mycket.

De har ju varit med sedan allra första början, så jag önskar de fick ta lite mer plats. :) Sjukt roliga killar och deras vänskapsrelation till Skills och Mouth är sådär lagomt bra. Det märkt att de har känt varandra länge.

Förebild-
Har ni någon förebild som är med i OTH? Vem? :)
-
Min är Hilarie Burton. Eller det var då hon var med OTH. Nu är det Kate Voegele, av nästan samma anledning. De är båda roliga, snälla och bjuder på sig själva under intervjuer. Samtidigt som de tror på sig själva och sina åsikter och säger vad de tycker!

James Lafferty

När jag såg James Lafferty i verkligheten (läs om det här) så skrek jag ;P Mest av förvåning, men också lycka naturligtvis. Tack och lov var vi i en bil och han utanför, men han tittade sig omkring så jag tror han hörde något. ;)När jag satt utanför Hotell Hilton första kvällen träffade jag ett fan som hade bott granne med James just före OTH började och säsong 1 tror jag. Han hade tydligen stora problem med finnar som yngre i de första säsongerna och om man tittar noga ser man att huden inte är jämn och att den är full av smink. Men snygg är han ;) Och nu har han inte finnig hy heller.

Jag brukar inte tycka att Nathan är snygg, men James är jättesnygg i verkligheten. Han hade på sig en färgglad huvtröja när jag såg honom.

Härligt citat!

Min bror hade lagfest häromkvällen. Avslutning för hockeyn tror jag det var.

Hur som helst, det hade med One Tree Hill att göra det jag ska berätta. Såklart. Min pappa berättade häromdagen att de hade kommit hem (mamma, pappa och min syster) från en bio och träffat hockeygrabbarna efter festen, vissa av killarna hade druckit mer än andra ;) Men alla var ordentliga och huset stod kvar upprätt och helt!

Pappa pratade med grabbarna eftersom han känner dem väl genom hockeyn. När han träffade en kille som heter Alexander Hellström så frågade Alexander min pappa om biofilmen de hade sett var bra (de hade sett "Hur många lingon finns det i världen?").

Pappa: Ja, den var bra. Man fick både skratta och gråta.
Alexander: Jaa, det är precis som i tv-serien One Tree Hill!! Den är jättebra, för det handlar om både basket och känslor!Det är ju helt sant! :D

Kates nya skiva

Kate Voegele släpper en ny skiva den 17 maj (i USA, så jag får väl beställa den)!! :D :DLäs mer på hennes blogg.

Tim

Som ni kanske vet, håller jag på att se säsong 2 nu på DVD och har sett några avsnitt där Tim är med en hel del.


Inte min bild/Not my picture

Tim förändrades mycket liksom många andra karaktärer under sin tid i OTH. I säsong 1 var han en bråkstake som följde Nathans minsta vink, och i säsong 2 började han visa sin knäppa och roliga sida mer och mer. Så fortsatte han de gånger vi fick se honom.Vi fick aldrig se Tim med en flickvän eller liknande, men man kan ana att han var som Nathan i säsong 1 med mycket fester och tjejer. Sedan kände han nog sig lite bortglömd av Nathan när han blev bättre och bättre vän med Lucas, och då tror jag att han blev ganska ensam. Kanske var han med de andra i laget mycket.

I säsong 5, avsnitt 9, var han pizzabud. Han var tillsammans med Bevin och de hade en son som hette Nathan (minns ni att hon också visade kortet på sonen?). De passar nog väldigt bra ihop. :D


Gissa vem?

Citatquiz igen! :)Vem sa vad?

Skriv svaren så här.
"1. Svar ?
2. Svar ?
3. Svar ?
osv."

1.
No, I actually felt myself feeling jealous. I realize I let company matter too much. You know, we spend all this time building something up, And then we don't enjoy it. We just sit there, terrified that someone is gonna take it away from us. And there was this girl, and she didn't answer to anything or anyone. And that made me jealous.
 
2.

Evening, officer, buy us some beer?

3.
Are you not helping me move you because it brings back bad memories or because you're a lazy pile of crap?

4.
...look it's her loss. There are a ton of girls out there that would be lucky to have you.

5.
You know what? Um....you guys asked me what the point was to all of this, school, literature................life. And , uh ........ I said there was no point. And that's not true. What I should have said was, "I don't know". Because the truth is, not long ago, I sat where you are and wondered exactly the same things. When something that's tragic and evil and unexplainable happend like losing someone forever...........I still wonder .......... just like you do.

Hellcats 1x04

Aaww... Savannah och Dan, så himla söta nu...
Bästa scenen var helt klart när Dan gick med på att vara exklusiva... "SOLD!" :DHoppas Lewis kan släppa Alice på allvar och dejta Marti. Kändes lite som att det skulle bli så där i slutet.


Does it hurt when you think about me?

I början av säsong 2 (avsnitt 2) ser vi Peyton skriva på väggen "Does it hurt when you think about me?" och under är en teckning på Jake och Jenny.Låten som spelas då är den här:
http://www.youtube.com/watch?v=FZE6kPVW-tY

Jake och Peytons relation i säsong 1 tyckte jag inte var jätteintressant, men när de sedan blev kära i säsong 2 älskade jag dem.


Peytons frisyrer

Nu är jag tillbaka!

Tänkte höra med er om ni tycker Peyton passar bäst som brunet eller blond? Egentligen är det lockiga, ljusa håret som hon hade i säsong 1-2 (och 4) inte hennes riktiga (fast jag tyckte det såg ut så då). Jag har för mig att jag har hört att hon är brunett...

 

I de sista säsongerna var hon ju brunett och det tyckte jag passade henne superbra. Det var riktigt snyggt och jag älskade det långa böljiga håret utan att det var jättelockigt. Hon passade dock också i det raka blonda som hon hade i säsong 3 tyckte jag. 

 

Vilken frisyr tycker du har varit snyggast på Peyton?

Keith, Karen och Lucas

Tyvärr blir det endast ett inlägg idag (det här). Får jag tid lägger jag in ett inlägg till, men förmodligen kommer inte tiden finnas till. Ska vara borta hela dagen... Under dagen kan ni gärna titta på mina Wilmingtonbilder, läsa texterna och kommentera. :D Gör det genom att klicka på det röda i texten!

Det jag tänkte skriva lite om nu då är Keith, Lucas och Karen. Deras relation, både separat (Lucas och Keith, Keith och Karen, Karen och Lucas) och tillsammans alla tre är de så kärleksfulla. Keith älskade Karen LÄNGE, friade i säsong 1, och i säsong 3 var det hon istället som friade några avsnitt innan han dog. Deras kärlekshistoria varade inte länge (från de att Karen släppte in honom som sin stora kärlek) men den var väldigt vacker.Karen och Lucas hade en väldigt bra mor och son relation under tiden de var med i OTH. Han var väldigt mogen gentemot vuxna och bortsett från sina misstag med Brooke och Peyton var/är han en bra människa. Han ville hela tiden väl och var aldrig ute efter att såra någon som behandlade honom bra. Det var nog mycket Karens förtjänst, och Keiths. Lucas uppväxt var fylld av kärlek, och hans äkta föräldrafigurer (Karen och Keith) lärde honom rätt och fel.Keith och Lucas var pappa och son, fast han egentligen var Lucas biologiska farbror och aldrig hann adoptera honom. Lucas såg på honom som en pappa och Keith älskade Lucas som en son vad som än hände.


Avsnitt 1, säsong 2

Såg på större delen av första avsnittet i säsong 2 idag och det ÄR ju så bra. Sista 15-20 minutrarna tycker jag är bäst. Jag älskar också Haleys föräldrar i avsnittet, när de säger att Haley är gravid, pappan skojar om att Nathan vill bli adopterad (och att de i sådana fall får sluta kyssas, åtminstone bland folk. Haha ;D) och Lydia, mamman, som säger att om de säger att Haley inte får gifta sig med Nathan så blir hon prostituerad och hamnar rökandes crack och sover i rännstenen ("Woah, there she is, smoking crack and sleeping in the gutter!". Så himla roligt. Jag älskade hennes föräldrar! :DI avsnittet älskar jag också scenen mellan Whitey och Karen när han säger att hon måste börja plugga igen om det är det hon vill för att hon ska ta vara på livet. Blir nästan lite tårögd av hans ord, så fina.


Wilmingtonlänkar

Hej på er!

   
                     
   


Här hittar du länkar till alla texter och bilder från min resa till Wilmington:

http://bloggtjej.blogg.se/2011/february/wilmingtonbilder.html#comment

Jag satte in bilderna i olika inlägg parallellt med att Kanal5.se lade ut mina dagbokstexter, så därför har jag inte alla bilder i ett enda inlägg. Dessutom var det alldeles för många för att jag skulle orka lägga in alla samtidigt ;D

TA INTE MINA BILDER!

Joe Manganiello

Joe Manganiello: 'Paper' Mag's Most Beautiful People List!

Joe Manganiello, som spelade Owen i OTH, har hamnat på en lista över snyggaste personerna.

Läs den här artikeln med honom om ni vill, det står lite saker om hans barndom som bråkstake och roll i tv-serien True Blood.
http://justjared.buzznet.com/2011/03/31/joe-manganiello-paper-mags-most-beautiful-people-list/

Twitter, se hit! :)

Var just in på Twitter.com. Oj, vad mycket nytt som hade hänt i OTH-väg!James Lafferty, hans bror Stuart och Stephen Colletti har, tillsammans med en naturfotograf/författare som heter Ian Shive,  börjat spela in en dokumentär. Den heter "Wild life: A new generation of wild" och har OCKSÅ en Twitter som killarna delar: WildLife_TVChad Michael Murray har skaffat Twitter och en hemsida.
Hans twitter är: ChadMMurray
Hans nya hemsida: http://www.thechadmichaelmurray.comIndia Debeaufort, som spelade Miranda i säsong 7, har skaffat twitter också. Tydligen är hon fortfarande bra vän med många från OTH, bl.a Grubbs, "Lauren" och Sophia Bush. :)
Hon heter: Indiadebeaufort


RSS 2.0