') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Svar till Louise

Hej!
Jag såg frågorna av Louise och tänkte att det var kul att svara på dem redan nu! :)

Vilket år var det när du började titta på OTH för första gången?

Svar:
Jag tror att det var år 2004... Jag minns att det var någon gång i mitt av säsong 1 i alla fall! :)Vilken skådespelare som du gillar mest i OTH?

Svar:
Jag började se för att Chad Michael Murray var så snygg, hehe, och sedan blev Hilarie Burton min förebild i säsong 5-6 typ, då jag såg mycket intervjuer och sånt med henne. Men nu är det Kate Voegele, hon verkar vara världens mest underbara människa tycker jag.

Eller hur OTH kommer att ta slut efter säsong 9..?

Svar:
Japp, efter säsong 9s 13 avsnitt är det tyvärr slut... :(

Du håller givetvis med mig att OTH är den absolut bästa tvserie nånsin?! :D

Svar:
Oh JA! :D Det har så mycket som inte andra tv-serier har tycker jag... Det har ett helt annat djup! :DHur kändes det när du fick syn på några skådespelare från OTH i verkligheten?

Svar:
Jag blev såklart riktigt glad, men ändå väldigt lugn... Haha. Det jag minns är när jag såg Lee Norris (Mouth) för han kom ut först... DÅ blev jag nervös. Han var ju så lik sig dessutom, så det kändes som att det var Mouth. :D Så coolt! Men sedan att t.ex träffa Stephen Colletti och Austin Nichols (jag träffade båda två några gånger) så var jag ganska fort väldigt lugn och pratade med dem som nästan vem som helst. Nästan. ;) När jag träffade Kate ville jag bara få ur mig allt jag ville säga till henne, så nervös var jag då men jag försökte att inte bry mig om nervositeten. :PVilken säsong gillar du bäst i OTH?

Svar:
Säsong 6 är nog min favorit tror jag... :D

One Tree Hill ♥


Frågestund på ingång... :)

Hej!
Ni har ställt frågor under kommentarer som jag tänkte svara på till helgen :) Jag tänkte bara meddela detta så att ni vet, har du fler frågor är du välkommen att ställa dem. :-)Och jo, ni som är sugen på spoilers (vad som kommer att hända i säsong 9) och vill veta fler karaktärer som kommer tillbaka till OTHs sista säsong, kolla då här! Vi vet ju om Lucas (yeey! :D) men de andra vill jag inte spoila själv, så läs där om du vill veta! :-D


Wakey! Wakey! till Sverige!

Som jag nämnde en gång tidigare (förutom igår ;D) så kommer Wakey! Wakey! att spela i Sverige den 31/10! :D De kommer att spela i Debaser Slussen i Stockholm och biljetter finns att köpa på LiveNation just nu! :)Ikväll kl 23.00 går det att chatta med Grubbs.
Mer info här: http://teamwakeywakey.tumblr.com/post/9551289970/team-wakey-chat-with-mike

Clay och Lucas, säsong 9?

Jag fick just en tanke... Undrar om Clay och Lucas kommer ha några scener i säsong 9? ;D Det vore kul... De är ju båda sportintresserade och känner Nathan och Haley väldigt väl... :) Det ska bli väldigt spännande att se om det blir så :D

Jag ser verkligen fram emot scener mellan Lucas och Quinn också, de måste ju ha träffats genom Haley! :D
Vad jag har hört så verkar det vara avsnitt 7, säsong 9 som Lucas är med i... :) Hoppas Peyton kommer också, och så vill jag se Peyton, Karen och Lily också! :D

UNDERBART!!

Hej!
Idag är en uuuunderbar OTH-dag! Inte minst kan man chatta med Michael Grubbs imorgon kl 23.00! :D Wakey!Wakey! kommer till Sverige i oktober. :D Mer info om chatten här:
http://teamwakeywakey.tumblr.com/post/9551289970/team-wakey-chat-with-mikeDet blir bättre...

Chad Michael Murray (LUCAS!) kommer vara med i ett avsnitt av säsong 9 av OTH! :D Det kom just ut på Twitter och "Chad Michael Murray" är en trending topic över hela världen just nu på Twitter... :D :D


Resumé 8x16

Hej! Förlåt att jag inte skrivit sedan igår, nu är jag här :D

Jag älskade gårdagens avsnitt. Mycket söta och roliga scener, med babyshowern och galna Haley som drev Quinn till vansinne... hahaha. Den scenen när Haley ringer och Quinn svarar "You're smothering me!!!" är så rolig. Brookes min är klockren... :D

Jag skrev ju även om Quinn och Clays potentiella förlovning... Jag hoppas de gifter sig. Jag älskade återigen Alex och Quinns scener, så kul att hon retade Quinn med det. Hehe :)Jag älskade också scenen mellan Quinn och Haley när Haley fick borsten som det stod "My girl" på, och även den då Haley ska fråga om det är okej att hon döper sin dotter till Lydia (passande namn)... Två scener som gjorde mig tårögd! :D En annan scen som var väldigt vacker var då Haley räddade situationen när alla pratade om fängelse, kokain, Brookes arbetslöshet och allt (så kul! :D) då hon gav ett tal om hur glad hon var att Brooke var Jamies gudmor... DET gjorde nog bland annat att Chloe tyckte att Brooke och Julian ändå skulle bli föräldrarna, det och då Brooke pratade om sin tid som festande tonåring. :) Det fick hon ju visa prov på att hon fortfarande kunde; dricka alltså ;) Designated drinker var en kul uttryck :D Så härlig scen!

 

Alla scener med Brooke i kvällens avsnitt var riktigt bra tyckte jag! Scenen då Julian och Brooke hoppar i sängen efter att de hade haft intervjun med Chloe var så rolig och söt :D SÅ kul att se dem "leka" :D

En karaktär som nyligen kommit in är ju Ian, och som jag skrev tidigare är det kul att han är så lik high school Nathan :) Scenen med Jamie och Ian (Så söt!) då han lär honom trick i baseball älskade jag också... Den visade Ians bra sida :)

Scenerna med Ian, Nathan, Clay och Julian var bra, kul att se att Julian blir lite mer med i gänget. :) Det vill jag se mer av (även om han kanske inte alltid passar in när han hellre jagade fjärilar än spelade baseball ;)).Sist av allt vill jag poängtera att jag också älskade Millie och Mouths storyline i det här avsnittet. Mouth älskar verkligen Millie, det var så gulligt när han ville att hon skulle ta jobbet! :) Att han dessutom hjälpte henne var riktigt bra gjort av honom. Så romantiskt. :D

Clay och Quinn, förlovning??

Resumén för kvällens avsnitt kommer imorgon, jag är för trött... MEN jag tänkte lägga ut en fråga till er, som jag är nyfiken på att veta svaret på :D Det var ju så att det pratades mycket om Clay och Quinn ikväll och vare sig de skulle förlova sig eller inte...Tror du att de kommer förlova/gifta sig? Vill du det?

Promotrailer OTH 8x16

Personen på bilden var Robert Buckley, ja :D Grattis till Emilia som hade det första rätta svaret! :)

Ikväll är det dags för One Tree Hill :D Här är promotrailern för avsnitt 8x16 (som är väldigt roligt och bra :D):

http://www.youtube.com/watch?v=GlkaX8yotyI


Vem är på bilden...?

Hittade en bild på Twitter för ett tag sedan och nu tänkte jag lägga ut den här till er så ni får gissa vem det är... :D Ledtråd: Han är nu med i OTH!

Vinnaren får en länkning och grattis i min blogg :)Inte min bild då alltså... I do not own this picture, found on twitter.

Tric nu och då

Surprise! Här är jag... Blev inget inlägg igårkväll som utlovat men istället hinner jag skriva lite nu innan taxin kommer o hämtar mig... Blir dock ett inlägg från en mac-dator (behärskar dem inte riktigt...):
_
Jag tänkte på det gamla Tric i jämförelse med nu... Jag tycker om Tric och allt som händer där, men har ni tänkt på att det har blivit mindre fokus på själva uppträdandena där i jämförelse med säsong 1-4? Det tycker då jag... Jag hoppas de tar dit artister igen som t.ex Fall Out Boy eller Jimmy Eat World och låter dem spela med fokus på det. Det gillade jag.
Nu är det också bra, men de flesta som uppträder (med längre framträdanden som tittarna får se) är de som nu är med i serien, t.ex Mia och Haley. Men det har förmodligen att göra med Red Bedroom Records och att det är deras artister som får spela nu på Tric. :) Det finns några utantag (som varit riktigt kul att se! :D), t.ex Kid Cudi. :)
_
Vilken artist skulle ni vilja se på Tric? Kanske någon som har varit, eller någon ny?

Brooke for (school)president!

Jag tycker det var jättekul att Brooke sökte som skolordförande i säsong 2. Hon som var en ganska utseendefixerad och killtokig tjej, visade att hon hade mognat och strävade efter att göra något bra för skolan. Det är det jag älskar mest med OTH, det bryter liksom gränserna och visar att alla människor har olika sidor i sig och man ska aldrig döma någon!Jag lägger in ett inlägg ikväll, men imorgon kommer jag inte blogga någonting förrän sent på kvällen. Har prov i skolan och efter det är jag scenansvarig på en kvällsfestival.

Brooke och Chase

Grattis Anna till vinsten i quizet! :D Du satte 4/5 rätta svar. Boken som Lucas hellre läste än att gå på fest var "The Great Gatsby". Det sa han när Peyton satte sig vid ett bord på skolgården och pratade om den. :)

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om Chase och Brooke. De var mina favoriter länge, och jag tycker det var synd att de gjorde slut.De blev ju tillsammans när Brooke hade börjat bli ordentlig (men Rachel gjorde så att hon inte alltid var så mogen...), och han fick se alla sidor av henne och trodde på henne. De var så underbart söta och kära, men så underskattade tycker jag! Många tycker ju att den enda Brooke älskade före Julian var Lucas, men jag tycker verkligen det var kärlek mellan Brooke och Chase!

Grattis Chad!

Idag fyller Chad Michael Murray 30 år! :DGrattis Chad!!!

"Kul" rädslor i OTH

Hehe, jag satte kul inom citationstecken för rädslor är ju inte kul, men vissa rädslor i OTH har de gjort till en kul grej. Tänker då särskilt på Skills rädsla för djur (typ sköldpaddan i säsong 2, och när han säger till Jamie att han inte vågar röra Chester) och Haleys rädsla för clowner...Så himla kul när Haley öppnar dörren när Jamie fyller år och så står det en clown där. "Who ordered the creepy clown?"... haha. Hennes ansiktsuttryck är underbart. Och i säsong 8 när Chuck har på sig en clownmask... :P Här är en video som jag hittade på youtube om Haley och clowner:

http://www.youtube.com/watch?v=kez02Lj6oqw

Skills har ju också alltid varit rädd för djur. Det var så kul i säsong 7 när Mouth hade satt en ödla i lägenheten som JAMIE fick hjälpa Skills att ta bort för att han själv inte vågade... Haha :D

Lucas eller Jake?

Alla Peytons expojkvänner tycker jag har passat henne :D Jake och Lucas var mina favoriter (men jag gillade också Pete:))!

Jake och Peyton var riktigt söta. Peyton tyckte om Jenny och tog bra hand om henne, och hon och Jake var riktigt kära. Jag tycker inte att han kändes som ett andrahandsval, fastän hon uppenbarligen älskade Lucas.

 

Däremot så är det (tycker jag) skillnad på Jake och Peytons kärlek och Lucas och Peytons kärlek. Lucas och Peyton var sann kärlek, medan Jake och Peyton var kära och hade kunnat leva ett bra liv tillsammans men hade inte lika djup kärlek som Peyton har med Lucas. :)


Bryan Greenberg i October Road

Är det någon som har sett på October Road? Jag skrev ju ett inlägg om det för ett tag sedan, men jag ville bara göra det igen... Det var ju så bra!! Tyvärr fick säsong 1 bara 6 avsnitt och säsong 2 fick 13 avsnitt och så ett extra som bara var 10 minuter för att man skulle få se hur det gick för karaktärerna...Men jag älskade October Road, det var nästan lika bra som One Tree Hill tyckte jag. :P Så har jag aldrig känt för en tv-serie, men det var verkligen lika bra. Inte bättre, men lika bra. Och Bryan Greenberg (OTH-Jake) spelar ju huvudrollen Nick :-)

Leyton i säsong 9?

Hej!
Imorgon tänkte jag svara på frågor från er, främst de som handlar om Wilmington tänkte jag, längre fram i veckan tar jag även de andra frågorna. :-)

Jag tänkte däremot skriva lite om Lucas och Peytons situation och vare sig de verkar komma tillbaka i säsong 9 eller inte. Som många vet åkte de iväg i slutet av säsong 6 och har än inte setts av i Tree Hill. Men de får brev av dem ibland till exempel (Jamie när han fyllde år t.ex, och Haley skickade ju brev till Lucas i början av säsong 8). :-)Förhandlingar görs fortfarande med Chad Michael Murray, så om någon av dem kommer tillbaka kan det nog bli han. Hoppas! Jag hoppas mer på Hilarie Burton faktiskt eftersom jag älskar henne och hennes karaktär Peyton... Men man hör inte av om hon kommer tillbaka eller inte, det jag vet är att hon var i Wilmington häromveckan med Southern Gothic Productions, hennes produktionsbolag, men då spelade hon inte in One Tree Hill... Tyvärr :( Men håll hoppet uppe, det har jag! :D I bästa fall kommer båda (och Sawyer) tillbaka :D

Quiz!

Rätt svar får ni på onsdag! :) Vinnaren får en länkning i min blogg!

1.
Fyll i orden i Peytons citat: "Guess I'm just a _ wrapped in a mystery inside of a _"2.
Vilken bok stannar Lucas hellre hemma och läser än att gå på festen hos Nathan (och Dan då) i säsong 1?

3.
Vad heter låten som Grubbs skrev till Miranda (som handlar om dans...)?

4.
Vad heter Julians pappa? Förnamn och efternamn...5.
Vilken är Millies favoritglass? (Mouth nämnde detta i avsnittet med superhjältar när Skills frågade om de skulle gå tillbaka till dejtingstadet typ ;D)

Resumé OTH 8x15

Riktigt bra avsnitt! Mycket kärlek, roliga scener och gulligheter. :D

Brooke och Julians scener med rollspelen var väldigt roliga tycker jag, särskilt missförståndet om pizzabudet. haha. Och han då, när han sa att det var okay att Julian också var där... hahaha. Barnförbjudet men kul! :D Jag älskade scenen då Julian föreslog att de skulle adoptera :D

 

Nathan och Haleys scener gjorde avsnittet så otroligt bra tycker jag. Haleys gravidhormoner, första scenen inne på toaletten, presenten... Så otroooligt bra scener :D Klart att Nathan bara gömde halsbandet åt Clay, han skulle ju inte vara otrogen ju :D Så gulligt att han hade köpt hennes favoritbakelser (eller vad det var) också :DClay och Quinn var också söta, även fast scenen i duschen också var väldigt barnförbjuden. :P Att han ordnade så att City & Colour spelade på Tric bara för dem var såå romantiskt! :D Och så presenterna, när hon också hade bestämt sig för att köpa skosnören o han hade köpt ett halsband... haha. :P Så kul!På tal om Tric... Chuch och Chase scener var så himla bra tyckte jag! Musikalnumret var så kul men samtidigt ganska bra... :P Han sjöng ju bra! :D Och Chase, det märks att han verkligen bryr sig om Chuck. Scenen med Chucks mamma när hon hade däckat på lagret älskade jag. Den sidan av Chase är underbar!

Jamie och Madison var också riktigt söta. Jag tycker det är kul att Jamie har hittat en tjejkompis att vara förtjust i, de har en härlig relation. :) Scenen med Jamie och Quinn när de skulle köpa present åt Madison var riktigt bra. Så söt tjej som tittade på Jamie. haha. Och när Jamie sa "If you were a girl, would you be okay with that?" och Quinn sa "Technically, I am a girl"... haha.

Millie och Mouth då? Demo-tagningarna var kul att se tycker jag, och det är kul att se att de är så kära och lyckliga igen! :D Muffinsen mot slutet, det var gulligt och roligt tyckte jag. :D Slutet var spännande :D

Intressant att professor Kellermans son nu är med... Han betyder nog trubbel... ;) Men det var kul att han ändå var så lik "high school Nathan", med en dum pappa och han själv väldigt sportintresserad men samtidigt spydig mot de han träffar. :D


Sophia och Austin

Har fått några frågor om Sophia Bush och Austin Nichols, och en förfrågan om att skriva om dem. Så jag tänkte att jag skulle göra det :)De är som sagt tillsammans även i verkligheten. De hade dejtat från och till i några år och så blev han med i serien, så nu är de tillsammans på allvar. =) Jag tror att de bor ihop, men vet inte säkert. Gifta är de inte och ingenting har sagts om förlovning än. :) Men när jag var i Wilmington såg jag dem på varandras inspelningar, först när Sophia var inne på Hilton så kom Austin dit för att träffa henne och när han spelade in på CoB kom hon förbi med en smootie åt honom :D

OTH 6x11

Jag tänkte på avsnitt 11, säsong 6... Chad Michael Murray (Lucas) skrev ju det avsnittet, som utspelar sig på 40-talet och är en dröm som Lucas har.Jag tycker att det avsnittet är hemskt, det är alldeles för mycket blod och misshandel... :P Har faktiskt bara sett det en gång. Några saker är ju intressanta att se, men i det stora hela tycker jag det är ett ganska dåligt avsnitt... :P Däremot är ju scenerna med Lucas och Peyton samt Nathan och Haley romantiska, det gillar jag. :) Och så gillar jag scenen då Lucas och Peyton pratar i telefonen "i verkligheten" också.

Ronja: Wakey!Wakey! spelar i debaser slussen i Stockholm :D


Sam/Ashley

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag. Har inte varit vid datorn :)

Lousie skrev till mig för ett tag sedan om Ashley Rickards:

Hej :) jag kollade nyss på MTV och är det inte Sam som är med i den nya tv-serien Awkward? ;D

Och jag har faktiskt inte sett på Awkward (har inte MTV på min tv längre :( ), men jag har läst på Twitter att hon är med i det. :D

Jag tänkte lägga upp en musikvideo som Ashley (som hon heter) också är med i. Jag är nästan säker på att ni känner igen låten...

The Fray - How to save a life

Ser du henne? Det är ju hon som skriker "Noo" (det ser man på läpparna) och det står "mom"... Jag tänker så på avsnitt 13, säsong 6... hehe. :)

Wakey! Wakey! till SVERIGE!!!

Äntligen kommer den glada nyheten:
Wakey!Wakey! kommer till Sverige i slutet av oktober (31/10!) :D
De kommer att spela i debaser slussen läste jag just i facebookgruppen Team Wakey! Sverige :D

Biljetter börjar tydligen säljas på Livenation imorgon :DKolla:
http://grubbs.tumblr.com/post/9082020759/thefamilyrecords-finally-after-all-your 

Aaah, så underbart...

OTH 8x15 förhandstitter...

Jag tänkte att jag skulle bjuda på två förhandstitt på helgens OTH-avsnitt som handlar om "Alla hjärtans dag":Nathan och Haley:
http://www.youtube.com/watch?v=CIrqgBPIWhY&NR=1Brooke och Julian:
http://www.youtube.com/watch?v=SU4ZQHLQ0U0 

Ett år sedan...!

För ett år sedan berättade jag för Facebook att jag skulle till Wilmington. Om en månad och 5 dagar är det ett år sedan jag åkte. Tiden går otroligt fort. :P

Därför bjuder jag på lite bilder:
Var snäll och ta inte dem.
Obeskrivligt bäst

Amanda vinner "tävlingen" i bäst OTH-beskrivning. Så här skrev hon:

Jag skulle beskriva Oth med "obeskrivligt" därför jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar denna serie och hur ledsen jag är att den kommer sluta. Den är verkligen obeskrivligt bäst!

(har dock ingen blogg ;D )

Josefine skrev "Kärlek" och det håller jag också med om. Bra beskrivningar båda två! :)Själv så tror jag att jag skulle beskriva det som "oändlig värme, vänskap och med en stor charm".

Kate Voegele

Jag skriver ofta om Kate Voegele för att jag ÄLSKAR henne både som person, artist och skådespelerska. Hennes låtar betyder otroligt mycket för mig och hennes röst bär på otroligt mycket styrka. Dessutom är hon världens snällaste!! Jag träffade ju henne i Wilmington och hon var så himla snäll!

   

Jag fick en kommentar från en som just har startat en fan-blogg om henne och jag kollade in den. Snygg layout och bra innehåll. Så jag tänkte dela med mig av den till er: http://katevoegelesweden.blogg.se/

Min dröm är att hon någon gång kommer till Sverige... Jag vet ett OTH-band som kommer göra det dock ;) Mer om det senare i veckan när jag vet mer! :D

Beskriva OTH

One Tree Hill... Denna underbara tv-serie. Jag kom att tänka på en sak igårkväll, just efter att jag hade lagt in sista inlägget. Vet ni vad jag älskar mest med OTH? Att det verkligen inte går att sätta en stämpel på det!

Ena sekunden är det roligt (typ superhjälteavsnittet i söndags eller avsnitt 8 i säsong 7), den andra är det romantiskt (söndagens avsnitt är alla-hjärtans-dag-tema!) och rätt som det är får vi också se psychos eller bilolyckor = DRAMA! Det finns inget sätt, tycker jag, att säga "såhär är One Tree Hill" med endast några ord.Det är som min brors hockeykompis sa "One Tree Hill är så bra för att det handlar om både basket och känslor!". Det är SÅ sant. :D

Hur skulle du bäst beskriva OTH med bara några ord?
Bästa beskrivningen får en länkning i min blogg :)

Du som undrade om det om hände i säsongsavslutningen (det om Brooke...). :) Maila mig så får du svaret :)

Nathan + professor Kellerman

Jag kom att tänka på en sak tidigare idag... Nathan valde ju professor Kellerman för att han var hård och sträng, att det var en kurs som han inte kom undan lätt på. Det beundrar jag honom för! Så borde fler göra, och det borde vi lära oss av. Att inte välja det som är lätt bara för att det är lätt. :D Att faktiskt kämpa hårt för det man vill ha!

 

Och jo, jag lovade ju igår att jag skulle skriva mer om Tommy, Nathans klasskamrat som vi fick se i söndagens avsnitt. Har ni sett filmen "The Blindside"? Det är ju han som spelar huvudrollen i den! :-) Ville bara säga det. Jag gillade verkligen Nathan och Tommys relation! :) Bästa kommentaren var ju när Kellerman pratade om att Tommy bara visste svaret på om han ville ha dessert och Nathan sa "Doesn't everybody know the answer to that? It's usually yes." Sant!!


Svar på frågor

Hej! Nu tänkte jag svara på era frågor! Den här gången är inte frågorna i ordning baserat på när ni ställde dem, men det är inte heller så många frågor. Så kolla in svaren om ni vill ha svar... hehe.

Ronja hade två frågor, vi börjar med första frågan:

Hej! I jul så ska jag och min familj åka till USA. Vi ska dock inte till Wilmington...tråkigt men jag SKA dit någon gång i livet:) Anyway, jag undrar om dom spelar in någon annastans, typ i L.A eller NY?

   

Svar:
Hej! Vad kul med en USA-resa! Tyvärr brukar de inte spela in någon annanstans, förutom att de spelade in avsnitt 17 i säsong 4 i Texas (Honeygrove) och säsongsavslutningen i säsong 7 spelades ju in i Park City, Utah. De gånger som karaktärerna har vistats i t.ex New York så har det spelats in i Wilmington, Charlotte (som också ligger i NC) eller Charleston (som ligger i South Carolina, 3 timmar bort).

Andra frågan från Ronja:

Vet du vart skådisarna bor på riktigt? Asså typ vart Chad bor? Och alla andra huvudkaraktärer Har du adresserna? Det skulle vara kul och vet:)Svar:
Tyvärr vet jag inte var skådespelarna bor och även om jag skulle ha fått veta det på något sätt så skulle jag inte dela med mig av den informationen tyvärr eftersom det skulle vara att ge ut privat information och jag försöker undvika det. :/ Allt jag vet är att t.ex Sophia (och Austin då :)) ofta bor i L.A och jag vet dock att Brett Claywell (Tim) bor någonstans nära Wilmington. :) Men jag vet inga adresser!

Linnea undrade om Joy:

Hej Malin! JAg var precis inne på Joys blogg och läste ett inlägg då hon svarar på frågor. Men på endel frågor skriver hon alltid "my son´s...". Har inte Joy en dotter? krma Linnea

Svar:
Hej Linnea! Jag har faktiskt inte hunnit kolla in det, men jag vet dock att Joy inte har en son... Hennes enda barn är en dotter som heter Maria.

Thea hade en fråga om säsong 3:

Du vet i säsong 3 då de åker till Rachels "hus" på landet, då kysser ju Brooke Pete Wentz men jag fattar inte varför ingen reagerar? Brooke "slutar" ju vänskapen med Peyton bara för hon kysste Lucas men
Brooke kysste ju också en kille som PEyton nästan va tillsammans med?!
kram TheaSvar:
Hej Thea! Jag tror att den scenen bara var där för humor, och Peyton reagerade inte så starkt dels för att hon inte var direkt ihop med Pete (de hade bara något på gång, och jag tror att hon mest dejtade honom för att det var coolt att dejta någon känd) och dels för att Brooke kysste honom för att hon trodde att hon drömde när Pete Wentz stod och lagade frukost i köket... haha. :P Den scenen är så kul. "Heeey, Pete from Fall Out Boy, you showed!!" :P

Malin (snyggt namn ;)) undrade om säsong 9:

Vet du något som kommer hända i säsong 9? Finns det någon trailer? Vet du också vilket datum dem sänder första avsnittet? (:

Svar:
Hej! Den informationen som finns ute om säsong 9 (förutom en grej om en gammal karaktär som kommer tillbaka, maila mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com om du vill veta vem) kan du läsa om här. :)

Ella ville veta om Brooke och Chase: 

Hej! jag håller på och kollar på säong 5 och jag kom på att man får ju aldrig veta vad som hände mellan Brooke och Chase eller är det bara jag som har missat det? :)Svar:
Hej! Nej, man får ju inte det... :( Men jag tror att de bara gled isär när hon flyttade och startade Clothes over Bro's... :(


Chase med Mia eller Alex?

Vem tycker du att Chase passar bäst ihop med, Mia eller Alex?

  

Jag hoppas fortfarande på Mia och Chase! De var så söta tillsammans och jag tycker att Alex ska hitta någon annan, någon som får henne att visa sin vuxna och mogna sida ännu mer än vad Chase gör. :-D 

OTH 8x14

Som jag skrev häromdagen så var inte kvällens avsnitt (har som sagt sett det tidigare :)) något favoritavsnitt. Jag skrattade såklart åt "superhjältarna" men samtidigt himlade jag med ögonen lite ibland också... hehe. Däremot så förstår jag grejen, att det var humor men samtidigt också en djupare mening bakom det. Att alla kan hjälpa till i samhället och vara mänskliga superhjältar. :DKvällens avsnitt hade dock många roliga OCH meningsfulla scener. Som t.ex scenerna mellan Chuck och Chase, de gillade jag faktiskt. Tyckte synd om Chuck när han pratade om sin pappa och även om sin mamma då han bad om att Chase skulle äta med dem. Mot slutet där så såg man ju hur mycket Chuck tyckte om att Chase brydde sig. Så underbar scen då han kramade honom, och så då Chase skämtade med honom och gjorde en "Chase" :P

Jag gillade också skarpt Mouth och Julian som vänner, jag vill se mer av dem. Julian fick ju Mouth att inse att Millie ville flytta in. :D Och att han fick vara med i reklamen var såå kul att se! Han gjorde så bra ifrån sig... Och Julians blick när han inser att Mouth är perfekt för rollen är så underbar!Jag fick ju också se en scen med min nya favoritvänskap Alex och Quinn! Så härligt när Quinn kom in och undrade vad som var så akut, men det var ju inget akut... hehe. Jag tyckte dessutom Alex var otroligt snygg i det här avsnittet, jag älskade hela hennes utstyrsel då hon kom in och frågade Mia om hon fick spela in en låt på Red Bedroom Records. Och låten... Åh, när jag först hörde den var jag beroende av den i flera veckor! :D haha. SÅÅ bra! Scenerna med Mia och Alex var så underhållande. Så underbart när Mia insåg att Alex faktiskt var bra på att sjunga (när karln därinne säger "You should listen to this" och ger henne hörlurarna)... :D Scenen med dem mot slutet, då Mia säger att hon ska börja turnera igen och då hon erkänner att Alex är bra... Då blev jag lite tårögd. :PJag gillade också många av scenerna med Nathan (och Professor Kellerman). Den där Tommy (mer om han som spelar honom imorgon) och Nathan hade en bra vänskapskemi, det var kul att se deras scener. Och scenen då Clay pratade om att kramar faktiskt kunde behövas och gynna agenturer, den gillade jag väldigt mycket. Att inte vara stenhård och kall när man jobbar, det håller jag med Clay om att det förmodligen är bra.

Sist så vill jag bara säga att jag älskar det faktum att de nämnde Erin mot slutet när de sa att hon hade ringt. Hon försvann ju så plötsligt! Men vad kul att Haley blev så glad :D Och vad jag skrattade när Haley höll på ramla mot slutet. haha.

Tillbaka imorgon. Same OTH-time, same OTH-channel ;)


Twitters

My, nu äntligen kommer ett inlägg med skådespelarnas twitteranvändare. Ursäkta dröjsmålet, tack för att du har väntat! :D Om det inte funkar att söka på namnen, sätt då @ framför. :)

Jag vill varna er som inte vill ha spoilers:
Lägg då inte till någon av dessa på Twitter, för de skriver ju om de amerikanska avsnitten! =))

Jag är säker på att alla dessa är deras riktiga twitteranvändare. :-)Torrey DeVitto (Carrie) - TorreyJDeVitto
Robbie Jones (Quentin) - TheRobbieJones
Shantel Vansanten (Quinn) - TheRealShantel
Elisabeth Harnois (Shelly) - ElisabethHarnoi
Maria Menounos (Jules) - mariamenounos
James Lafferty (Nathan), Stephen Colletti (Chase) och James bror Stuarts gemensamma projekt - WildLife_TV
Stephen Colletti (Chase) - StephenColletti
Chad Michael Murray (Lucas) - ChadMMurray
India de Beaufort (Miranda) - indiadebeaufort
Sharon Lawrence (Sylvia) - sharonlawrence
Eric McIntire (Ian) - Eric_McIntire
Amanda Schull (Sara/Katie) - AmandaSchull1
Wakey!Wakey! (Grubbs) - WakeyWakey
Laura Izibor (Erin) - TheLauraIzibor
Bethany Joy Galeotti (Haley) - BethanyGaleotti
Bryan Greenberg - bryangreenberg
Robert Buckley (Clay) - RobEBuckley
Daphne Zuniga (Victoria) - DaphneZuniga
Sophia Bush (Brooke) - SophiaBush
Austin Nichols - AUS10NICHOLS
Brett Claywell - BrettClaywell
Danneel Harris (Rachel) - DanneelHarris
Scott Holroyd (David) - scottholroyd
Allison Munn (Lauren) - allisonmunn
Jana Kramer (Alex) - kramergirl
Kate Voegele (Mia) - katevoegele
Antwon Tanner - antwon_tanner
Michael Copon (Felix) - Michaelcopon
JoeManganiello (Owen) - joemanganiello 

De har även gjort twitters till Brooke och Julian :P Julian heter TheSensitiveJulian och Brooke heter BDavis_Baker :)

Underbar nyhet...

Jag såg något på twitter igår som gjorde mig sååå glad! Det gäller Grubbs och hans band Wakey!Wakey! :D Ni som följer dem på Twitter vet kanske vad jag pratar om... :D Jag skriver mer under nästa vecka när jag vet mer...Jag har förresten uppdaterat min Spotifylista Malins OTH-favoriter med fler låtar! Kolla gärna in dem om du har Spotify!

Svaren på frågorna kommer imorgon eller på måndag :) Mia, ställ gärna dina frågor så svarar jag på dem också :D

Avsnitt 8x14

Nästa avsnitt av OTH, det som är på söndag, är nog det sämsta av OTH den här säsongen. Det tycker då jag. ;P Uppmuntrande? haha. Det är inte dåligt, men avsnittet handlar om superhjältar. Brooke är uttråkad och Quinn vill vara med om något äventyr, så de lyckas övertala Haley till att gå ut på stan med dem och bland annat hjälpa en mobbad tjej. Min bästa kompis älskar avsnittet, hon tycker det är kul. Själv tycker jag att de scenerna ibland är lite småroliga, men inte mer. :P hehe.


B. Dazzle, Baby Mama (eller? ;)) och Shutterbug.


Det jag älskar med avsnittet är att vi kommer få se ännu en oväntad karaktär sjunga! Alex, närmare bestämt. :D Jag gillar också scenerna med henne, Mia och Chase. Chase bestämmer sig för att vara "storebror" åt barn som vill ha sällskap. :)

Avsnitt 6x07 och 6x08

Jag är kvar! NU är jag här! Förlåt att jag inte skrivit sedan igår vid ungefär samma tid. :P

Ja, men hej! Jag har satt in disk 2, säsong 6, i min dvd. Jag älskar avsnitt 7 och också 8! Avsnitt 7 är ju det då Lucas och Peyton låser in sig i huset och bestämmer sig för att dela upp huset så Peyton får en del och Lucas den andra, så råkar t.ex Lucas mobil vara på hennes del... Så roligt och bra avsnitt! :DHär är en underbart rolig scen från det avsnittet:
http://www.youtube.com/watch?v=NCllLp9Weug

Lite snuskig scen, haha. Men så rolig! Jag älskar Peytons skratt och man märker i scenen hur mycket de ändå älskar varandra (hon blir ju t.ex inte svartsjuk när han säger att han ska ringa Lindsey! ;D).

Avsnitt 8 är också riktigt bra. Alla scener med Jamie i det avsnittet älskar jag. Synd att Sam och han inte fick fler scener ihop, de var ju jättehärliga! :D "It's my favorite man! Who's your favorite girl?" "SAM!" haha.
Dessutom är scenerna då Lucas pratar med Brooke, Nathan och Haley SÅ bra, de då han pratar med dem om att göra en film av sin bok!

 

Här är en jättebra scen från avsnitt 8:
http://www.youtube.com/watch?v=cEZrQFUl3PE

Det är en av mina favoritscener med Nathan och Haley!


Kate <3Här är en underbar låt med Kate Voegele som jag tror att jag har lagt upp en gång för ganska längesen... Men här är den i alla fall:

http://www.youtube.com/watch?v=EppVinmedds&feature=related

Sitter och lyssnar på underbara Kate-låtar...


Brookes förändring

Hej!
Som jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan tycker jag att Brooke och Nathan är de som har förändrats mest i OTH. Mest Brooke, Nathan blev ju mer och mer ordentlig när han inledde ett förhållande med Haley.Brooke började OTH med att vara en killtokig "fjortis": Allt fokus låg på utseende, killar, sex och fester. Men i säsong 1, efter allt triangeldrama med Lucas och Peyton, så förändrades hon. Hon blev elevrådsordförande och lärde sig mer och mer om hur man var en respektabel och omtyckt människa. Hon lärde sig att våga vara sig själv och gå sin egen väg, och att kämpa för det hon ville ha. Nu har hon även hittat den sanna kärleken i Julian.

Läs min text om Brooke på OTH-sajten.


Joys blogg

Hej! Jag var in på twitter nyss och kom på att jag måste visa er Joys blogg (klicka på länken för att komma till bloggen), för er som inte redan har sett den! Hon skriver intressanta saker som hänt i hennes liv, utan att gå in alldeles FÖR mycket på privatlivet. Men hon skriver om sin dotter ibland och nu senast skrev hon om en tjej hon träffade ute på gatan som hade värsta utbrottet. Joy sa till henne och fick då en utskällning av mamman. :P Jaja, läs inlägget =D Inlägget före det var också jätteintressant om hur hennes dotter höll på kvävas när hon föddes...
Men hon skriver inte bara om allvarliga saker, utan även om mode och annat skoj! =)

Haley och Alex

Jag kom på en sak igår! Det kanske är jag som för tillfället inte kommer ihåg det, men har Haley och Alex någonsin haft någon scen ihop?? Jag kan då i alla fall inte minnas någon scen där de har pratat bara de två... Jag vet att de har varit i samma rum och så men de har nog aldrig pratat va? Det närmaste jag kan komma när jag funderar på det är dels då Haley är ledsen över problemen mellan Nathan och Renée och Alex sitter bredvid Haley, Brooke och Quinn och tjattrar på taket på CoB ;P Och på Quinns fotoutställning då Alex och Josh kommer dit tillsammans med Julian och Brooke... Josh säger något dumt och Alex vänder sig till Quinn och Haley och ursäktar Josh och så går de iväg... :PNåväl, nu när Alex har blivit bra vän med Quinn och har kommit närmare Brooke så kanske de får någon intressant scen tillsammans? :D

Skills och Mouth

Vad kul det hade varit att få se hur Skills och Mouth träffades och blev vänner! Förmodligen på Rivercourt. Men de är ju så olika! :D Ändå är de rumskamrater och bästa vänner! Jag älskar deras relation, de bryr sig verkligen om varandra. T.o.m. i kärlekstriangeln i säsong 7 när Skills kom hem från Californien valde de vänskapen framför kärleken. Så bra vänner är de! :D De finns alltid där för varandra. Det älskar jag.


Frågor och svar

Äntligen kommer svaren på era frågor! 

Alice hade en fråga om Wilmington:

Hejhej! Ville bara säga att du verkar vara en underbar människa och att jag också är ett stort OTH fan ;) <3 Har sett massa bilder på dig och skådespelarna i One tree hill, när fick du träffa dem? :O <3

Puss o Kram // Alice ( Wihtehead ;) )

Svar:
Åh, vad snällt! :D Kul att du också älskar OTH! Förra året åkte jag till Wilmington och var där i två veckor, såg inspelning och allt :D Det var riktigt kul! :D En upplevelse för livet. Du kan läsa mer om min resa i länkarna som finns här. Puss och kram!Tova om säsong 9:

Kommer haley dö i säsong?Svar:
Nej, det har jag absolut inte hört något om. Och jag kan inte tänka mig det heller eftersom de inte skulle ta livet av en huvudkaraktär om det inte var av någon särskild anledning. :)

Em undrade om infon på bloggen:

wow, häftigt att jag hittade din blogg! jag älskar oth och är numera inne på säsong sex - har tittat på alla avsnitt från början tills nu så kan de första säsongerna rätt bra ;).

har bara en fråga, var hittar du all info? :O

Kram!Svar:
Hej! Så kul att se om avsnitten, det gör jag också ;D Är på säsong 3 just nu. Har dock sett säsong 7 just så jag blandar lite ;)
Jag hittar info på olika ställen, men ofta på othforums.com. Jag hittar även mycket på google och lite på facebook. :D Och mycket hittar jag förresten också på twitter!
Kram!

Felicia hade en fråga om säsong 9:

Hejsan, snälla svara :) Jag är GALEN i OTH ! jag älskar det :) men vart hittade du det ? laddade du ner den säsongen eller ser du den på TV eller nånting ? :) vill gärna ha ett svar :D Love OTH ! :D

Svar:
Hej Felicia! Säsong 9 har inte sänts än så den har jag inte sett, men jag har hittat information om den på olika hemsidor och i artiklar på internet. :) Det börjar sändas i USA i Januari och ett tag senare i Sverige. OTH <3 (oh, ja ;D).

L ställde en fråga om säsong 8:

Åh jag grät typ konstant haha! Men du, jag har inte sett några andra avsnitt från säsong 8 mer än detta och möhippan, vart kan jag se (om jag inte vill vänta på boxen..)?

Svar:
Hej! Säsong 8 går att se på kanal5play.se och även på andra hemsidor som tv.blinkx.com och greatstufftv.com :) 

My:

Hej, jag vet att du har skrivit om sånthär förut, men jag har just skaffat twitter.. och jag undrar om du inte hade kunnat göra ett inlägg där du skriver vad alla OTH-kändisar (som du vet) heter på twitter? :)

Svar:
Hej My! Vad kul att du skaffat Twitter! Jag lovar att skriva ett inlägg med alla OTH-kändisars twitter någon gång i veckan. Om jag råkar glömma får du påminna mig ;) hehe. Jag har hittat några fler twitter-användare som t.ex "Carrie" och "Q" också, så det blir några stycken :D

Ronja ville veta:

Vem är Joy gift med? :)

wedding photo - michael-and-bethany-joy-galeotti photo

Svar:
Joy är gift med en man som heter Michael Galeotti som spelar i ett band som heter Enation :)


Joy och James

Jag tror att många, liksom jag, undrar vad Bethany Joy Galeotti (Haley) och James Lafferty (Nathan) har för relation i verkligheten eftersom de har varit gifta i serien i så många år. Faktum är att Joy har varit gift sedan åtminstone nån gång i säsong 2, kanske 3 så Joy och James har aldrig ens dejtat! De är nog ganska bra vänner kan jag tänka mig, men jag tror det finns andra kollegor som de umgås med mer på fritiden.Nåväl, jag skulle bara nämna det... De har ju en så nära relation i serien och sån underbar kemi så att de bara är vänner i verkligheten (och att det alltid varit så) är rätt kul.

Samma med Hilarie Burton (Peyton) och Chad Michael Murray (Lucas) faktiskt... Han var ju gift med Sophia Bush (Brooke) ett tag, men jag tror inte han har dejtat Hilarie...

Grattis Jana!

Jag såg originalet av Footloose igår, klassikern från 80-talet med Kevin Bacon och Sarah Jessica Parker m.fl. Hur som helst, det var också igår (efter att jag sett filmen) som Jana la upp den här artikeln på facebook!! http://music-mix.ew.com/2011/08/08/footloose-soundtrack-reveal-exclusive/ Så himla kul att hon ska sjunga en låt på soundtracket till den nya Footloose-filmen! :D

Chase, Mia och Alex

Det kommer nog inte som en överraskning för alla att jag hejar på Chase och Mia i kärlekstriangeln :P Jag förstår fortfarande inte hur det kom sig att Alex föll så fort för Chase, men nu har jag ändå lärt mig tycka lite om dem... :P Jag tyckte såklart synd om Alex i söndagens avsnitt!Jag tycker dessutom att det var så bra av Mia (trots att hon ändå var mer än vän med Chase...) att visa medkänsla mot Alex då hon sa att de bara var vänner (just när Alex kom och såg dem). Hon förstod att Alex var sårad liksom. Trots att Mia som sagt ändå hånglade med Chase i slutet...

Grattis Emilia!

Grattis Emilia till vinsten i helgquizet!!! :D

Du hade alla rätt med dessa svar:

1 ...but maybe we can be better?
2 . Charlotte bobcats 
3 .När mouth pratade på matcherna på rivercourt kom nathan och slog till honom och sa att han hade en stor mun (mouth) .
4 The notebook 
5 . Goof

Resumé av 8x13

Oj, vad jag ÄLSKAR det avsnittet som var ikväll. Det har romantik, glädje, drama... Allt! Det är förmodligen det bästa OTH-bröllopet tycker jag, det och Lucas och Peytons. Nathan och Haleys båda bröllop var också vackra, men jag har andra favoritavsnitt med dem :DFörsta scenen i kvällens avsnitt, då Brooke sitter i bilen utanför sitt gamla hus och den lilla tjejen är utanför, det ska nog föreställa Brooke som barn. Eller någon som påminner Brooke om sin barndom, med föräldrarna som bråkar inomhus. Hon sa ju i de tidigare säsongerna att de alltid bråkade. Så den scenen gillade jag verkligen, särskilt med tanke på att man fick se hennes gamla hus... hehe.
 
Den andra scenen med Chester, Julian och Jamie var också rolig :P Så kul när Jamie sa att Chester alltid hade haft känslor för Brooke ;)

Jag kan inte bestämma mig vilken scen i avsnittet som är min favoritscen, men om jag säger så här: Om jag INTE ska välja en scen med Brooke och Julian (typ talen) så är det helt klart när Skills ställer sig och säger "Don't nobody say nothin'"! :D Så himla kul! :D Alla Skills scener i avsnittet var så roliga, särskilt de då han ska vara typ "vakt".En annan UNDERBAR scen som inte var så känslosam var den med Haley och Brooke i början då Brooke får skivan "The moment I fell in love with you" och börjar dansa... Så härlig scen tycker jag. Brooke och Haley har många bra scener i säsong 8 och scenerna de hade i det här avsnittet var underbara... Den då de gråter av lycka var så underbar också. Då Brooke sa "Haley, I'm getting married..." och grät så blev jag också tårögd!Att Brookes pappa inte kom på bröllopet var synd (kan dock avslöja att vi kommer få se honom i säsong 9! :D Förlåt för spoilern om ni inte ville veta det.) men Victoria tog över bra och var riktigt snäll när hon sa "We're gonna do what we always do...". Jag älskade scenen då Paul dansade med Brooke när inte hennes pappa var där. Den scenen får mig alltid tårögd. Så himla vacker.

Haley och Jamie var också söta och roliga då de skulle tävla om vem som hade bäst tal. Båda hade riktigt bra tal tycker jag! Jamies tal var både roligt och gulligt. "A very, very, very, VERY long time ago..." haha. Allt om poletten som Julian hade var så romantiskt, lite kul också med tanke på att avsnittet heter "The other half of me" (Min andra halva).

Haleys tal var riktigt bra och det var kul att de berättade om en scen från säsong 1 (den här), men jag tycker ändå det var lite synd att Haley sa att hon hade drömt om att vara populär. Det intrycket fick man ju inte riktigt i säsong 1... Nåväl, riktigt bra tal i alla fall :DEn vänskap som började i förra avsnittet som man fick se mer av i kvällens avsnitt (och som jag också älskar) är Quinn och Alex. De hade underbara scener ikväll, och jag hoppas verkligen att de förblir nära vänner för de har en underbar vänkemi tycker jag. Om inte Quinn hade pratat med Alex hade nog inte Alex kommit på bröllopet och då hade jag blivit arg... :P Det var förresten synd att man inte fick se någon scen mellan Alex och Julian ikväll... :( Jag hoppas återigen att de får fler scener tillsammans igen!På tal om Quinn så var det en riktigt bra scen mellan henne och Clay när hon berättade varför Katie kom tillbaka. Att han förlät henne för att hon höll det hemligt och när de kramades... Aww... :D

Grattis Brooke!!

Ikväll kl 18.00 på Kanal 5 är det dags, det Brooke-fans har väntat på: Hon ska gifta sig!!! Äntligen får hon sin drömprins! :D Tyvärr, Brucas-fans, är det inte Lucas. Men Julian älskar verkligen henne.Här är scenen från då "Brulian" först träffas:
http://www.youtube.com/watch?v=zmEqA-GR7Z4&feature=related

Här är deras första kyss:
http://www.youtube.com/watch?v=Zoj6gqSNKWg&feature=related

Här är scenen då Julian först sa "Jag älskar dig" (första scenen)...
http://www.youtube.com/watch?v=Gnc3uaJl5dg

...och här sa Brooke det tillbaka:
http://www.youtube.com/watch?v=FuM9nZ-b1Ec

Här är klippet från den underbara scenen då Julian ÄNTLIGEN friade:
http://www.youtube.com/watch?v=7qxb3RNyX20&feature=related


23 september

Ja, vad är det då med 23 september?

JO, 23 september är #OTHday (klicka på länken)! Det var det datumet som OTH hade premiär år 2003 i USA och eftersom nästa säsong är den sista säsongen har ett gäng fans kommit på idén att vi ska fira OTH genom att samla ihop videor, bilder, citat och de som har twitter ska twittra det och tagga det #OTHday för att få det till en "trending topic" på twitter.Men hur som helst, även för de som inte har twitter tycker jag att 23 september ska firas ordentligt! Så tänk extra på OTH den dagen för det var då som världen först fick se magi ;)

Quiz

Quiz-time!

Rätta svaren kommer måndag! 

1.
I avsnittet när de åker till Honey Grove och Brooke lockar Peytons hår säger hon "I know I said we couldn't be as good friends as before, but..." Vad säger hon sedan?2.
Nämn ett basketlag som Nathan har spelat i!

3.
Hur fick Marvin McFadden sitt smeknamn (de säger det på pokerkvällen i säsong 8)?4.
Vilken film såg Skills och Bevin på när han var hemma hos henne för första gången?

5.
Vad hade Sara för smeknamn på Clay under deras förhållande?


Clay och Nathan!

I början av säsong 8, när Clay och Quinn låg på sjukhus, växte Nathan och Clays relation i mina ögon. De har alltid varit bra vänner, men jag har inte riktigt haft dem som några favoriter... Men när Clay låg på sjukhus såg man hur mycket Nathan brydde sig om honom och då älskade jag dem! Scenen då Nathan står vid hästarna och gråter är SÅ gripande.
Promotrailer för avsnitt 13

Snart (på söndag) visar Kanal 5 vad jag tycker är säsong 8s BÄSTA avsnitt. Det och avsnitt 11, stormavsnittet. Men de är bra på olika sätt.

Avsnitt 13 är nämligen BROOKES BRÖLLOP! Så himla bra avsnitt...Här är promon för avsnittet:

http://www.youtube.com/watch?v=tRzbZ0PL8AY

Som vanligt har Skills en väldigt speciell roll i avsnittet (jag tänker på roliga grejer han gör på bröllop, som då han pratar med Peyton före Lindsey och Lucas ska gifta sig och då Jamie smiter när Skills ska hålla koll på honom under Lucas och Peytons bröllop), det är lyckligt och romantiskt men också sorgligt och hjärtvärmande. Jag älskar söndagens avsnitt... :D


OTH-videor

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite fangjorda musikvideor... :) Fansen är jag och min syster.

Min video är en allmän hyllning till OTH under åren. Jag försökte få med de flesta karaktärerna som varit med i OTH, men några fick inte plats :P Jag blev däremot nöjd. Här är den.Här är min systers video som vi gjorde tillsammans på min dator tidigare idag. Det är låten "Gift of a friend" med Demi Lovato och videon handlar om Brooke och Peyton, min favoritvänskap i OTH! :D


Wendii, din fråga tog jag tyvärr bort eftersom den gällde något som än inte hänt i de svenska avsnitten. MEN håll utkik när avsnitt 14 har sänts, för jag älskar den låten så den kommer jag skriva mycket om då :D Och kolla in oth-music.com om du vill ha svar redan nu! :)

Felix Tagarro

Jag gillade faktiskt Felix, fast han hade dåliga sidor. Jag vill se mer av honom, att han kanske blivit snäll och ordentlig. För han ville bara väl... :)

Talet han gav till Brooke då han bad om att få bli tillsammans med henne var så gulligt... :D

Se scenen här:
http://www.youtube.com/watch?v=S0FcnUGwVwM


Leyton "It's you"

Är det någon som INTE kommer ihåg den här scenen? Som ett fan av Lucas och Peytons förhållande älskar jag den här scenen:

http://www.youtube.com/watch?v=IFXvdUrPTiMPåminner om OTH-listan på Spotify också, varsågod att prenumerera:
Malins OTH-favoriter

Jose Gonzalez - Heartbeats finns på den :) Den som spelas under scenen ovan.

OTH 7x22 bild

Tänkte bjuda på en bild som jag hittade på google:Det är Sophia Bush, Rob Buckley, Jana Kramer, Austin Nichols (och Lee Norris i bakgrunden) från inspelningen av säsongsavslutningen i säsong 7 när de var i Park City i Utah. :-)

Jag älskar det avsnittet, det är så mycket harmoni i avsnittet, Haley börjar må bättre och alla är glada, men samtidigt är det ju också drama i avsnittet.

Haley

Jag älskar Haley! Hon har alltid varit den mest "vanliga" kvinnliga huvudkaraktären i OTH tycker jag. Den jag kunde identifiera mig mest med. Brydd om andra, ordentlig, snäll, lugn men sprallig...Hon älskar folk omkring henne och bryr sig om dem. Hon är den som folk vänder sig till om de vill prata och hon vill hjälpa till. Jag älskar scenen mellan Lucas och Haley när Lucas provar skjortor till Jamies kalas för att Lindsey ska komma och de pratar om att Lucas har kärleksproblem. Haley säger något i stil med "Yes, Lindsey is my friend too. But you are my best friend, so you better put me in the middle. Or else.". Det älskar jag med henne.

Det jag också älskar med Haley är att hon har gjort så mycket! Hon har alltid varit jordnära, och blev skolfröken i säsong 5, men hon har även varit popstjärna och gick tillbaka till det för det är det hon älskar. Hon går dit hon vill i livet utan att såra och "köra över" andra för att nå sina drömmar.

Alex

I förra avsnittet av OTH fick man ju känslan av att Quinn och Alex kommer bli bra vänner, och jag ser fram emot fler scener med dem i resten av säsong 8 och förhoppningsvis även i säsong 9! :D Quinn verkade bry sig mycket om Alex, och såg verkligen Alex ordentliga och mogna sida vilket jag verkligen tycker är kul! :-) Jag gillar verkligen den sidan av Alex, den omogna och flamsiga sidan var nog bara en image hon visade upp som skådespelerska, och nu när hon har varit med om så mycket visade hon upp en mognare sida som Quinn såg.

Dessutom måste jag säga att jag tror Alex verkligen försökte stötta Quinn till att må bättre och njuta av livet nu efter allt drama med Katie. Jag fick den känslan, och att inte Alex tänkte mest på sig själv visar också på stor mognad!Jag ÄLSKAR som sagt också Alex och Julians vänskap också. Jag tror verkligen att det var tack vare Julians omtanke som Alex växte som människa och brydde sig om många andra...Det var ju mycket tack vare henne som Millie tog sig ur sina drogproblem också. :) Jag glömmer aldrig scenen med Millie och Alex när Alex drog hem Millie från festen och de började bråka. Alex sa "We've got to get you back to your old self" och Millie svarade "I'm not sure I can get back there". Det är så underbart när Alex säger "Yes you can, you just pick a place and you start". För det är så sant =)Scenen från avsnitt 13, säsong 7, börjar vid 1:30:
http://www.youtube.com/watch?v=G2tml0nc5bA&feature=related

Jag svarar på frågor och svar någon gång under veckan, så om du har någon fråga om OTH, Wilmington, OTH-sajten eller något annat får du gärna fråga. =))

Underbart sagt

Jag hittade den här bilden på min systers tumblr och var bara tvungen att lägga upp den:I övrigt är jag inte överförtjust i scenen då man får se Brooke på Clothes over Bro's, för hon är för stressad och "tråkigt professionell" för att vara Brooke Davis (men hon mjuknar ju upp när hon kommer tillbaka till Tree Hill :)). Men jag gillar verkligen när hon pratar om bilden på den väldigt smala tjejen, för det visar BROOKE som vill göra rätt och det som känns rätt för henne.

OTH-dröm

Jag drömde om OTH inatt... :P Hehe. Hur som helst, jag drömde att jag skrev upp mig på något slags kurator-program, att man skulle få vara kurator åt folk som behövde det. Och min första "kund" blev NATHAN SCOTT! hahaha... Men när jag skulle ha möte med honom dök han aldrig upp.

Så jag åkte taxi hem, en sån här stor rullstolstaxi (som jag i verkligheten ofta åker eftersom jag sitter i rullstol). Vem sitter då i taxin i min dröm? DAN SCOTT! Han sitter i en rullstol framför mig. Och värre blir det... Vi hamnade i bråk i drömmen, varför minns jag inte. Och han slog ned mig. Men jag åkte en gång till i drömmen och då gav jag igen :P hehe.Tur att det bara var en dröm!

Skills och Peyton

Jag såg på några avsnitt av säsong 5 igår och idag, och jag älskar scenerna mellan Skills och Peyton i avsnittet när Jamie fyller år! (De här: http://www.youtube.com/watch?v=EQWJP2u8Ax4) "No buts, cuz you ain't got one"! :D Och att han nämner facebook är också rätt kul ;)Jag tycker att Skills och Peyton har en så underhållande vänskap, synd att man inte fick se mer av den. Men Skills har ALLTID varit ett "Leyton"-fan, och det märks på sakerna han säger om dem. :D Han sa ju t.o.m. "I'm rooting for you P. Sawyer", hehe. Och att han stöttade Peyton när hon var deprimerad i säsong 5, det älskade jag. När Lucas och Lindsey skulle gifta sig och han pratade om att Peyton ska sno Lucas, det är såå kul! ;P


Minns ni låttexten som...

...Peyton skrev till Lucas på Rivercourt i säsongsavslutningen i säsong 5?Låten, Lovesong av The Cure, är nu inlagd på min Spotifylista med OTH-favoriter:
Malins OTH-favoriter 

Varsågod att prenumerera på listan om du vill! :)

Fråga med svar

 

Anonym hade en fråga till mig som jag tycker är väldigt relevant att svara på nu i bloggen:

Hej Malin! Jag undrar om du har sett de engelska avsnitten eller följer du dem svenska avsnitten? (:
kram

Svar:
Hej! Vilken bra fråga! Jag har faktiskt sett de amerikanska avsnitten, men följer alltid de svenska för att jag ska kunna skriva om de avsnitten här till er. Eftersom jag skriver åt kanal5.se har jag som regel att inte heller skriva här i bloggen om sånt som inte har hänt i de svenska avsnitten. :-)


RSS 2.0