') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Peyton Sawyer

Ett citat som beskriver Peyton i de tidigare sägongerna (som hon själv säger) är nog: "Guess I'm just a riddle, wrapped in a mystery, inside a bitch". Detta innan hon föll för Lucas, åtminstone. Hon var mystisk, mörk, och allvarlig. Hon var alltid det, till viss del, men ju mer hon insåg att hon var älskad på riktigt kunde hon släppa allvaret och tillåta sig själv att vara gladare och mindre "mörk". Men även i början känner jag att hon har glädjen inom sig, hon väntar bara på att släppa lös den.
Tutorgirl

Hej på er!
Jag satt idag och tänkte på Haley och hennes drivkraft att hjälpa människor, då hon i början var "tutorgirl". Man märker att hon har ett gott hjärta och älskar att hjälpa människor.

Jag älskar hennes replik då hon säger något i stil med "When I tutor someone, and they get it, and I see the light go on for them... I feel good, I feel worthy!".Det visar verkligen att hon har drivkraften att hjälpa andra och får någonting själv utav att göra det. Det beundrar jag hos henne, och hoppas att jag är likadan. Haley har heller inte förändrats, hennes drivkraft fanns där i säsong ett som handledare på skolan och den finns där då hon jobbar på krislinjen i säsong åtta. Hon har jobbat på Karen's café, hjälpt till på Red Bedroom Records, fått Mia att tro på sig själv och bli artist, varit en stor del i att Lucas följde sitt hjärta i slutet av säsong 5, fått Brooke att starta Clothes over Bro's... m.m.

Vilken är din favoritstund av Haleys prestationer?

Tänk om...Tänkte att jag skulle göra en kul lek med er, nu under sportlovet (jag har dock inte lov :P). 

Leken heter "Tänk om...". Den går ut på att jag sätter ut 4 meningar som börjar med "tänk om" (typ) och så får ni välja en eller flera av "påståendena" och skriva hur ni tror OTH skulle ha sett ut om det var så istället!

Till exempel:
"Tänk om Brooke hade behållit Angie".
Svar: Då kanske hon inte hade varit fostermamma åt Sam, och kanske inte hade träffat Julian.

"Tänk om"

1. 
Tänk om Nathan aldrig hade blivit kär i Haley
2. Tänk om Peyton hade svarat ja på Lucas frieri i säsong 5
3. Tänk om Quinn hade dött när hon blev skjuten
4. Tänk om Peyton hade stannat med Jake i Savannah 


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Whitey!

Ser på säsong ett nu på kvällarna och Whitey är en karaktär jag verkligen saknar i OTH. Jag vill att han kommer tillbaka igen. Han betydde så mycket för de andra karaktärerna under de tidigare säsongerna, och har verkligen kommit med mycket värdefulla scener. Som talet han ger om Camilla i säsong 4, han tog initiativet för gänget att göra en tidskapsel, han stöttade, fanns där, rådde och var rolig. hehe. Konversationen med Dan i början av säsong 1 när Dan säger att han är "full of crap", och hans svar "It comes with old age, Danny. Constipation." Det är ett roligt minne jag har av Whitey.Vad har du för minne av Whitey?


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill: 
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/


Resumé 8x08

Gårdagens avsnitt - Lika bra som OTH alltid är. :D
Underbart. Sorgligt, känslosamt, roligt, mysigt...

Tyckte så synd om Brooke när hon lämnade bort CoB, men det var så bra gjort av henne. Att hon vågade göra det rätta, och ge tillbaka investerarna sina pengar, var så bra gjort av henne. Tur att hon har Julian vid sin sida som kan stötta henne och finnas där. Citatet om lycka, som jag hade upp här i bloggen igår, var så vackert och tänkvärt. När Brooke bråkade med Silvia, det måste jag säga var en bra scen ändå. Det visade Brookes känslor och inte bara ledsamhet utan även ilska över att ha förlorat det hon ägde.På tal om vemodighet och att lämna det man älskar: Nathan. Hans scener med Troy var en av de få sportrelaterade grejer som faktiskt jag tyckte om. Den scenen när Troy gick med i NFL slutligen var så bra, och jag fick tårar i ögonen av Nathans tal. Yes, it was a good speech. haha. Att de träffade Tony Gonzalez var coolt för dem.

Scenerna med Jamies tandställning var underbart. Så himla roliga scener med Haley och alla hennes utklädningar... :P Tänderna och glasögonen, så kul. haha.Clays kamp med sin hand var bra i avsnittet. Jag ÄLSKADE scenen där han sa "Suck it, soup!". Jag skrattade HÖGT. haha. Sedan då han gick till Will's grav, det var såå bra...

Jag har faktiskt minnen kring 3 av avsnitten från Wilmington:
- Först och främst, scenen med vattenballongen. Läs om då jag såg den här och se video här.

- Jag såg också när de spelade in scenen med Jamie och Madison, när hon ser att han har fått en tandställning. Vi åkte dock bara förbi med bilen...

- Sist av allt: Scenerna när Clay och Nathan är utanför flygplatsen när Nathan ska till och kommer från Atlanta där han träffat Troy. Jag såg inte dem, men vi var där bara någon dag tidigare och hade letat och letat inspelning den dagen (vi hade till och med sett en av deras bilar köra åt det hållet men studion ligger i närheten så vi antog att den skulle dit). Så när vi träffade några andra fans berättade de att de hade sett inspelning där. Eftersom de inte hade vetat vad det handlade om (de hade ju inte hört dialogen i bilen) men hade hört Rob (som Clay) säga "you sexy bastard" som han gjorde hade de blivit lite förvånade... hahaha...


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Tävling: Vad sa Brooke?

Första 2 rätta svaren på dessa två frågor får göra sin egen favorit-OTHlista i min blogg (kan vara favoritkaraktärer, avsnitt, citat, par, m.m.) nästa vecka!1. Vilken var Brookes absolut första replik i One Tree Hill?
2. Vilket avsnitt var det första som Brooke var med i?


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Julians citat om lycka

Nu tänkte jag prata på ordentligt och diskutera ett citat, nämligen ett citat som jag tycker är väldigt tänkvärt och som Julian sa i dagens avsnitt:

"Happiness is a mood, not a destination"
Sagt av Julian Baker i avsnitt 8, säsong 8.Han sa det när Brooke mådde dåligt efter att hon hade gett upp Clothes over Bro's, och förmodligen var han vemodig och kanske lite besviken på sin mamma över hur hon har förändrats genom åren. Då funderade han över glädje och menade på att glädje var ett humörstillstånd och att det är okej att vara lite ledsen ibland, liksom det var okej att vara lite hungrig ibland.Att han sa så till Brooke var väldigt romantiskt och visade att han bryr sig otroligt mycket om henne, tycker jag. Att han hade tänkt igenom det där med glädje för att han såg hur dåligt hon mådde. Och i stort sett har han lite rätt, tror jag. Att man inte ska försöka analysera sin tillvaro och se på alla andra som utåt sett verkar glada? :-) Jag tror att man kan samla ihop bra delar i livet och ha allt man vill ha, men ledsamma perioder kommer alltid någon gång. It's only life, som Kate Voegeles låt heter.Vad tror ni? Har Julian rätt?
Nu blev det djupt här, haha. Det kommer ett lättare inlägg inom kort.Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

En favoritreplik

Här är en av mina favoritrepliker i One Tree Hill:


"It's you... When all my dreams come true, the one I want next to me... It's you, Peyton."På ca 15 minuter är det dags - One Tree Hill, avsnitt 8, säsong 8!!


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Sam och Jack

Jag saknar Sam, Brookes äldsta fosterbarn. Och Jack. De var så söta ihop, och jag hoppas att man får se dem igen, att de är tillsammans och kära... Det var ju så gulligt när fosterfamiljen frågade om Sam var hans flickvän!

Deras första kyss, och sista, så underbart... Och sorgligt när han flyttade... :( Tur att han fick det bra dock, och det slutade ju lyckligt för dem båda! :-)


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Jag på inspelningen!

Som många av er vet var jag i Wilmington under inspelningen av avsnitt 7 och 8. Jag hade turen att få se inspelning av scenen (i avsnittet som visas idag kl 16.30) då Julian går fram till dörren för att upptäcka att någon slänger "någonting" från taket....... ;D

Har gjort en video för inspelningen. Enjoy! :-)Ursäkta att sista klippet är felvänt (jag filmade några gånger för de fick ta om inspelningen).

Till er som skrev frågor i frågestunden idag: Jag svarar på era frågor till veckan! :)


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Svar från frågestunden :)

Ursäkta att svaren på frågestunden kommer lite sent, det tog ett tag att svara på frågorna. Men här kommer dem! :D 


flickaneemeliie undrade:

När upptäckte du att one tree hill gick på tv? var det när 1:a säsongen kom ut, i mitten på säsong 1, i början på säsong 2 eller i säsong 3?

Svar:
Det var så längesedan, men jag tror att jag började se på det omkring avsnitt 5 kanske, säsong 1. Sedan såg jag även de tidigare avsnitten, så nu har jag sett alla om och om och om igen... :D  

När du kollade på första avsnittet som du såg, vad tyckte du om programmet då? bra, dåligt, skrämmande, konstigt ?

Svar:
Jag tyckte det var bra, men från början följde jag det mest för att Chad Michael Murray (Lucas) var/är så snygg. haha. Sedan märkte jag hur bra det var och började älska det för mycket annat också.Vad tycker du om ALLA som är med i one tree hill.

Svar:
Att räkna upp alla karaktärer hinner jag nog inte, men jag gillar alla huvudkaraktärer! Att se scenerna med Dan är oftast ingen stor favorit, och sportscenerna är ingenting jag är jätteintresserad av (även om det finns VÄLDIGT bra scener omkring dem).

Vilket kille o OTH är fulast och vilken är finast?
vilken av alla som är med i oth tycker du är kaxigast?

Svar:
Många i OTH är riktigt snygga, även tjejerna faktiskt, men jag måste säga av killarna är nog Lucas snyggast. Till skillnad från många andra tycker jag faktiskt inte att Nathan är särskilt snygg. haha. Däremot är James, som spelar Nathan, och Austin som spelar Julian, snyggast av alla jag har sett i verkligheten! :D

Kaxigast är nog... Chris Keller? haha.

När började du blogga om one tree hill?

Svar:
Jag började blogga om OTH före jag började skriva åt OTH-sajten faktiskt, så det var något år sedan.

varför blev just one tree hill ditt favorit program?

Svar:
Jag vet faktiskt inte! Det finns nog program som är lika bra, men jag har fastnat för OTH för att det har en speciell charm och underbar miljö och känsla över det. Dessutom skriver jag ju om det på flera ställen och av den anledningen har det blivit mer än en tv-serie.

"jag älskar One Tree Hill" skrev:

Vet du varför han som spelar Peytons pappa inte är samma skådespelare som i säsong 1, 2 & 3 :) (han är en annan person i 1) Iallafall vem gillar du bäst av de olika skådespelarna?

Svar:
Tyvärr vet jag inte svaret på varför de bytte ut Larry, de har inte gått ut med varför (vad jag har sett).
Av skådespelarna gillar jag Kate Voegele, Jana Kramer och Austin Nichols bäst. Tjejerna verkade så otrolgit gulliga och ödmjuka när jag träffade dem i Wilmington (och Jana svarade ju på mitt mail! :D). Austin var verkligen jättecharmig, rolig och snäll. Stephen Colletti var också supersnäll och trevlig när jag träffade honom. Drömmen vore att också träffa Hilarie Burton, hon är en av mina förebilder.Vilken säsong gillar du bäst av oth? Varför?

Svar:
Jag vet inte! :D haha. Alla säsonger är bra på sitt sätt, men spontant säger jag säsong 6 för att Lucas och Peyton är lyckliga och kära. Jag gillar verkligen också säsong 3 för att det bara är så härligt bra, med härliga avsnitt.

Vilken är din favorit-replik i hela one tree hill? någon speciell? :D

Svar:
Jag har flera! Ska lista dem till veckan, håll utkik! ;D

Har du sett de senaste avsnitten på säsong 8 som nu endast kommit ut i USA? (finns ju sidor på internet för oss alla att se)

Svar:
Japp, det har jag. :D Har inte kunnat hålla mig, och dessutom har det varit bra då jag skriver åt OTH-sajten och min blogg att veta vad som kommer att hända. :-)

Vet du vart Deb håller hus nu i säsong 8? :)

Svar:
Nej, tyvärr vet jag inte det. Jag minns inte hur de förklarade att hon inte skulle vara med? Fick vi någon förklaring alls? Hon kanske flyttade. :)

<3 hade 3 frågor:

Första frågan, varför sitter du i rullstol?
(Om de nu inte är för privat för dig..)

Svar:
Det är inte en privat fråga för mig, tvärtom tycker jag om frågan för att jag vet att många ändå undrar. :-) Jag föddes med en sjukdom som kallas Ryggmärgsbråck, mer om den kan du läsa här. :) Jag är lyckligt lottad eftersom jag inte har många andra symptom (än några av de som sidan beskriver, de fysiska). Sned rygg och lite krokig vänsterarm där muskelfunktionen fungerar sämre än i höger, men jag är självständig och lever ett bra liv.

Bästa avsnittet bland alla avsnitten i OTH? :D

Svar:
Oj, vilken svår fråga! Nästan omöjlig att svara på... haha. Jag gillar avsnitt 8, säsong 2, när tjejerna har pyjamasparty. Men jag kan nog inte säga ETT favoritavsnitt. hehe. Jag gör en lista över favoritavsnitt under veckan, håll utkik! :D

Favoritskådespelaren genom alla säsonger? :D

Svar:
Jag vet inte riktigt, men jag älskar Sophia Bush skådespelartalanger. Hon är så bra, särskilt på att gråta. Så känslosamt, så underbart. Samtidigt får hon mig ofta och skratta också, så hon är nog en av de som varit riktigt bra i ALLA år.Sista frågan kommer från en som tycker frågan var onödig (jag tyckte det var en bra fråga!):

Har du alla boxar av one tree hill hemma? :D de har jag iaf, haha!

Svar:
Såklart! :D Just nu har min bästa vän och hennes syster lånat säsong 5, 6 och 7 så jag har bara 1-4 hemma dock. :) Men jag har alla!

Tack för era frågor! Fortsätt fråga!


Mia/Chase och Brooke/Chase

Jag måste säga att jag hejar på Mia och Chase och vill att Alex ska hitta en stabil man som älskar henne. Mia och Chase är såå söta, och Mia är en stor favorit hos mig. Bra låtar, härlig människa, bra vän... Dessutom gillar jag hur Mia och Chase startade sitt förhållande, då hon lärde honom göra drinkar (kanske hon är skulden till att hans drinkar tydligen smakar pyton? ;)), och deras första dejt och kyss var så bra.

Jag var också ett stort fan av Brooke och Chase, och skulle faktiskt inte misstycka om de fick ihop det igen. Jag gillar dem, och de hade också en bra start i sitt förhållande. Chase fick se Brookes goda sida och han fick henne att öppna upp sig och på allvar tycka om en kille igen efter Lucas. Jag tycker deras förhållande var underskattat och skulle ha önskat att de fokuserar mer på att de faktiskt har haft ett förhållande i OTH och att man fick se dem ha mer scener tillsammans igen.

   

    


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Frågestund!

Jag brukar få frågor i min blogg på olika inlägg, och jag tycker det är jättekul att få svara på dem!

Nu tänkte jag att vi kan ha en frågestund i bloggen under dagen (men det är naturligtvis fritt fram att fråga frågor senare också)! =)
Har ni någon fråga som gäller One Tree Hill? Mig? OTH-sajten? Min resa till Wilmington? Fråga på!

Svaren lägger jag in som sista inlägget ikväll. :)


Chris Keller

Många gillar Chris Keller, och jag tycker han var rolig ibland. Själv tycker jag nog bäst om avsnittet med honom och Nathan (när det gäller "Chris-avsnitt"), för att man får se Chris goda sida när han säljer sin gitarr för att få råd med Haleys demo.

Chris är kul, och avsnittet när de träffar honom på turnébussen tycker jag är så kul. Repliken till Haley om att hon ser tjock ut, och hon svarar att hon är gravid och han tittar på Nathan och säger "Dude, totally not mine!". Hahaha...Här är den scenen:
http://www.youtube.com/watch?v=hGz3gQyzfSw&feature=related


Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Lucas och Lindsay

Gillade du Lucas och Lindsay?

Det gjorde inte jag, men jag tror att det var mest för att man inte fick se hur de blev tillsammans (mer än en kort tillbakablick). Man hade inte fått följa deras förhållande från början och lära känna Lindsay.

Jag minns att jag frågade en bekant en gång vad hon tyckte om Lindsay (hon ser/såg också OTH), och hon svarade "Hon ska inte komma in i One Tree Hill och tro att hon är något!" haha. Det var ungefär så jag kände, men mest att hon liksom var för mogen, vuxen och självständig för Lucas. Till skillnad från Peyton behövde Lucas aldrig rädda henne, Lindsay räddar sig själv. Om ni förstår vad jag menar? Jag såg inte den romantiska kemin mellan dem... Men de hade fans, så förmodligen fanns det något jag inte såg. Och nog delade de några bra scener. :)
Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Bästa vän i OTH

Jag har tidigare skrivit om vänskapsrelationerna i One Tree Hill. De är en stor anledning till att jag har följt OTH i alla år och fortfarande älskar det.Om du var bästa vän med en karaktär i One Tree Hill, vem skulle det vara och varför?Glöm inte att skriva på för att öka chansen för en säsong 9 i One Tree Hill:
http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Kämpa för säsong 9!!

Skriv under här i hopp om att vi fans får en till säsong efter säsong 8:

http://www.thepetitionsite.com/2/one-tree-hill-season-9/ 

Veckans avsnitt var avsnitt 16, säsong 8, och det är 22 avsnitt sammanlagt på säsong 8. Än har vi inte hört om det blir en säsong 9, så vi fans måste kämpa för säsong 9 om vi vill ha det! Och jag vill då det suuupermycket!! :D

Skriv under på listan!
Har du frågor så hör av dig till mig, antingen här på bloggen eller på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com =) 

Nathan och Haley

Nathan och Haley är mångas favoriter i One Tree Hill, och de ÄR ju så söta! :D Varit tillsammans sedan tidiga tonåren och var HELT olika varandra i sättet men ändå har de blivit kära och hållit ihop i... 8-9 år nu? De har en jättesöt son och ett barn på väg. Perfekt familj som stöttar varandra i vått och torrt.
Lyckliga i alla sina dagar

Jag är ett stort fan av Lucas och Peyton som par och är jätteglad att de slutligen blev tillsammans, gifte sig och fick sin dotter Sawyer. När jag hörde att Peyton var gravid blev jag glad och kände "Äntligen, låt de få sin lyckliga familj!". Så blev det trots att det fanns en skräck att Peyton inte skulle överleva graviditeten. Och det var underbart. Avsnitt 6 är en av mina favoritsäsonger för att Lucas och Peyton är lyckliga. Bröllopet är så vackert, och de första avsnitten på säsongen är en stor favorit (fast jag spolar ALLTID förbi scenerna med Carrie och Dan, de är för hemska tycker jag...).

Spellista Spotify

Lyssnar just nu på Audioslave - Be yourself.

Här är en lista jag har gjort med favoritlåtar från One Tree Hill:

Malins OTH-favoriter

Prenumerera gärna på den (Subscribe). :)


Quinn och Clay

Tänkte jag skulle lägga in ett par scener med Clay och Quinn från OTH:


Första gången de träffas. Härlig scen. 


Klipp 2 - De pratar om Sarah på stranden.Klipp 3 - Deras första kyss.
Btw, jag håller med Quinn om att månen har ett ansikte! hehe.


Rätt svar!

Rätt svar på tävlingen "Vilken karaktär var först ut att visas i One Tree Hill kan ha två svar, och båda dem svarade Kerstin och Flickaneemelie, så grattis till er! :D Lucas kommer med en basketboll på bron, men det behöver inte vara han för att han har en huva. Den man först ser rakt framifrån i en bil är Peyton!

Ser nu att Emma har skrivit precis så! Bra där Emma!Vilka två var först ut att ha en kortare dialog då? :-)

Joy har fått barn!

Tack vare Johannas kommentar här på min blogg såg jag att Bethany Joy Galeotti har fått barn! Jag tänkte på hennes graviditet senast idag faktiskt (eftersom hon var så stor när jag såg henne undrade jag när hon skulle få!). :D Och nu såg jag på hennes hemsida (ja, det är hennes riktiga hemsida! :)) att hon hade fått en dotter som hon ska döpa Maria (men på hemsidan skulle hon nog kalla henne för Mia)!


Källa: http://www.bjgofficial.com


Grattis Joy och Michael Galeotti!! :D

De har inga barn sedan tidigare, så till dig som undrade om Jackson Brundage (Jamie) är hennes riktiga son - Nej, det är han inte. :)

Hoppet mellan s4 och s5

För mig tog det inte så lång tid att vänja sig vid hoppet på 4 år som de gjorde i början på säsong 5, jag gillade det. Det var lite synd att inte få se collegetiden, hur Lucas och Peyton verkligen gled isär och att inte få se hur de tappade kontakten med många av deras high school vänner, men jag tyckte de hoppade bra in i handlingen i säsong 5.

Peyton kom tillbaka till Tree Hill och genast ville hon ha Lucas tillbaka, Brooke hade sitt klädbolag och vi fick träffa Victoria Davis. Vi fick också se Nathan handskas med att hamna i rullstol och inte få spela basket och vi fick träffa Jamie. Att de satte in tillbaka blickar var bra (även om jag inte gillade Peytons utseende i tillbakablickarna, det var inte "hon" tyckte jag...).

Vad tyckte du om 4 års-hoppet?

Tävling! Vilken karaktär...

Tänkte först att jag skulle berätta lite om OTH-sajten på Kanal5!
För något år sedan lade Alexander Dunerfors in ett inlägg i sin blogg: Beskriv valfri karaktär från One Tree Hill och få bli våran nya gästredaktör på våran kommande OTH-sajt. Jag beskrev karaktären Brooke Davis eftersom hon har utvecklats såå mycket! Och vann! =) Det var helt underbart, och nu har jag skrivit texter m.m. åt OTH-sajten i 2 år. Det jag gör är ideellt men jag älskar det eftersom det ger mig kunskaper inför framtiden samt ett bra kontaktnät.
Välkommen in på OTH-sajten!
http://kanal5.se/onetreehill
Filmstudion där OTH
spelas in.

Och nu: Dags för en ny tävling!! :D
De två som först svarar rätt får gästblogga om One Tree Hill i min blogg nästa vecka. :-)
Tävlingen håller på till och med imorgon kl 10.00!
Frågan är:
Vilken karaktär i One Tree Hill var först ut att visas i det absolut första avsnittet?
Lycka till!

Sorgliga scener

Lovade ju att komma med en lista över scener i OTH som jag tycker är sorgliga. Här är några av dem (inte i ordning):

1. Taylor pratar med Lydia och säger förlåt för sitt beteende: http://www.youtube.com/watch?v=EJ8ORCQ_KRg&feature=related (Scenen börjar efter 3 minuter och 15 sekunder) Gråter varenda gång jag ser den scenen.

2. Favoritscen med Clay och Sarah när hon säger "You were perfect for me and you always will be, but now it's time to let go": http://www.youtube.com/watch?v=GXaaUr11Nnk&feature=related (Klippet börjar efter 4 minuter och 25 sekunder)3. Här försöker Brooke desperat få Lucas att släppa in honom på sitt liv: http://www.youtube.com/watch?v=-EALZzVNaVc.

4. Den här scenen är på Lucas och Peyton från säsong 5. Peyton säger att hon ska släppa taget om Lucas om han vill det: http://www.youtube.com/watch?v=O6cgpOapIDMDet var fyra sorgliga scener. :) Ska lägga in några fler senare.


Favoritscen med N och H :)Har du någon favoritscen med Nathan och Haley?

Svar på Vendelas fråga

Vendela Andersson skrev så här till mig:

Hej (: Vilken del i One Tree hill tycker du är jobbigast? Själv tycker jag det är jobbigast när Haley lämnar nathan i säsong 2 och åker på tuné, gråter alltid lika mycket :/

Svar: Jag har många jobbiga scener i OTH, och ska lista några av dem imorgon. Håll utkik då! :) Ett helt avsnitt jag älskar och blir tårögd över scenerna med Lucas och Peyton är avsnitt 17, säsong 6, när de har fått veta att hon kan dö om hon behåller barnet. Jag älskar de scenerna, men de är så sorgliga. Särskilt när Peyton pratar om att Lucas kan uppfostra barnet ensam, med hjälp av Brooke, Haley och Nathan... Jag blir tårögd bara jag skriver om det.
Här är en video jag gjorde på det avsnittet en gång:

Video (Klicka)


Vad jag älskar med OTH

Jag har följt One Tree Hill i många år. Ända sedan början har jag följt det och har älskat det länge. Senaste åren har det blivit mer än en tv-serie, då jag började skriva åt OTH-sajten och startade den här bloggen.

Det jag älskar med One Tree Hill är att det är så himla annorlunda många andra serier. För mig har det en annan sorts charm, roliga repliker, meningsfulla citat, mening, härliga relationer, mysig miljö m.m.

Även om staden har psychos och nästan alla karaktärer har varit med i bilolyckor är att se OTH för mig som att fly iväg till den perfekta världen. Jag kan identifiera mig med karaktärerna och trots triangeldraman, psycho-Derek och frånvarande föräldrar finns det tillfällen då jag drömmer om att ha min egen Brooke/Peyton-relation för de älskar varandra och är äkta vänner....att få uppleva den himlastormande Lucas/Peyton-kärleken, få bli ung mamma som Haley och åka på rockturné eller att få bli kläddesigner som Brooke känns möjligt när jag ser OTH.

Mycket av detta ÄR möjligt, men när jag ser OTH känns det på något sätt som att vägen dit nästan bara är kul (även om den även innehåller jobbiga bitar även i OTH). På något sätt får OTH mig att känna som att allt är möjligt, och genom OTH har jag också lärt mig hur jag ska leva livet för att må så bra som möjligt och få andra att må bra.

Vad älskar du med OTH?

Roliga scener med Brooke

Igår lade jag ut en kort lista med roliga scener från Haley i säsong 7. Nu tänkte jag att jag skulle visa några av mina favoritscener från Brooke när hon är rolig (vilket jag tycker hon är ofta!).Första scenen är när Brooke bor hos Lucas och Karen och kommer hem full i avsnitt 18, säsong 2. Hon ser så rolig ut. 

Nästa scen är när hon öppnar dörren åt Owen. Hon är arg och han frågar var snälla Brooke är. Jag älskar hennes svar.

En till scen jag älskar är avsnitt 23, säsong 6, när Brooke kommer in i bröllopstältet och är arg för att Julian tagit med Missy på Lucas och Peytons bröllop. Haley missförstår henne och tror att hon är arg för att Peyton ska gifta sig med Lucas.

Jag älskar också avsnitt 9, säsong 5. Brooke, Peyton, Lindsay, Haley och Mia är inlåsta och Peyton vill att Brooke ska ringa Owen så att han ska slippa ut dem men hon vägrar.

Sista roliga scenen är avsnitt 4, säsong 2, när Brooke pratar spanska för att få iväg Felix.

2x18

6x09

6x23

5x09

2x04

Vad tycker du om dessa scener?

Chad Michael Murray och Kenzie Dalton

Jag fick den här frågan av Sara:

Hej:d
Vet du vem chad michael murrays fästmö är?
Står att hon varit chearleeder i oth, men vem :D?

Svar:
Japp! Chad Michael Murrays flickvän heter Kenzie Dalton och har varit med i One Tree Hill, men jag är faktiskt inte helt säker om jag har sett henne i serien så jag VET att det är hon. :) Enligt IMDb har hon bara varit med i två avsnitt i säsong 3, men jag tror det är tjejen med långt blont hår i avsnittet med fantasy boy draft.

Många tycker inte om henne för tydligen förlovade Chad sig med henne innan han hade skiljt sig från Sophia Bush, men jag bryr mig inte om de ryktena.

PS: Jag har läst någonstans att Kenzie har danskt ursprung. Jag undrar om hon någonsin har varit här uppe i Norden...

Här är några bilder på henne och Chad:

Kenzie Dalton Picture
Haleys roliga scener: Säsong 7

Haley har alltid varit kaxig, sarkastisk och kommit med roliga kommentarer, men särskilt i säsong 7 tycker jag.Ett av mina favoritavsnitt av One Tree Hill är avsnitt 8, säsong 7. Jag absolut älskar scenen när Haley, Brooke och Quinn sitter i soffan, höga på brownies och ser tv. Haley (och Brooke) är så roliga i det avsnittet, och Joy (som spelar Haley) fokuserar verkligen på att göra det bra när hon skådespelar vilket märks i det avsnittet. :D

En annan rolig scen är när hon imiterar Lucas och Peyton i avsnitt 2, säsong 7. Jag skrattar varenda gång hon imiterar Lucas, så himla likt!

Ett annat roligt avsnitt som Haley är rolig i är avsnitt 14, säsong 7. Det är avsnittet när Taylor och David flyttar in och ska laga mat till resten av familjen. Haley vill ju inte det och beter sig lite... galet?

Här är scenerna (klicka på länkarna):

7x08

7x02

7x14

Rolig scen från avsnitt 7

Jag glömde ju skriva om en av de roligaste scenerna när jag skrev resumén: Scenen med Nathan och Clay när Nathan kommer in och Clay står och dansar... Den är så himla kul!Jag hittade inte den nu på youtube men jag hittade den här:

Klipp 1: Julian ringer Clay.

Resumé 8x07

Avsnittet igår var fantastiskt roligt tyckte jag, de delar som skulle vara roliga :D

Jag skrattade högt många gånger, inte minst när Julian skulle ringa till killarna för att bjuda in dem på poker och när han hade dekorerat köksbordet värre än en speedad transa... Eller något. :P Såå kul att jag satte ned min tekopp för att inte spilla :D Och hans dröm om att alla killar ville vara best man. Tänkte ni på att de var välklädda i hans dröm men inte i verkligheten? ;) 

Alex och Julian var kul att se tillsammans igen, jag gillar dem. Och scenen när de filmade varandra var kul, jag tyckte det visade hur Alex hade mognat på något sätt... Jag tyckte synd om henne när hon satt vid poolkanten och grät för att Chase hade varit elak (för han var det tyckte jag)!Nathan och Haleys scen på Tric var också bra, när de drog upp "Always and forever" (längesedan de sa det, kul att höra det igen! :D). "Screw up superpowers activate" som de sa till varandra skriver jag ofta på Facebook när jag klantar till mig nu... :P Att de glömde hämta Jamie var rätt roligt. Skönt att det löste sig med Erin i alla fall. :D Synd om Mia att hon gav dåliga råd om vad Haley skulle göra med Erin... ;p hehe. ´På tal om Mia: Jag tyckte lite synd om Chase när hon slog till honom... Egentligen hade hon ju faktiskt sagt att han får göra Alex svartsjuk med hennes hjälp och det var ju det han gjorde! :P Fast han borde ha förstått bättre kanske. Nåväl, jag hoppas det löser sig mellan dem nu. Jag vill ha gamla roliga, glada, snälla Mia tillbaka och nu tycker jag hon är mest bitchig. :P

Sist av allt: Lucasdockan. Så himla rolig. :D Scenen när Mouth vaknar och "Lucas" ligger bredvid honom älskade jag!
PS: Lade just märke till att reprisen av One Tree Hill är måndagar kl 14.05! Dessutom går det att se på Kanal5play!

Skills bästa repliker

Jag och Evelina nämnde säsong 5 på facebook och kom in på Skills och hur han sa att Dan inte hade städat sitt rum till Jamie och att han hamnade i fängelse av den anledningen. Så himla kul scen när Nathan får veta det! :DHär är några av Skills bästa repliker:

5x14:
Skills: What day is it? What time is it? What the hell did I drink last night?

5x12:
Skills: So, what up, P. Sawyer? You got a plan?
Peyton: A plan for what?
Skills: To steal Lucas back. Oh, so I'm the only one thinking like that, huh? Ok, look. Here's the drill. When they say,'does anybody have any reason that this thing shouldn't go down?' Bam! That's you.

Skills: How about this? I say we drug Lindsey first, even though I love her. Then we throw you in the wedding gown, so when Lucas lift up the veil. Bam! It's on.
Brooke: Um, skills? That gown is tailor-made, so, no. And Peyton is gonna be okay.
Skills: Right. You know I love you, P. Sawyer, right? But, baby girl, you are so far from okay, man, you ain't even in the same area code. Wait. Maybe Lucas will say the wrong name on the altar just like Ross did on Friends.

Brooke: They don't do that at real weddings, Skills.
Skills: They should, though. You know, that's good drama.

5x06:
Nathan: You said he asked you stuff. What else did you tell him?
Skills: Nothing much. Just the truth.
Nathan: Like?
Skills: The man killed Tupac and Biggie, never date girls named Bevin, and Santa Claus is black.

4x14:
Skills: Damn, Nate mom like the alcoholic Easter bunny.
(Visste han att han skulle dejta den alkoholistiska påskharen? ;))

4x06:
Skills: Who knew Peytons brother was a brother?

4x02:
Lucas: I love Brooke, Skills.
Skills: I know you love her. So what, you gonna try and get her back?
Lucas: Yeah.
Skills: Hmm... I'm not too sure that's the way to do it, but hey. (to Peyton): Wassup home wrecker!?


Favoritscen/favoritscener?

Ikväll var det mycket blandat, men jag tyckte det var superroligt. Brooke och brudklänningarna, Haleys hormoner, pokerkvällen, Alex och hennes känslor för Chase (inte roligt, men bra scener tycker jag), Lucasdockan... Jag skrattade mycket och ofta.Vilka var era favoritscener i kvällens avsnitt?

Ashley - Gåtan är löst :D

Först och främst: Dagens avsnitt som just slutade var sååå bra. Jag satt och skrattade under nästan varenda scen (de som skulle vara roliga). När Julian skulle ringa Nathan, Clay och de andra för att bjuda in dem till pokerkvällen var jag tvungen att sätta ned min tekopp för att jag skrattade så mycket.

"J... J-man..."
"Hey little man, I heard you found a frog!"
hahaha...

Hur som helst, det var inte det jag skulle skriva om. Skriver en resumé på avsnittet imorgon. :D

Det jag skulle skriva om var att Emma har löst gåtan "Vem är Ashley?" som Liza skrev och frågade mig om tidigare!

Kolla HÄR och spola fram lite så ser du att Ashley är hon som först bråkar med Bevin och sedan skriver på tavlan när de väljer killar.


Tack Emma!


Promo + förhandstitt

På 25 minuter börjar ÄNTLIGEN avsnittet! :D *längtar*

Promotrailern för avsnitt 7:En till förhandstitt på avsnittet:


Svar på era frågor :)

Nu tänkte jag svara på frågorna som ni har ställt. :)


Flickaneemelie undrade:


hur mejlar man t ex. Bethany på twitter?

Svar:
Hej Emelie!
Du skriver till B. Joy genom att skaffa dig en användare på Twitter. Sedan går du in på hennes sida och skriver i rutan som finns där, ganska precis som när du skriver på någons vägg på Facebook. :) 


OTH skrev detta:

 <<--- På väg till Wilmington:

Läs mer här:
"Välj dag" på "Tree Hill Here I come"

jag har en liten fråga som ja har funderat på länge nu för jag är ett jätte stort oth fan jag verkligen älskar oth , och har alltid drömt om att få åka som du till wilmington och träffa skådisarna , men nu när inspelningarna är klart och allt tror du att dom flesta bor kvar i wilmington ändå och kommer göra det ett tag nu även fast dom kanske bor på andra ställen också ibland ? och hur mycket kosta det för dig att åka dit? men du hade väl en special bil också eller ? då blir det väl billigare utan den i sånnafall ? :) kram

Svar:
Hej :) Några av dem har släktingar där tror jag (bland annat kommer Chad Michael Murrays fästmös släktingar från Wilmington), så de besöker kanske Wilmington ibland. Men även om de inte gör det föreslår jag alltid folk att åka dit när de har tid, för att det är en otrolig känsla att se inspelningsplatserna i verkligheten, och husen från utsidan är ju privata hus som folk bor i. :)
Det kostade ca 35 000 för mig, inklusive fickpengar. Jag hade en extrastor bil, och ja, hyrbilarna kostar olika mycket, men det är inte en jättestor skillnad på kostnaden tyvärr. Den billigaste kanske kostar 6000 och dyraste omkring 12 000:- då jag kollade.

Om du ska bo där i 2 veckor tror jag att du får räkna med att betala minst 20-25 000 sammanlagt. :)


Liza hade också en intressant fråga: Hejsan, jag har varit inne och kollat på wikipedia på olika roller. Då finns det någon som heter "Julianna Guill" som spelar Ashley. och jag har tänkt så mycket på det men jag vet inte vem det är och jag kommer inte ihåg någon som har varit med som heter Ashley. Vet du det?

kram Liza:)

Svar:
Hej Liza! Jag måste säga att jag inte heller minns någon Ashley, men jag såg att skådespelaren hade varit med i två avsnitt, så jag tror hon var någon som var statist men som de inte lade så mycket tyngd på att "visa upp". :) Något säger mig att hon flirtade med Nathan...?? Jag ska titta på avsnitten någon gång och se om jag ser henne. :D


Tindra undrade: 

Hejsan, jag undrar hur månaga "mail:er" du har till dem som är med i oth? :P

Svar:
Hej! Jag har inga personliga mailadresser till skådespelarna. Istället skriver jag till dem på deras hemsidor, twitter, facebook m.m. :)


Anonym skrev: Hej (: Dem har många gånger nämnt typ " det vore bättre om vi inte lämnade "the cort" eller någonting" du kanske inte fattar vad jag menar men om du gör vet du det för jag har alltif undrat det! (:

Svar:
Jag är inte riktigt säker på vad du menar, men om du menar vad de menar med "the court" är det basketplanen som de ofta spelar på. :) Det var där allt började och för Lucas innebar det en tid då allt var bra och normalt. När de lämnade basketplanen började problemen med kärleken, Dan, fiender, vänskap... m.m. Därför vill de ibland tillbaka till den tiden. =)


Sista frågan kommer från KARIN:

vad hette hotellet som ni bodde på när ni åkte till wilmington och hur länge var ni där och var ni bara där eller även på andra platser också? :D

Svar:
Vi bodde på Days Inn i Wilmington. Vi flög till Charlotte och sov där en natt, sedan bilade vi till Wilmington. :)


Intro 3x10

Någon som minns introduktionen till avsnitt 10, säsong 3? Såg det just på DVD boxen igen. Älskar det! Alla tillbakablickar på vad som har hänt och Brooke som säger i slutet "Okay, what the hell just happened??". Jag tycker det är klockrent och originellt."Nice!"
*Slap*
"These things turns me on"
"Wait!"

haha...


Dessutom säger Lucas ett av mina favoritcitat (förutom drömcitatet i säsongsavslutningen i säsong 6) i början av då avsnittet börjar "på riktigt":

Ida Scott Taylor once wrote:
Do not look back. and grieve over the past. for it is gone. And do not be troubled. about the future. for it has yet to come. Live for the present,. and make it so beautiful. that it will be worth remembering.

Wilmington...

Satt just och tittade igenom bilderna från Wilmington. Har så galet mycket bilder därifrån så jag märker alltid nya saker på bilderna! Jag tror jag kan ha sett Rachels första hus... Men det var nog bara First Citizens Bank (som visserligen ligger nära adressen där Rachels hus skulle ligga... haha. hmm... Ska klura lite mer på det där.) Kan också ha tagit kort inne på Brooke och Julians kyrka, men om det var den vet jag inte än... Ska kolla upp det också. :)

Missa nu inte avsnitt 7 på söndag! :D Jag satt utanför (utanför hotellet alltså) när de spelade in bröllopsförberedningarna...


Den här kortet tog jag när vi just
hade kört in i Wilmington.

Jag såg att jag har fått en del frågor från er om OTH och Wilmington, ska svara på dem imorgon. :)


Säsong 1

Baserat på artiklen jag lade in på OTH-sajten tänkte jag skulle lägga in lite bilder från säsong 1. :)

Det hände mycket den säsongen, och utan mycket av det som hände hade det inte blivit samma OTH.
Lucas gick med i Ravens, träffade Brooke och var otrogen mot henne med Peyton, Haley träffade Nathan och hjälpte honom att bli en bättre människa, vi fick veta vad Keith betydde för Lucas och Karen, vad Deb och Nathan verkligen kände för Dan, Lucas och Nathan blev vänner tack vare Haley, Haley och Nathan förlovade sig m.m.

'

Favoritsäsong?

Jag har nog ingen favoritsäsong av One Tree Hill... Kanske är min favorit säsong 6 för allt romantiskt, lyckligt men ändå dramatiskt med t.ex Peytons graviditet... Jag gillar också säsong 4, avsnitten efter att Lucas och Peyton har blivit tillsammans igen... :D Säsong 7 var också riktigt bra!
Vilken är eran favoritsäsong av OTH och varför?

Brooke och brudklänningar

Här kommer en promo/trailer för avsnittet som kommer på söndag.

http://www.kanal5play.se/klipp/play/onetreehill-s08e07-ugly


Under inspelningen av det här avsnittet var jag i Wilmington! :D

Alla scener med Brooke och brudklänningarna spelades in på Hilton Hotel. Det var där utanför jag var på de här bilderna! :D

       


Believe that dreams come true

Det här är nog mitt absoluta favoritcitat från One Tree Hill:

http://www.youtube.com/watch?v=B1LhSW-SpBM


Det är från slutet av säsongsavslutningen i säsong 6, om drömmar. Man får också se klipp på alla karaktärer under de sista 5 minuterna av säsong 6, och mycket fantastiskt händer...Citatet betyder mycket för mig för jag vill tro på mina drömmar om att lyckas bra i livet, få mitt drömjobb, leva mitt drömliv osv. Och jag tror drömmar kan bli sanna. :)

Svar på frågor

Har fått en del frågor på min blogg och nu tänkte jag svara på dem! 

Undertecknaren flickaneemelie hade två frågor:

Fråga 1: 

hur många och vilka av skådespelarna i oth har twitter?Svar:

Det är många... haha. Men jag ska skriva ned dem! Säger inte alla gästskådespelare som bara varit med i ett par avsnitt nu, vill du veta vem också så hör av dig. Det är bara ett par stycken till...

Flera av dessa har blivit bekräftade att de är deras riktiga användare! De är i bokstavsordning.

(OBS!! Följer du dem kommer du få veta vad som händer i de amerikanska avsnitten!!):

Allison Munn = allisonmunn på Twitter
Amanda Schull = AmandaSchull1 på Twitter
Antwon Tanner = antwon_tanner på Twitter
Austin Nichols = AUS10NICHOLS på Twitter
Bethany Joy Galeotti = BethanyGaleotti på Twitter
Brett Claywell = BrettClaywell på Twitter
Brooke Davis (Karaktären, Twittern är gjord av Sophia Bush) = BDavis_Baker
Bryan Greenberg = bryangreenberg på Twitter
Danneel Harris = DanneelHarris på Twitter
Daphne Zuniga = DaphneZuniga på Twitter
Grubbs = WakeyWakey på Twitter
Jana Kramer = kramergirl på Twitter
Joe Manganiello = joemanganiello på Twitter
Julian Baker (Karaktären, Twittern är gjord av Austin Nichols) = SensitiveJulian
Kate Voegele = katevoegele på Twitter
Michael Copon = Michaelcopon på Twitter
Robert Buckley = robbuckleyoth på Twitter
Sophia Bush = SophiaBush på Twitter
Scott Holroyd = ScottHolroyd på Twitter
Stephen Colletti = StephenColletti på Twitter

Fråga 2:

du sitter i rullstol för att du är rörelse hindrad va?

vad innebär det att vara rörelse hindrad?

Svar:
Japp, jag föddes med Ryggmärgsbråck. Därför är jag van, har suttit i rullstol i nästan 22 år. Kul att du frågar!

Att sitta i rullstol är faktiskt inte så illa, jag klarar mig bra. Som för alla människor finns det hinder och några av mina är väl att jag ibland har svårt att nå saker, men i övrigt klarar jag mig bra! :)

Nästa fråga kommer från undertecknaren "hej!".jag har en fråga , är du verkligen säker på att det är janas riktiga blogg och att det är hon på riktigt? vet du föresten några andra i serien som man kontakta på något sett på riktigt? :)

Svar:
Ja, jag vet att det är Janas riktiga hemsida eftersom hon skrev om den på sin twitter och på startsidan finns en välkomstvideo där hon välkomnar en till hennes hemsida. :) Man kan kontakta skådespelarna genom att skicka fanbrev till dem, hur vet jag tyvärr inte... Annars kan man skaffa ett Twitterkonto och skriva till dem där, eller på Facebook till dem som har en facebook! :-)

Sista frågan kommer från Julia: 

Heeeej! älskar din blogg! en fråga bara: I säsong 2 så har ju Felix en utmaninsnatt, då ska Peyton äta något och Haley ta kort... Vet du vad det är hon äter?? Jag har funderat och frågat kompisar som oxå gillar oth men de vet inte.. Men du kanske vet? :D skulle bli jätte glad om du svarar! :D ♥Svar:
Tack, vad glad jag blir! :D
Är det de rosa äggen du tänker på? Samma som Miranda äter i säsong 7 är det, och det är "pickled eggs" som på svenska är inlagda ägg. Tack för att du ställde frågan, då fick jag kolla upp receptet också... hehe. Har velat testa det för i OTH verkar det jätteäckligt... =P Här finns receptet på det: http://www.ica.se/recept?recipeid=510759.


Julian och Alex - I won't give up

Är det någon fler än jag som tänker på Alex och Julian när jag hör Jana Kramers låt "I Won't give up"?

Här är låten:

Jana Kramer – I Won't Give Up <<---- För dig med Spotify. 

Jana Kramer - I won't give up <<---- För dig som vill använda youtube

Texten passar in mycket på de flesta vänskapsrelationerna i OTH (t.ex Lucas och Peyton) och inte mer på Julian och Alex än något annat kanske, men jag tänker mycket på hur Julian vägrade ge upp på att Alex skulle må bättre i säsong 7, och hur Alex till slut släppte honom och insåg att han faktiskt älskade Brooke (Första versen i låten).Här är texten till låten: 

Don't tell me love is something you won't try again,
thats just not true.
But baby right now maybe what you needs a friend,
well im here for you.

I will be by your side, if ever you fall deep in the dead of night,
whenever you call.
And now i change my mind, no I'll see you through,

and I won't give up,
no I won't give up,
I won't give up on you.

You meet someone who knows you from the inside out,
the way I do.
I've seen you walk a while you never looking down,
I believe in you.

I will be by your side, if ever you fall deep in the dead of night,
whenever you call.
And now I change my mind, no I'll see you through,

and I won't give up,
no I won't give up,
I won't give up on you.

I will be by your side.
If ever you fall deep in the dead of the night.

And I won't give up,
no I won't give up,
I won't give up,
You can call it love,
I wont give up, on you.Jag önskar så att de visar mer Alex och Julian, jag älskar dem! Jag vill också att Alex hittar sin egen Julian som faktiskt älskar henne för den hon är. Någon som får henne att verkligen vilja vara seriös igen, för den hon är. Jag tror inte riktigt på henne och Chase... Men vem vet?

Vem tycker du Alex ska vara tillsammans med?

Mitten av säsong 3

Jag har börjat se på säsong 3 av OTH. Evelina och hennes syster har lånat säsong 5, 6 och 7 av mig så då tänkte jag passa på att se de tidigare säsongerna igen! :D

Jag älskar dem. Kanske inte är ett jättestort fan av scenerna då Dan vill bli borgmästare (även om det finns bra scener i det också), men i övrigt är de här avsnitten (avsnitt 9 - 15) några av mina favoriter.

Peyton och Ellie till exempel. Peyton hade först svårt att släppa in Ellie, men till slut blev de goda vänner och mot slutet var de verkligen mor och dotter på riktigt. Så kärleksfullt och omtänksamt. Jag älskar avsnitt 13, stormavsnittet och scenerna med Peyton och Ellie är underbara.Och starten av Clothes over Bro's för Brooke, då Brooke rycker upp sig och (med hjälp och stöd från Haley) börjar göra kläder. Som sagt, jag älskar vänskapen i OTH, och när de gör något sånt för varandra älskar jag det. Scenen då Brooke visar kläderna för Peyton och Haley är SÅÅ underskattad tycker jag! :D

Jag tycker att den scenen är en viktig scen med Brooke och Haley, och jag tror det var därför de pratade om den häromveckan i säsong 8 (just före presskonferensen), för att det var då Brooke fick se Haleys vänskap på riktigt. Hon fick känna att Haley fanns där för henne, och det har inte förändrats.Samtidigt innehåller de här avsnitten mycket drama också. Avsnitt 15 är ju till exempel när tidskapseln släpps, och vi alla vet ju vad som hände med Jimmy Edwards när alla fick se vad han sa...

Evelina: OTH nu och då.

Hej Hej!!

Jag heter Evelina, jag är Malins ”Real life BFF” och har följt OTH sen starten. Just nu är jag mitt inne i ett One Tree Hill maraton där jag försöker hinna med ALLA säsonger på lagom kort tid samtidigt som jag har ett öga på skolarbetet. Just nu är jag på säsong 4 avsnitt 8. Ni vet, Nathan har börjat ”göra affärer” med Daunte och har sett till att inte vinna med mer än 9 poäng. Hur som helst, det jag tänkte att jag skulle skriva om var lite ”då och nu”. Hoppas ni gillar det. Jag bloggar inte i vanliga fall utan håller mig till att tweeta, det går mycket fortare, vilket är praktiskt eftersom att jag alltid kommer på nåt att göra!! Äsch så jag babblar! Nu till det viktiga!!! =DHar ni tänkt på hur mycket som har förändrats sen säsong 1? Ta till exempel Nathan som var ett riktigt ärkesvin i början av säsong ett, sen träffade han Haley, som var en, i mina ögon, en helt ”normal” och smart tjej som inte hade så många cool points… Lucas var Dans ”oäkting” som Nathan avskydde och Brooke var en totalt utflippade partyprinsessa… Peyton var en typisk cheerleader med ett ”mörkt” sinne, hon ville inte släppa någon in på livet eftersom ”People Always Leave”…Se detta klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=zSf_xtedtfM 

Nu, nu är Nathan och Luke bröder på riktigt, Haley är en välkänd artist, driver ett skivbolag och tillsammans har de en son och en till bebis på väg.. Lucas är gift med Peyton och de har barn, Brooke gifter sig och har blivit ”vanlig”… Dan mördade sin bror, Karen flyttade med Andy och Deb (Nathans mamma) har haft ihop det med Skills!!! Jag missar massor med skillnader, men ni fattar poängen antar jag… Vad tycker ni, var det bättre förr eller är det bättre nu?Oh! Kom just att tänka på en sak, är det bara jag eller är Peytons bror Derek (den riktiga, inte ”Psycho Derek) typ riktigt fin?! =) Vem är er favorit när det kommer till utseendet? Av de som är ”regulars” så måste jag nog säga att det växlar mellan Stephen Colletti (Chase) och James Lafferty (Nathan) för min del.

Haha! Jag lovar att Malin skrattar åt den här sista kommentaren eftersom att det inte går en dag utan att jag påpekar något liknande…

Hoppas ni inte har somnat av det här inlägget.. Tänkte avsluta med att lägga upp en lite rolig låt av Everly (Joys band/grupp), Mirror heter den. Lyssna på texten, den är underhållande som tusan! =)(Akustiska)


(Liveversionen) 

Ha en bra dag! =D


Alex Dupré

Nu har jag blivit lugnare, men jag är fortfarande jättelycklig! :D

Att få svar av Jana Kramer var så otroooligt kul :D Klicka HÄR om du inte har läst inlägget om det.

Därför tänkte jag tillägna detta inlägg Alex Dupré, Janas karaktär i OTH.
Alex har kommit med många roliga repliker i OTH tycker jag, men Jana gör också otroligt känslosamma scener ibland...

Här är två av mina favoritavsnitt med Alex Dupré:

Avsnitt 2, säsong 7 (klicka)
Eftersom jag själv sitter i rullstol tycker jag hennes kommentar i limousinen är helt otroligt rolig! :D Den om "cripples and like retarded people". De som är såå himla äckliga. ;P Scenerna på Clothes over Bro's är också jätteroliga! :D

Avsnitt 9, säsong 7 (klicka)
Jag tycker Jana är fruktansvärt BRA på att gråta på beställning. Jag hejade faktiskt lite på Alex och Julian första gången jag såg säsong 7... Jag gillade inte riktigt hur Brooke betedde sig, och så tycker jag om Alex och Julian. :P


Vad tycker du om Alex?


OMG! OMG! OMG! JANA...

...KRAMER svarade just på mitt mail!Haha, okej, lite goofy här. Ska ta det från början.

Jana Kramer har startar en ny hemsida: http://www.janakramer.com. På den man kan maila henne, och jag gjorde det. Jag vet inte om hon svarar alla personligen, men jag fick SVAR! :DSå här skrev jag:
 

Hi Jana!
I'm Malin from Sweden. I met you in Wilmington during filming of episode 7 last year.

I hope everything is good with you. :) Just wanted to congratulate you to your new song and signing with the label. It really is great news because I love your music! Honestly, and I really mean this: "I won't give up" is one of the best songs I have ever heard, and I listen to music daily. When I first heard it, I was hooked. Now, most of the time I have to force myself not to listen to it over and over so I won't get tired of it.

I love your singing voice and I think your beautiful, inside and out.

Have a great weekend!
PS: With this e-mail, I'm also sending a picture of us taken in Wilmington september last year. I thought it could be fun for you to see it.

xoxo,
Malin Lundstrom

Så bifogade jag den här bilden:
Så här svarade hon:

Awww!!!! Cute Pic!! Thank u so much for your support!!!! It means the
world to me!!!!!! Xoxoxo j


En favoritscen med Brucas

Jag är mest ett "Leyton"-fan (fan av Lucas och Peyton), men den här scenen med "Brucas" är så underbar...Det är en sak som jag ÄLSKAR med Sophia Bush: Hur bra hon är på att gråta "på beställning" (alltså gråta på tv)!

En tår för er: Felicias tankar om OTH!

Hejsan alla snygga och fula One tree hill älskare. Hur är läget med er idag? Mår ni bra? Jag hoppas på det. Jag bor i Norrland, det har har varit en väldigt kall dag med temperaturen på över -25 grader. Så kallt att vinterskorna spricker. Haha, i-landsproblem va? Jag hoppas ni som läser detta inlägg har haft en varmare dag än jag och Malin.

Hur känner jag Malin? Jo hon och jag bor grannar, om man kan kalla det så. Eller vi bor väldigt nära varandra, några hus i från. På samma gata, även fast adressen är olika. Har känt henne nästan hela mitt liv och vi har till och med hunnit fira nyår, midsommar och rest tillsammans. Nog om min och Malins livshistoria.

Jag har fått äran att gästskriva i hennes blogg. Jag hoppade av glädje när jag fick förfrågan. Det plingade till i brevlådan och där stod det så fint en förfrågan, en tillägnad mig.Har ni någon gång varit kär i någon person. En så varm känsla i ert bröst och sådär nervöst att hjärtat slår ett dubbelslag så fort ni känner hans doft, rör i honom eller hör hans namn? Sådär fairly tale liknande, känsla. Allt är perfekt, han eller henne är ert liv. Ni kan inte tänka er något utan henne eller honom. Om ni inte känt denna känsla, hoppas jag ni kan föreställa den, se den framför er. För det är precis så jag kan beskriva min känsla till OTH.

Varje dag när jag kommer hem från skolan är det det första jag gör, slår på tvn och ser ett avsnitt eller två. Det spelar ingen roll vilken säsong jag ser på eller hur många gånger jag ser avsnittet. Det är lika bra varje gång. Det är min kärlek, mitt liv. När jag väl sätter mig där framför tvn, lutar mig tillbaka så känns det som om jag lever där inuti. Det blir en ny verklighet och som många av er som läser denna blogg, känner nog likadant som jag. Vad hade vi gjort om OTH inte fanns?

Det jag älskar med serien är att den är så verklig. Det är vardagen. Likt Lucas kompis (minns inte hennes namn för tillfället, men se bild nedan), som säger "det här är mitt liv, precis samma liv, fast i en annan stad". Och jag håller med henne. Även fast jag inte spelar eller är någon karaktär så kan jag känna igen mig i flera situationer och i flera personer. För känslorna är så starka.Jag förstår inte hur han kan ha gjort det så bra, för det blir så verkligt. Visst finns det vissa scener som är lite för "BIG DREAN fiction" i mina egna ord. Men vem har sagt att det är förbjudet att drömma, och är inte drömmar till för att uppfyllas? Och om jag ska ta Peyton och hennes dödsängel som ett exempel, så tror jag många har en inre röst som säger när någonting är fel. Säger emot dig, som vet har rätt, men du inte vill erkänna det för dig själv. Även fast vår röst kanske inte är en dödsängel i form av oss själva utanför vår kropp. Men ni förstår poängen liksom?Jag har alltid känt mig som Peyton. Vilket gör att det är en av mina favoritkaraktärer.

100431082_f4b1efaf-4ca5-44fb-b093-3a3946e90def-russo01.jpg (360×480)

Jag har ett väldigt temperament och analyserar saker och ting för stort. Och lever för musiken, samt tänker väldigt mycket precis som henne. Istället för att rita bilder så skriver jag hellre. Och hennes citat "People always leave". Det stämmer bra, när jag också förlorar dem jag älskar, genom att dem flyttar eller far i väg av nån anledningen. Var och varför har ingen betydelse i detta sammanhang men ni ser likheten va? Precis som Peyton är jag rädd att förlora personer, vilket också är anledningen till varför dem flyr. Vi släpper dem, istället för att bli sårade av senare skeenden.

Känner ni igen er i någon av karaktärerna? Vem är eran favorit?

Man kan inte både ha kvar kakan och äta upp den. Haha. Snipp snapp slut och så var denna lilla saga slut.

P.s besök gärna min blogg -> http://fliceey.tumblr.com/

Åh, vad små de är...!

Här är OTH-skådisar med i några olika filmer och tv-serier från förr:


En väldigt liten Bethany Joy Galeotti (då: Bethany Joy Lenz) sjunger i
filmen "Psalty's Salvation Celebration".


Austin Nichols i "Holiday in the sun"


Det här, han som spelar Minkus, är Lee Norris som spelar MOUTH! :D


Sophia Bush i "Sabrina tonårshäxan"


Chad Michael Murray OCH Hilarie Burton i samma scen i "Dawson's creek".
Hilarie spelar faktiskt sig själv som DJ, vilket jag tycker är rätt kul.

Osynliga familjemedlemmar

Det är ganska många familjemedlemmar som vi tittare aldrig har sett i OTH...


Clays mamma fick vi höra talas om i avsnitt 1, säsong 7, men inte efter det. Pappan har vi aldrig fått se, och vi vet väl inte något mer om familjen?
 


Alex familj har vi inte hört mycket om heller. Hon pratar mest om hennes bästa vän Kimmy (som jag vill se!! :D)Haley, Quinn och Taylor har bröder (det sa Nathan och Haley i den här scenen), men de har vi aldrig sett. Hon har även en tredje syster som heter Vivianne.Brookes pappa har vi inte fått se.

Vilken familjemedlem vill ni helst se?

Wilmingtonbilder

Tänkte jag skulle lägga upp några länkar till texter och bilder från då jag var i Wilmington, om det är någon som inte har sett dem. =)

TA INTE BILDERNA!
Den som tar MINA bilder anmäls för stöld!Tisdag 21 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656061/1.0 

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2010/december/tisdag-21-september.html#commentOnsdag 22 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656067/1.0 

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2010/december/onsdag-22-september.html#comment Torsdag 23 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656072/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2010/december/torsdag-23-september.html#commentFredag 24 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656077/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2010/december/fredag-24-september.html#commentLördag 25 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656082/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2010/december/lordag-25-september-1.html#commentSöndag 26 oktober:
 
Endast dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656087/1.0

Måndag 27 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656092/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2010/december/mandag-27-september.html#commentTisdag 28 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656097/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2011/january/tisdag-28-september.html#commentOnsdag 29 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656302/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2011/january/onsdag-29-september.html#commentTorsdag 30 september:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656307/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2011/january/torsdag-30-september.html#commentFredag 1 oktober:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656312/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2011/january/fredag-1-oktober.html#commentLördag 2 oktober:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656317/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2011/january/lordag-2-oktober.html#commentSöndag 3 oktober:

Dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656322/1.0

Bilder:
http://bloggtjej.blogg.se/2011/january/sondag-3-oktober.html#comment Måndag 4 oktober:

Endast dagbokstext:
http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4656327/1.0


Hej från Sofia!

Himla roligt att få gästblogga på en sida om den serien jag älskar mest! Malin gör verkligen ett underbart jobb med denna blogg och man längtar varje dag efter nya inlägg! Jag tänkte skriva lite om Serien och lite tankar kring den. Hoppas ni tycker det är bra! Ska bli bättre på min egna blogg, Men följ den gärna så jag blir mer peppad! Vad skulle ni önska att läsa på en sådan blogg?
Adressen är:
http://liimitededition.blogg.se

Jag hade fyllt år och i present fått ett presentkort på en butik som heter Skivlagret av min faster med familj. Innan hade jag inte besökt denna butik så jag tänkte att det kanske var dags att göra det nu. Så jag gick dit, tittade runt vad som fanns och vad som kunde tänkas köpas. Där – i hyllan framför mig stod den – boxen med One Tree Hill. Jag köpte den och började titta på serien – Sen var jag fast. Det var så det började och nu kan jag inte slita mig från den underbara serien! Det är helt sjukt hur en tv-serie kan fånga en så grovt mycket.Jag blev överlycklig när jag satt vid datorn en dag och hittade Malins blogg! Äntligen en som också älskar OTH! Ni förstår att det är inte många i min omgivning som förstår sig på serien. Så detta var guld värt!

Har ni någon gång tittat på serien? Följer ni den? Om ni följer den så vill jag bara kolla om ni känner likadant som mig. Jag har inte kanal 5 vilket gör att jag inte kan se avsnitten. Men jag har en sådan snäll bror som ger mig (haha) avsnitten. Men nu efter att jag sett avsnitt 12 säsong 8 så känner jag mig helt tom. Jag hade nämligen inget mer avsnitt att tita på just nu. Jag har kommit så långt (kort) i mitt tittande att det känns som att jag känner personerna i serien, jag är en del av dem och jag kan verkligen känna Haleys känsla när hon hittade sin syster skjuten. Jag kan känna Quinns rädsla över att ”Sarah” ska komma tillbaka och jag känner Brookes längtan efter att bilda en familj. Jag vet inte om detta är positivt eller bara läskigt. Men eftersom serien är så himla bra så hoppas jag att det är något positivt!

Och vad tror ni om Peyton och Lucas? Kommer de att komma tillbaka? Vad hoppas ni på?Jag hoppas att de kommer tillbaka. De tillförde något extra till serien som jag inte kan sätta fingret på. Tror det kan vara bra för Brooke med att få tillbaka sin gamla vän trots att hon har Haley.
Dock hoppas jag att Peyton med familj har kunnat leva lugnt och inte råkat ut för något så att hon varit tvungen att säga till ”You’re always saving me” till Lucas ;)

Vad är erat favoritcitat/mening i One Tree hill? Varför är det just det och vem sa det? J


Nu ska jag kila! Men kommentera gärna här eller besök min blogg på http://liimitededition.blogg.se!

Många Kramar Sofia Johansson


Vem jag är mest lik

Tidigare idag lade jag upp Vem är du mest lik?

Jag är en blandning av tjejerna men om jag ska svara någon säger jag nog helt klart Haley, av samma anledningar som ni svarade. Lojalitet mot vänner, snäll, ger råd, företagssam, vill hjälpa andra, har stora drömmar men behöver en "push" för att jag ska följa dem... Jag har inte hittat min stora kärlek vid 16 år dock, men det gjorde mina föräldrar, så det räknas väl nästan? ;D

Jag är lik Peyton i vissa fall också, hon mår bäst när hon brinner för någonting, t.ex musik och arbete, och det gör jag också. Samtidigt ser jag mig jätteofta i Brooke, men det är nog mest önsketänkande för jag älskar hennes goofyness (hur charmigt rolig hon kan vara) och så önskar jag att jag själv var oftare.

Utseendemässigt är jag nog inte lik någon av dem... Eller vad tycker ni? ;P


Fråga om Rob och Shantel + svar :)

Kul att läsa vem ni är mest lik. Fortsätt svara här (Klicka).
Jag ska också svara vem jag är mest lik och varför, men jag gör det lite senare. =)

Undertecknaren Amanda hade en fråga till mig som jag tänkte besvara.

Så här skrev hon:

Hej :) Vilken bra blogg du har! Men jag har en fråga. Är Shantel Vansanten ( quinn) och Robert Buckley ( Clay)tillsammans på riktigt? Jag har kollat runt lite och på endel ställen står det att de är det och endel inte, jag bara undrar ifall du vet det? :)
kram
Svar:
Tack! =) Jag ska ärligt säga att jag inte riktigt vet, men jag har inte hört att de ska vara tillsammans på riktigt. Däremot har jag hört att de har ofta setts på samma affärer samtidigt så jag antar att de är goda vänner, men några kärleksrykten har jag inte hört. :-) Däremot läste jag nu att det ryktas om det... och att hon har dejtat James Lafferty?! Det är säkert bara rykten, men jag ska försöka ta reda på det. =)

PS: Lite kul fakta om James (Nathan) och Shantel är att de fyller år samma dag, 25/7 =D

Vem är du mest lik?

Här kommer något som jag tycker skulle vara intressant att veta:

Vilken av karaktärerna i One Tree Hill är du mest lik och varför?

Gästinlägg: Favorit OTH-videor

Hej alla OTH-galna fans där ute!

Vi är ett gäng tjejer från Jönköping som är fullkomligt förälskade i One Tree Hill. Vi planerar att åka till Wilmington för att precis som Malin, träffa stjärnorna! Thank god för att vi har egna datorer i skolan så vi kan se One Tree Hill även där ;)

Vi har redan varit med på bröllopet i avsnitt 13 och väntar ivrigt på nästa avsnitt! :) Men vi saknade Lucas, Peyton, Sam och Brookes pappa på bröllopet..

Många har varit ledsna över att Lucas och Peyton är borta, det är tråkigt men man klarar sig gott och väl med Clay och Quinn! Vi tycker heller inte att dom senare säsongerna blivit sämre som många andra tycker. :)

Och det kommer vara heartbreaking om det här är sista säsongen!

Här är några av våra favoritscener från OTH:

http://www.youtube.com/watch?v=yUQY4FmnMuY (alla fina scener med Naley) ´http://www.youtube.com/watch?v=Df7EHhnN9MA&feature=related (det otroligt fina men extremt dramatiska bröllopet!!)http://www.youtube.com/watch?v=_t7llEh6Jaw (Brooke är så bra när hon är känslosam, här är en perfekt scen med henne och lucas)

 

Många kramar från Emelie, Linn, Ida och Jonna (http://yonnaarvidsson.blogg.se)


Vänskapsrelationer

Något jag älskar med One Tree Hill är sättet som vännerna är mot varandra. Jag vill så gärna tro att de alla kommer vara bästa vänner för evigt, för de är så himla snälla mot varandra! 

Två par vänner som jag saknar nu när Lucas och Peyton har försvunnit är Lucas och Haley ("Laley") och Brooke och Peyton ("Breyton").

 

2 av mina favoritklipp med Lucas och Haley:

Klipp 1

Klipp 2

2 av mina favoritklipp med Brooke och Peyton:

Klipp 1

Klipp 2

Grattis!

Det är klart att den här mannen var Chucks farbror som skrämde Jamie och Madison i gårdagens avsnitt! :D

Grattis http://premma.devote.se/ till andraplatsen!

Du som vann var anonym. Vill du att jag ska länka till någon blogg eller hemsida, så säg till!
Grattis till dig!! :D 


Jag såg förresten en bild på Twitter nyss som jag bara MÅSTE lägga ut! :D

Kolla vad söt:Jag tycker den var så himla söt och rolig! :D


100 songs to save your life

Minns du den här scenen från avsnitt 22, säsong 6? Klicka här.
I den pratar Peyton om en låtlista som hon har gjort till sitt barn. Har du gjort en sådan lista? Jag gjorde en på Spotify för längesedan, och jag måste säga att det är en kul idé.

Jag valde låtar som betyder mycket, textmässigt.
Har du inte gjort en likadan lista? Gör det!

Har du gjort en likadan lista? Vilka låtar har du på den i sådana fall? :) Kommentera nedan!


Ögongodis

Hej!
Jag satt just och kollade igenom era svar på vilken karaktär ni skulle vilja dejta och (lagom till alla hjärtans dag som är idag :)) tänkte jag skulle lägga upp några bilder på killarna som ni svarade.

Nathan:


(haha, den här bilden tog jag från google,
men länkningen var hit till min blogg ;))

Lucas:


Clay:

Mouth:
Gästbloggarnas vecka: Pictures of you!

Denna vecka är gästbloggarnas vecka på min blogg! Först ut är min syster Maja. Kolla in hennes blogg: http://glitterintheair.blogg.se och säg vad du tyckte om hennes inlägg! :)
 
Hej! Jag hade tänkt skriva om mitt favoritavsnitt i one tree hill, Pictures of you! Det är avsnitt 13 i säsong 4. De får en uppgift i skolan som är att ta kort på varandra och samtidigt ska de lära känna varandra bättre. Det lockar fram flera olika känslor och hemligheter.

Längre ned får ni se hur bilderna blev. :)

Nathan & Peyton; 4x13 - Pictures Of You - pathan-neyton
Vilken bild gillar ni bäst?

 //Maja
http://glitterintheair.blogg.se


Every rose has it's thorn

Har ni hört låten som Haley citerar när hon är präst på Lucas och Peytons bröllop (Klicka här för att se klippet)?

Jag kollade upp den häromdagen och tänkte att jag skulle dela med mig.

HÄR är den.
Det är kul att höra den tycker jag, för det som Haley citerar är just i början av låten och hon citerar exakt som de sjunger.

Tycker du den är bra?


Glöm inte att tävla här för att få en länkning i min blogg, till din blogg, hemsida eller något annat.

Tävling på dagens avsnitt

Hade tänkt skriva om avsnittet och nämna den här mannen, men jag tänkte att jag skulle börja med att höra hur många av er som märkte honom... :)

Vad har den här karln för relation till avsnittet som var idag?Den som först svarar rätt får som vanligt en länkning i min blogg. =) Tävlingen pågår till imorgon kl 19.00. :)

Bilder från halloweenavsnittet

Åh, vad jag älskade dagens avsnitt...


Så här klädde karaktärerna ut sig på halloweenfirandet:


Millie som Lady Gaga


Julian som dalmatin


Julians mamma Sylvia som
Cruella deVil.


Nathan som... detektiv?


Chase som... Chase "The guy who
keeps getting dumped"


Mouth som Jersey Shore snubbe


Brooke som en apelsin


Haley som gravid cheerleader, aka.
sig själv i skolan.

 
Jamie som Harry Potter


Clay som Edward Cullen


Quinn som Super QuinnVilken var din favoritutklädsel?


OTH promo 8x06

Här kommer promotrailern för avsnittet som börjar på drygt en timme på Kanal5. :DTidigare i helgen lade jag upp en förhandstitt på avsnittet. Vill du se en till? Klicka här.

Hellcats med "Ian" och "Q"

13 mars har cheerleadingserien Hellcats premiär på Kanal5!

Matt Barr, som spelade psycho-Derek i One Tree Hill, är med i Hellcats, liksom Robbie Jones som spelade "Quentin". :D

Jag såg den i Wilmington och ska definitivt se det på TV. :-)

Lucas full

Varenda gång som Lucas var full i OTH skrattade jag. Jag tycker Chad spelar full så otroligt bra och roligt.

Förmodligen är jag den enda som skrattar när han säger att han hatade Peyton i säsong 5, och det är hemskt för jag ÄLSKAR dem. Men jag skrattar dels för att jag vet att han inte menar det men också för att han ser så otroligt roligt ut när han vänder bort huvudet efteråt. Och sättet han säger det på, det är liksom det sista man förväntar sig ska komma ut ur hans mun... Jag vet inte, jag tycker det är jätteroligt. Se klippet HÄR.I säsong 1 är han så otroligt kul också, efter att Brooke har fått honom att dricka öl på deras första dejt. Jag skrattar varenda gång han petar på Keiths tröja. Början, när han stänger dörren, är också jätteroligt tycker jag. :D

Här är klippet:Stephanie Seymours klänning

Minns ni före Lucas och Peytons bröllop då Peytons gick in till Brooke på Clothes over Bro's och sa att hon och Lucas hade satt ett datum för bröllopet? Hon sa då att hon ville att hennes klänning var inspirerad av klänningen skulle se ut ungefär som Stephanie Seymours klänning i Guns n' roses videon.

Så här ser den ut:
Tack och lov att Peytons klänning inte var så kort där framme... Eller? =P

Quinn och Clay - Clinn? Quay?

Jag tycker om Quinn, och jag älskar hennes gulliga förhållande med Clay. Många fans verkar tycka att de är för söta ocb "puttinuttiga", lite oseriösa kan man säga. Men jag tycker om det. De är kära, och i mina ögon blir det inte tråkigt att se på.Clay och Quinn har fått varandra att må bra helt enkelt. Han efter att Sarah dog och hon efter skilsmässan med David.Däremot tycker jag att deras förhållande från början gick lite hastigt till, men nu är de jättesöta. :)

Jag hittade en jättesöt bild på Robert och Shantel från avsnitt 1, säsong 7. Kolla bilden HÄR.Vad tycker du om Quinn och Clay?


Mark Schwahn på s4 inspelning

Jag hittade en video på youtube där Mark (OTHs producent och skapare) pratar om avsnitt 19, säsong 4, medan han är på inspelningen av säsongsavslutningen av säsong 4.

Här är videon:Kolla på stand in personerna för Brooke/Sophia och Chase/Stephen som man får se. De gör ett väldigt bra jobb när de väljer vilka som ska vara "dubbelgångare"!! Eller hur?

Skådisarna hälsar till de svenska fansen!

När jag var i Wilmington träffade jag, som ni nog vet, flera av skådespelarna. Dessa bad jag hälsa till de svenska fansen.

Se hälsningarna här:

http://kanal5.se/web/guest/onetreehill/-/artikel/av/EtNJ/1097/4757229/1.0 


Mardrömmar? Klipp från 8x06.

På söndag kl 16.30 är det avsnitt 6 som visas på Kanal5.Varning: Är du rädd för zombier och inte har hunnit gå och lägga dig kanske du blir lite rädd av det här klippet från avsnittet... :P Men det är bara Quinns dröm. Scenen på Clothes over Bro's är jätterolig tycker jag.

Klicka här för att se klippet.

Gästbloggarnas vecka: Platser kvar!

Det finns fortfarande helgplatser kvar under gästbloggarnas vecka!

Vill du gästblogga på min blogg nästa vecka? Maila mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com! :)

PS: Vad kul att läsa vilka ni ville dejta. Här (klicka) kommer en bild till er som svarade Lucas eller Nathan ;D.


Brookes utveckling

Det var tack vare min analys av Brooke Davis som jag för ett par år sedan fick äran att börja skriva åt OTH-sajten på Kanal5.se. Jag satt just och tittade på en video på Youtube (videon var på Brooke och Julian) och funderade på hur det kom sig att Brooke lite har blivit som hon var på high school igen... För det tycker jag hon har. Hon är seriösare än hon var under skoltiden, men är galen i sex igen och är allmänt "flamsig" (jag tycker jättemycket om Brooke ändå, så det är inget negativt.)Då kom jag fram till att hon nu har hittat sin stora kärlek och har tillåtit sig själv att vara den hon är och ha kul, liksom hon trodde Lucas var hennes stora kärlek under skoltiden.

Jag vet att Brooke har en seriös sida, den har vi alla sett, men jag tror att hon släpper sin oseriösa sida när hon inte är helt lycklig med t.ex kärlek. Hon letar konstant efter glädjen och gräver ned sig själv i jobb, eller sökandet efter att bli fostermamma. Och hon trivs med jobbet och barnen som har varit runt henne, men har inte haft kärleken och då har hon inte kunnat släppa loss och bara ha kul.I säsong 1 tror jag inte oseriösa Brooke var äkta
lycklig, förrän hon träffade Lucas. Då fick hon
utlopp för sin "galna" sida och involverade
kärleken i det.


I säsong 2 började hon leta lyckan, och hade den
väl inte riktigt till 100% men hon kom närmare
att veta vad det var hon letade efter och började
leta sina drömmar och mål med livet.


I säsong 3 var hon ibland singel och i några
avsnitt hade hon Lucas och hade då vad hon
ville ha. Däremot var hon stundtals seriös, men
jag tror att hon inte riktigt visste säkert att hon
hade Lucas till 100%... Eller?


I säsong 4 kom hon överens
med tanken på att Lucas
faktiskt älskade Peyton, och hon
hittade Chase. Jag älskade Brooke
och Chase tillsammans, men han
visade sig inte vara hennes äkta
kärlek och då tror inte jag hon
var helt lycklig.


I säsong 5 var Brooke förmodligen
väldigt olycklig. Hon hade ingen
äkta kärlek i sitt liv medan alla
andra gick vidare, och hon grävde
ned sig i jobbet.


I säsong 6 hade Brooke sin skydds-
vägg uppe, mycket på grund av
misshandeln på CoB, men mot slutet
av säsongen lärde hon sig att släppa
in Julian och började bli kär, vilket
gjorde henne lyckligare (men hade hon
släppt väggen?)


I säsong 7 var Brooke lyckligare,
tills Julian började umgås med Alex
förstås. Men Brooke visste vad hon ville
och kämpade för Julian. Vilket gjorde
henne förlovad och kär! :)


Nu i säsong 8har Brooke förlorat sitt
företag, men de gånger hon är lycklig
och släpper loss är det mycket pga Julian.

Självklart går Brookes humör att vinkla på olika sätt, för en människas humör är sällan konsekvent och det tror jag skaparna har tänkt på, men generellt sett tror jag att Brooke kan släppa loss när hon har kärlek i sitt liv.

Tror du också att det är så?


Vem skulle du vilja dejta?

Nu kommer jag med en intressant fråga till er!Vilken tjej-/killkaraktär i serien skulle du helst vilja dejta?
Det kan vara på grund av utseende, personlighet, karaktärens yrke m.m.

Kommentera nedan!


Gästbloggares vecka

Nästa vecka är gästbloggarnas vecka!
Jag kommer också att blogga, men något inlägg per dag kommer att vara skrivet av en gästbloggare.Vill du skriva ett inlägg? Hör av dig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com! :-)

Inläggen kan vara allmänt om One Tree Hill, din favoritkaraktär, favoritavsnitt, någon bra OTH-scen som du tycker om, ett kärlekspar som du har fastnat för, eller annat kul. Kanske lägga ut en tävling? Så länge det handlar om One Tree Hill är det fritt fram!


Vinnare: Glitterintheair.blogg.se

Idag var det min syster som vann dagens tävling!

Rätt svar var:

1. Jamie
2. Bevin
3. Brooke
4. Alex

Gratta Maja på hennes blogg: http://glitterintheair.blogg.se =)

Jag var in på http://kanal5.se/onetreehill nyss och såg att en av mina nya artiklar hade lagts upp. Det handlar om betydelsefulla scener från One Tree Hill. Såna som spelar så stor roll att nog OTH inte hade varit samma sak utan dem.

Tänk om inte Brooke hade träffat Lucas, hade då triangeldramat mellan Brooke, Lucas och Peyton någonsin skett? Om inte Lucas hade pratat med Peyton den gången, hade de då gift sig? Om Nathan inte hade visat Haley sin goda sida, hade han då blivit den familjefar han är idag? Kolla in artikeln HÄR och kommentera om du håller med mig om att de är betydelsefulla.


Vem sa citaten?

Gissa vem som sa dessa citat:
Vinnaren blir som vanligt länkad i min blogg. :)1.
Who’s creeping all up in my hood?

Alternativ:
1. Millie
X. Jamie
2. Clay


2.
I know people think I'm stupid, but I'm not dumb. I just let you and the other girls have your way because that's how you need it to be.

Alternativ:
1. Alex
X. Bevin
2. Rachel

3.
Once a ho-bag, always a ho-bag

Alternativ:
1. Brooke
X. Haley
2. Peyton

4.
But it's not stupid and I'm not dumb... Okay, well, I'm a little dumb. But I know a good script when I read it.

Alternativ
1. Brooke
X. Bevin
2. Alex


Spotify spellistaTidigare har jag lagt ut spellistan som OTH-sajten har satt ut på Spotify:

One Tree Hill <<---- Prenumerera/Subscribe på den om du vill.Jag har nu gjort en spellista med några av mina favoritlåtar:

Malins OTH-favoriter 

Jag kommer fylla på den eftersom, så vill du prenumerera på den (Subscribe) så ser du uppdateringarna. :)

Mia och Peyton om Chase...

Minns du den här scenen? Det är Mia och Peyton som pratar om Chases förflutna med Brooke (och med Peyton, haha), samt hans oskuld."The WHAT part?". haha.


Jana Kramers nya låt

Lyssna på den här... Jag älskar den.


Svar på några frågor

Nu blir det ett antal frågor som jag ska besvara. Läs om din fråga är med (annars får du ställa den igen! :))Undertecknaren "oth <3" hade några frågor till mig:

1. En av mina största drömmar är att besöka Wilmington när skådespelarna är där, men det verkar aldrig som att det kommer hända. Jag har försökt att övertala mina föräldrar men det går inte så bra.. Har du något tips hur jag kan ta mig dit?

Svar:
Hej "oth <3"!
Att åka till Wilmington är dyrt, men behåll hoppet och se det ändå som att du kan åka när OTH inte längre spelas in där. Det är nämligen en jättevacker stad och de flesta inspelningsplatserna finns länge kvar även efter inspelning. :D Jag håller tummarna att du tar dig dit någon gång! :D

2. I säsong 3 så träffar Peyton Ellie hennes biologiska mamma rätt så mycket och jag undrar om du vet vart stället där Ellie bor spelas in?Japp, det vet jag! =) Ellies hus är vid korsningen av 5th och Walnut street (Grönt hus).

Svar:

3. Skulle du kunna tänka dig att bo i Wilmington i framtiden? Om du skulle vilja det, varför? Om inte, varför? :).

Svar:
DEFINITIVT!! Självklart finns det svårigheter och nackdelar med att bo i USA som kostnad för sjukvård, greencard m.m., men jag föll pladask för Wilmington när jag åkte dit eftersom staden är urmysig och jättevacker så min dröm är att bo och jobba där! :D Läs mer om varför i texten om mig på OTH-sajten (klicka).


flickaneemelie ville veta:

hur många år har dom spelat in one tree hill, sen sägong 1 ?

Svar:
One Tree Hill började spelas in år 2003, så de är inne på 8e året nu. =)


Sista frågan kommer från undertecknaren Ida:

Åh va roligt med en OTH blogg :)
Jag och min pojkvän har följt det som besatta den senaste tiden! Nu är vi i mitten av säsong 7, men vi är lite besvikna på att Lucas och Peyton inte är med längre. Tänkte bara fråga ifall du tror eller vet om dem kommer komma tillbaka längre fram i serien? :) Svar: 
Hej Ida! Vad kul att du har hittat till min blogg och att du också gillar OTH! :D
Se den här intervjun för att få svaret på om Lucas och Peyton kommer tillbaka till Brookes bröllop. Något mer vet ingen än så länge. :)  


Brooke och Mouth

Jag älskar Brooke och Mouth.

Här är en underbar scen med dem från säsong 6, avsnitt 1, då Mouth planerar att flytta från Tree Hill.


Brookes kläder bilder

Som utlovat: Lite bilder från Brookes fina/söta/snygga kläder i OTH:Brookes klänningar

Jag älskar Brookes klädstil, särskilt klänningarna från Clothes over Bro's (mest de enkla, t.ex den hon har när hon köper den lila apan åt Angie i säsong 5). Jag skulle kunna köpa flera av dem på affärer. :DFler bilder kommer. :-)

Svar på 2 frågor

Undertecknaren "anonym" frågade mig: 

Är Sophia och austin tillsammans på riktigt? :)Svar:
Ja, det är tillsammans på riktigt. Läs detta inlägget där jag har skrivit om det. Här pratar Sophia om deras förhållande. :-)

"flickaneemelie" ville veta:är Nathan Scotts (James Laffertys'' rygg dålig på riktigt också?

Svar:
Det är ingenting som jag kan svara på till 100% tyvärr eftersom jag inte känner honom, men det tror jag inte att den är.Svarar på ytterligare 3 frågor imorgon. :-)


Resumé avsnitt 8x05

Tack för svaren på frågan om vilken karaktär ni vill vara! :D Det var kul att läsa alla svar. Jag tänker som många av er på den frågan. Jag skulle vilja vara en snäll, stark och varmhjärtad person. Brooke kanske? Möjligen någon blandning mellan alla tjejer i serien, haha.

Nu kommer resumén från söndagens avsnitt!

Först och främst: Julian och "handväskan" (hans "man bag"). Den scenen var rolig. :P Men det var en bra scen på så sätt att jag tror Nathan fick nya ögon för Nathan när han gav Jamie baseballhandsken. :-)

På tal om Nathan och vänskap: Han och CLAY! Scenen som han hade skjutit upp, enligt alla andra karaktärer (hehe), var så fin... Fick ordentliga tårar i ögonen. Clays förståelse och Nathans närapå frustration över att han var så förstående var underbar.

Den här scenen var fin men otroligt "cheesy":Hade inte sjuksystrarna något bättre för sig än att applådera för Clay? haha. Och konfettin, var den nödvändig? Nåja, lite tårögd blev jag. hehe =)

Tillbaka till Julian och min favoritscen: Den med dokumentären om MOUTH! Mouth i det här avsnittet var det allra bästa enligt mig. Har försökt leta hans scener på youtube men har inte hittat dem. De var så himla roliga. Skrattade högt hela tiden! Magnumkondomerna, kostymen, backslicken och det faktum att han faktiskt tackade NEJ till jobbet som Chase erbjöd för att det skulle låta coolt. haha.

Presskonferenserna i slutet var verkligen jättefina, och ni som läste min blogg i förrgår vet nog att jag älskar scenen med Brooke och Haley på CoB (och det faktum att de pratar om en scen från förr!).
Allt som både Brooke och Nathan sa i presskonferenserna var så vackert och tänkvärt.

Brookes scener med Victoria i fängelse, de var inte direkt ROLIGA att se på, men jag är glad att Brooke "bet tillbaka" mot slutet. Hoppas de blir sams igen, jag gillar när Victoria är snäll (för det är hon innerst inne, det tror jag verkligen!)

Vilken OTH-karaktär?

Jag fick ett tips av Felicia (som kom 3a i bloggtävlingen som jag hade i helgen) att höra med er vilken OTH-karaktär ni skulle vilja vara för en dag om ni fick välja!
Vem vill du vara och varför?
Eftersom jag använder skolans dator vet jag inte riktigt nu hur man klistrar in bilder, så detta får bli ett bildlöst inlägg! =)
Vilken OTH-karaktär skulle du vilja vara för en dag? Varför? Kommentera nedan!

Mouth känslosam

När jag träffade Lee Norris sa jag åt honom att hans prestation i avsnitt 4x14 (när Shelly gör slut med Mouth) var underbar. Kolla här och se om ni håller med:I avsnitt 6x17 med Millie är han också fantastisk, men jag vill att Shelly kommer tillbaka. :P


Chad Michael Murray sjunger!

Har ni sett filmen Freaky Friday? Chad Michael Murray (som spelar Lucas) är ju med i den och hans karaktär (Jake) sjunger ett par gånger i filmen. En av de gångerna sjunger han full. Kolla klippet. Det låter väldigt kul! ;D Jag älskar när han sjunger mot slutet, skrattar varje gång. 

I slutet hoppar Lindsay Lohans karaktär på honom för att få honom att sluta sjunga. Därav dunset.Synd att aldrig Lucas sjöng... haha.
Chad Michael Murray sjöng ju för övrigt några gånger i Dawson's creek också. :-)

Inledningarna

Bra avsnitt ikväll! :D Resumé kommer imorgon kväll.

Säsong 8 har, som vi vet, en ny inledning. Det är samma klipp på karaktärerna men olika versioner av låten "I don't wanna be".

Gillar ni dem?

Kate Voegele har bland annat gjort en version av låten.Originalet görs av Gavin DeGraw. Minns ni när han gästspelade i OTH (båda gångerna)? Det gillar jag verkligen!!
Första gången var i säsong 1, avsnitt 9 när han träffade Peyton och hon fick honom att spela på Karen's café.

Andra gången var den här:
Avsnitt 1, säsong 5


Minne av Wilmington

Sitter här och lyssnar på Wilmingtonlistan som jag har på Spotify (Här: Wilmington) och så slog jag på låten Please don't go med Mike Posner.

När vi åkte från Wilmington till Charlotte kom den låten på radion och jag sa "Nej, inte den här!". Då sa en av mina assistenter: "Vadå? Den är ju bra!". Jag höll med, men om man lyssnar på texten så var det inte så rolig att höra när man var ledsen över att få åka tillbaka hem (vi sov i Charlotte och flög hem). haha.

Passande nog kommer här klippet på Lucas och Peyton när de lämnar Tree Hill:

Klicka HÄR.

På 20 minuter slår ni väl på Kanal5? :D

Förhandstitt på kvällens avsnitt

Kolla in OTH-sajten (klicka) för en förhandstitt på kvällens OTH-avsnitt :-)

En bild från en av mina favoritscener från kvällens avsnitt:

Googlade på OTH 8x05 och fick syn på det här collaget. Tyckte det var rätt skickligt gjort. ;D Scenerna är ju faktiskt ganska lika.

OBS! Kvällens avsnitt! :D

Hej!

Kvällens OTH-avsnitt ikväll kl 16.30, avsnitt 8x05, är ett speciellt avsnitt!! De kommer att köra ett crossover-avsnitt - Life Unexpected och One Tree Hill. Detta innebär att:

I OTH-avsnittet kommer Haley att få Mia att följa med till Portland där de ska göra en konsert.
I Portland har sedan Life Unexpected sin konsert!

Så om du vill se själva konserten - Ladda ned avsnitt 5, säsong 2, av Life Unexpected efter avsnittet av One Tree Hill!

Promotrailer för kvällens OTH-avsnitt:Klicka här för att se promotrailern för Life Unexpected 2x05.

Jake och Peyton

Jag saknar faktiskt Jake och Peyton. Även om jag älskar att hon faktiskt gifte sig med Lucas tycker jag att Peyton och Jake var underbart söta tillsammans!Här är några scener från avsnitt 14, säsong 2 (bland annat deras första kyss)

Vinnare i "Gissa vem som sa"!

Jag valde 1a, 2a och 3a den här gången!

1. Grattis Sofia som svarade först och hade alla rätt!

2. Grattis Jonna! Några av dem var gissningar, men du prickade in alla rätt!! :D

3. Grattis Felicia som var stensäker på alla sina svar och svarade att det var Peytons Angel of Death som sa sista citatet!!!
Quentin och Jamie

Jag älskar den här scenen! Nathan fick visa sin "pappa som försöker vara cool"-sida. ;DJag hade verkligen önskat att Quentin hade överlevt. Han hade just fått visa sin goda sida, fått Jamie att älska honom och fått de andra på sin sida...


En timme kvar att tävla i "Gissa vem som sa..."

Rob Buckley i Lipstick Jungle

Låg och såg tv tidigare och bytte till 3an för att lägga märke till att de har börjat sända Lipstick Jungle igen!! :D

En av de mest underhållande (dock barnförbjudna) kärleksförhållandena i den serien tyckte jag var Nico och hennes älskare Kirby, spelad av... ROBERT BUCKLEY!!! 

Jag hittade några bilder på dem på google. :D
Glöm inte att gissa vilka som sa citaten i min OTH-tävling!


"Gissa vem som sa..."

Ny tävling! Pågår fram till lördag kl 17.30!  

Jag lägger här upp några OTH citat och det är upp till dig att svara vem som sa det!
Den som först har mest rätt vinner och får reklam för sin hemsida eller blogg!

Tävlingen är svårare den här gången... Lycka till! :D
Citat 1:
You know a customer once told me that the best way to get over someone was to get under someone else.

Citat 2:
When I fell to the floor tonight, I was so scared, I was so terrified. Then I saw you, and I promised myself that if I could just get up, I'd walk over to you... I'd tell you how much I need you and how much I want you... and how nothing else matters.

Citat 3:
It's funny. You're scared of what's in here, I'm scared of what's out there.

Citat 4:
It's not about what you say, its about what you do. You don't like the person you've become then do something about it, because no one's gonna do it for you.

Citat 5:
I'm really messed up on the hooch, you know.

Citat 6:
Whatever you say, cheerleader... whine, whine, mope, mope, always the victim! My mom died, Jake left, Ellie lied! Boo hoo.

Brooke med sina fosterbarn

Jag hade önskat att Sam och Angie kom tillbaka, om så bara för ett avsnitt. Det vore underbart! De betydde så mycket och Brooke älskade verkligen båda två! 

HÄR är en scen med Angie och Brooke.


och HÄR är en scen med Brooke, Sam och Julian efter att X kidnappade Jack och Sam. Roligt slut! :D

One Tree Hill Jamie

Här är de andra delarna av intervjun från förra inlägget:

Del 2: http://www.youtube.com/watch?v=l8yb0lv1Iik&feature=related
Jackson är alltså bra på Guitar Hero. Kul att Jamie ofta spelar det! :D

Del 3: http://www.youtube.com/watch?v=pVE0XZlCiLM&feature=related
Han är så karismatisk!

Del 4: http://www.youtube.com/watch?v=DrWkXIvq4Ps&feature=related
Kul att få höra saker om Jackson! Vad kul att han är sportintresserad, som Jamie.


Lite bilder på Jamie. Kul att se hur mycket han har vuxit!! :D

OTH-"Jamie": Jackson Brundage!

Intervju med underbart söta Jackson Brundage som spelar Jamie i One Tree Hill. Han är så söt...! Han svarar till och med vad hans flickvän hette (jag vet inte om de är ihop nu också). Det han säger om svärburken är en grej som många av skådespelarna pratar om i intervjuer. Undrar om Jackson har blivit fattigare nu när Chad har slutat?? :D


OTH Videonostalgi!

Det här är ett klipp på när Haley fick ont för graviditeten och åkte till sjukhuset med Peyton, Haley, Rachel och Bevin. Väldigt roligt slut, särskilt Bevin som tackar. :D Jag tycker också om att det var Rachel som gick fram till disken och sa att hennes VÄN hade väntat länge. Att hon brydde sig om Haley! Jag vill att DEN Rachel kommer tillbaka. :-)För er Naley (Nathan och Haley) fans - Här är ett klipp från säsong 1 då Haley för första gången sjöng för Nathan, inne på Karen's café. Undrar om det är meningen att Nathan ska lämna henne för att bära flyttlådor med Dan (se videon)? ;)Här har vi en scen med Lucas och Peyton från ett minnesvärt avsnitt: School shooting avsnittet 3x16! Tragiskt.
Wilmington restips

Ojoj, vad längesedan jag var i Wilmington ("Tree Hill") känns det som.

Nu låter det som att det var 3 år sedan, när det faktum bara var i slutet av september förra året. haha. Så det var inte SÅ längesedan, men jag är glad att jag tog mycket kort därifrån att ha som minne. GÖR DET om du åker dit! :D Se till att säga allting du vill säga, ta alla kort, videor, och NJUUUT! :D
Jag åkte dit i september 2010, den 21a. Flög till Charlotte och tog hyrbil därifrån. Allt var värt pengarna! Bo på ett billigt hotell som ändå är centralt, det gjorde jag.
Läs mina dagbokstexter som du hittar på http://kanal5.se/onetreehill.
Har du frågor? Maila mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com.
Bilder finns här på bloggen, under kategorien "Wilmington" och månader december 2010 och januari 2011 (då jag lade in bilderna).
//Malin

Jana Kramer är sångerska!

Vad jag ser nu är inläggen lite i oordning, så bläddra ned för att se om nyinkomna inlägg hamnat långt ned. Förhoppningsvis har blogg.se fixat det snart!

I alla fall:

Hur många visste att Jana Kramer är sångerska? :D Det är hon! Och hon är riktigt bra!

Kolla in den här videon med henne:


OTH i Utah videor


Säsongsavslutningen förra säsongen (säsong 7) spelades in i Park City i Utah. Från One Tree Hills twitter RealOneTreeHill lades det då hela tiden upp olika videor på skådespelarnas tid i Utah.

Som svensk från norrland tycker jag det är kul att se hur de verkar så ovana vid snö, hehe. Och de verkade ha haft superroligt i Utah!

Här är två videor på olika skådespelare, bl.a Joy, Sophia, Stephen m.fl.:

Sophia Bush och Austin Nichols

Jag har hittat en jättesöt video med bilder på Austin Nichols och Sophia Bush (de är ju ett kärlekspar som jag har nämnt tidigare i bloggen :-)). Har fått tillstånd av ägaren till videon att lägga ut den här åt er.Kolla in videon här.


Antal avsnitt - Svar

Undertecknaren Flickan Emelie frågade mig:

Hur många avsnitt kommer visas i denna säsong?
Svar:
Hej Emelie!
Antal avsnitt som kommer visas i säsong 8 är 22 avsnitt. :-)


SPOILER!! Brooke och Julian

SPOILERVARNING! Hade inte tänkt lägga ut spoilers alls, men jag var helt enkelt tvungen för det här måste sägas!! :D Brooke och Julian KOMMER att gifta sig! Avsnittet visades igår i USA, avsnitt 13. Och hela avsnittet var fantastiskt. Håll ut! 9 avsnitt kvar tills det är Sveriges tur!! :DHär är ett klipp på Brooke och Julian från förr, dagen till ära.

Här är ett till klipp, från första gången de träffades.


Gästkaraktär: Grubbs

En karaktär som jag vill ska komma tillbaka (Vill ju veta hur det gick med Miranda!! :D) är Grubbs. Han är så snäll, så god, och han verkligen föll för Miranda, vilket var underbart :DOutside, Car Crash, Dance So Good och Almost Everything i One Tree Hill.

Här är ett klipp med Grubbs och Miranda när han sjunger låten "Dance So Good". Det är också ett klipp på Alex samt Julian och Jamie och Nathan (med låten Dance so good i bakgrunden).

Everly

Godmorgon!

Bethany Joy Galeotti, som spelar Haley, är sångerska i verkligheten. Hennes band heter Everly och de har gjort många av låtarna som spelas i One Tree Hill (när Haley sjunger). När Haley står på scenen ser man ofta Joys bandkollega Amber Sweeney i  bakgrunden, som en i bandet. :-)

Här är en låt som inte har spelats i OTH än, men som jag ÄLSKAR!


Nostalgibild: James, Sophia, Chad

Hittade den här bilden när jag googlade på One Tree Hill häromdagen och var bara tvungen att lägga ut den! :D 

Chad är inte HELT olik sig (även om han ser mycket yngre ut), men Sophias kläder var väldigt annorlunda på bilden... Inte fula, men annorlunda för att vara henne.Kolla James hår, det är mycket längre fram men är ändå stort och "burrigt":Och vad ung han såg ut...

Austin Nichols om säsong 7

Här är en video på Austin Nichols om vad som hände Brooke och Julian i säsong 7. Det är en lite äldre video så han berättar om vad som SKA hända. :-) Han pratar också om Jackson Brundage (som spelar Jamie) och om att bo i Wilmington.
Vad tycker du om Austins karaktär Julian?

RSS 2.0