Favoritkaraktär - Beskrivning

Hej på er!

Min favoritkaraktär i OTH är nog Brooke Davis. Det var därför jag valde att beskriva henne i tävlingen som gjorde mig till skribent på Kanal5s OTH-sajt.



Vem i OTH är din favorit? Beskriv karaktären! De tre bästa beskrivningarna (de behöver inte vara långa) kommer att läggas upp på min blogg. :) Jag kommer också att skriva ett inlägg om den mest populära favoritkaraktären. Jag kollar era svar på söndag!


Kommentarer
Natali

Jag hade tidigare skrivit ett inlägg om Sophia Bush, så jag väljer att kopiera in samma meddelande igen, hoppas det går bra =).



Sophia Bush är den mest ödmjuka, snälla, omtänksamma och kärleksfulla människa jag vet i Hollywood. Det är sällan man ser henne göra något uppseendeväckande om det inte är för en god gärning. Hennes brinnande intresse och engagemang för olika samhällsfrågor får mig att se upp till en sådan person. Jag vet att jag skulle kunna ha minst lika kul och samtidigt lära mig något om jag bara fick träffa henne. Hon är och kommer alltid att vara min förebild, mestadels för hennes insatser innanför och utanför serien. Även hennes karaktär i OTH är helt underbar. Man får följa hennes förvandling från en ganska osäker och problemfylld tjej till en stark, självsäker och kärleksfull medmänniska. Bara detta får mig att längta till varje scen som hon är med i, utan henne skulle inte serien vara lika bra. Det är något med Sophia Bush som får en att bli glad och hoppfull. Detta hoppas jag att vi får se mer av framöver. Hon är BÄST !!! =).



2011-03-24 22:49:57
flickaneemeliie

Min favorit karaktär är Nathan scott



*Han är snäll

*Han är ödmjuk

Han är skojjig

*han tar hand om Haley & tröstar henne när hon är ledsen

*När Haley är arg på någonting så försöker Nathan peppa henne med att vara glad

*Nathan gör allt för att Haley ska må bra



Hoppas detta räckte

2011-03-24 23:45:53
http://flickaneemeliie.blogg.se/
Anonym

min favorit har länge varit Haley

för hon visar att man från tönt kan bli så jäkla bäääst



men nu de senare säsongerna tycker jag om broooke jättemkt.

brooke ser bra ut

hon är snäll mot alla och tar sig själv i sista hand

2011-03-25 17:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0