') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Brooke och Lucas scen

Jag gillade Brooke och Lucas, fastän jag tyckte att Lucas och Peyton hörde ihop... Brooke och Lucas som par var roliga, underhållande och söta... Och Brookes scener då hon grät för Lucas var ALLTID så gripande. Typ den här scenen:

Why won't you ever...


Favoritsaker: Säsong 4

Jag älskar säsong 4, mest för Lucas och Peyton! Att de är tillsammans, kära, och såå underbart söta! :D Så många bra scener har de, och jag älskar också Brooke och Chase! Säsong 4 har så mycket kärlek i sig tycker jag, och det gillar jag verkligen.



Det jag ogillar med säsong 4 är nog psycho Derek... Jag gillade verkligen inte honom, han var så obehaglig ;P Jag gillar inte heller Dan och Karens relation, att Karen började tycka om honom igen... Och att Dan blev "förföljd" av Keith... :P

Favoritsaker: Säsong 3

Jag gillar säsong 3 mycket! Det har tragiska händelser, värme, glädje, romantik och sorg... Men om jag ska säga en gemensam känsla för säsongen så är det nog "värme" blandat med "vemod". Det är varmt och känslofyllt. Peyton och Ellie blir mamma och dotter "på riktigt", Nathan och Haley kämpar med att hitta tillbaka till varandra men har det tufft, Brooke och Lucas blir tillsammans igen men har det inte bara lätt...



Säsong 3 är bra, jag kommer just nu inte på mycket som jag inte gillar med säsongen... Det jag ogillar är nog Dan och Keiths relation (som i alla säsonger egentligen för mig...), att Dan faktiskt ogillade sin bror så mycket att han sköt honom! Jag gillar inte heller Dan och Debs bråk, och allt kring branden... Så om man ska sammanfatta det så gillar jag inte Dan i säsong 3, men i övrigt gillar jag säsongen mycket! :D

Hejdå Rivercourt på riktigt!

Godmorgon! En tragisk nyhet nu... :(

Som jag skrev i ett tidigare inlägg lades det ut en lista som man kunde skriva på för att förhindra att Rivercourt förstördes efter inspelningen... Tyvärr gav den listan inte verkan (jag vet inte varför, om det blev för få namn...). :( Jag läste på Twitter att Rivercourt nu är borta. :( Tack och lov finns ju utsikten därifrån kvar!

Om det ska byggas något annat där vet jag inte... Men om jag får veta det får ni veta! :)


Favoritsaker: Säsong 2

Av någon anledning är säsong 2 nog min 3e favoritsäsong (först säsong 6, sedan 4). Det är så många bra avsnitt i säsongen, som pyjamaspartyt och dare night avsnittet. Jag gillar också när Jake kommer tillbaka och han och Peyton blir kära.

Säsong 2 har kärlek, humor och är bara allmänt bra... Jag gillar Felix och Anna Taggaro, deras scener med Brooke, Lucas och Peyton var såå bra! Jag gillar också Andy, han är (han var ju med sist i säsong 5 också) så söt mot Karen.



Det mindre bra med säsongen, även om det ibland är underhållande också, är nog det som är kring Jules och att Dan var inblandad i att såra Keith... Jag tycker ibland inte heller om scenerna då Haley har lämnat Nathan, det blev mycket bättre när hon kom tillbaka :D


Favoritsaker med säsongerna

Jag fick ett önskemål att skriva vad jag gillar och inte gillar med varje säsong så jag tänkte göra det... Jag tänkte börja med säsong 1 :)

Jag gillar säsongen mycket! Triangeldramat mellan Lucas, Peyton och Brooke är väldigt underhållande, och så är det kul att se Nathan och Haleys förhållande ta sin början. :) Säsong 1 har mycket roliga scener också, och jag gillar Haley och Peytons scener tillsammans i den säsongen.


Wrap Party

OTH hade sitt "wrap party" (en fest de har när de slutar spela in varje säsong) för sista gången för lite drygt 2 veckor sedan... Jag satt just och kollade på lite bilder och hittade de här bilderna från festen:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150371338110679.356308.266417465678&type=1#!/media/set/?set=a.10150371338110679.356308.266417465678&type=1

:D


Bilder!!

Ni som undrar var jag sett Hart of Dixie, maila mig på [email protected] :) Jag vill inte lägga ut sånt här på bloggen...

Hörni, har ni sett den här bilden?



Jag tyckte den var lite rolig... hehe. Googlade på bilder från säsong 5 och fick upp de här också:











OTH Season 5::Lucas

Bilderna tillhör CWtv tror jag :) Jag hade faktiskt inte sett de här tidigare! :D

Brooke och Peyton

Jag saknar Peyton, även fast Brooke och Haley är riktigt bra vänner och kul att följa. Men Brooke och Peytons vänskap var så otroligt bra. De var med om så mycket tillsammans men fortsatte sin vänskap och fanns där för varandra hela tiden. Det var ju inte heller så att bara Brooke fanns där för Peyton, utan Peyton kom ju till Brookes räddning flera gånger.

Här är några av mina favoritminnen från "Breyton":
Bilderna är lånade från http://fuckyeahbrookepeyton.tumblr.com :)
















Brulian

Jag gillar Brooke och Julian tillsammans nu, fast jag gillade inte riktigt Brooke när hon var så emot att Julian och Alex umgicks... Även om jag förstod hennes rädsla, Alex var otroligt slampig... :P Och hon var ju rädd att det skulle bli som med Lucas och Peyton.

Men jag gillar Brooke och Julian nu, de älskar verkligen varandra. :)








Hart of Dixie

Jag har inte skrivit på länge om någon annan serie eller film, men jag tänkte jag skulle göra det... Jag har börjat se på en ny tv-serie (OTH är alltid nummer 1 dock! :D) som heter Hart of Dixie. Första avsnittet spelas in i Wilmington!!! Det var såå coolt att se. Synd att de sedan bytte stad :(

Men det handlar om en läkare (spelad av Rachel Bilson) som åker till en småstad (Bluebell) för att jobba där.



Jag väntar bara på att det ska komma dit någon som man känner igen från OTH. Hoppas det gör det! :D Det är alltid så kul att se skådespelarna i andra tv-serier... =)

Hart of Dixie har nämligen en känsla som OTH har, kan man säga... Känslan av en småstad där alla, trots intriger, bryr sig om varandra... :)


Mark Schwahn

Felicia önskade att få veta lite fakta om Mark Schwahn, så jag tänkte att jag skriver ett inlägg om honom :D



Mark föddes år 1966 i Pontiac, Illinois (i USA). Han har förutom att producera One Tree Hill också bland annat varit manusförfattare till filmen Coach Carter (som Antwon Tanner varit med i och som Skills nämnde som favoritfilm inom sport i avsnitt 8, säsong 7). Andra filmer han har skrivit manus till är Whatever it Takes, The Perfect Score och 35 miles to normal. :)

Mark har varit med i några avsnitt av OTH, i första avsnittet var han i bakgrunden som basketspelare i Ravens och senare blev han karaktären Max (som ägde skivaffären som Chris Keller jobbade på i säsong 2). Han var även röst till Pete's manager när Peyton ringde till Pete i säsong 3 och managern svarade.

Tanken var att OTH skulle ha blivit en film med namnet Ravens, men det blev inte det. Varför har jag inte fått något exakt svar på, men ryktet säger (och det verkar vara så) att det var för att Mark och de andra i crewet hade för mycket idéer och ville då hellre göra en tv-serie.

Andra viktiga producenter och genier (om du frågar mig ;D) bakom skapandet av OTH är Greg Prange (som även var med och skapade Dawson's Creek som också spelas in i Wilmington, NC, liksom OTH) och Joe Davola. Joe var med i OTH som "uncle Joe" i halloweenavsnittet (avsnitt 6, säsong 8). Jag har för mig att det är Greg (antingen han eller Joe) som har varit röst som man inte sett i OTH ibland, som till exempel Haleys terapeut efter depressionen.

Svar på mail + youtubevideo

Hej!
Jag ber om ursäkt till er som har skickat mail och väntar på svar - Har inte hunnit svara på dem. Men jag ska :) Youtubevideon dröjer, räkna inte med att den är klar än förrän kanske i januari... Jag vill att den ska bli så bra som möjligt och jag har inte riktigt tid nu att lägga ned tid på den. Har musikcafé i stan imorgon som jag är värd och konferencier på, och skolarbete som ska in snart också. Men era mail ska jag svara på så fort jag får tid!

Fortsätt skicka in era bidrag till Youtubevideon (Vad tycker du om OTH? Vad har det betytt för dig? Skriv några rader!) på [email protected] :D




Favoritkaraktär bland tjejerna?

Vilken är din favoritkaraktär bland tjejerna i OTH? Jag har nog ingen absolut favorit, jag gillar alla väldigt mycket av olika anledningar... Men Brooke ligger högt upp på listan, och Haley är alltid så snäll. Mia och Alex gillar jag båda två av olika anledningar, Alex är underhållande men Mia har så många bra egenskaper. :)


Nathans förvandling

Jag älskar Nathans förvandling. Hur han gick från en "bad boy" i säsong 1 till att bli en så otroligt bra bror till Lucas, man till Haley och senare en riktigt bra pappa. Nu är han ju en av de snällaste karaktärerna. Han är pålitlig, mogen, ordentlig, snäll och omtänksam!



Här är några minnesvärda citat från honom:

http://www.youtube.com/watch?v=HI7R03btgsA (Voiceover, "Stepping up")
http://www.youtube.com/watch?v=vy20p8-dzgE&feature=related (Underbart tal från säsong 4... Romantiskt!!)
http://www.youtube.com/watch?v=Z8DXDHFaAIk&feature=related (Voiceover, "You can't measure a dream")
http://www.youtube.com/watch?v=TZusNo6OZyY&feature=related (Talet från då han slutar spela basket)

B.Dazzle, Baby Mama, Shutterbug

Vilket av superhjältenamnen från avsnitt 14, säsong 8, gillar du bäst? Jag gillar Brookes namn "B. Dazzle" mest :D


Rädda RiverCourt

Nu när One Tree Hill har slutat att spela in avsnitt planeras det att RiverCourt ska rivas! Det FÅR INTE HÄNDA! Om RC finns kvar så finns i alla fall en del av OTH kvar (förutom husen från utsidan)...

För att förhindra att det rivs, skriv på här:
http://www.ipetitions.com/petition/save-the-river-court




Erica och Mouth

Nästan alla tjejer som Mouth har varit tillsammans med har jag tyckt att han passade ihop med. En av dem, men som han hade ett alldeles för kort förhållande med (tycker jag) är Erica Marsh. De var såå söta :D Det faktum att hon började som ganska dryg men visade sig vara jättesnäll och blev kär i snälla killen Mouth älskade jag.



Min syster ser på avsnittet där de träffas just nu, och det är såå bra!


Favoritsäsong

Jag fick frågan på kommentarer vilken som är min favoritsäsong. Ja, det är ganska svårt att svara på men ändå inte... Alla säsonger har något som gör dem underbara, men säsong 6 är nog min favoritsäsong!! Den är sååå bra på så många sätt, och jag har för många favoritavsnitt i säsongen för att egentligen välja ett. Avsnitt 7, 17, 22, 23... Det är bara några exempel. Säsong 6 är gulligt, roligt, sorgligt, romantiskt, känslofyllt, humoristiskt... Det har allt!
-
Lucas och Peyton är äntligen ett par PÅ RIKTIGT. Det älskar jag med säsong 6. Brooke och Julian dejtar, det är också underhållande. Scenerna mellan Brooke, Peyton och även Haley är så otroligt bra också. :D
-

Säsong 5

Jag älskar säsong 5. Det är som en nystart i OTH, med alla karaktärer som äldre och många nya karaktärer. Victoria som "the evil bitch mom". Scenerna mellan Brooke och henne är ofta väldigt underhållande tycker jag. Men tur att de blev bättre vänner senare :D



Och Lindsey som jag inte gillade... Lucas och Peyton True Love Always!!! ;D



Men jag vet inte varför jag inte gillade Lindsey, jag tyckte hon var dryg... =/ Nåväl :) Lucas och Peytons scener i säsong 5 var ju också så bra, och många var såå känslosamma!! :D Kul att Brooke och Lucas fick ha flera scener som vänner också, de är bra som vänner tycker jag (förlåt, Brucas-fans!). 



Säsong 5 är inte min favoritsäsong, men den har många bra stunder. Både roliga, varma, sorgliga och underhållande. :D

Några otroligt gripande scener från säsong 5 enligt mig är de här:

http://www.youtube.com/watch?v=aT4Jwv8Cue8 (OK, här gillar jag faktiskt Lindsey...)
http://www.youtube.com/watch?v=wor5wdQa4sE (Det minnesvärda bråket)
http://www.youtube.com/watch?v=cxYUHLncFwY&feature=related (Särskilt första scenen med Lucas och Peyton, men även de andra scenerna)
http://www.youtube.com/watch?v=w4zZQAcEVpE (Alltid när Brooke gråter är det såå känslosamt...)


Frågor om spoilers?

Har du frågor om sånt som kommer hända i säsong 9? Vissa saker vill jag inte lägga ut här på bloggen. Maila mig i såna fall på [email protected]! Myra, gör så :D
-

Sista avsnittet

Tack Clara för gästbloggsinlägget! Jag älskar också det avsnittet. Hoppas verkligen att sista avsnittet i säsong 9 (som är sista någonsin) blir ungefär som i slutet av säsong 4, med hela gänget samlade och en massa bra scener! Jag vill ha det alldeles perfekt, alla karaktärer lyckliga och sams!

Jag hoppas att Dan blir förlåten (inte att det är glömt det han har gjort dock), att man får veta hur Brooke känner för Rachel (jag vill att hon inte ska vara arg på henne som hon var i deras sista scen), att man får veta hur Whitey mår och helst att han kommer tillbaka, att Peyton och Brooke på något sätt får kontakt (brev eller telefonsamtal duger för mig :))... och en massa annat. Men bland annat det!


Gästbloggsinlägg :)

Här kommer ett gästbloggsinlägg av Clara som vann helgens quiz:

Hej!
Mitt absolut favorit avsnitt är nog sista avsnittet i säsong 4 "All of sudden I miss everyone" 



Jag gillar allt med den serien, dramatiken men ändå glädjen!
Jag älskar Karen i det avsnittet, dom scenerna hon är med i är dom bästa, jag älskar när hon träffar Keith och låten "They'll never know" som dom spelar är så bra! Och när dom tar studenten är också så himla bra! När Haleys vatten går!
Jag tycker också om när alla tjejer står och dansar till låten Wannabe är så roligt, älskar det! :)
Men min absoluta favorit scen i avsnittet är när Karen besöker Dan i fängelset, jag kan kolla på den scenen 100 gånger utan att tröttna! :D
Låten, Say it ain't so är en av mina favoritlåtar, helt underbar!

4.21 - All Of A Sudden I Miss Everyone

P.S. min blogg (Clarajonsall.blogg.se) skriver jag lite om One tree hill då och då :)

Vill du gästblogga?
Maila mig på [email protected]

Grattis =))

Grattis Clara Jonsäll (http://clarajonsall.blogg.se :D) till vinsten i helgens quiz!!! :D
Gästbloggsinlägg på ingång, lägger upp det när jag kommer hem vid kl sex =))
Och jo, jag fick en fråga vad den här bilden föreställde...
Det är en bild från inspelningsstudion som är tom efter att inspelningen var avslutad :(

UNDERBARA scener/avsnitt!

Förlåt att jag inte har bloggat idag! Men hej :D

Jag pratade med min bästa kompis idag om One Tree Hill och förklarade att det finns två avsnitt som jag tycker står ut som de två bästa. Ett är avsnitt 8, säsong 7. Särskilt den här scenen (och de andra med tjejerna) :D



Det avsnittet är sååå roligt.

Ett annat avsnitt, särskilt scenerna med Lucas och Peyton, som alltid kommer ha en speciellt plats i mitt extra OTH-hjärta är avsnitt 17, säsong 6. Även om det är av anledningen att det är sorgligt, inte roligt. Det är avsnittet när Peyton får veta att hon kan dö om hon behåller Sawyer. Avsnittet är så underbart och skådespelarprestationerna är spektakulära. De är så underbart bra och känslosamma... Scenerna och replikerna är underbara.


Gatan One Tree Hill

Det finns fortfarande stora anledningar att åka till Wilmington nu även efter inspelningen! Inte minst för att det är en vacker stad, också för att One Tree Hill nu är en GATA i Wilmington! :D

Jag har hört något om att det ska vara gamla 23rd street också, vilket är såå coolt eftersom 23 är en viktig siffra i OTH! :D


Bryan och Tyler i New York

Bryan Greenberg (Jake Jagielski) och Tyler Hilton (Chris Keller) gjorde en spelning TILLSAMMANS i New York igår :D Såå kul! Hade gärna varit där...

Men här är en video därifrån som Bryan har lagt upp på Twitter och Facebook:
http://www.youtube.com/watch?v=o6trh2SLh60&feature=youtube_gdata_player 


Godnatt, Tree Hill! :( *bilder*

Tänkte lägga ut två bilder som crewet la ut när de hade slutat filma för gott häromdagen... :(

Inte mina bilder!

THESE PICTURES ARE NOT MINE. COURTESY OF OTH CREW.




Quiz

OK!
Ett quiz nu, det var ju ett tag sedan! :) Eftersom OTH nu har slutat spela in ( :( ) tänkte jag göra ett längre quiz för att hylla serien!

Temat är "säsong 1-8"! :D
Vinnaren får en länkning i min blogg. Quizet håller på till måndag!

1.
Vilken karaktär blev gudmor till Haley och Nathans son i säsong 4?

2.
I vilket avsnitt i säsong 6 gifter sig Lucas och Peyton?



3.
Vad hette Felix, Brookes pojkvän i säsong 2, i efternamn?

4.
Vart flyttade Peyton i säsong 5 för att vara "assistant to the assistant"?



5.
Vad är unikt/speciellt med barterdern Grubbs i säsong 7?

6.
I säsong 1, varför blev Haley upprörd när hon såg att Nathan hade varit in på porrsidor på internet?



7.
Vad heter Brookes första fosterbarn som hon får ett tag i säsong 5?

8.
Vad säger Quinn till Katie (efter att hon har lyckats få henne fast, då hon ligger på båren) i avsnittet med stormen i säsong 8?



9.
Vad klädde Nathan ut sig till på halloweenpartyt i säsong 3?

10.
Vad fick vi veta i att Alex heter på riktigt i säsong 7?

Underbart avsnitt!!

Jag har kommit fram till att mitt favoritavsnitt i OTH (jag har flera, men det här står ut tycker jag) är avsnitt 8, säsong 7, när Haley, Brooke och Quinn äter brownies... De scenerna är HELT OTROLIGT roliga :D :D


Säsong 8 DVDn är HÄR!!

Gabriella och alla andra som har längtat efter säsong 8, glad nyhet :D :D

Py, jag tog bort din kommentar eftersom videon innehåller vad som kommer hända i säsong 9... Vissa saker vill jag inte ska avslöjas i bloggen tyvärr. =/

MEN det andra som stod i Pys kommentar var att DVDn för säsong 8 nu går att köpa på CDON.com!!

Mer info här:
http://cdon.se/film/one_tree_hill_-_s%c3%a4song_8-11716315 



Jag fyller år imorgon så jag har önskat mig den ;D

Minnen av Brooke

För mig saknas OTH i sin helhet mer än någon karaktär enskilt, men en karaktär som kommer saknas otroligt mycket när nya avsnitt av OTH slutar visas på tv är Brooke Davis/Baker!

Här är några av favoritminnen av henne i bilder:



























One Tree Hill fick sammanlagt 187 avsnitt! 
I USA har säsong 9 premiär 11 januari! I Sverige är det inte satt ett exakt datum, men det dröjer inte länge efter det tills det visas på Kanal5 igen. :)


Svar till Sofia



Sofia skrev och ville ha lite svar på frågor om säsong 9:

men vet du om peyton kommer vara med i säsong 9 eller är det bara lucas?
tror du att det kommer vara ett bra slut på säsong 9 där alla samlas på t.ex rivercourt? det verkar ju inte som det eftersom alla skådespelare spelar in sitt sista avsnitt olika dagar? :)

Svar:
Nej, tyvärr kommer inte Peyton att vara med.. :( Men hon kommer att pratas om i avsnittet som Lucas är med i! Bättre än ingenting.
Jag tror absolut att slutet kommer vara bra. De spelar ju inte i allt i ordning, så alla kommer ganska definitivt att samlas någon gång i säsongsavslutningen. Kanske i slutet, jag vet inte. Jag vill inte avslöja allt om hur det kommer bli (det jag vet), MEN vi kommer få se alla (nästan i alla fall) samlade och det kommer vara med artister vi känner igen. Med andra ord kommer det att knytas ihop bra och blir förmodligen ett avslut som de flesta kommer tycka om! =)

Däremot kan jag faktiskt bjuda på den här bilden som Bethany Joy Galeotti (som spelar Haley) la upp på Twitter... :D


Every song ends...

Det här är verkligen ett OTH-citat som beskriver slutat, och hur vi alla måste tänka idag när OTH spelas in för sista gången...
Svaret är NEJ. Vi kan alltid njuta av avsnitten, musiken och allt som har kommit från OTH. :)

För att klargöra det...

Eemiix skrev och frågade:

ang detta inlägg: http://bloggtjej.blogg.se/2011/november/entry-143900112.html#comment så förstår jag inte riktigt vad du menar.. kommer inte nathan vara med i säsong 9?

Svar:
Saken är den att det sista avsnittet av OTH spelas in den här veckan. Säsong 9 är ju sista säsongen, och nu har de snart slutat att spela in den. Alltså har skådespelarna sina sista inspelningsdagar i OTH någonsin nu. :( Det var det jag menade med inlägget, James Lafferty är med i säsong 9 men han har nu slutat att spela in så därför är han inte längre med i OTH-inspelning. Samma sak är det med Bethany Joy Galeotti, Jackson Brundage, Lisa Goldstein (Millie), Rob Buckley och Shantel VanSanten. Alla de har slutat att spela in.





Imorgon är Sophia Bush sista dag också... Det kommer bli så otroligt tråkigt att behöva säga hejdå till Brooke!!! =((


Clay och Quinn

Enligt Shantels Twitter var det hennes sista dag, och jag gissar att även Rob (Clay) har slutat. :(



Här är några av mina favoritscener med Clay och Quinn:

http://www.youtube.com/watch?v=2bbHKKIgxAI (Och ja, jag ser att månen har ett ansikte! *håller med Quinn* ;D Första kyssen)

http://www.youtube.com/watch?v=tNnkeR826-E&feature=related (Quinns minnesvärda dans)

http://www.youtube.com/watch?v=SE_N40Dl2sE&feature=related ("I plan on falling completely, insanely, in love with Quinn..." aww... :D)

http://www.youtube.com/watch?v=NWJpXqLs_hE&feature=related (Kul scen, Quinn utlåst)

http://www.youtube.com/watch?v=z86aJ-fl-AI (Kextävlingen!)

Godnatt, Haley!

Idag var Joys sista dag på OTH-inspelningen :( Jag gissar (men vet inte säkert) att Jackson (Jamie) har slutat spela in också. :(

Här kommer lite bilder på våran underbara "Naley"-familj:




























Promo säsong 9

Här är en liten promo för säsong 9...

http://www.youtube.com/watch?v=dZrWj8HqQls&feature=related



Det verkar bli mycket drama i säsongen, då det bland annat kommer att dyka upp en seriemördare i Tree Hill, och jag har hört att en karaktär kommer börja missbruka droger. Men jag hoppas i alla fall att seriemördaren är som när psycho-Derek var med, att han blir en viktig del men inte så långvarig. Sista säsongen måste vara lycklig också, det tror jag att den är! =) Som vi vet brukar ju OTH innehålla mycket blandat :)

Klippet visades på "An evening with One Tree Hill". Här är ett klipp från då skådespelarna som var där kom ut på scenen:

http://www.youtube.com/watch?v=37fZIODvxXw&feature=related

Säsong 5 och 7

Säsong 5 och 7 var ju de säsongerna som på några sätt började om på nytt, s5 för att det hade gått 4 år och s7 för att Lucas och Peyton hade flyttat och det kom in 3 nya karaktärer. Men de klarade av båda riktigt bra tycker jag. Jag saknar till exempel Lucas och Peyton men det är ändå samma gamla OTH, eller ändå en ny serie på några sätt. Det har samma känsla.


Kul scen :D

Jag älskar Julian och Alex relation! Hoppas de får fler scener ihop i säsong 9!

Här är en underbart rolig scen mellan dem från det första avsnittet som spelades in när jag var i Wilmington:

http://www.youtube.com/watch?v=foSFEhBPHxg&feature=related


Favoritpappan?

Fars dag idag!

Vilken är eran favorit-OTHpappa?



Min är/var James James, Haleys pappa! Han var inte med mycket, men i de avsnitten som han var med älskade jag honom. Han var rolig, snäll och stöttande!

Jag gillar såklart Keith också, och även om han inte var Lucas riktiga pappa så var han en sann fadersfigur.


Evelina undrade förresten när jag senast vill ha svaren till youtubevideon. Svaret är sista november.

Youtubevideo

OTH spelas in sista veckan nu, bara några dagar kvar av inspelningen av sista avsnittet någonsin. Till dess ära tänkte jag lägga ut en bild. Det här citatet beskriver verkligen det faktum att OTH inte tar slut, det enda som kommer förändras är att det inte kommer några nya avsnitt. Men det OTH vi älskar finns alltid kvar!




Jag tänkte göra en video med svenska fans som tackar OTH (och lägga ut på youtube)!

Vill du vara med?

I såna fall, gör så här:

- Maila mig på [email protected]. Jag kommer översätta de svenska svaren till engelska så att om skådespelarna ser det så ska de förstå vad det står i videon. Så om du vill skriva på engelska får du gärna göra det.

- Skriv ditt förnamn och din ålder i mailet

Svara sedan på någon/några av de här frågorna i ditt svar:

- Hur skulle du beskriva OTH?
- Vilken är din favoritkaraktär? Varför?
- Hur länge har du sett på OTH?
- Vad gillar du mest med OTH?

Du får även berätta något annat OTH-relaterat i mailet såklart, till exempel något kul OTH-minne.

Skriv helst inte mer än ca 7-8 rader sammanlagt så att texten i mailet ryms i videon!


Bra Nathan-citat

Här är ett bra citat från Nathan från då han spelar basket: 



Life's funny sometimes; it can push pretty hard.
Like when you fall in love with someone but they forget to love you back.
Like when your best friend and your boyfriend leave you alone.
Like when you pull the trigger or light the flame and you can't take it back.

Like I said, in sports they call this 'stepping up'. In life, I call it 'pushing back.'

You know it's been said that we just don't recognize the significant moments of our lives while they're happening. We grow complacent with ideas, or things or people and we take them for granted.
And it's usually not until that thing is about to be taken away from you that you've realized how wrong you've been. That you realized how much you need it, how much you love it.

God, I love this game.

You ever heard the expression 'The best things in live are free.'? Well that expression is true.'
Every once in a while, people step up. They rise above themselves. Sometimes they surprise you and sometimes they fall short.

Life is funny sometimes. It can push pretty hard. But if you look close enough, you can find hope in the words of children, in the bars of the song and in the eyes of someone you love.
And if you're lucky... If you're the luckiest person on this entire planet... The person you love decides to love you back.

Nathanscener i bild

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på Nathan eftersom det var James sista dag igår:
Videoklipp från bra Nathanscener kommer.



One Tree Hill 1x08 The Search For Something More







One Tree Hill 2x01 The Desperate Kingdom Of Love

One Tree Hill 2x21 What Could Have Been







One Tree Hill 6x17 You and Me and the Bottle Makes Three Tonight











Tumblr_llgj1ea4f11qhpp5wo1_500_large


:'(

Som ni kanske läste för ett tag sedan i bloggen så har de nu slutat att spela in på RiverCourt. :( Dagen efter så var det även sista inspelningsdagen på Tric. :-(( Igår släcktes ännu en värdefull inspelningsplats: Karens café! :-(

Nu åt "pricken över i:et" (det vill säga, något om möjligt ännu mer tragiskt!). Från och med imorgon är inte James Lafferty längre med i OTH. Han spelade in sin sista scen (från serieavslutningen, så han är med i sista avsnittet) idag... :(











Jag ska skriva mer om Nathan i OTH imorgon, han förtjänar att hyllas och det ska han få göra. Jag ska även skriva om de andra karaktärerna när vi vet att även de har slutat att spela in... :(

Men glöm inte: OTH kommer ALDRIG ta slut. Det blir bara inga fler avsnitt. Men det finns ALLTID kvar! <3


Fråga från Anna + Svar

Anna hade frågor på mitt inlägg om syskonen James:

hur vet du att dom är 7 stycken? :)
hur kommer det sig att det bara var taylor, quinn & haley som var på deras mammas begravning? alltså, man kan ju tycka att iallafall vivienne skulle kunna komma så man får se någon av de syskona som vi aldrig har träffat förut?

Svar:
Jag googlade på antalet syskon ;) hehe. Men jag vet att de även har bröder, för jag minns i scenen mellan Nathan och Haley i säsong 1 så tittar Nathan på kort i Haleys rum och säger "So are these all your brothers and sisters?".

Jag håller med dig om att det är supersynd att man bara har fått se Haley, Quinn och Taylor! Men jag låtsas att de okända i bakgrunden på Lydias begravning är Haleys andra syskon ;D Haley, Quinn och Taylor fick dock stå längst fram för att det var dem som hade varit med henne när hon dog. Det tror jag. :P Många klagar också på att Lucas inte var där (för att han är Haleys bästa vän), men jag har hört att Mark Schwahn (skaparen av OTH) sa att han var där, man såg bara inte honom. =)



På vägen hem idag pratade jag med taxichauffören om OTH, och han sa att han aldrig hade hört någon som var så engagerad i en tv-serie... hehe. Jag vet inte om ni hör samma sak? Börjar någon prata om OTH med mig så slutar inte jag!!! :D


Syskonen James

Har sett ett par kommentarer från er om Taylor och att hon är storasyster till Haley. Ja, så är det.
Jag har själv funderat lite kring syskonen James... :P

Sammanlagt är (som jag har förstått det) James-syskonen 7 stycken: Haley har 3 bröder (namn okänt) och 3 systrar (Vivian, Taylor och Quinn). Jag vet inte hur gamla bröderna är, men av systrarna så är Vivian äldst, sedan Taylor, Quinn och yngst är Haley.



Jag hoppas man får träffa bröderna och Vivian innan seriens slut... Och Taylor MÅSTE komma tillbaka igen. Jag blev lite sur på det faktum att de fick en så bra relation efter Lydias död, men då lämnade Taylor dem direkt... :(


Chase och Alex

Hej! Nu är det jag (Malin) som bloggar igen :))

Jag hejar som sagt på Chase och Mia, men nu har jag ändå börjat inse charmen med Chase och Mia... De är lite som Lucas och Peyton vs. Lucas och Brooke i de tidigare säsongerna - den mognare kärleken mot den roliga, vilja ha kul, kärleken. Förstår ni hur jag menar? Lucas och Peyton hörde ihop själsligt, men Lucas sökte sig till Brooke för att han ville ha kul och hon var spännande.




Samma med Chase och Alex från början tror jag, hon var spännande och rolig. Mia hade just gjort slut så Chase ville ha kul ett tag med någon lite mer oseriös... Nu när Alex har mognat tror jag att de har en chans till ett moget och riktigt förhållande... Men jag hoppas ändå att han hittar tillbaka till Mia som Lucas gjorde med Peyton ;)

Idag visades reprisen av avsnittet då Chase och Alex spelar golf. Det är rätt gulligt, även om jag stör mig lite på att Alex inte riktigt har mognat... :P Däremot så är det så gulligt när hon säger "I think I was right about those girls crushing on you, but in case I wasn't, I know one who's crushing hard on you now"... :D

Gästblogg

Det har kommit in ett gästbloggsinlägg som jag tänkte lägga in nu :) Det är från Lara!

Vill DU gästblogga om OTH? Maila mig på [email protected]! :)

Hej jag heter lara Och det är en ära att få gästblogga här! Är ett stort OTH fan, Jag har bara sett säsong 7&8 men några avsnitt där bak har jag ochså sett. Ni undrar säkert varför jag inte sett de tidigare säsongerna, men jag gillar speciellt Brooke och Julian så jag vill liksom inte komma in där.

Men jag har läst och vet lite grann om deras bakrunder. Jag älskar momentet  där Brooke & Julian gifter sig, och vilket fint tal lille Jamie skrev!



Vissa kanske inte har sett det men på Kanal 5 visar de One tree hill vardagar kl 15:10, Just nu är de från början av säsong 8. Det är mycket gulligare att de har varit tillsammans i 5 år nu! Kanske inte rakt på då, utan tagit pauser. Jättefina och jag hoppas de gifter sig och lever lyckliga i verkligeheten ochså! Längtar till säsong 9. Övrigt så tycker jag jättemycket om de avsnitt där Haley&Quinns mamma dör. De är så fina, och herregud vilken underbar mamma de har. Jag grät speciellt när de försökte övertyga Taylor ( deras lillasyster) om att det är dags att säga adjö till mamman men Taylor vill inte inse vad det innebär men tillslut ändå går 



Jag hatar Alex i serien, men hon är en fantastisk skådespelar måste jag erkänna. Övrigt har jag inte så mycket att säga om.  Här borde jag sluta nu så ha de bra!!:D)


Spotifylistorna



Har alla sett Spotifylistorna som jag har gjort?

Först har vi den här: Wilmington 
Här finns låtarna som jag hörde mycket när jag besökte Wilmington (Tree Hill!!!) :D

Sedan har jag även gjort den här, som fylls på hela tiden: Malins OTH-favoriter

Let's hear it for the boy

Är det någon som har sett nya "Footloose" på bio? Eller som ska se den?

I såna fall kanske ni har hört den här låten...
http://www.youtube.com/watch?v=VFY1lkl1EHg

Det är Jana (Alex) Kramer som sjunger!!! Hon har verkligen lyckats nu med sin musikkarriär, och det är SÅ roligt! :D


Inspirerande

Ett av de många orden som jag skulle beskriva OTH med är "Inspirerande".

Här är några inspirerande ord från OTH:








Hejdå Rivercourt!! :(

Igår var det sista gången något OTH-avsnitt spelades in på Rivercourt... Någonsin :-(
-
Till minne av vår kära basketplan kommer här några bilder på det från min Wilmingtonresa:
-

RRÖÖSSSSTTTAAAAA!!!!!

Brooke Davis/Baker har blivit nominerad till Ultimate TV Character Crush 2011! Rösta på henne här: http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/ultimate_tv_character_crush_2011_vote/273227 

Det vore SÅ kul om hon vann! One Tree Hill är nu inne på sin sista vecka av inspelning NÅGONSIN (:'(() och för Sophia Bush som har varit med sedan säsong 1 att få vinna en sådan tävling just nu... Det är hon och OTH värda tycker jag!














Autografen från Grubbs :)

Här är autografen jag fick av Grubbs:



"To Malin!
Thanks so much for the support! All the best
M."

Han avslutade våran första pratstund med att fråga om jag skulle skriva om dem i OTH-bloggen (som jag såklart berättade om) ;) Såklart skulle jag det ju :D


Skådespelarna som yngre

Jag tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på skådespelarna från förr i tiden. Jag såg nämligen videoklipp på Stephen Colletti från Laguna Beach i säsong 1, och han såg såå liten ut :D

Jag älskar några av de här bilderna såå mycket! Hilarie Burton är inte alls lik sig (tycker jag), Sophia Bush blir ju inte äldre till utseendet så henne känner man igen (samma med Bethany Joy Galeotti) ;D Lee Norris var såå söt som barn. :D



 







 


Grubbsintervjun

Äntligen kommer intervjun med Grubbs!

Jag var ju fram och pratade med honom först en gång - skitnervös. :P Men det var jättekul att träffa honom :D Han var jättetrevlig. Jag sa att det var en jättebra show och att han verkade vara en jättesnäll person (ville ha det sagt, för det tycker jag verkligen! :)). Jag fick ett kort med honom, en autograf på skivan jag köpte och så ville jag ha en kram så det fick jag också. hehe :D

Det här är inte mina bilder, snälla ta inte dem!
Copyright: Sofia Larsson!










Sedan gick jag, och jag var såklart jätteglad över att ha träffat honom. Samtidigt var jag irriterad över att jag hade varit så nervös och att min engelska då var så dålig (jag har alltid älskat att prata engelska och tycker själv att jag är ganska bra på det, så jag ville att den skulle vara i alla fall okej). :P Så jag satt och beklagade mig över det (på svenska ;)) till de jag var med.

Så kom Grubbs bandmedlem Tanya förbi. Så underbart trevlig tjej! Hon sa att hon hade sett mig sjunga med i låtarna, att det var så kul att se någon som kunde deras material. :-)) Vi pratade länge om allt möjligt, jag berättade då att jag hade flygit från norra Sverige och bara skulle vara där till dagen efter. Hon skulle berätta det för Grubbs (han skrev tydligen upp sånt på deras blogg, och jag tänkte att det skulle kännas kul för dem att höra om fans som åker dit bara för showen :-)). Hon pratade om deras späckade schema och att det såklart var jobbigt men kul. Tydligen hade hon flera jobb, bland annat som bartender... Tyckte jag hon sa... :P Men i alla fall, hon var supertrevlig och jag hade gärna pratat med henne (och Mike/Grubbs ;)) hela kvällen.



Sedan när hon hade gått började jag tänka lite på Grubbs i OTH, och kom att tänka på Miranda och Grubbs. Jag älskade dem i OTH! De var såå söta. Så jag ville fråga honom vart han trodde att de skulle vara i förhållandet om de båda kom tillbaka. Jag ville också höra vad han tyckte hade varit det bästa med att vara med i OTH.

När jag kom fram till honom pratade han med andra fans så jag stod kvar och väntade lite. Så frågade jag honom, först vad han tyckte var det bästa med att ha varit med i OTH. Han sa att det bästa minnet var att komma till inspelningen första dagen, hur välkomnad han kände sig av alla.
När jag frågade om Grubbs och Miranda hann jag knappt ställa färdigt frågan tills han svarade något i stil med (jag minns inte exakt): "Together, hand-in-hand, in love". Typ. Han menade i alla fall att de skulle vara för evigt kära och lyckliga. Han pratade mycket om India DeBeaufort som spelar Miranda. De har bra kontakt, och han pratade fort om hennes nya tv-serie (som han inte för tillfället mindes namnet på dock, men sa att hon fanns på Twitter, vilket jag visste). Han sa också att de inte träffas så ofta men att när de träffas så pratar de mycket.


Jamies version med Gavin DeGraw

Hej!
Jag fick en kommentar på mitt inlägg om Kate Voegeles version av "I don't wanna be".

Matilda skrev:

Jag gillar också när Jamie (Jackson) sjunger den!

http://www.youtube.com/watch?v=uIutCl5ZtZ0

Svar:
Det gör jag också :D Det är så kul också att de tog in Gavin DeGraw också och lät honom sjunga med Jamie, de hade en underbar kemi. Synd att man inte fick se Gavin mer i avsnittet, det hade varit kul. :D Men scenen är såå gullig!


Kate Voegele - I don't wanna be

Det finns inte många versioner av "I don't wanna be" (förutom originalet) som jag tycker om, men det finns några stycken. En som jag gillar är Kate Voegeles version: http://www.youtube.com/watch?v=KCJXfuyD5r8&feature=related. Jag tycker den är mysig, och jag älskar ju Kates röst... :D



Förresten! :D Kate Voegeles nya skiva "Gravity happens" finns nu på Spotify: Kate Voegele – Gravity Happens


Jimmy Edwards

Synd att Jimmy Edwards inte var med så mycket... Jag hade velat se honom lite mer INNAN school shooting avsnittet, för att få se mer från deras vänskap och hur det tog slut. Jag tror verkligen att han var snäll och ville alla väl men att det gick fel för honom då han blev mobbad och utstött. :/

 

Jag gillar verkligen att Mouth fortfarande pratar om Jimmy, det visar att de var bra vänner! Jimmy betydde mycket för Mouth och han menade inte att stöta ut honom. Avsnittet med school shootingen var så otroligt bra för att det visade mobbning från sin värsta sida. Man ska vara snäll mot alla och verkligen tänka på andras känslor! Hur man beter sig mot andra är viktigt. Ingen är perfekt men man ska alltid försöka att behandla andra bra. Ett leende eller ett snällt ord kan ibland räcka länge.

OTH-maraton i helgen

Sitter på skolan nu och väntar på taxi hem. Ska bli så skönt med helg!
-
Min syster har börjat med ett OTH-maraton (mina DVDer), så jag lär nog se lite OTH med henne. Vilket avsnitt vill ni läsa mer om? :D Jag lär nog börja se om säsong 3 snart, det var ett tag sedan... Min säsong 4 hackar (flera avsnitt), men jag älskar den säsongen så jag lär nog se några av dem också snart!
-
-
Vilken är din favoritsäsong?

Lyssna på Wakey! Wakey! showen :D

Jag vet inte om "ledsen nyhet" var ett konstigt ordval, men jag menar såklart att det är synd att den sista säsongen visas snart, och absolut sista avsnittet. Men det är ju kul att det visas en ny säsong snart :D

Hörni, jag har en kul nyhet till :D Wakey!Wakey!'s show går att höra i efterhand:
http://www.gimmeindie.se/live/konsert/wakeywakey/

Det är ALLT från början till slut, prat och ALLT! Jag lyssnar just nu. Det är SÅ kul att höra i efterhand :D


Grubbs-intervjun kommer... :)

Elin, den ledsna nyheten var vilket datum sista avsnittet sänds (och att sista säsongen sänds är ju synd tycker jag)... Kommer nog kännas väldigt tråkigt tror jag... Tur att vi har DVD-boxarna <3 :D
-
Hörni, jag tänkte lägga ut intervjun som jag gjorde med Grubbs i måndags, men jag har inte riktigt tid nu (sitter på skolan och ska snart åka hem). Men jag gör det ikväll om jag hinner, annars blir det under morgondagen. :D
-
-
Frågorna jag ställde var:
* What was the best part of being in One Tree Hill? (Vad var det bästa med att ha varit med i OTH?)
* If Grubbs and Miranda both came back, would they be together or...? (Om Grubbs och Miranda kom tillbaka, vart skulle de vara, skulle de vara tillsammans och kära till exempel?)

Säsong 9 premiär

Hörni, jag har en nyhet! Det är först och främst en glad nyhet, men samtidigt en ledsen... :(
Den 11 januari 2012 har OTH säsong 9 premiär i USA!!! Sista avsnittet beräknas sändas den 4 april i USA :( Det dröjer nog några månader innan det sänds i Sverige (efter att det sänds i USA), men vi får helt enkelt hålla ut ett tag!

How to make it in America

Bryan Greenbergs tv-serie "How to make it in America" börjar visas ikvällettan! :D Kl 22.55! :)


Videor

Jag var in på Grubbs tumblr nyss (http://grubbs.tumblr.com), och kollade videon som han tog på fansen. Jag finns med :D

Här är den:
http://grubbs.tumblr.com/post/12201854131/stockholm-sweden-amazing-fans#notes 
Eftersom jag sitter i rullstol (i hörnet mot slutet) så är jag långt ned, men jag syns. Hittar du mig? ;D

Jag lade också in en låt på Youtube. Har filmat 15 gånger, så jag SKA lägga ut fler låtar. Men jag filmade halva "Blame you", och la upp den nu på Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=bck7TwNCIRw&feature=channel_video_title 


(Min bild, ta den inte är ni snäll :))


Frågor från Julia om WW :)

Julia kommenterade mitt nyaste inlägg med lite frågor:

Åhh skulle också velat vara där :D, men bor i Uddevalla så det är lie långt att åka :( Hoppas konserten var bra! Spelade han låten från One Tree Hill?, prata han om serien? :) Det är en sak jag undrar som du kanske vet...I vilket avsnitt är det Katie kommer till Clay´s strandhus när bara Quinn är hemma, och när det är storm? Det måste väl vara i sesång 7? :o men vilket avsnitt?

Svar:
Först och främst, avsnittet du söker är från säsong 8 (de blev ju skjutna i säsongsavslutningen i säsong 7) och det är avsnitt 11.. SÅ bra avsnitt!

Angående dina frågor om spelningen:
Han pratade inte om One Tree Hill från scenen tyvärr, men jag pratade om det med honom :D Jag ställde ett par OTH-relaterade frågor till honom, så en kortare "intervju" (dock inte filmad :() kommer senare! :) Han sjöng alla låtar som han har spelat i OTH, inklusive "War Sweater", "Dance so good" och såklart "Light outside". "Brooklyn" som är den första som Grubbs spelar i serien spelade han också. :D Jag har flera videoinspelningar som jag ska lägga upp, men det håller jag på ett tag så håll ut... ;D

Här kommer några bilder från spelningen (var snäll och ta INTE dem!):







 (Fotograf: Sofia Larsson)

 
(Jag och bandmedlemmen Tanya. Fotograf: Sofia Larsson)


Har sett Wakey!Wakey! :D

Hemma nu! =))

Spelningen var magisk... Riktigt underbar! Har filmat jättemycket och tagit kort, ska lägga upp mycket inom kort. Har dock de här bilderna som roliga smakprov... ;D Men showen var riktigt bra, både Grubbs och hans bandmedlem var så otroligt jordnära och jättesnälla.




RSS 2.0