') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

#OTHevening

Igår var det en speciell kväll i Wilmington: Skådespelarna (jag tror inte Jana "Alex" och Kate "Mia" var där och jag vet inte om Paul "Dan", men så gott som alla andra) satt på soffor på en scen tillsammans med skaparna Mark Schwahn och Joe Davola och svarade på frågor om OTH och annat. Biljetterna såldes slut på 6 minuter jag har hört!!!! Inte undra på...Tweets från skådespelarna visade på att de var ordentligt rörda. De tackade fans och var uppriktigt tacksamma att de fått vara en del av OTH. Och jag blir tårögd redan nu. Tårarna rann nyss när jag läste tweets om OTHevening. Shantel VanSanten "Quinn" ändrade uttrycket "Little show that could" som man brukar kalla OTH. Istället kallade hon det "Epic show that HAS". Så SANT! OTH har lyckats, och det har förändrat (och räddat) liv för många fans. Det är inte bara en serie, det är musik, det är känslor och det är allvar. Det ligger så mycket mening bakom både serien och skådespelarnas budskap till sina fans, och det betyder allt för många fans.

Nu ska jag snart iväg och se Wakey! Wakey! i Stockholm så det blir inte något mer bloggande förrän imorgon kväll - MEN då blir det mycket kul från konserten! :D


Siffran 23 i OTH

Hej!
Senaste inlägget jag skrev var för 23 timmar sedan och 23 minuter sedan... Vilket gjorde det självklart för mig att bestämma vad jag skulle skriva om nu ;D Siffran 23 och OTH! Har ni tänkt på hur viktig den siffran är för OTH? Man märker den ofta, vare sig det är på en adress, en låda, ett datum eller ett klädesplagg.- Nathan hade nummer 23 under skoltiden i Ravens
- Kartongen som Keith skriver på i Charleston (när han och Lucas gör en fördelar- och nackdelarlista på om de ska stanna kvar eller åka hem) har nummer 23.
- OTH hade premiär i USA 23 september år 2003.
- Dagen de fick veta att de skulle få en ny säsong var också den 23e.
- När tidskapseln (time capsule) släpptes så rankades Brookes video nummer 23 på Limewire
- När Peyton och Mouth åker gocart har väl Mouth nummer 23 på sin bil?
- En låt som de har använt i OTH under viktiga scener är Jimmy Eat Worlds låt 23.
- Såklart Haleys tatuering, men den gör hon ju för Nathans nummer... :)

PS: Ni har väl kommit ihåg att ställa om klockan? Mina digitala klockor (mobilen, tv'n o datorn) ställde om sig automatiskt. Klockan är halv två nu rätt tid :)

Wakey! Wakey! War Sweater

Förlåt Anonimo, HÄR är rätt adress till din blogg: www.anonimo.bloggplatsen.se!! Jag stressade lite när jag skrev in den. Men det här är den rätta.Jag sitter här och lyssnar på Wakey! Wakey! Laddar inför måndag... :D :D Lyssnar nu på "War sweater" - Ni vet låten som spelas i säsongavslutningen i säsong 6 när Lucas bär in Peyton på sjukhuset?Jag HOPPAS VERKLIGEN att de kommer spela den. SÅ coolt att få se live! :D Även "Dance so good" skulle vara coolt att få höra live. Hoppas han pratar om OTH då ;D

Sista OTH-inspelningen :(

Grattis http://anonimo.blogg.se till vinsten i quizet från tidigare idag! :D Kul att så många var med och tävlade!

Här är de rätta svaren:

1. Haley
2. Deb
3. Brooke
4. Julian
5. ALex

Hörni, jag har en tråkig nyhet... :( Skådespelarna har nu fått manuset till SISTA avsnittet av One Tree Hill. Någonsin. :'( Shantel VanSanten (Quinn) skrev på twitter (Hon heter TheRealShantel) tidigare:

With tears in my eyes I sit down to read THE LAST episode of this epic show! Thnx Mark! #BITTERSWEET http://yfrog.com/kl8jwrwj

Den här bilden lade hon upp:

8jwrw.jpg

Vilka är detta?

Quiz nu! Vilka är det på bilderna?
Vinnaren får ett grattis i min blogg (med blogglänken om vinnaren har en blogg)!

1.


2.
 (Från ett OTH-avsnitt)

3.


4.


5.

Wakey! Wakey! på MÅNDAG!

Så dålig jag blivit på blogga på sista tiden... Sorry för det. =( Jag är just nu förkyld OCH har mycket skolarbete (sista uppgifterna ska in idag), så jag har inte haft varken ork eller mycket tid. Men nu är jag här! Och jag ska bättra mig!

Vet ni vart jag ska på måndag? För er som minns några tidigare inlägg så är Wakey! Wakey! i Stockholm nu på måndag. Biljetter kan bokas på livenation.se. Biljetten kostar 180:-, och det tillkommer en bokningsavgift på ca 20-30 kronor. Så räkna med ca 200:-. 

De spelar med Rosi Golan i Debaser Slussen. Hon börjar 20.30 och de går på scenen 21.30. DIT ska jag. :D Biljetterna bokades igår! :DHär är några av mina favoritlåtar med Wakey! Wakey!:

Almost everything
Light outside
Car crash
 (video med James Lafferty)
Dance so good

Är det någon fler som ska dit? Jag lovar att filma och ta en massa kort! Något mer lovar jag inte, men pratar jag med Mike (Grubbs) så ska jag försöka få en överraskning till bloggen...


Förändrade karaktärer

Hej!
Vad kul att ni svarade på mitt förra inlägg. Jag håller med de flesta av er (alla egentligen, men på olika sätt). Jag gillade inte Peyton heller i säsong 1 kanske jag skulle tillägga, det var otroligt fegt av henne att inte vara ärlig mot Brooke. Och som sagt dåligt gjort av Lucas också.

Tur att alla karaktärer blev lyckliga och gifta :D

Det är rätt häftigt att se dem i säsong 1 och nu i säsong 8 (L och P senast i säsong 6 dock, men ändå :)), hur de har växt som människor.

- Lucas lärde sig att äntligen följa sitt hjärta på allvar (TROTS att Lindsey sa på röstbrevlådemeddelande att hon saknade honom!)

- Brooke lärde sig (redan i säsong 4) att Lucas och Peyton hörde ihop och lät det vara så (även om jag förstår att det finns fans till "Brucas" som blev besvikna)- Peyton är lyckligare och mindre "deppig", den förvandligen gjorde hon ganska mycket mellan säsongerna tyckte jag och nu är hon ju glad och kär mamma och fru.
- Nathan är HELT annorlunda till skillnad från hur han var i säsong 1! Han är ju jättelugn och mogen nu.- Haley har också förändrats i och med ålder och erfarenhet trots att hon var ganska mogen redan i säsong 1. Hon var ju dock väldigt vän och försiktig, och i och med att hon blev tillsammans med Nathan och skaffade barn fick hon mer "skinn på näsan". :)

Brooke, Lucas, Peyton i säsong 1

Är det någon fler än jag som faktiskt ogillade Brooke under kärlekstriangeln? Jag tyckte det var hon som gjorde fel också. Alla tre gjorde fel såklart, Peyton skulle aldrig ha kysst Lucas. Men Brooke visste hur Peyton kände, i mina ögon sket hon bara i det. Tyvärr. Lucas har (som Brooke sa i säsong 5) en historia av att alltid bli tillsammans med fel tjejer, så han gjorde naturligtvis också fel i att inte följa sitt hjärta fullt ut.Jag gillar Brooke, och har alltid gjort. Och nu pratar jag som ett sannt Lucas/Peyton-fan. Vilket jag är. :D Men jag såg aldrig riktigt någon äkta kärlek mellan Brooke och Lucas. De var kära, men han hade en mycket djupare kärlek till Peyton och i mina ögon var det oundvikligt för honom att följa sitt hjärta till slut så länge hon fanns där för honom. Och hon kände ju också samma sak.I säsong 3 var Brooke och Lucas förhållande bättre tyckte jag, då gillade jag dem mer. :D Men de hade ändå inte den där "True love always"... Eller vad tycker du?


One Tree SpillsHär är en kul (gammal, från säsong 1) video med Chad, James, Joy, Sophia och Hilarie:

http://www.youtube.com/watch?v=Y-NS90UCi0Q&feature=related

Det är från TRL, där Hilarie har jobbat en gång i tiden (före OTH).

Kul bild

Jag såg just den här bilden på Twitter:
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lthkdwOmc91qcervwo1_500.jpg Jag har inte sett Harry Potter, men jag kan tänka mig att många av er har det. och jag tyckte bilderna var så otrolgit bra redigerade!

OTH i Puerto Rico

Vad tyckte ni om avsnitt 21, säsong 8? Det då tjejerna är i Puerto Rico och killarna tältar? Jag gillade det jättemycket och det var mycket bra musik i det! Det var bland annat i det som jag hörde Katy Perrys "Last friday night" första gången, och fick en chock när de spelade "Rolling in the deep" med Adele på radion (som också spelas i avsnittet, när traktorn skenar med Chuck i).Jag måste också säga att jag gillar verkligen att Brooke och Alex har blivit bättre vänner. Synd att man inte fick SE scenen i avsnittet före, då Alex ber Brooke ta drogtestet (och då Brooke får veta att hon är graviiiiid!!!! :D).

Men hur som helst: Avsnittet var verkligen bra, det var roligt, mysigt, och hade gängen samlade vilket jag tycker var bra då det var i slutet mot säsongen.

Rachel och Cooper

Är det någon fler än jag som verkligen gillade Rachel och Cooper? Rachel blev ju faktiskt kär, och jag tror att hon hade släppt in honom på livet och blivit ordentlig och lugnare om de hade blivit tillsammans. Synd att det inte blev så, men vem vet? De kanske är tillsammans i säsong 9 ;D Vad kul det vore. :)De hade så otroligt söta scener ihop. Synd att det sedan blev så att Rachel "föll för" NATHAN. Bara för att han liknade Cooper... Tur att det inte var långvarigt =)

Lucas och Nathan

Jag gillade verkligen Lucas och Nathans relation. Att de kämpade för att bli vänner tack vare Haley och sedan blev riktigt nära varandra var så underbart. I de senare säsongerna kunde man ju nästan inte förstå att de någonsin varit ovänner. De har funnits där för varandra, räddat varandra från olika saker, skrattat ihop och varit viktiga personer på både Nathans och Lucas bröllop.

Däremot tror jag fortfarande att Lucas är pappa till Jamie ;) Har ni tänkt på hur lika de faktiskt ÄR varandra?? De har ju nämnt det i OTH, och det stämmer faktiskt. hehe.Här är några roliga minnen med Lucas och Nathan:
Gästbloggare

Är det någon som vill gästblogga i min blogg?

I såna fall får du gärna maila mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com :)Saker som inlägget kan handla om är till exempel:

- Favoritavsnitt
- Favoritkaraktär(er)
- Något kul minne du har av OTH
- Roliga scener som du gillar

Som ni nog har märkt har jag inte bloggat jättemycket de senaste dagarna, men jag kommer få lite mer tid snart :) Har bara haft så mycket i skolan och inte suttit mycket vid datorn.

OTH favoritminne

Mitt första OTH-minne är faktiskt på skolan en gång. Jag pratade om att jag hade sett det och att det var så bra...Började faktiskt se det av en slump, mest för att Lucas var så snygg (jag började se det någon gång i mitten av säsong 1). :D Sedan såg jag på det mer och mer, och i säsong 5 började jag se mer och mer på intervjuer med skådespelarna. Det var då jag blev ett riktigt stort OTH-fan, då jag började förstå lite mer bakgrund och vilka som skapade den underbara serien. :D

Min stora favorit i säsong 5 och 6 var Hilarie Burton som spelar Peyton för att hon var/är en så härlig person och bra förebild. Jag älskar hennes jargong och humor, hon verkar alltid så himla uppåt. Nu är min favorit Kate Voegele (Mia) av samma anledning.


OTH - första intrycket

Hej!
Min syster sa just att hon tycker jag ska skriva ett inlägg om när jag först började se OTH. Jag hade tänkt göra det imorgon! :D

Men jag tänkte nu höra med DIG när DU såg OTH första gången? Hur kom det sig att du började se det? Vilken avsnitt var det första du såg? Vilken karaktär gillade du bäst då?


Rachel behöver upprättelse

Rachel är en karaktär som MÅSTE komma tillbaka i säsong 9, på något sätt. Idag på reprisen av OTH så visades avsnittet då Rachel och Dan besöker Tree Hill. Det är ju sista scenen mellan Brooke och Rachel, och Brooke slår till henne. Det var så otroligt synd att de inte har blivit vänner!!! Här är scenen: http://www.youtube.com/watch?v=pqNONEm8IgwJag vet att Rachel ÄR snäll och god, det fick man ju se i säsong 4, och hon och Brooke var så bra vänner att jag verkligen hoppas de blir det igen innan OTH slutar. Jag tror att Brooke naturligtvis var arg på Rachel, men i avsnittet hade det hänt så mycket med Julian och med Millie (som bar CoB-klänningen på Tric) att jag tror att hon slog till Rachel för att hon var allmänt arg...

Här är några bilder på Rachel och Brooke:
De äldre karaktärerna

Vad tycker ni om att se de äldre karaktärerna i OTH? Då tänker jag mest på de tidigare säsongerna, då t.ex Karen, Deb, Dan m.fl. hade saker som hände dem... Nu är de ju inte med så mycket. Tyckte ni om att se dem? Jag tycker det var varit kul, fast favoriterna är såklart ungdomarna (Brooke, Lucas, Nathan, Haley, Peyton m.fl.). :DDäremot gillade jag verkligen Karen och Keith, så när han levde tyckte jag om att se vad som hände mellan dem. Deb var också intressant, men det roligaste med henne tycker jag var när hon dejtade Skills :D haha.

Jag saknar också Whitey, på tal om äldre karaktärer! Vad synd att han inte är med nu, han betydde så mycket för karaktärerna. Särskilt Nathan. Men han kanske kommer tillbaka, jag hoppas! :D


Bilder på Brooke

Här är några bilder på Brooke under åren (några av mina favoritminnen av henne):


Clay, Quinn och David

Grattis Jennifer till rätt svar i quizet:

1.James Lafferty - Nathan Scott
2.James James
3.Screaming Orgasm
4...Always found there way in the end
5.The Notebook

Egentligen är det "always find their way in the end" på fråga 4, men det var ju alla rätt! :)Vad tycker ni om Clay och Quinn? Deras förhållande har ju stått ganska still, utan förlovning eller barn t.ex, men de har varit tillsammans sedan början (och fattat tycke för varandra från alla första avsnittet!) och gått igenom mycket. De är söta tillsammans :) David och Quinn hade jag velat se lite mer av (förutom tillbakablickar), men han kanske kommer tillbaka i säsong 9?? ;D Man vet aldrig... hehe.Däremot så tycker jag att Clay och Quinn hör ihop, de trivs så bra med varandra och är lika kära (mer kära efter skottdramat tror jag) som från början. Jag hoppas bara på att få se lite mer hända mellan dem!!

Quiz!!

Varit jätteupptagen idag (inte suttit vid datorn alls), men nu tänkte jag lägga ut ett quiz till er! :D

1.
Vem är detta?2.
Vad heter Haleys pappa (inte smeknamnet)?3.
I säsong 1, på festen hos familjen Scott, vilken drink ber Brooke om i baren (då när Tim ber om en drink också men han får ingen alkoholhaltig drink, bara hon)?4.
Fyll i citatet: "People who are meant to be together..."

5.
Vilken film ser Skills och Bevin på sin första date?


Dan, Renée-avsnittet

Avsnittet som Kanal5 visade på repris idag var det då Dan avslöjar Renée i pratshowen "Scott Free Redemption". Jag älskar det avsnittet och jag tycker verkligen att det är på tiden att Dan får bli en del av Nathans liv (även om de aldrig kommer att förlåta honom). Han har gjort så mycket bra efter mordet och jag tror verkligen att han vill väl (även om man aldrig hade förlåtit en mördare i verkligheten såklart)...Hursomhelst så tycker jag att det är ett jättebra avsnitt. Sättet som Dan avslöjar Renée (genom att först få det att låta som att han är på hennes sida) är så himla bra... Man tror ju först att Renée talar sanning liksom, och sedan då han påpekar hennes kroppsspråk - UNDERBART!


"Breyton" och "Baley"

I säsong 8 så har ju inte Peyton varit med tyvärr, och mot slutet (Brookes möhippa och framåt) så var det ju några scener då hon pratade om Peyton som att de inte var bästa vänner längre... :/ Det tyckte jag var jättesynd!! Däremot förstår jag skillnaden mellan Brooke och Peytons vänskap till skillnad från vänskapen som Brooke har med Haley. Jag tycker dock inte att den ena är bättre än den andra, de är bra på olika sätt.Här är några av scenerna då Brooke har pratat om Peyton:

Scenerna i avsnittet med möhippan: http://www.youtube.com/watch?v=bxZcAcmk4X0

Jag letade också efter scenen då Brooke och Chloe pratar och Brooke nämner Peyton. Hon säger nämligen "I had a best friend" då hon pratar om Peyton i den scenen...

Jag tror att Brooke tror att Peyton inte älskar henne som vän längre, att hon inte finns där. Och i våra tittares ögon har de inte kontakt, men jag tror att de har det utan att vi ser det... :D Någon gång kommer de att säga något som visar att de fortfarande har kontakt, det hoppas jag verkligen!


Haley!!

Vilken karaktär tycker ni är mest jordnära i OTH? Jag tycker Haley känns mest "vanlig" på något sätt, fast hon är känd sångerska. Hon är en omtänksam och snäll vän och har inte så stora krav på livet. Hon bara ÄR, och är lycklig med att ha sina nära och kära runt sig. En bra mamma, syster och vän är hon.Haley är också en riktigt bra förebild, mycket för att hon faktiskt är så jordnära, tycker jag.

Här är några av mina favoritscener med Haley under åren:

3x21 (med Brooke, om Nathan): http://www.youtube.com/watch?v=qNJyXiTp1QI
4x21 (med Brooke om att bli Jamies gudmor): http://www.youtube.com/watch?v=kRoJfnuhQ88&feature=related
6x14 (med Lucas "Congratulations!!)): http://www.youtube.com/watch?v=m3s3OhHwDiI&feature=related
7x02 (imitationer av Lucas och Peyton): http://www.youtube.com/watch?v=ocZy8roCLhQ&feature=related
7x08 och 7x14 (fangjord video): http://www.youtube.com/watch?v=lczDRD53gdY
8x07 (med Brooke om Haleys hormoner): http://www.youtube.com/watch?v=85-aQ6t_iS4
8x21 (med Brooke om Karen's café och Brookes graviditet): http://www.youtube.com/watch?v=UG_q2Kse5pc

Svaren på mailen som jag har fått kommer, jag har bara inte orkat svara för jag har så mycket nu att göra! :) Men håll ut! :)

Min mail

Hej!
Förlåt att jag inte skrivit idag, har haft fullt upp... Men jag tänkte bara meddela er en sak utifall att någon missat det: MIN MAIL! inte.lagom.liksom-89@hotmail.comJag svarar på frågor på mailen min om någon har någon fråga som ni inte vill ställa här. :)

Peyton, Lucas och Jake

Hej!
Jag tänkte på "Leyton" (Lucas och Peyton)... De är ju verkligen "True love always", i alla fall om du frågar mig. :) Men hon och Jake var ju verkligen jättesöta också!Tycker ni att hon förändrades när hon blev tillsammans med Lucas till skillnad från Jake?

Jag vill tro att hon älskade båda två, men att hon hade en djupare kärlek till Lucas. Han förändrade verkligen henne när hon var med honom. Hon var ju som gladast när hon var med Lucas i säsong 4 och 6, och man märkte när hon var med honom att hon kände sig lycklig.Däremot tycker jag att hon verkligen älskade Jake, som i säsong 2 (särskilt då, men även i säsong 3) fanns där för henne och brydde sig. Hon ville ju verkligen hjälpa honom att hitta Jenny och ville att de skulle bilda familj.

Personligen hade jag varit glad om hon hade blivit tillsammans med Jake! haha ;D Jag gillar henne med båda två!

Favoritscener 8x22

Grattis Anna till vinsten i quizet om avsnitt 22, säsong 8 (säsongsavslutningen)!! :D

Jag tänkte att jag skulle lägga ut lite fler av mina favoritscener från avsnittet nu :)

Såklart är den här en favoritscen:
http://www.youtube.com/watch?v=o4qX1WaT_7k 
Jude och Davis är såå söta!Rolig scen med Nathan och Lydia:
http://www.youtube.com/watch?v=pNzWq5hJ_s4&feature=relatedDen här la jag upp tidigare, men den ÄR verkligen SÅ bra:
http://www.youtube.com/watch?v=rofMBfg_Xc0&feature=related

Lite "cheezy" men en bra scen:
http://www.youtube.com/watch?v=IHHkl7hSxPs

Haleys uppträdande:
http://www.youtube.com/watch?v=hEqivNQFi5Y&feature=relatedChase och Alex växte hos mig i det här avsnittet som sagt, och att se Chucks lycka var såå underbart:
http://www.youtube.com/watch?v=n5utiqzQSeM&feature=related

Hjälp med Clay-citat?!

Hej!
Jag kom att tänka på en sak alldeles nyss... Ni vet i avsnittet då killarna campar vid rivercourt för att leta efter fågeln "Snipey Plover"? I en av de första scenerna då så är Nathan och Clay hemma hos Clay, och när de pratar säger Clay något som i princip kan översättas med "Jag är knäpp" (hehe), typ "I'm a nut job, Nate" eller något... Är det någon som minns vad han säger? Jag tror han sitter på "Chairy" när han säger det... :P


Säsong 9 - svar :)

Olivia ville ha svar på frågor om säsong 9:

1. Kommer du fortsätta blogga tills säsong 9?

Svar:
Självklart!!! :-)) Jag kommer nog att blogga även efter OTH, kanske om någon annan serie? ;D OTH kommer alltid vara varmt om hjärtat, det var första serien jag bloggade om, men jag älskar att blogga också så när OTH tar slut bloggar jag om något annat! =)) 2. Vad vill du ska hända i säsong 9?

Svar:
Jag vill bland annat att:
- Lucas och Peyton kommer tillbaka, eller att man åtminstone får höra ett telefonsamtal med Peyton (som uppenbarligen inte kommer tillbaka :(()... Så man får veta att de finns kvar i karaktärernas liv!
- Clay och Quinn går vidare på något sätt, kanske med giftermål??
- Mouth och Millie, samma där... Att något ska hända! :)
- Att Whitey kommer tillbaka så man får se vad som hände med honom.
- Att Rachel får komma tillbaka och få ett bra avslut med åtminstone Brooke och Mouth.
- Att Jamie får sin första riktiga kyss (med Madison).
- Att man får se Brooke och Julian som föräldrar, gärna att de spolar fram lite så man får se Jude och Davis som äldre.
- Jag vill också att Sam hör av sig på något sätt, att hon och Brooke får träffas igen... Kanske får hon vara barnvakt? ;D
- Att alla blir lyckliga och att man får känna ett AVSLUT.3. Hur vill du den allra sista scenen ska vara?

Svar:
Oj, svår fråga... Jag vill att alla är samlade, som i säsong 4 på Rivercourt. Något sånt avslut vill jag ha. Kanske en fest där alla skrattar, och som voiceover hör man karaktärerna säga sånt som sagts i tidigare säsonger eller något... Typ att de säger "We were born in a magic town, and Tree Hill will always be our home". Något sånt :D

4. Kan inte du säga igen vilka käraktarer som skulle komma tbx i s09?

Svar:
Det finns en karaktär som jag inte vill avslöja här tyvärr, men maila mig så får du veta den... ;D Mailadress: inte.lagom.liksom-89@hotmail.com :) De andra som jag har hört kommer tillbaka är Lucas, Dan och Deb. :)5. Hur tror du säsong 9 kommer se ut? Asså tror du dem kommer göra så att det har gått ex 4 år ( som det var när säsong 5 började) eller tror du det kommer va som när säsong 8 slutade?

Svar:
Jag tror att det kommer vara några månader framåt, men inte så många... :)


Video :)

Hej!
Jag såg just en Youtubevideo (fangjord, inte av mig) som jag ville visa er:

http://www.youtube.com/watch?v=c0jj5vlaRIs&feature=related Som ni kanske märker så är det Jana Kramers första låt "I won't give up" och jag tycker att videon beskriver OTH väldigt bra också! Många bra scener var med! :D


Svar, säsong 8 DVD!

Gabriella ville veta:

hej kan du vara så jätte snäll och svara på det här. jag vill gärna kolla på säsong 8 med svensk text? har missat allt från tvn. och på kanal 5 play på internet så finns det bara avsnitt 20,21 och 22.. snälla hjälp mig! jag dör utan oth!!Svar:
Tyvärr så finns nog inte avsnitten på internet med text (förutom de du hittar på kanal5play), men jag googlade och såg att DVDn kommer ut på CDON den 7/11 :) Förut hörde jag i Oktober men nu verkar det ha blivit början av November. Så snart kan vi köpa DVDn!!! :D

Tack!

Förlåt att jag inte har bloggat idag, har varit väldigt trött och bara allmänt "blä", ja ni vet hur det kan vara... ;P Men jag ville nu bara tacka er för era fina kommentarer och för att ni läser min blogg! Det är så underbart att få läsa ett "Din blogg är bra" eller "Jag är ofta in på din blogg"... Tack! :D

Som tack för det tänkte jag lägga ut lite bilder från bra scener från OTH (enligt mig):

Bara ett urval... ;D

Nu på söndagar

Nu är ju OTH slut på söndagar. Det kommer tillbaka med en säsong 9 men det dröjer tyvärr. Kanal 5 kommer dock att visa repriser, som nu t.ex när de visar säsong 7 :DMin fråga till er är dock nu:

Vad vill ni läsa om på söndagar istället för resuméerna för avsnitten? Finns det någon speciell "inläggs-serie" ni vill ha då det annars brukar vara resuméer? :D

Förslag kan t.ex handla om:
- Skådespelarna
- OTH-relaterade filmer
- Musik som varit med i OTH
- Citat
- OTH-fakta 
 
Frågan är fri, jag är jättenyfiken! :D


Avsnitt 7x01 kl 15.10!

Från och med idag kommer Kanal5 att visa om säsong 7. Start idag med avsnitt 1, kl 15.10! :D


Quiz på 8x22

OK, ett quiz nu på säsongsavslutningen från i söndags! :D
1. Vad heter Brookes söner?

2. Vad berättade Quinn för Clay om minnet av hennes föräldrar?

3. Vad hette programmet som Mouth och Millie startade?

4. Vad hette låten som Mia sjöng när Chase kom och såg henne spela?

5. Varför var Madison besviken på Jamie? (Varför gick hon på bio med någon annan?)

Sophia Bush

Hej!
Jag ser att många av er vill spendera en dag med Sophia Bush! :D Jag har skrivit en text om henne på OTH-sajten (klickbar länk). Där finns texter om andra skådisar och huvudkaraktärer också. :)


Favoritscen!

Här är en av mina absoluta favoritscener från säsongsavslutningen i söndags:
http://www.youtube.com/watch?v=17iwIx6f9P0

Kanske lite överraskande med tanke på allt som hände i avsnittet att jag har valt just den scenen, men jag ÄLSKAR Julians känslor i avsnittet, och hans lycka över att ha blivit pappa. Han är så himla underbar i scenen tycker jag. Han är redan en underbar pappa, och den scenen visar verkligen det! (Fast om man kollar noga ser man att det är dockor, hehe... ;))Fler av mina favoritscener kommer inom kort... :)

Davis och Jude

Py hade en fråga:

Nu när alla har sett sista avsnittet av OTH, vad heter Brook och Julian's tvillingar? Den ena heter ju Davis Baker, men vad heter den andra? :)
När jag skickade den här kommentaren för ett tag sen testade jag att skicka ett mail också, som du sa att jag skulle göra, men jag kanske skickade till fel adress? För det kom inte fram tror jag. Men i alla fall, jag skulle blivit glad för svar :) Kram!Svar:
Hej! Jo, jag minns din fråga (men jag tror också att den kom fel om du inte fick svar på mailen...). :-) Bra att du frågar igen! 
När de sitter i soffan säger ju Brooke namnet på Davis, och sedan när Julian sätter sig med den andra sonen så säger hon "Who's daddy got? Is that Jude?". :D Så andra sonen heter Jude (men det hörs lite dåligt). Sophia Bush har förklarat på Twitter att Jude är döpt efter låten "Hey Jude" som handlar om John Lennons son Julian. :D

Är det bara jag som tycker att pojken som spelar Davis (som Brooke håller i) är jättelik Austin (Julian)?? ;P Det är ju inte hans son, men de har gjort ett bra jobb med att välja "skådisar". Jude ser också ut som en blandning av båda. :D


Vilken OTH-skådis?

Är på skolan och har inte mycket tid alls att blogga idag... Men jag skulle vilja fråga er en sak som jag frågade för några månader sedan (men jag antar att det har tillkommit läsare ;D).
Om du fick välja en OTH-skådis att spendera en dag med, vem skulle du då välja och varför?

Sista avsnittet

OK, så ikväll var det ju dubbelavsnitt. Avsnitt 21 och 22. :) 22 var sista avsnittet på säsongen, och jag tyckte mycket bättre om det den här gången än när jag såg det första gången.Men jag är ändå glad att det kommer en säsong 9 för att det finns fortfarande saker som jag vill ska hända som inte hänt än... Som att Lucas (och helst Peyton) kommer tillbaka, att det blir ett till bröllop (eller barn, åtminstone förlovning mellan antingen Mouth och Millie eller Clay och Quinn!) och att Dan faktiskt får träffa Lydia och inte bara se henne på bild... Även fast jag är glad att han fick det =DVad hade du tyckt om det här var det absolut sista avsnittet av OTH? Hade det varit ett bra avslut?

Jag kommer inte göra en resumé på dessa avsnitt, men jag kommer bland annat att lägga ut länkar till mina favoritscener och göra lite annat kul. =))

DUBBELAVSNITT!

Rubriken blev i stora bokstäver för detta FÅR INTE MISSAS! Kanal5 kommer att visa två avsnitt ikväll, från kl 18.05 - 20.00, alltså kommer de att visa avsnitt 21 och 22 ikväll!!! :D

Här är promotrailern för avsnitt 21:
http://www.youtube.com/watch?v=jb6URBBYsboHär är promotrailern för avsnitt 22:
http://www.youtube.com/watch?v=qJp0KU9KvM8


Sista avsnittet...??

Carolina-foto ställde en fråga till mig som jag tänkte svar på:

Hej tänke bara fråga om du visst nått om detta...det är väll två avsnitt kvar av sesong 8 som ska sendas på tv,ett nu på söndag men när ska det sista sändas?
för näst-nästa söndag då är det gossip girl premiär så ja fattar inte...och en fråga till,ska det bli en s 9? :D om de blir de ska luckas och patyn komma då?:DSvar:
Bra fråga! Det du frågar om säsong 8 har jag inte märkt faktiskt... Jo, det är den här veckans avsnitt och ett till kvar. Jag ska maila till hon som nu är ansvarig för OTH-sajten så meddelar jag er här på bloggen under nästa vecka hur det ser ut! :)
Ja, en säsong 9 kommer det att bli! :) Det blir en sista säsong som kommer att vara 13 avsnitt. Lucas kommer att vara med i ett avsnitt, men om Peyton kommer har jag inte hört något om än så tyvärr verkar det inte bli så... :( Men kanske!!! Håll tummarna =)

RSS 2.0