') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Studioturerna - sista datumet

Hej!
Jag läste just en ganska tråkig nyhet på Twitter... Om det är någon av er som planerar att åka till Wilmington snart så är det bra att veta att sista datumet för studiotur är 6 november. Det är ju sista säsongen och scenerna kommer alltså inte finnas kvar efter att säsongen och OTH slutat sändas... :( Men alla utomhusplatser som restauranger osv. finns ju kvar! :)


Promotrailer avsnitt 8x21

På söndag är det dags för det näst sista avsnittet av säsong 8! I avsnittet är tjejerna i Puerto Rico (alla utom Haley) och killarna har en liten campingtur för att rädda rivercourt.Här är promon:
http://www.youtube.com/watch?v=Sif_LAmmIgc

Grattis Josefine

Josefine svarade rätt i tävlingen om Mia. Det var ju "Kindly unspoken" som Mia sjöng som första låt i OTH, när hon satt framför pianot och Haley kom in :D Men ni som svarade "No good" - Bra svar, jag förstår hur ni tänkte :D

Mias första låt?

Quiz-fråga nu! :D Vinnaren får en länkning (och ett grattis såklart) i min blogg!Vilken var den allra första låten som vi fick höra Mia Catalano spela som soloartist?

Resumé avsnitt 8x20

Resumén blir lite kortfattad, men här kommer den. :D

Först och främst:
I söndagens avsnitt, helt klart bästa scenen i avsnittet var mellan Brooke och Julian då hon avslöjade den otroligt glädjande nyheten!!! :D Hon är GRAVID! :DSå kul anledning också, men lite långsökt... ;D Chase hade varit tvungen att röka och Alex hade av misstag fått i sig en av "Taylor's brownies" (så kul att de nämnde det, jag älskar ju det avsnittet när de äter det :D)! Scenen mellan Brooke och Haley i början var också riktigt bra, den då Brooke försökte byta bort saker för att få Lydia ;D och då hon sa att Lydia ville komma till New York... aww...

Chase och Alex växer i mina ögon... Scenerna med dem och Chuck var också så söta. Alex känns mycket mognare, det är nog därför jag gillar dem mer nu än vad jag har gjort :P Men Mia for the win!!! ;) Baseballscenerna var rätt bra. Jag gillade att Nathan, Clay OCH Julian var där. Kul scener, som t.ex den med Quinn och då hon gjort en spray tan.

På tal om Julian, Clay och Nathan: Scenerna med IAN! WOW!!! Alla fick verkligen visa en sida som jag inte trodde att i alla fall Julian hade... Men han älskar verkligen Brooke, och då förstår jag ilskan. Och rädslan över vad som hade kunnat hända henne och Jamie. Ians känslor var också riktigt trovärdiga, särskilt från början när han ville att de skulle tro att det var hans pappa som var skyldig. Att Julian var den som fick sista ordet också gillade jag verkligen ("Now you can stay and think about it. Enjoy the walk.").

Vad kommer hända med Ian?

Resumén dröjer tyvärr till imorgon... Har varit på skolan tills kvällen och efter det har jag knappt orkat sitta vid datorn :P Men imorgon är jag ledig så då skriver jag den! :)

Men jag har en fundering... Vad tror ni kommer hända med Ian nu när Nathan och Clay uppenbarligen inte (duuh ;P) vill vara hans agenter längre?Kommer han bara försvinna och aldrig mer komma tillbaka eller kommer han att böna och be om förlåtelse? Vad tror du?
Nanny Carrie

Jag fick en intressant fråga under kommentarer som jag tänkte prata lite om... Nanny Carrie, var hon alltid psykiskt ond eller blev hon det när hon blev kär i Nathan?
.
Hon hade ju en son som dog, fick man veta i början av säsong 6. Och det verkade vara grunden till hennes ondska. Jag tror att hon alltid (sedan sonen dog) var ond men att när hon träffade Jamie så triggade det igång något hos henne och hon började kämpa för att få bilda ett liv med Jamie som hennes son och tillsammans med Nathan.

OTH 8x20

Visst var kvällens avsnitt bra?? :D Jag missade det tyvärr på tv eftersom jag var på en välgörenhetsgala, men har sett det tidigare. Och jag ÄLSKAR den här scenen:

http://www.youtube.com/watch?v=Qxw3IW7UJ_I <3

Så himla underbart!!!!! ÄNTLIGEN får Brooke sin "baby and the boy". :D När jag såg scenen första gången var jag helt lyrisk... :DFörresten, att Jamie får prata över scener sådär, visst påminner det om Lucas i säsong 1-4? ;D

Resumé på avsnittet kommre imorgon kväll, har skola så jag hinner inte under dagen tyvärr. Men imorgon kväll kommer det!


Promotrailer avsnitt 8x20

Kvällens OTH-avsnitt är på ett sätt historiskt... ;D Mer säger jag inte för er som inte har sett det!

Kolla in här:
http://www.youtube.com/watch?v=sZrvaG66GrUJackson Brundage har blivit såå stor :D Jag ser nu om säsong 5 och skillnaden på honom då och nu är jättestor :D En sak som händer i avsnittet är att karlarna har fått veta att Ian körde bilen under stormen, och det blir drama!!!

Favoritavsnitt?

Josefin skrev såhär för ett tag sedan:

jag skulle gärna vilja läsa om dina favoritavsnitt från varje säsong, asså ett avsnitt från varje säsong och massa fina bilder :) och varför du gillar just dem avsnitten :) eller varför inte ett megaquiz med oth-frågor från alla säsonger :D


Tanken var att jag skulle svara på frågan om mina favoritavsnitt igår, men jag gör det nu istället... :) Har flera favoritavsnitt i några av säsongerna, men jag väljer ett per säsong :)

Säsong 1:
Avsnitt: 15
Varför? Här var det svårare att välja ett favoritavsnitt eftersom jag inte tycker något sticker ut så mycket mer än något annat... Men avsnitt 15 gillar jag verkligen, då Lucas ändå följer sitt hjärta och gör slut med Brooke för att han vill vara med Peyton.Säsong 2:
Avsnitt: 8, pyjamaspartyt mellan tjejerna
Varför? En känsla av stor glädje och samhörighet. Här kände jag verkligen att de var bästa vänner och kunde prata med varandra och finnas där om någon annan hade problem. Så mycket vänskap, och det är en av de största anledningarna till att jag ÄLSKAR OTH.

Säsong 3:
Avsnitt: 13, stormavsnittet
Varför? Det har så mycket olika delar, både sorg, glädje, hopp, lycka, kärlek och tro. Underbara minnesvärda citat (som talet från Mouth om "the elite girls") och jag älskar flera av scenerna i avsnittet. De med Peyton och Ellie är så fina.Säsong 4:
Avsnitt: 13, Pictures of you
Varför? Samma som i säsong 3 egentligen, men det här avsnittet har så mycket glädje ändå. Man får känna en samhörighet mellan karaktärer som annars inte har pratat så mycket, och jag gillar verkligen tanken med att man ska öppna upp sig för en klasskamrat under en lektion för att komma varandra närmare.Säsong 5:
Avsnitt: 4
Varför? Här var det också svårt att välja ett favoritavsnitt, men jag tycker att avsnitten då Peyton verkligen visar att hon älskar Lucas och saknar honom är så bra... I avsnitt 4 händer det så mycket annat bra också, jag gillar t.ex att Kevin Federline är med (Jason) i några avsnitt. :D Och så får man träffa Mia!

Säsong 6:
Avsnitt: 23, Lucas och Peytons bröllop
Varför? Så vackert, romantiskt, känslofyllt och en stark känsla av styrka och hopp från Peyton. Underbara scener mellan Brooke och Peyton och superromantiska scener mellan brudparet.Säsong 7:
Avsnitt: 8
Varför? Jag skrattar så otroligt mycket åt Haley och Brooke i det här avsnittet (när de äter "speciella brownies)!! :D

Säsong 8:
Avsnitt: 11, stormavsnittet
Varför? Drama, romantik (Julian fick visa känslor för första gången egentligen, jag älskade det!!!)... Underbart uppbyggt och innehållsrikt... Man drogs verkligen med i dramat, och jag kände verkligen inspiration från många, t.ex Brooke (och även Quinn, om man nu skulle råka ut för en stalker, haha)!! :-) Att alla kan hjälpa till och att sätta andra människor i första hand.


OTH-dag idag! :)

Idag för ett år sedan åkte jag på riktigt till Wilmington, igår för ett år sedan åkte jag ju till Charlotte och sedan vidare dagen efter... :) Rätt coolt, för exakt idag för 8 år sedan visades OTH för första gången i USA!!! :D Det är med andra ord en riktig OTH-dag idag! :)

Alicia undrade vilken skådespelare som jag tycker är mer lik sin karaktär... Det är svårt att säga egentligen... Nu i säsong 8 känns det lite som att de får visa lite mer vilka de är, även om de porträtterar karaktärerna... De är mer "vuxna" och vanliga liksom... Men jag tror ingen direkt är jättelik sin karaktär.

Kate (Mia) är ju ganska så mycket sig själv tror jag, de har nog ungefär samma värderingar... Men det är svårt att säga. Stephen (Chase) är nog också ganska lik sin karaktär, det tror jag absolut. Kanske lite James (Nathan) också, fast jag tror att James är lite blygare än sin karaktär. :)I det stora hela, förutom då yrke osv., så tror jag också att Joy är ganska lik sin karaktär Haley. De bryr sig mycket om andra och det är viktigt för dem båda att ta itu med livets bekymmer och hjälpa andra.


Kul fakta om WilmingtonVisste du att filmstudion där OTH spelas in är en jättestor filmstudio där det har spelats in JÄTTEMÅNGA filmer, som bland annat:

- A walk to remember
- YaYa-systrarnas gudomliga hemligheter
- Sova med fienden
- Jag vet vad du gjorde förra sommaren
- Teenage mutant ninja turtles 1 och 2
- Forrest Gump
- Den gröna milen
- Dirty Dancing
- Nights at Rodanthe
- Blue Velvet

Smeknamn för Wilmington är "Wilmywood". :)

Bildkavalkad från Wilmington!

Hej!

Först vill jag tipsa om en film som är på 4an nu kl 16.30 - Där floden flyter fram. Jag har inte sett den, men jag vet att Craig Sheffer (Keith) är med i den, tillsammans med bl.a Brad Pitt. :) Det är en gammal film så han är väldigt ung i filmen! :D

Som sagt så är det idag ETT ÅR SEDAN jag åkte till Wilmington. Eller, egentligen åkte jag till Stockholm idag och Wilmington imorgon, men ändå... :D Jag tänkte göra dagens blogginlägg till Wilmingtoninlägg.

Alicia ville veta om platser och restauranger som skådespelarna vistas på, och jag svarade igår på var jag har sett dem och hört att de äter. De brukar även vara och handla, jag hörde bl.a att Shantel och Rob hade varit på Home Depot (av en som jobbade där, som jag träffade utanför Port City Java), jag såg Rob på Wal-Mart första kvällen också... :)

Här kommer lite bilder på mig och skådespelarna (ej i ordning):
Restauranger i Wilmington

Har mycket att göra imorgon så jag tänkte att jag börjar skriva om Wilmington igen nu. Det var ju som sagt ett år sedan (imorgon) sedan jag åkte dit!!! :OJag tänkte passa på att svara på en del av den här frågan från Alicia:

Det hade varit kul om du skrev om olika resturanger, platser osv. som alla skådespelare tycker om och brukar vara på när dom är i Wilmington :) Och lite kända OTH platser som har betytt mycket och som har varit speciellt för serien :) älskar din blogg :)

Svar:
För att respektera deras privatliv går jag inte in jättemycket på vilka restauranger de ofta är på, MEN jag kan säga så här:

Vi besökte Dixie Grill för att de ofta spelar in där, och vi såg ingen där när vi var där men jag har hört om folk som har träffat bland annat Shantel VanSanten och Mark Schwahn där.
På Deluxe restaurant (dyrt, men många gillar nog maten!) såg jag Joy (Haley), och de flesta skådespelarna hade varit in där och ätit tydligen. Kate Voegele såg vi en gång på Greens Grille, och jag har hört av många att James ofta är på Reel Café (som spelade Carls Crab Shack i OTH). :D

Ett annat ställe där de ofta är i Wilmington är glassbaren Kilwins - SÅÅ god glass!!! :D

Det man får tänka på när man träffar dem, särskilt på restauranger och krogar är att de är privata människor som ibland vill vara ifred. Men vill man så kan man såklart lugnt gå fram och fråga om en autograf, om det verkar vara ett bra tillfälle. :)


Filmen "Friends with benefits"

Jag var på bio igår, och var även grymt trött och hade ont i magen. Så därför bloggade jag ingenting. :P
Bion jag såg var filmen "Friends with benefits".
Mitt i en scen så ser jag en väldigt bekant man: Bryan Greenberg, allas vår Jake Jagielski!!! :D Han spelade en barncancerläkare vid namn Parker, som den kvinnliga huvudrollsinnehavaren går fram och pratar med. :D Det var skitkul o se honom i den, både jag och Evelina tittade på varandra och liksom gapade. haha. Är det någon fler än jag som tycker att han är väldigt snygg??

Resumé avsnitt 8x19

Melica, förlåt om jag missförstod din fråga... :P Men jag svarar på din fråga, Alicia, så fort jag får tid.

Nu: Resumé av avsnitt 19, säsong 8!

Det hände som sagt VÄLDIGT mycket i avsnittet, men jag skriver kort om det. Drama (särskilt då bilen och personen som hade kört på Brooke och Jamie så att de nästan dog), sorg (Brooke och Julians sorg efter att inte ha fått barnet), glädje (Alex lycka över att få spela på Tric bland annat), humor (QUINN!!! :D)...

Jag älskade Austin Nichols (Julian) skådespelarprestation i bilen då han och Clay åkte i början, då han var arg. Även då han pratade med Kellerman och beskrev att han nästan förlorade Brooke. Han får sällan visa att han kan vara något annat än "flamsig" eller typ glad, men nu fick han det och det var kul. :D

Något annat jag gillade i samband med den storylinen om Kellerman var då Jamie satt i klassrummet i början. Att Nathan hade tagit med honom dit visar vilken bra pappa han är tycker jag, för jag lovar att han är en sån som ändå frågar om det är okej för Jamie. Och han var så mogen och söt (Jamie alltså ;D) när han satt där och pratade med Kellerman. Den scenen gillade jag. Frågan är om det var professor Kellerman som har gjort det verkligen?? Jag gillade verkligen scenen då han pratade med Ian på basketplanen, där fick man en stark känsla av något annat... Eller?Till något annat kul. Brookes jobberbjudande i New York. Jag tycker att det vore synd om hon tog det, för Tree Hill är ju faktiskt deras hem... Nåväl, det återstår att se. :D Scenen mellan Brooke och Victoria var riktigt bra tycker jag. De har en bra relation tycker jag... Jag menar, Victoria är inte alltid en bra mamma men det är tydligt att hon försöker älska Brooke på sitt sätt och det gillar jag!

Vad tycker ni om att de tog upp Rivercourt igen?? Jag tycker det vore sååå synd om det försvann. Jag ÄLSKADE scenerna på den, med Skills, Mouth och Millie. Så himla bra. Det var så bra att det var just dem som tog upp det igen, och faktiskt pratade om hur mycket det betydde för deras uppväxt. Och att Mouth pratade om Jimmy igen och att då Millie inte reagerade så mycket visade (tycker jag) på att han fortfarande pratar om Jimmy. Det gillar jag.Några andra scener jag älskade var de på Tric. Jag är som sagt beroende av låten "Whiskey" (lyssnar på den nu igen... :P). Det som de visade när låten spelades, bland annat det på Rivercourt när Mouth och Millie dansade och då Clay hade cowboyhatt var så bra. :D

Även låten med Olin & the moon var riktigt bra!! Och före det, scenen då Quinn sjöng "Eye of the tiger" och Alex kom in... Hahaha, såå roligt :D :D 

Scenerna mellan Alex och Chase var också riktigt bra. Jag gillade faktiskt dem i kvällens avsnitt... Fast jag hejar mer på Chase och Mia!! :D


Mest lik mig?

Jag lovade att skriva en resumé av gårdagens avsnitt, och jag ska göra det ikväll. Men nu tänkte jag svara på en fråga från Melica som skrev så här:

Hej!
Satt och kollade igenom lite på one tree hill sajter och kom in på din blogg! Tycker din blogg är jätte bra, och kommer följa den! jag älskar med one tree hill! har en liten fråga, vem av dom är mest lik sin personlighet i serien? :).
Hoppas du kommer fortsätta att blogga!!
MVH
MelicaSvar:
Först och främst, tack för att du gillar min blogg! :D Jag känner mig som en blandning av dem, men jag tror att jag är en blandning av:

- Haleys omtänksamhet och vilja att hjälpa andra. Jag är den som många kommer till om de vill ha hjälp och råd.
- Brookes tokighet och killgalna personlighet. hehe.
- Peytons djupa och lite mörka personlighet, ibland.
- Mias tankesätt och att hon med sin musik vill att folk ska få känna ljus i tillvaron. Jag skriver inte musik (och sjunger inte), men jag vill göra sånt som får människor att känna så. Jag har även Mias personlighet i mycket känner jag...

Jag är nog lik många andra också, men först och främst de där. :P

Självklart kommer jag fortsätta blogga, lääänge till :D Även om det är lite dåligt ibland med bloggandet nu när jag har mycket att göra.

Stor kram!

Bilder från avsnittet

Jag älskade kvällens avsnitt, som vanligt. Skriver en resumé på det imorgon, det hände så mycket i det att jag vill vänta lite med att skriva om allt. Både dramat, sorgen, glädjen och all humor. :D 

Men jag tänkte lägga in lite bilder från avsnittet:

 (Mycket tid de spenderade på min favoritrestaurang i Wilmington i kvällens avsnitt :-))

 (FANTASTISK låt som jag är BEROENDE av ;D)Här är de låtarna som spelades på Tric i kvällens avsnitt:

Jana Kramer - Whiskey

Olin & The Moon - Not in love (Någon som känner igen den från avsnitt 20, säsong 7?)

OTH 8x19 promotrailer

I kvällens avsnitt får vi se Julian ARG!! :O Nathan, Julian och Clay får veta vem som körde på bilen som Brooke och Jamie var i när det var storm i Tree Hill (avsnitt 11) och åker för att lära personen en läxa.

Samtidigt får Brooke ett jobberbjudande som hon funderar på att tacka ja till...http://www.youtube.com/watch?v=aUtbUwJdMtU

Som vanligt kl 18.00 på Kanal5! :)


Lite om mig

Love skrev så här i en kommentar:

Hej! Jag har nu läst din blogg ett tag och jag tycker den är GRYMT bra! Men jag tänkte på en sak, jag vet typ ingenting om dig. Kan inte du berätta lite om dig och om ditt liv, framtidsplaner, osv. Självklart bara om du vill! :D

kram

Svar:
Vad kul, tack! :D Självklart kan jag berätta om mig! Det finns en text om mig på OTH-sajten också, men här kommer lite mer fakta om mig:

Namnet är som sagt Malin Lundström. Jag är snart 22 år (fyller år i november).Jag bor uppe i norrbotten och pluggar inom upplevelseproduktion. Mina framtidsplaner yrkesmässigt är väldigt många, men jag vill jobba inom något som har med människor och media att göra. Det har alltid varit mitt mål att göra något som jag älskar och kunna leva på det och jag tror att jag vill bli någon slags evenemangsarrangör/evenemangskoordinator för att det skulle innebära att jag får syssla med mycket och jag skulle kunna nicha in mig på de delarna jag helst vill jobba med (musik, film och tv).Som ni kanske har sett på bilderna sitter jag i rullstol. Jag föddes med en sjukdom som heter Ryggmärgsbråck, vilket innebär att jag inte kan gå. Men i övrigt kan jag göra det mesta som "alla andra" kan, så jag har aldrig känt mig annorlunda på något sätt. =)) Snarare tar jag det till min fördel och drivkraft att visa för folk att jag kan göra mycket och kanske ibland bättre ifrån mig än andra! Att man sitter i rullstol är inget hinder. :)

I övrigt kan jag berätta att jag har gifta föräldrar, mamma Eva och pappa Stefan, samt två yngre syskon: Maja, 13 år och Martin 18 år. I dagsläget bor jag hemma, men planerna är att flytta när jag får tag på en lämplig lägenhet.

Vill du/ni veta mer får ni gärna fråga! :)

OTH-dag och bilder

Josefins förslag till vad jag ska skriva om den 23 september (om en vecka) kommer jag att genomföra! :D Åtminstone något av det.

Hennes kommentar/förslag löd så här:


jag skulle gärna vilja läsa om dina favoritavsnitt från varje säsong, asså ett avsnitt från varje säsong och massa fina bilder :) och varför du gillar just dem avsnitten :) eller varför inte ett megaquiz med oth-frågor från alla säsonger :D


Som ett smakprov kommer här några bilder från några av mina favoritscener i OTH:
OTH- och Wilmingtondagar :)

Den 22/9, alltså om en vecka, är det ett år sedan jag åkte till Wilmington. Dagen efter är det en viktig OTH-dag; dagen då OTH visades första gången på tv år 2003! :D Så de två dagarna tänkte jag skriva om något särskilt... Den 22/9 ska det naturligtvis handla om Wilmington och dagen därpå om OTH. Men vad vill ni läsa om? Finns det något särskilt ni vill läsa om? =)


Brooke som mamma

Brooke har velat bli mamma sedan säsong 5, men får inte barn. Hon var en toppenbra fostermamma till Angie och till Sam (som jag för övrigt tycker borde komma tillbaka i säsong 9!!! :D), och så träffade hon Julian som också skulle passa bra som förälder. Det var så sorgligt i förra avsnittet när Chloe ändrade sig... :( Tur att Haley fick barn då så Brooke får ta hand om lilla Lydia :-))
Lite bilder

Här är några bilder som jag har hittat på google och twitter som jag tänkte lägga upp här åt er :D


Joy, James och Stephen :D


Kommer ni ihåg avsnittet? :D
Rob Buckley (Clay) ;D


Daphne och Sophia som Victoria och Brooke :D


John Tucker Must Die!

Just nu är filmen "John Tucker must die" på TV11 (den började 21.00)! :) Jag såg det just i tv-tablån! Sophia Bush (Brooke) spelar en av huvudrollerna! =))


Shantel VanSanten

Hon som spelar Quinn (Shantel) verkar vara en otroligt snäll människa. Jag träffade ju aldrig henne i Wilmington (som ni kanske minns var hon inte med i avsnitt 7 eller 8 i säsong 8. :P), men många fans som har träffat henne säger att hon är otroligt snäll och tar sig tid att prata med fans jättelänge om hon har möjlighet. Bara som vem som helst, om inget särskilt. Det beundrar jag verkligen!! :D
_
Faktum är att många verkar vara så av de som är med i OTH, Stephen Colletti (Chase) pratade ju med oss länge en av gångerna då vi träffade honom. Han undrade bland annat om vi hade varit ut downtown (typ på stan, där alla krogar m.m. finns) någonting. Så himla snäll va han.
Austin Nichols (Julian) var också supersnäll (och SNYGG! ;)). Första gången jag träffade honom pratade han om Malin Åkerman, att jag var från Sverige, frågade hur länge flygresan tog bland annat... :) ALLA var så himla snälla och de flesta tog sig verkligen tid att prata länge. Jana Kramer (Alex) sa bland annat att jag hade fint armband ;D

Haley och Julian

Jag har sett underbara fangjorda musikvideor på youtube (OTH-videor) där några bland annat har låtsats som att Haley och Julian är ett par. De är verkligen mitt drömpar i OTH, om inte Julian hade varit gift med Brooke och Haley med Nathan såklart. De passar ju så bra ihop, både personlighetsmässigt och utseendemässigt. Synd att de inte har fler scener ihop! :D
OTH 8x18 resumé

Kvällens avsnitt var som vanligt fantastiskt!!! Det var både roligt, lyckligt och sorgligt...

Jamies inledning och det han sa om barn var riktigt bra tycker jag... Coolt egentligen när man tänker efter, att man faktiskt en gång i tiden har haft sin allra första dag på jorden! :D
Nathans, Haleys och Jamies scener tillsammans var riktigt bra tycker jag. Hur Haley hade ont men samtidigt så lugnade hon och Nathan Jamie som var orolig.Och när Jamie gick runt och frågade alla om minnen! SÅÅ kul att se :D Men jag tyckte vissa flashbacks (de från säsong 7) kändes lite för nära i tiden och några var kanske lite onödiga... Typ den med Quinn och Haley, då hade jag hellre sett en som var från allra första början av säsong 7, då Quinn hade lämnat David... Men helt okej var det. Och att få se scener mellan Nathan och Haley från säsong 1 var så grymt kul :D Så himla kul när Haley hade värkar och Nathan skulle berätta en historia då han sa "clown". :DScenerna med Brooke och Julian var också underbara!! De var så lyckliga men så slutade det så olyckligt... =( När Julian träffade den där killen, var det då någon som anade att det var Chloes pojkvän? Jag tror att jag gjorde det första gången jag såg avsnittet... Fast lite förvånad och chockad blev jag, och särskilt när de bestämde sig för att behålla barnet! Det kände jag dock på mig när Chloe upprepade gång på gång "I just couldn't do it alone"... Det var en så bra scen, Brooke var verkligen delaktig i förlossningen då.

Scenen mot slutet mellan Brooke och Julian med Nathan, Jamie, Quinn och Clay på andra sidan var såå bra... Så himla sorglig men ändå lycklig... Och scenen mellan Brooke och Haley då Brooke fick hålla i Lydia var så himla bra! :DJag vill också poängtera en grej som gjorde mig lite upprörd :P Scenen mellan Clay och Quinn, var det någon fler som tänkte på att Clay sa till Quinn "You goof"?? Det är ju Sara och Clays replik ju!!! Hon sa ju "Then marry me you goof" när hon friade till honom... Ungefär som när Lucas kallade Peyton "Pretty girl" i telefonen i säsong 6. Fast sämre. Haha. Men annars var det en bra scen, och flashbacken är en av mina favoritscener mellan Clay och Quinn!På tal om Quinn (och Clay) så var det sjukt kul när hon berättade om "Bob the cat" och Haleys smeknamn... Någon mer än jag som drog parallellen till "Bobcat" (basketlaget Nathan spelade i)?? :D

Kl 18.00!

På 5 minuter är det dags... OTH avsnitt 18, säsong 8!! :DHär är en scen från avsnittet:
http://www.youtube.com/watch?v=b0gXVWA0jWg&NR=1

OTH 8x18 promotrailerNu är det endast 5 avsnitt kvar av OTH säsong 8! I kvällens avsnitt är det dags för Haley OCH Brooke att få barn och det blir mycket drama på sjukhuset. Bland annat går också Jamie runt och samlar på minnen från alla, så man får se mycket tillbakablickar från tidigare säsonger. Så kul :DSe promotrailern

Gavin DeGraw i Nyhetsmorgon

Malinia skrev en kommentar med detta:

Hej! Ville bara tipsa om att nu på söndag kommer Gavin DeGraw att medverka i Nyhetsmorgon på TV4 med start från 09.00- 11.30. På måndag kommer han även att gästa olika radiostationer men jag har tyvärr ingen information om vilken tid eller vilka radiostationer det gäller.Sjukt kul! Tack för informationen! Det visste inte jag! :D Jag hade gjort väldigt mycket för att få bo i Stockholm nu, och få se både Gavin DeGraw OCH Wakey! Wakey! :D Tyvärr kommer jag inte kunna se Gavin, men jag ska se nyhetsmorgon.

När jag googlade på var han kommer spela och när så hittade jag detta:
http://beingblogged.blogspot.com/2011/09/tavling-vin-en-kvall-med-gavin-degraw.html 

Där kan man tävla om biljetter (men maila kan man inte göra efter idag så skynda!)! Det står att han ska spela på Lydmar hotel den 12 september.

Om det är någon som ska dit så får ni gärna filma och/eller fota och skicka till min mail inte.lagom.liksom-89@hotmail.com :D


Fired up!

Är det någon som har sett filmen Fired Up!? Det har inte jag, men jag vill se den... Den handlar om två killar som får åka med cheerleaders på läger.Den är på tv ikväll kl 22.00 på TV3, men jag missar den tyvärr för jag ska bort. Men Danneel Harris (Rachel) är med i den! En annan OTH-människa som är med i den är också Kate French (Renée från säsong 7) :-)

Information om säsong 9Här kommer information från läsaren Maareem om säsong 9, kopierat från en text skriven av självaste Sophia Bush (texten är på engelska, säg till om jag ska översätta något :)):

Want answers to OTH Season 9 questions?
-We're currently shooting epi906.
-We've been filming since July, & will end in Nov.
-Season 9 will only be 13 episodes, & it'll begin airing in Jan2012 (USA)
-We will air for 13 weeks with NO breaks (yay!)
-Yes, I have signed on for ALL 13 episodes! I wanted to come back for one last hurrah with all of you. Thank you for loving this show, the "little show that could" all these years. I'm so happy to give you 13 more episodes of Brooke Davis. #OTHfansRule

Personligen tycker jag att det sista hon skrev var väldigt känslosamt och jag blir faktiskt lite tårögd av det... OTH har ju blivit en del av våra liv och det får inte sluta... :( Men tyvärr är det så nu.

Julia, bilden du letade efter på manuset är här:


Favoritavsnitt?Har ni något favoritavsnitt av OTH? I såna fall, vilket? :D

Om Wakey!Wakey!s spelning :)

Julia hade en fråga om Wakey!Wakey! och deras spelning i Sverige den 31/10:
_
hej! :) kommer hans spelning att kosta? :) o vet man vilken tid det är än? :) <3

Svar:
Hej! Sist jag var in på Live Nation (googla på Live Nation) så såg det ut som att biljetterna kostade 180:- (jag har inte bokat biljett än). Tid vet jag tyvärr inte, men kolla Live Nations hemsida för mer info.
//MalinWilmington

Hej! Jag har varit på skolan och på möte hela dagen så jag har inte hunnit blogga, men nu tänkte jag svara på Amandas och Annas frågor om Wilmington:

Amanda ville veta om Wilmingtonresan:

hej! du har nog säkert svarat på denna fråga förut men måste bara veta,hur träffade du de?? asså åkte du dit bara för att träffa de elr var det än slump? du bor väl i sverige,vann du någon resa så man fick träffa de elr hur? msåte veta hihi ^^
sen kan du jätte snälla slänga in en kommentar på min blogg när/om du svarar på frågan? tack i förhand!
kram :)Svar:
Hej!
Jag åkte till Wilmington den 22 september 2010 och var där i två veckor. Då hade jag turen att få se flera inspelningar av olika scener, så det var mest där jag träffade skådespelarna (men också utanför krogar och inne på restauranger :-)). Så det var en slump även om jag hade gjort mycket research inför resan på hur man får reda på inspelningstillfällen osv. :) Ja, jag bor i Sverige, och nej, jag vann ingen tävling :) Åkte dit i egenskap av fan och även skribent på Kanal5.se.

Anna skrev:

Hej, kul att läsa din blogg. Är ett stort oth fan och funderar att åka till wilmington nu i dec. Finns de arrangerade oth tourer? Hur kommer de sig att du träffade skådespelarna? :) Vet du om dom spelar in eller kommer spela in fler säsonger? Tacksam för svar. Mvh / annaSvar:
Tack! Vad kul :-D Jag är väldigt avis, haha ;D Ja, det finns arrangerade OTH turer. De är på EUE Screen Gems Studios under lördagar kl 12.00 och 14.00 (amerikansk tid, alltså 12PM och 2PM). Kolla för säkerhetsskull på hemsidan så att inte tiderna har ändrats sedan sist. Jag träffade som sagt skådespelarna av ren slump, men staden är så liten att man nästan inte kunde undgå att se dem! :D Det var såå underbart! Tyvärr spelas det bara in en säsong till, säsong 9, med 13 avsnitt. Det blir den sista.

Mer om Wakey! Wakey! i Sverige :-))

Elin ställde frågor om Wakey! Wakey! och deras spelning i Sverige:

är wakeywakey ett band? kommer grubbs att komma till svergie då? är det några mer från oth som kommer komma ? :DSvar:
Ja, Wakey!Wakey! är Grubbs band! :D Det innebär att Grubbs kommer till Sverige, ja! Den 31 oktober kommer de att spela i Debaser Slussen i Stockholm :D Det är ingen mer från OTH som kommer att komma, men jag tycker WW är nog kul :D :D


Svar :)

Nu kommer svaren på era frågor:

Anonym om säsong 9:

åh så himla kul att de flesta kommer tillbaka som man ville, har du hört något om att karen/moira kelly och kanske till och med lilly och andy kommer tillbaka? :)Svar:
Väldigt roligt, ja! :D Nu hoppas vi på Hilarie/Peyton också!! :) Nej, jag har tyvärr inte hört något om dem än, men vi får hoppas på att Karen kommer tillbaka! Hon har ju många i Tree Hill att hälsa på! :)

Amanda ville veta om Wilmingtonresan:

hej! du har nog säkert svarat på denna fråga förut men måste bara veta,hur träffade du de?? asså åkte du dit bara för att träffa de elr var det än slump? du bor väl i sverige,vann du någon resa så man fick träffa de elr hur? msåte veta hihi ^^
sen kan du jätte snälla slänga in en kommentar på min blogg när/om du svarar på frågan? tack i förhand!
kram :)

Svar:
Hej Amanda! Dina frågor tänkte jag vänta med tills på tisdag, jag hoppas det är okej! :) Jag tycker det passar till ett eget inlägg. HÅLL UTKIK! :)

Anonym:

Jag har en fråga :p Vet du någon hemsida där man kan beställa hem one tree hill saker? Typ som tröjor, affischer osv. Helst svensk. Skulle bli as glad om du svarade :)

Förresten, din blogg är super. Brukar glömma att läsa den men den är verkligen bra!Svar:
Hej! Jag vet tyvärr inte det, men jag ska försöka ta reda på om det finns och så meddelar jag det i bloggen. Håll utkik :)

Sofia om Wakey!Wakey!’s konsert:

Hej! :) Jag undrar om du kommer kolla Malin? ;p

Svar:
Om jag kommer att kolla på Wakey!Wakey!s konsert? Bara jag får ihop pengar till resa och boende i Stockholm (och det MÅSTE jag få! :D) så ska jag såklart dit!! INGENTING ska få hindra mig!L hade en fråga om en låt:

I säsongen då Quentin dör, så spelas en låt när Ravens kommer ut i sporthallen efter att ha spelat en hyllningsmatch för Quentin. Vad heter den? http://www.youtube.com/watch?v=19s-Ri5yGx4&feature=related kolla från 5.00 minuter!

Svar:
Hej! Läsaren OTHärbäst hade svarat på den här frågan i en kommentar, och svaret är "Scream" av Chris Cornell :)

Julia hade en fråga om ett tidigare inlägg:

Hej, för ett tag sen så la du upp en bild på ett manus som antingen Bethany eller sophia hållde i & så skrev du att dom nu hade fått manuset till säsong 9 & dom typ hållde på & övade på det & så sen länkade du även sidan du hade hittat den bilden på (i samma inlägg).

Har nu suttit & letat bland dina inlägg men int hittat det inlägget, skulle vara jätte snällt om du kunde länka det inlägget & även den sidan.

Hoppas du förstod vilket inlägg jag menade, kram! :)

Svar:
Jag minns vilket inlägg du menar, men jag minns tyvärr inte när jag skrev det... Men jag ska försöka leta igen bilden på Joys twitter och lägga upp den här igen! :D Påminn mig om jag glömmer det! :)

Felicia frågade om säsong 9:


När kommer den sista säsongen av OTH? :)

Svar:
Sista säsongen börjar visas i USA i januari år 2012, och några månader senare lär det komma till Sverige. Så det dröjer lite, men tills dess får vi se på gamla avsnitt. I oktober kommer säsong 8s DVD-box ut! :D

Louise om October Road:

Hur har du kollat på den serien?:) alltså vart

Svar:
Jag vet några hemsidor som är bra, maila mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com så ska jag berätta dem för dig!Anna:


Hej, kul att läsa din blogg. Är ett stort oth fan och funderar att åka till wilmington nu i dec. Finns de arrangerade oth tourer? Hur kommer de sig att du träffade skådespelarna? :) Vet du om dom spelar in eller kommer spela in fler säsonger? Tacksam för svar. Mvh / anna

Svar:
Tack! Vad kul :-D Jag tänkte att jag skulle svara på dina frågor också tills på tisdag, så dina och Amandas frågor svarar jag på samtidigt i ett inlägg om bara Wilmington! :D HÅLL UTKIK! :-))


Smakprov...

Hej!
Jag har inte riktigt tid att svara på alla era frågor nu (jag ska göra det snart) MEN jag tänkte svara på en fråga... ;DElin skrev och frågade:

Kan du skriva några av dina favorit låtar från one tree hill ? :)

Svar:
Jag älskar såå många låtar!! Som till exempel:
"Light outside" av Wakey! Wakey!
"Whiskey" (en kommande låt av Jana Kramer)
"Son's gonna rise" av Citizen Cope
"Coffee and cigarettes" av Michelle Featherstone 
Missy Higgins - "Where I stood"
Kate Voegeles "Devil in me"
Everly - "Mrs Scott"
m.m.

Jag har gjort en Spotifylista med Malins OTH-favoriter

Chloe

Hej på er!
Är det någon som brukar se på Grey's Anatomy och kanske känner igen Chloe? Hon spelar ju nämligen Marks dotter (som också får barn)... :)Missa inte kvällens avsnitt på en timme! :D

Frågorna får ni svar på ikväll, därför flyttas resumén till imorgon! :)


"Your art matters"

Fanny skrev i kommentarer om citatet "Your art matters" och jag måste säga att jag håller med dig Fanny. Citatet passar verkligen till hela OTH och om att göra det man älskar och att tro på sig själv för att lyckas! Peyton blev publicerad i Thud tack vare Lucas, och gick sin egen väg. Hon gjorde sin konst på sitt sätt och ville inte låta någon annan bestämma hur det skulle vara över den för den var hennes egen. Och OTH har hjälpt många med att tro på själva och våga visa upp sin konst (vad det än kan vara) för världen. :)


A cinderella story

Är det någon som INTE har sett filmen "A cinderella story" med Chad Michael Murray och Hilary Duff i huvudrollen?? Om inte, gör det! :D Den är på tv 3 ikväll kl. 20.00 :)OTH 8x17 promoHär kommer promotrailern för söndagens avsnitt av OTH (där Haley förbereder alla på den stora dagen när Lydia ska födas... :D):

http://www.youtube.com/watch?v=TtvGnRu8l_M

Orkanen Irene

Hej!
Jag fick en fråga av Ronja som jag tänkte svara på:

Jag gillar också dom två citaten!:)
Jag har en fråga: Vet du om Wilmington drabbades av Irene, orkanen i USA? Och hur mycket, blev det helt förstört? :)Svar:
Jo, jag läste om det... :/ Blev väldigt orolig för både skådespelarna och inspelningsplatserna och höll stenkoll på twitteruppdateringar för att se hur de mådde. Men alla verkar må bra, det drog tydligen inte in så hårt som de trodde det skulle göra, tack och lov. Inspelningen ställdes in i några dagar, men är nu igång igen. Jag har inte hört om något har blivit förstört, men det verkar inte så... Det jag var orolig för var lite utomhusställen som t.ex rivercourt. Men som sagt, det verkar inte vara några större skador eftersom det inte har meddelats något om det. :)

För er som inte har hört om orkanen så var det en orkan som drog in över USA (New york och bland annat östkusten, därav Wilmington också) för några dagar sedan. Allt gick dock "bra" verkar det som, åtminstone för One Tree Hill och de inblandade! :)

There is only One Tree Hill

Vilket citat som sagts i OTH tycker du bäst beskriver serien? För mig finns det två citat, men främst då Karen säger "There is only one Tree Hill, and it's your home".
_
_
Det andra citatet är skylten inne på Karen's café och Clothes over Bros där det står: "Somebody once told me that this is the place where everything is better and everything is safe".
_
...med andra ord kan man nog säga att jag tycker att Karen gjort väldigt mycket för OTH!! :)

RSS 2.0