') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Kick-Ass IKVÄLL!!!

Jag har inte bloggat på några dagar, det har varit fullt upp här... Men jag skulle som sagt inte blogga så mycket heller ;D Nu har jag dock en kul sak att berätta:

Ni vet säsong 8, avsnitt 14 när tjejerna klär ut sig till superhjältar? Det är ju för att Brooke har inspirerats av filmen Kick-Ass, och den filmen visas ikväll kl 21.00 på Kanal5! :D 

Jag ska se den, ska du? =)

OTH 9x13 resumé del 2: "There is only one Tree Hill, and it's your home"

Nu kommer del 2 i den sista resumén! 

Jag älskade som sagt att det kändes som att alla karaktärer fick sitt avslut, och så många relationer fick bra slutscener. Jag älskade till exempel scenen mellan Brooke och Haley på Karen's café, deras vänskap är så bra och den scenen visade det. Det som Brooke säger "I like that our street is called Grace, I've never known anybody with as much of it as you", det håller jag med om om Haley. Hon är snäll och har ett väldigt stort hjärta. På tal om bra scener för olika relationer så tyckte jag att scenen mellan Chris och Haley när Haley sa att han var tvungen sluta jobba på Tric för att de ville signa honom som artist var en otroligt bra slutscen för deras relation! Haley visade att hon såg att han försökte mogna (men han är ju alltid samma roliga Chris, haha), och jag gillade det. "Chris Keller feels like Chris Keller's dates sometimes"... Haha, det var så roligt sagt. Dessutom gillar jag att Haley började acceptera honom mer som vän för att hon såg potential i honom. Och alltså... På tal om Tric, så ännu mer musik från avsnittet: Gavin DeGraw!!! Att han var med i avsnittet var fantastiskt, och jag älskade det. Och låtarna han sjöng! Alla låttexter är SÅ mycket One Tree Hill. Först och främst "Soldier". Jag ser om avsnittet igen medan jag skriver, och jag säger då det: När Haley mimar till "I'll be your soldier", då blir jag tårögd. One Tree Hill är mångas soldat, om man mår dåligt så muntrar det upp mycket, och man lär sig mycket av att se det. I'll get it if you need it,
I'll search if you don't see it,
You're thirsty, I'll be rain,
You get hurt, I'll take your pain.

I know you don't believe it,
But I said it and I still mean it,
When you heard what I told you,
When you get worried I'll be your soldier.Andra låten av Gavin DeGraw; "Belief", säger också mycket om OTH. Att tro på saker och att tron gör det till verklighet. Att verkligen tro helhjärtat på sig själv och det man gör. 

Belief
Makes things real
Makes things feel
Feel alright

Och mitt i uppträdandet av "Soldier" var ju en underbar scen mellan Nathan och Haley... Och vi fick se klassiska "Naley"-grejer!!! Cracker Jack (Don't say i never gave you anything <3), mac and cheese (food of the gods, som Haley kallar det i säsong 1!! :D), regnscen (fast den var lite senare, men i alla fall)... aaww... Så underbart. Nathan som sa "Don't say you never gave me anything, cuz you have", det var så romantiskt.

Nathan och Haley har en så fantastisk relation, jag tänkte ganska mycket på hur det måste ha känts för Joy och James att filma sin sista kyss tillsammans... haha. De har ju haft några såna. Jag tror det var deras sista scen som de filmade också (de filmar ju inte alla i ordning) men jag är inte säker... Men det var hur som helst en så bra scen. Den var lycklig, romantiskt, och SÅ "Naley" tyckte jag :D Ett perfekt avslut för dem tyckte jag. 


En annan scen som var då var den då Clay och Quinn gifter sig OCH adopterar Logan. Så himla underbart. De har gått igenom mycket tillsammans, och jag är så glad att de fick sitt lyckliga slut. De som började som en flirt, kan man ju säga, och sedan blev mer seriösa. Efter allt med Katie så älskar jag dem som par ännu mer, de gör varandra så lyckliga och har en väldigt kul och skojig kärlek på något sätt... De är som att de är nykära hela tiden :D Jag gillar det! Och Logan är så himla söt :D

Och jag vet att jag skrev om Brooke i del 1, och hur jag är så glad att hon fick sitt lyckliga slut. Men jag vill bara säga hur glad jag också är att hon och Julian fick sitt lyckliga slut. Hur Julian finns där och stöttar henne och älskar henne, och hur de finns där för varandra och för barnen.Att "säcken knyts ihop" genom att de nu flyttar in i Brookes barndomshem (som för övrigt är mitt drömhus i Wilmington ;D) är ett perfekt slut för dem tycker jag. Det känns väldigt "Brooke" att bo i det huset, för dels är det hennes barndomshem som sagt och så är det stort och väldigt vackert och lyxigt. Det gillar jag, för det har alltid känts som att Brooke passar att bo i det huset. haha :P Den scenen gjorde mig SÅÅÅ lycklig! :D 

Och jag är glad att ett till par fick ett lyckligt slut: Mouth och Millie! Med lite Skills på sidan om, som det ska vara.. hahaha :P Nä, men allvarligt talat. Det var kul att Mouth i slutändan jobbade som sportkommentator, men i samma program som både Millie och Skills. Och att de pratade om Keith och Jimmy, och hyllningen till dem genom att starta ett stipendium var underbar tyckte jag. Allt prat om "underdogs" (minns ni början på Mouth och Millies kärlek när Mouth pratade om att han älskade sport för att det påminde honom om att "at any given day, an underdog can still rise up?" :)) och magi i världen. Även det representerar OTH för mig väldigt mycket, och jag älskade det han sa om det. Samt anledningen till stipendiumet: "What you do matters, and how you do it matters." Alltså var det från Dans pengar, och det var ännu bättre tyckte jag :D Jag är SÅ glad att de tog tillbaka lapparna som Lucas och Haley skrev uppe på taket på Karen's café! :D Man fick ju höra några tidigare, på t.ex Lucas och Peytons bröllop. Men det var kul att Haley visade dem för Jamie, och att han började skriva egna! :D Det Haley sa om att jaga sina drömmar och samtidigt njuta av det man har också, det var väldigt bra sagt.Det kändes verkligen som att Haley var tillfreds med livet i den stunden, hon har sin man och sina barn, sitt jobb och sina vänner. Och sedan det hon sa till Jamie, som Karen sa till Lucas; "There is only one Tree Hill, and it's your home!" :D Hur Haley (Joy) blickade ut över staden... Det såg verkligen ut som att hon försökte ta minnesbilder av allting, och det gillade jag.De tog tillbaka så mycket gammalt i det här avsnittet, ända ned till NOFX. Bandet som sjunger låten Linoleum som Lucas citerade när han pratade med Peyton för första gången.. aww... Det var ju det som stod på skåpet som Brooke gick fram till. Den scenen älskade jag. När hon pratade med Julian och grät och sa att hon saknar high school, då kändes det (tyckte jag) som Sophia Bush som grät och egentligen menade hur hon kommer sakna inspelningen på något sätt. Tårarna kändes så äkta, och då hon sa "it's all still right here"... Hennes tårar känns alltid äkta men de här tårarna var på ett helt annat sätt tyckte jag. Så underbar stund för Brooke tyckte jag! DÅ grät jag.. Igen :PEn scen som var en av de största scenerna i avsnittet var ju såklart då Gavin DeGraw sjöng "I don't wanna be" på Tric... Så OTROLIGT FANTASTISKT!!!! Att se karaktärerna sjunga med var en mäktig känsla tyckte jag. Särskilt när de, mot slutet, sjöng låten!!! De levde sig verkligen in i det helhjärtat, och det var så kul :D


Och den korta delen då Brooke, Julian, Quinn och Clay gick över gatan och höll på att bli träffade av en vattenballong som barnen kastade.. haha, det var så roligt.

Och att sedan, när "I don't wanna be" spelades, få se en sista scen med hela gänget samlat på Karen's café, det var ett perfekt avslut för Karen's tyckte jag. Chase provade göra en drink (som än en gång blev äcklig ;D), Quinn tar en kaka av Logan, Brooke och Millie leker med Jude och Davis, Jamie, Chuck, och Logan leker och sedan leker de med de vuxna... Allt med den scenen, det var så himla fantastiskt tyckte jag. 
Kul att man från början inte fick se vad Nathan, Haley, Brooke och Julian hade så bråttom till... och att de även tog tillbaka "caaw"-lätet, som Lucas, Keith och Karen hade som signalljud på Dans fest i säsong 1. Haha :P Jag tror det var framspolning 5 år i tiden ungefär, och det var kul att de såg lite annorlunda ut fast inte så mycket... Haley hade väl till exempel längre hår tror jag. :) 

Men okej, slutscenen då... Så fantastisk! U2 med låten "One Tree Hill" (!!!!!!) som bakgrund, Millie gravid, Skills och Bevin tillsammans igen, Chase och Chris singlar (verkade det som, och det gillade jag :P), Brooke och Julian med sina pojkar, Nathan och Haley med Lydia... Perfekt var det. Och vad kul att det handlade om Jamie mot slutet :D Det kändes som att det var upplagt för en ny generation av One Tree Hill, haha :P Det kanske vi får se om några år? ;D Kul att jamie blev basketspelare i Ravens.

Jag tyckte om känslan i slutscenen. Lyckan, harmonin, vänskapen, kramarna, gemenskapen... Och hur Brooke, Nathan och Haley tänkte tillbaka på de själva som tonåringar, det var härligt att se tyckte jag. 

Mest av allt älskade jag slutcitatet, att de tog tillbaka "Make your wish"-citatet från säsong 5. Jag har alltid älskat det, och funderar på att göra en tatuering med en del av den texten. Så jag blev jätteglad när jag såg det i OTH!!! :D 
“Make a wish and place it in your heart.
Anything you want. Everything you want.
Do you have it? Good.
Now believe it can come true.

You never know where the next miracle is gonna come from.
The next memory.
The next smile.
The next wish come true.

But if you believe that it’s right around the corner,
and you open your heart and mind to the possibility of it,
to the certainty of it,
you just might get the thing you’re wishing for.

The world is full of magic.
You just have to believe in it.

So make your wish.
Do you have it? Good.
Now believe in it.
With all your heart.”

Frågorna :)

Ikväll kommer del 2 av OTH resumén, men innan dess vill jag bara säga att jag SKA svara på frågorna i bloggresponsen, men jag tänkte svara på alla samtidigt senare i veckan :)


OTH 9x13 resumé del 1: "Say it. Do it. Don't wait"

Jag ska börja den här resumén med att säga att jag är väldigt nostalgisk just nu... SISTA OTH resumén.. :-( Jag ska försöka göra den väldigt speciell, och eftersom den blir längre än vanligt så delar jag in den i del 1 och 2. Del 1 kommer nu, del 2 kommer imorgon :D 

Först och främst: Jag älskade avslutningen. Den var vemodig och hade en lugn känsla över sig, och mycket bra sades i avsnittet om att njuta av nuet och ta vara på varje stund (citaten från Nathan och Brooke tänkte jag först och främst på) och om att drömma och att jaga det man mest vill ha. Nathan som pratade om att "en dag" ena sekunden är idag och nästa är "en dag" igår, och Brooke som pratade om att inget håller för evigt så att man ska säga och göra saker för folk som betyder något för en. Jag tyckte den första låten av Blind Pilot; "Half moon" (som låten heter), var en bra låt att inleda med. Texten sa mycket om OTH. Att tro på sig själv och att sträva efter att nå sina mål, och att vara en bra och jordnära människa tycker jag också låten handlar om mycket. ("Don't you forget you come from nothing")

So hold high have faith your reasons
(Or you'll never get on)
Don't you forget you come from nothing
(Or you'll never get on)
That wind is calling my name
I won't wait or I'll never get on

Och alltså... Talet som Haley gav på Tric om att hon vill tacka alla för att de var där, och när hon sa att "The time that we're spent together over the years has meant so much. Without you we would not be here tonight. Thank you.", då kändes det inte som att Haley pratade med Tricpubliken utan mer som Joy som tackade OTH-fansen! :D Så underbart tal, och jag älskar att det var 10-års jubileum på Tric för att det gjorde att avsnittet blev extra speciellt. En del i avsnittet som var oväntat men SÅ bra var pengarna som Mouth fick av Dan Scott's Estate där det stod "What you do matters". Att han fick pengarna för att han hade gjort rätt val i livet, funnits där för Nathan och satt vänskapen före sitt jobb och allt sånt, det var så fantastiskt. Moralen i det såg jag som att man ska vara en bra människa och är man snäll mot sina medmänniskor så lönar det sig. 
 
Det var också väldigt kul att se alla gamla platser igen, som t.ex Peytons rum. Då Brooke gick in igen och sa "it's like a time capsule"... Blicken hon gav och hur man såg att det var känslosamt att vara där, det gillade jag. Att också få se Brookes gamla hus, och att Julian KÖPTE det! Så fantastiskt. Det var en av mina absoluta favoritscener :DDet fanns ju också roliga delar i avsnittet, som inte var så känslosamma... :P Typ det då Chris kom tillbaka från att ha varit på flykt och alla trodde han hade varit på turné. Hahaha... :P När Haley kramade honom och frågade varför hon kramade en främling. Haha :P

Och jo, haha, Chase drink som han skulle göra på Tric och när både Chris och Clay slog till honom. Så kul :D Haha. Kul också att Mouth pratade om Felix, det var kul men lite oväntat tyckte jag. :)

På tal om Chris: Scenen när Nathan gav Chris gitarren som Chris hade döpt "Haley James". Hahaha... Så kul att han fick just den gitarren. Nostalgi på hög nivå! :D Och konversationen: "You named your guitar after my wife?" "No, no.. I named it after the... pornstar... This is...!!" haha. :P I övrigt älskade jag scenen också, kramen, pratet om första gången de träffades... Det kändes som att de försökte vara vänner, och jag gillade det. 

Jag älskade förresten Haleys framträdande på Tric. Lite synd att hon inte sjöng en av sina egna låtar, t.ex de hon har sjungit förut... Men jag tyckte ändå om det. Det var en bra låt, och även den texten gillade jag. Jag tyckte låten handlade mycket om Nathan och Haleys förhållande...

When I tell you I'm falling
You tell me I'm strong 
You say trees have grown tall 
birds have flown high 
Higher and higher 
Goodbye goodbye goodbye 

Och så söta scener med Logan, Clay och Quinn! Första scenen när Clay pratade om att bli Logans pappa igen och Logan svarade "You're already my dad, dad", då småskrattade jag med tårar i ögonen. Så himla gulligt.Logan sa så mycket gulligt som vanligt, och jag älskar hur han släppte in Quinn så fort. Då han kallade Quinn för mamma, då blev jag ordentligt tårögd :'D Blicken som Quinn ger, hur hon blir så chockad... Wow, så underbart. Delen innan det då Clay låtsades att Logan var inne i ett fuguetillstånd, det var roligt. haha :P

På tal om Clay och Quinn så älskade jag scenen när de träffade Bevin först och hon pratade om att hon var gift (med Tim om du kommer ihåg det :D) och när hon sa "but I really hated my husband" med ett stort leende. Hahaha.. Så typiskt Bevin :P

Jag tyckte det var så himla kul också att Brooke fick allt hon önskat sig, med BakerMan, föräldrarna som var sams, hon har sin man och barn... Det blev ett väldigt bra avslut för Brooke och det känns som att hon lever kvar i sitt liv men blev lycklig. Det gillade jag. Det var så kul att se lanseringen av BakerMan på internet, på precis samma sätt som Clothes over Bro's började! :D 

Jag älskar Chris Kellers uppträdande på Tric! Det var nog mitt favorituppträdande på Tric. I alla fall ett av mina topp 3 favoriter. Så otroligt rockigt, coolt, roligt och underhållande! Låten "Loaded Gun" är så himla bra också! :D Scenen mellan Nathan och Jamie på Rivercourt var en perfekt scen mellan Nathan och Jamie tycker jag. Så bra när Nathan sa att Jamie skulle göra sånt som fick honom att må bra och inte spela basket för någon annans skull. Det representerade Nathan tyckte jag, och var en så bra sak för en pappa att säga till sin son! :) Kul början också när de pratade om att bli kidnappad. Haha :P

Att se Chase och Chris tillsammans var roligt, och när de kollade på tvillingarna hemma hos dem... hahaha... Men tänkte ni på att de såg THE NOTEBOOK???? Det är SÅ One Tree Hill även det :D Nostalgi även där! Underbart! :D Slutet var också kul, när Chris sa "Chris Kellers work here is done" och hoppade ned i busken. :P

Lite mer nostalgi var scenen mellan Brooke och Haley på Karen's café när Haley höll i boken som hon och Karen gav Lucas i första avsnittet, och pratade om att ta tillbaka böcker till Karen's café :D Hela den scenen var perfekt, med samtalet om när Brooke samlade in pengar till sig själv och hur de pratade om att de nu skulle ha sin egen gata "on the corner of Front and Grace" vilket är precis där det ligger på riktigt vilket jag tyckte var roligt :D Värsta reklamen för Port City Java som ligger där BakerMan utspelade sig. :D Del 2 av resumén kommer imorgon... :)

Roliga bilder

Här är lite bilder jag hittade när jag googlade igår! :D 
 

Sophia och Daphne filmar sin sista scen tillsammans!


En gammal kul bild på Chad och Hilarie!


Jackson och Chad från ett wrap-party :P


Sophia, Rob, Joy och Shantel!


Gavin och Sophia


Och sist, till er som undrade vem som var vem när man fick se 5 år framåt i tiden i avsnittet... Kolla då här :D
 

One Tree Hill <3

Jag tänkte vänta med resumén till imorgon eftersom jag inte vill stress-skriva den... Men alltså... Vilket vemod, nu är One Tree Hill slut! ='( Fast det är ju inte slut egentligen, bara de nya avsnitten. OTH finns alltid kvar i våra hjärtan. Här är specialavsnittet för er som missade det:
http://www.kanal5play.se/play/program/228062/video/7938780

Så fantastiskt underbart! Jag skrattade, grät, log, blev nostalgisk, och allt annat... Helt fantastiskt! Mot slutet, när Shantel kramade Rob efter deras sista scen och när Sophia tackade alla - DÅ sprutade mina tårar! <3 Även då Austin sa hejdå så gjorde det ont i hjärtat, för att få träffa honom är ett fantastiskt minne från Wilmington. 

Här också är en bild som Sophia Bush tweetade efter att hon hade filmat klart... 
http://www.whosay.com/SophiaBush/photos/93085 (Kolla texten under!)

Det var kul att få se tillbakablickar, intervjuer och allt. Allt som Mark Schwahn sa om OTH är så sant för mig, att man känner igen sig i karaktärerna, att det är betydelsefullt och något speciellt. One Tree Hill är mycket mer än en tv-serie, jag älskar det mest för att citaten och låttexterna betyder otroligt mycket och för att jag tycker att det har en speciell magi och känsla. 

Och det jag kan säga nu om sista avnittet också är att det hade så gott som allt jag ville att det skulle ha. Gamla minnen (man blev ju påmind om mycket som hade hänt i de tidiga säsongerna :D), betydelsefulla citat, bra och betydelsefull musik (Gavin DeGraw's låtar Soldier och Belief tycker jag handlar om allt som OTH står för), och avslut för karaktärerna. Kul att Skills och Bevin blev tillsammans igen :D One Tree Hill tar aldrig slut för mig, det kanske kommer en period när jag inte ser det på länge, men jag växte upp med OTH och det fanns där under jobbiga och roliga perioder i livet, och tack vare OTH är jag den jag är idag. 

Sista avsnittet =(

Kl 17.05 är det absolut sista avsnittet av OTH :-( Efter imorgon kommer jag inte blogga mycket alls här, men det händer nog att det poppar upp ett och annat inlägg ibland :P

MEN! Missa inte specialavsnittet som är kl 16.30 på Kanal5 också! =D Jag vet inte säkert vad det är om men jag tror det är "Always and forever" som gick i USA också. :) Bakom kulisserna grejer och annat :D


Wilmingtonminnen!

Tänkte lägga upp lite minnen från Wilmington nu, det var trots allt snart TVÅ år sedan jag var där... Helt galet vad tiden går fort!Helt otrolig känsla att se CoB och Karen's i verkligheten... Första skådisen jag träffade var Austin Nichols som var utanför Hilton för att Sophia Bush (och Bethany Joy Lenz) filmade scenerna till avsnitt 7, säsong 8 när Brooke kollar på brudklänningar. Utanför Lucas hus!Tric!På Rivercourt!Att träffa Kate Voegele, som är min förebild, var helt otroligt!Den vackra utsikten!

Toaster Pastry

“Toaster pastry, you taste so good and yummy.
Toaster pastry, get into my tummy.
Frosting doodle
On my strudel,
Now I’m gonna eat you up!" 
  

Så bra! haha :P Och Chris Keller skrev den :P


50 anledningar

Jag hittade en länk till ett bildspel. 50 anledningar till att vi älskar OTH!!! =) Kolla:
http://www.buddytv.com/slideshows/one-tree-hill/50-reasons-well-always-love-one-tree-hill-90454.aspx Trailers, nya tv-serier :)

Kolla här, den nya tv-serien Partners som Sophia Bush kommer spela en av huvudrollerna i:
 


Och här är tv-serien som Chad Michael Murray ska börja i, Scruples: Jackson Brundage har också fått en huvudroll i en tv-serie som heter See Dad Run. :)

OTH 9x12: "Wanker!"

Så bra avsnitt!! Jag älskar att Julian gör boken till en tv-serie, och allt kring det var så bra... Fast jag vet inte vad jag tycker om att den nya high school karaktären Julian gör sånt som Lucas och Nathan egentligen gjorde?? =/ Att han gör vinnarskottet bland annat...

Beskrivningen som Julian gav av tv-serien, om att det är känslosamt, och romantiskt men sexigt, och om hur man känner att man inte är ensam när man ser det... Det älskar jag, för det låter precis som OTH! :)

Att han fick låna Brookes dagbok var ju också kul. Många fans verkar ogilla att hon skrev dagbok för det var inte "Brooke", men jag tyckte det var ganska roligt att hon skrev dagbok ändå... Hon hade ju en djupare sida, åtminstone i mitten av säsong 1 och framåt... :) Kul när hon rev ut en sida och stoppade den i munnen. haha :P
Tänkte ni på när Julian satt på Karen's café och läste, flickan han tittade på då var ju hon som spelade lilla Brooke från bröllopsavsnittet (8x13)! :DKul scen när Brooke kommer på sina föräldrar efter att de har haft sex. Hahaha :P Så kul! "Oh my God, oh my God... OH, my God!" "You can't stab your mind's eye out!"

Jag gillade att de tog tillbaka Burning Boat, det är en bra tanke bakom det tycker jag. :) Bra scener också kring det. Kul att Haley fick hålla talet, hon är så bra på sånt. :) Bra scener kring det också, som då hon pratade med Chase, och då hon tog skivorna av Skills... hahaha, den scenen var så kul.Jag gillade också scenerna mellan Chuck och Chase, Mouth och Millie och Brooke och Julian mot slutet. :) Kul att Brooke äntligen blev sams med sina föräldrar!

På tal om Mouth och Millie: Hahaha, Kylie var så rolig. Och Jerrys förälskelse i henne... :P "People who want me, look too much like me!" haha :P Det gillade jag. Och Kylies hjärnsläpp, och hur hon sedan hade varit när hon tog ett samtal från sin mamma i sändning, och höll på svimma. Haha :P Kul att Skills fick ta över istället, det gjorde han bra :) Jag gillar att Mouth fick sitt sportprogram, det passar honom. :) På tal om Mouth gick han ned i vikt väldigt fort. hehe ;) Chase var kul i det här avsnittet tyckte jag. :P Hans bitterhet var rolig, och när han sedan träffade på de sarkastiska goth änglarna (haha) och de kallade honom "Spinkis", det gillade jag :P

En stor favorit hos mig i det här avsnittet var Clay, Quinn och Logan :D Så söta scener, som vanligt! Och jag älskar hur bra kontakt Quinn och Logan har. Att hon accepterar att Saras minne finns hos Logan och Clay genom att sätta fram en bild på Sara, den delen var så bra!! Och att Logan också var rädd för vatten men att Quinn hjälpte honom, det var också kul :) Men alltså, FRIERIET!!! Det var så himla underbart. Jag älskar Quinns reaktion när Clay säger att han vill gifta sig. Så otroligt bra :D Och att Logan lånade dem sin ring. Haha :P


Promo 9x12

Två avsnitt kvar nu på Kanal5!! =( Ikväll 17.05!
 

Brooke och Lucas scenEn av mina favoritscener mellan Brooke och Lucas! 

Bethany Joy som barn

Kolla så sööt... :D

Lilla Bethany Joy Lenz: 
 


Och här är hennes dotter Maria :D
 

Blogg om HoD :)

Nu har jag gjort en blogg om Hart of Dixie! 

http://malinomhartofdixie.blogg.se/ <<----- 
Eftersom Dan dog i förra OTH-avsnittet kommer här några av mina favoritminnen av honom i bildform: (hehe)


Något för Hilarie?

Såg den här och tänkte direkt på Hilarie Burton! Hehe :) Hon gillar ju dödskallar och gamla antika saker... Hon har då gjort det :)
OTH 9x11 resumé": "You're my plus one"

Det här är verkligen ett av mina absoluta favoritavsnitt i OTH! Men så sorgligt... :-(

Jag älskade början i polisbilen, och när Brooke hörde Julian på polisradion och sprang... Så himla dramatiskt och bra. Sedan att det övergick till en av mina absoluta favoritscener någonsin i OTH, då Haley träffar Nathan på sjukhuset, var ännu bättre... Användandet av "Never let me go" av Florence + the machine var så himla fantastiskt. Har sett den scenen flera gånger på youtube, och den är lika bra varje gång. Haleys ansiktsuttryck, och när Nathan säger "Always and forever..."... aaww...
När sedan Brooke och Julian träffades och Brooke får höra att Dan har blivit skjuten och frågar hur Nathan mår... Så underbart! De har ju som sagt väldigt få scener ihop, Brooke och Julian, så att man får höra att de bryr sig så mycket om varandra gör så bra scener! :) Jag gillade också "I don't wanna know what you're doing, I just want to hug Nate".. haha :DEn scen som var väldigt söt och smårolig var den mellan Nathan och Haley då Haley pratar om att hon skulle sy sin hud mot hans om hon kunde och han svarar att det lät äckligt.. hahaha... :P

Alla scener kring Dan var så sorgliga! Scenen då Nathan och Haley får veta att Dan ska dö är så himla sorglig, bara blickarna de gav varandra när Jamie och Deb kom in var så hjärtskärande tyckte jag! Och när Jamie får veta  att Dan blivit svårt skadad och vägrar tro att han inte kommer klara sig, det är så typiskt Jamie och det gillar jag med honom. 

Jag älskar också scenen då Clay och Nathan träffas, och Nathan får höra om Logan. Haha. :P "Dude, you were kidnapped!" "Dude, you're a father!" :D Gillade även då Haley grattade Clay!Jag grät mest i scenen mellan Haley och Dan, då även Lydia är med och Jamie kommer in... Den scenen är så himla underbar. Haleys tårar, och Dans ursäkt över att han tagit Keith från henne... =/ Och när Dan får hålla i Lydia, och Jamie kommer... Så himla sorgligt... ='( Användandet av låten "Goodbye" i den scenen gör scenen till och med bättre! En annan underbar scen är ju den då Lydia börjar gå och Haley börjar gråta för att hon mindes hur rädd hon var att Nathan inte skulle komma hem...

Och scenen mellan Deb och Dan var också riktigt bra. Bra att Dan sa att hon inte skulle klandra sig själv för Keiths död! Den var ju också lite rolig när de pratade om att göra "det" en sista gång.. Haha :PScenerna då Dan dör var så sorgliga och bra. Scenen mellan Dan och Nathan på River Court var så himla bra. Allt han sa om sig själv och Keiths död och allt... Synd egentligen att det bara var en dröm, det hade varit kul om de hade spelat basket tillsammans på riktigt. Men det var hursomhelst en riktigt bra scen!! Och att Keith kom tillbaka och tog med Dan in i ljuset, allt kring den scenen var ett väldigt bra avslut för både Dan och Keith och deras relation tyckte jag... att Keith förlät honom, och att de sa att de älskar varandra... Så bra!!!


Allt mellan Clay och Logan var så himla bra också. Jag älskar scenen när Clay säger att han har hittat det han letade och därför kommer han inte försvinna igen, och när Logan kramar honom...! Jag älskar också när Quinn träffar Logan, det var som att de fick en bra relation direkt. Det gillade jag! :)

En väldigt kul sak i avsnittet är ju att Julian vill göra Lucas bok (som handlar om karaktärerna i OTH) till en tv-serie... Grejen är ju den att OTH var tänkt som en film tidigare, som skulle heta Ravens, men de hade för mycket idéer att det istället blev en tv-serie. Haha. Så det är som att de gör Julian till Mark Schwahn egentligen ;D

OTH 9x11 snart!

Ikväll på OTH (På 10 minuter)! Ett KLASSISKT avsnitt! Så bra!
Jana Kramers nya skiva!

Förlåt (igen =() för brist på bloggande de senaste dagarna! Det händer väldigt mycket nu. Bland annat kom min familj hem från Florida igår, och med sig hade dem Jana Kramers nya skiva! :D Spelar den just nu! Älskar den! 
 


Har ni sett det här? Så kul! Hon lyckas väldigt bra i branschen nu! :D


Hart of Dixie

Har inte hunnit skapa bloggen om Hart of Dixie än, men jag ska göra det när jag får tid. :)

Var det någon som såg avsnittet? :D

Ser ni några likheter mellan OTH och Hart of Dixie? 


RSS 2.0