') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Friends with benefits

Jag såg just i TV-tablån att TV11 har börjat sända "Friends with benefits", tv-serien, kl 19.30. Danneel Harris (Rachel) är en av huvudrollerna. Jag tror det är varje vardag! Avsnitt 3 var idag!

Jag har sett några avsnitt och gillade det verkligen. :D Så det är ett tips på en bra serie!


Dramatiken!!

Jag älskar ju OTH för djupet i serien. Känslan det har och lärdomarna man får av att se det. Citaten. Miljön. Vänskapen. Kärleken.

Men det finns ju också draman i serien! Vissa saker som har hänt händer "bara i Tree Hill". På Twitter lades det upp några inlägg för några timmar sedan som beskrev saker som "bara händer i Tree Hill". Kommer du på några såna saker?

Mitt inlägg var om Peyton, att hon inom loppet av några månader träffar sin biologiska mamma, blir skjuten, kysser sin bästis pojkvän, blir attackerad och träffar sin bror. ;D Det var rätt så intensivt...!!!Såna saker som händer i Tree Hill tycker ändå inte jag blir "för mycket". De lägger upp det på ett så bra sätt att det känns inte så intensivt alltid... Det känns ganska verkligt ibland, som att det KAN hända... Fastän det bara är en tv-serie känns det inte alltid så.

En sak som var väldigt dramatiskt och intensivt var dock (tyckte jag) att det var HALEY som hittade Quinn och Clay när de blev skjutna, just efter att hon hade kommit ur depressionen från sin mammas död. Men även detta var ju något som ledde till väldigt många bra scener!


Andy

Jag gillade Andy mycket, och jag älskar honom för att han verkligen förstår att Karens största kärlek är och kommer alltid vara Keith men ändå finns han där för henne och älskar henne. Att Andy älskar Karen så mycket som han gör är så underbart.

Synd att man fick se Karen och Andy så lite i säsong 5, men bara på de få scenerna märkte man kärleken mellan dem tyckte jag. Andy är snäll och omtänksam, och jag älskar hans relation till Lucas också!

De har alltid älskat varandra, och även fast Andy är nummer 2 i Karens hjärta syns de att de älskar varandra och har ett bra förhållande.


Basketen i OTH

Basketen har inte varit min favoritdel av OTH, eftersom jag inte är sportintresserad. Men utan basketen hade inte OTH varit samma sak, såklart. Hade inte Ravens funnits hade inte Lucas kommit med i laget och blivit vän med Nathan osv. Det var ju starten till allting. Mouth är sportkommentator, Nathan var basketspelare och nu sportagent osv.

Jag hoppas verkligen att de återkopplar till basket i säsong 9, på något sätt. Någon gammal karaktär som var involverad i basketen kanske kommer till Nathan och vill ha hjälp, eller något.


Whitey

Jag saknar verkligen Whitey. Hoppas man får höra någonting från honom i säsong 9! Åtminstone få veta vad han gör...

Han betydde så mycket för så många av karaktärerna i säsong 1-4! Inte bara för Ravensspelarna, utan han fanns ju där för alla tjejerna också som kom till honom för råd. Karen och Keith hade ju också en nära relation till honom... Och han fick ju även Dan att känna att han var värd ett liv när han kom till honom och ville att Whitey skulle skjuta honom för att han hade sån skuld. Väldigt mäktig scen, men jag älskar Whiteys styrka där. Att han ändå kunde visa Dan sin "vänskap" efter att han hade mördat Keith.

Den här scenen:
http://www.youtube.com/watch?v=_qf3rhzhmMM

Utan Whitey hade nog många av karaktärerna i OTH inte varit där de är idag, särskilt inte Nathan tror jag. Whitey gav Nathan kraften att våga gå emot Dans makt. Lucas har också Whitey att tacka för mycket. Whitey gav även honom en kraft att våga gå sin egen väg, med basketen och att följa sitt hjärta.

Whitey var så mycket mer än en basketcoach!
Chad berättar om OTH

Jag hittade just den här videon, där Chad Michael Murray (Lucas) berättar lite om varför Lucas kommer tillbaka i säsong 9, och även om Chads upplevelser genom OTHs alla säsonger.


The hitcher

Sophia Bush är med i en thriller idag, The hitcher (Liftaren). Jag har sett den, den är riktigt bra. Men den är jätteläskig, så jag varnar er. Se den inte om du är lättskrämd!

Om du vågar, slå då på Kanal5 kl 23.10!Jag vet inte om jag ska se den... Kanske! :D

Sista avsnittet - min önskan

Kul att läsa era svar på hur ni vill att sista avsnittet ska se ut. Jag vill också att det ska vara lyckligt, alla samlade och att man får veta hur alla (även de som inte är med längre) har det. Förhoppningsvis är alla lyckliga och har det bra. Kort sagt; jag vill inte behöva undra över något när OTH är slut, hur någon har det eller vad som händer sedan. Jag vill att det ska kännas som ett lyckligt avslut.

Sista avsnittet i säsong 4 hade det tyckte jag, ett avslut som var lyckligt. Hoppas det blir något liknande.


Sista avsnittet

Hur vill DU att sista avsnittet ska vara i OTH?

Vi vet att Peyton förmodligen inte kommer tillbaka, och det verkar som att Lucas inte är i sista avsnittet (eftersom han är i avsnitt 7 och inte mer än så). Mia verkar inte komma tillbaka, för jag tror hon är på turné fortfarande, och Alex hade sitt sista avsnitt förra veckan. Men baserat på det, hur vill du att sista avsnittet ska vara?


Lucas och Peytons bröllop

Jag ÄLSKAR Lucas och Peytons bröllop. Det är mitt absoluta favoritbröllop i OTH, för det är så kärleksfullt, vackert, känslofullt, romantiskt, roligt... Så bäst! :D

Talen är SÅ vackra:
http://www.youtube.com/watch?v=vvYdjIQLwXQ 


Wilmingtonresan

Hej!
Jag fick en fråga om Wilmington här på bloggen så jag tänkte berätta lite för er nyare läsare.

Jag var i Wilmington (där One Tree Hill spelades in fram tills i november 2012 då de spelade in sista avsnittet :-() från 22 september - 3 oktober år 2010. I två veckor då alltså. Det var den absolut bästa upplevelsen som jag har varit med om och varenda dag längtar jag tillbaka. Inte bara för att jag träffade så många skådespelare utan också för att staden var så vacker och fantastisk. Det kändes som TREE HILL verkligen.

Jag träffade de som finns på bild i min header, och såg James Lafferty, Bethany Joy Galeotti, Sophia Bush, Robert Buckley och Jackson Brundage i verkligheten. Joys autograf fick jag för hon åt på samma restaurang som oss tillsammans med en som varit med ett par gånger i OTH (men mest i bakgrunden); Amy Tipton. Hennes autograf fick jag också. Det var ägaren på restaurangen som var fram, men jag ville inte störa dem.Shantel VanSanten var inte i Wilmington under de två veckorna eftersom hon tog ledigt. Quinn var ju på ett fotojobb under avsnitt 7 och 8, säsong 8. :)

Här är inlägget där jag har samlat mina dagbokstexter och bilder från resan:
http://bloggtjej.blogg.se/2011/february/wilmingtonbilder.html#comment 

I vår!

Jag fick veta igår att säsong 9 börjar senare än planerat på Kanal5 tydligen... Inget datum är satt än, men jag fick svaret "senare i vår", så det låter som att det dröjer lite längre... =/ Men vi får hålla ut! Jag håller på att se avsnitt 3 nu :)


På tal om avsnitt 13, s4...

Jag har lagt upp det här förut, men jag tänkte göra det igen för jag älskar verkligen det här citatet! Bevin är väldigt flamsig och oseriös, men det visar att hon är den hon är och låter sig inte stoppas av någon annan. Hon är stolt över att vara som hon är, den till synes oseriösa tjejen som gör precis som hon vill utan att det skadar någon annan. Hon säger inte just det i citatet, men att hon står på sig och vågar visa att hon inte behöver high school för att vara sig själv visar på starkt mod. Våga vara den du är för du är bra som du är.
-

OTH 4x13Jag älskar avsnitt 13, säsong 4! Det har så mycket, det är djupt, det är roligt, det är romantiskt, gulligt... Ja, så bra :D Synd att Glenda inte var med så mycket mer, jag gillade henne :D

Vilken är eran favoritscen från det avsnittet? Jag gillar när de ska imitera folk :D

Allison och Scott

Jo, just ja! I förra inlägget glömde jag skriva om Allison Munn (Ms Lauren) och Scott Holroyd (David) i förra inlägget! För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om att de hade fått en son också, som heter Nathan! :D Ryktet säger att de är ett par i säsong 9, men jag vet inte om det stämmer... :PNi som har mailat men inte fått svar än: Jag ska svara er ikväll om jag har tid, annars kommer svaren imorgon. Jag har fått så många mail om var man kan se säsong 9 (som sagt, jag svarar inte på det här i bloggen utan bara på mail: inte.lagom.liksom-89@hotmail.com), så jag har varken orkat eller haft tid att svara på alla frågor som inte har handlat om säsong 9.  

OTH-relationer

Julia hade en fråga om skådisarnas relationer:

Undrar bara en liten sak...vet du om några av kändisarna i OTH har var tillsammans utanför serien? Förutom Sophia och Chad. =)

Svar:
Det stämmer att Chad och Sophia var tillsammans och gifta var de också, i 5 månader. :) Jag tror det var i säsong 2-3 av OTH. Sophia ryktas även ha dejtat James Lafferty (Nathan), men det bekräftades aldrig. Nu är hon däremot tillsammans på riktigt med sin OTH-man Austin Nichols (Julian). De var tillsammans redan innan han började i OTH, men de gick ut med sitt förhållande när han varit med ett tag. :D

Chad dejtar Kenzie Dalton, som har spelar cheerleader i Ravens. :D Hilarie Burton var gift med Ian Prange förut. Ian var inte med som skådespelare i OTH, men han var med som andra direktorsassistent.

Och jo, Paul Johansson (Dan) har dejtat hon som spelade Erika Marsh (Katherine Bailess)!
Uppträdanden 6x10

Grattis Amanda J som svarade rätt på att bilden var från avsnitt 10, säsong 6! :)

Jag älskar det avsnittet, det är ju USO-konserten. :D

Här är några av uppträdandena från konserten:

Mias uppträdande med "You can't break a broken heart"Haley's uppträdande med "Feel this"


Gissa avsnitt!

Vilket avsnitt är den här bilden ifrån? Gissa! Rätt svar får en länk i min blogg.


Dag 23: Topp 5 favoritavsnitten

Sista dagen på 23-dagarslistan!

Jag ska lista mina 5 favoritavsnitt någonsin i OTH! Det blir svårt, men jag ska försöka...

1. Avsnitt 8, säsong 7 (Brownieavsnittet)
http://www.youtube.com/watch?v=MvfsETq-4gc
2. Avsnitt 9, säsong 4 (Lucas och Peytons första kyss som riktigt par!)
3. Avsnitt 23, säsong 6 (Lucas och Peytons bröllop)
4. Avsnitt 13, säsong 8 (Brooke och Julians bröllop)
http://www.youtube.com/watch?v=yVZOsXWHnp4&feature=related
5. Avsnitt 17, säsong 6 (Det mest tårdrypande avsnittet i OTH någonsin enligt mig)


Nathans roliga dröm

Jag försov mig imorse, så då kom jag på att lägga ut ett videoklipp till er. Den här drömmen som Nathan har är väldigt rolig, och visar på att han faktiskt är en tonårspojke tycker jag ;D Leendet han gör i slutet är så roligt :D Han ser verkligen förvånad ut över drömmen.

http://www.youtube.com/watch?v=9cfwIMpoZyg 


Dag 22: Favoritvänskapsrelationer, topp 5

Nu, på näst sista dagen på 23-dagarslistan tänkte jag lista mina favoritvänskapsrelationer i OTH!

1. Brooke och Peyton (Breyton)
Så otroligt många bra scener, jag älskar verkligen dem. Jag vägrar tro att de har tappat kontakten!
2. Lucas och Haley (Laley)
Underbara bästa vänner!
3. Brooke och Mouth (Brouth)
De har alldeles för få scener tillsammans, jag älskar dem!
4. Brooke och Haley (Baley)
De bryr sig väldigt mycket om varandra, och det märks tydligt. Även om jag inte gillar att det känns som att Haley är "Brookes nya Peyton" så gillar jag deras vänskap mycket.
5. Clay och Nathan (Claythan)
Jag borde haft med Lucas och Nathan, för de hade en jättebra vänskap, men jag tog Clay och Nathan först (Lucas och Nathan är "bubblare" ;D). Efter scenerna när Clay just vaknat på sjukhuset i säsong 8 älskar jag Nathan och Clays relation!
Leyton i Dawson's Creek

Som några av er nog vet är Dawson's Creek (tv-serien) inspelad i Wilmington, som OTH. Många OTH-skådisar har varit med i Dawson's Creek, men visste du att Chad Michael Murray (Lucas) och Hilarie Burton (Peyton) var med i en scen tillsammans?? Hilarie spelade sig själv som VJ :)


Dag 21: Favoritlåtar, topp 5

Nu ska jag försöka mig på en lista över mina favoritlåtar i OTH genom åren... Jag har ju gjort en Spotifylista för det, men de är inte i ordning, och betydligt fler än 5 stycken ;D Men HÄR är den!

Mina favoritlåtar är nog de här:

1. Kate Voegele – Angel
2. Colbie Caillat – I Won't
3. Kate Voegele – The Devil In Me
4. Jose Gonzalez – Heartbeats
5. Sierra Noble – Possibility

Jag har många fler favoriter, men det där är ett urval åtminstone :D Jag tog nu inte låtar som har haft uppträdanden i OTH, utan de som spelats i bakgrunden till exempel.
Vem är du lik??

Evelina skrev om lookalikes:

vad roligt med lookalikes, det skulle vara kul med fler sånna! Antingen kändisar som är lika kändisar, eller om man får ge förslag, eller kanske om man har någon vän som är lik någon? :)

---

Det tyckte jag lät jättekul, särskilt att ni läsare skriver (och skickar bild om ni kan/vill) om ni har någon vän eller om ni själva är lik någon i OTH! :D

Tycker ni jag är lik någon?

 (Miniatyr, klicka för att öppna)

Wrap sale

Anna skrev:

Hej

Skrev till dig för länge sen, och hade lite frågor angående wilmigton. Jag tackar så mkt för svaren och
Ville bara berätta om en fantastisk resa till wilmigton :)var där nu i dec, och fick bla va med på deras wrap sale av programmet. Där dom sålde ut alla saker från seriens gång. Ville bara tipsa om att jag kommer sälja lite grejer :) om de finns nå intresse så ä de bara att höra av sig :) / Anna
Svar:
Hej Anna!

Vad spännande :D :D Jag kommer absolut att vara intresserad! När kommer du sälja grejerna? Och vad ska du sälja? Iiiihhh... *gör något slags Alex-hoppande och klappar i händerna som hon gör när hon blir glad*. Jag är jättespänd!!!

Jag ville inte ge ut din mail här utifall att du inte ville det, men är det genom den man får tag på dig? :)

Look alike?

Tycker inte ni också att Famke Janssen i vissa vinklar är väldigt lik Lisa Goldstein (Millie)? Jag har inte tänkt på det förrän jag såg X-Men häromveckan och ett kort tag trodde jag verkligen det var Lisa, men i andra vinklar var det inte så likt alls. :P


Dag 20: FAVORITSÄSONG

Dag 20!

Min favoritsäsong är säsong 6. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför det är min favoritsäsong, men det har mycket att göra med att Lucas och Peyton är tillsammans och kära. Det är också så mycket intressant och underhållande i säsongen, som allt som händer med Haley och Nathan och även scenerna mellan Brooke, Sam och Julian! :D

Anna skrev och tipsade om att hon ska sälja lite grejer från en wrap sale som de hade i Wilmington för ett tag sedan!! :D Anna, jag lägger upp ditt inlägg senare!


Lindsey + Rivercourt = inte sant

Jag kollade igenom gamla inlägg och såg att jag, för över ett år sedan, hade skrivit ett inlägg om Lindsey... Har ni tänkt på att hon aldrig var på Rivercourt? Alls! Det var nog en anledning till att jag inte gillade henne, hon var inte inkluderad i Lucas gamla liv på samma sätt som Peyton och Brooke. Man fick ju inte heller se henne ha en konversation med Karen när hon kom till Tree Hill för bröllopet.Jag vet att Lindsey älskade Lucas, men jag tror inte hon förstod hela honom. Hon hade lärt känna han som vuxen, men började ett nytt kapitel med honom. Peyton (och Brooke) var med under hans skoltid och visste vad som hade format honom som människa. Dessutom hade han ju inte fått ett riktigt avslut med Peyton, så jag tror inte att han hade kunnat älska Lindsey till 100 %...

Men en stor anledning till att jag inte gillade Lindsey var att jag inte kände att man fick en bra introduktion till deras förhållande. Man fick se några tillbakablickar på hur de träffades, men inte hur de blev kära.

Dan och Nathan

Jag har ju skrivit här ibland att jag vill att Nathan förlåter Dan, och jag hoppas verkligen att de kommer varandra närmare i säsong 9. Dan har varit en ond man, och gjort mycket dåligt. Men jag tror att han behöver stöd från sina nära och kära för att våga förändras. Att de tror att han verkligen kan förändras, för han har gjort så mycket bra de senaste säsongerna. Räddat Jamie och skyddat Nathan från Renée bland annat. Han fick ju även Quinn att inte mörda Katie för att han visste hur dåligt han mådde efter mordet på Keith.

Om han har förändrats hoppas jag att Nathan visar att han ser förändringen!
Dag 19: FAVORITINSPELNINGSPLATSER, TOPP 4

Har just sett nya OTH-avsnittet. Som jag har sagt tidigare, om ni vill veta hemsidan jag har sett det på så MAILA på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com. Det är en streamingsida, du behöver inte ladda ned! :-)

Jag tänkte nu skriva om dag 19 på 23-dagarslistan. Den här gången listar jag mina favoritinspelningsplatser i Wilmington! :D

ALLA BILDER ÄR MINA! TA INTE DEM!

1. Clothes over Bros
Det låg väldigt centralt, så vi åkte förbi det jätteofta. SÅ häftigt :D2. Lucas hus
Att få vara runt huset fritt, eftersom det var till salu när vi var där, var superhäftigt! :D3. Rivercourt
Att se och VARA på Rivercourt... Ja, jag tror att flera av er förstår att känslan var väldigt mäktig! :D4. Tric
Man fick inte gå in på Tric, men att se det från utsidan var jättehäftigt. Och att få "se" inspelning två gånger var jättehäftigt. :D


Naley <3

Nathan och Haley har sån otrolig kemi i OTH... Jag älskar verkligen dem, och de har ju alltid varit kära. Det är så kul! :D Inget annat förhållande i OTH har ju varit sedan säsong 1 fram till nu. Nathan och Haley har man fått följa genom bra och dåliga stunder, och de har nu ett perfekt förhållande tycker jag. :DImorgon kan vi se avsnitt 9x02 på internet :D Tror jag ska försöka pallra mig upp och se det innan kl 9... Tror ni jag orkar?!

Dag 18: MEST DRAMATISKA AVSNITTET

Det mest dramatiska avsnittet i OTH tycker jag är avsnitt 11, säsong 8! Det med Quinn och Katie, och så bilolyckan med Jamie och Brooke.

Här är ett par favoritscener från det avsnittet:
OTH 6x07

Naturligtvis menade jag säsong 6 och inte säsong 7 i förra inlägget. Jag har ändrat det nu.

Jag och min syster håller nu på se säsong 6, fast avsnitt 7! Det är ett feel good avsnitt i OTH tycker jag. Så kul att se scenerna mellan Lucas och Peyton när de stänger in sig, och få se Haley sjunga igen, och scenerna mellan Brooke och Sam är så bra...

Slutet också, med Jamies cape och då Nathan kommer för att visa att hans cape är cool. Så bra scen! :D


OTH 6x17

Jag älskar avsnitt 17, säsong 6!!! Särskilt scenerna med Lucas och Peyton. Skådespelarprestationerna är nog Hilaries och Chads absolut bästa i OTH någonsin enligt mig. De är så otroligt rörande, kärleksfulla och dramatiska.
Scenerna med Nathan och Haley är också bra. De är lugna och kärleksfulla. Scenerna mellan Brooke och Julian är också underbara, de hade nog varit mina favoriter om de hade varit i ett annat avsnitt. Julians smärta över att älska Brooke, som också såras mycket av att inte kunna släppa in Julian och älska honom som hon en gång älskade Lucas!
-

Dag 17: SNYGGASTE KILLARNA I OTH, TOPP 5

De snyggaste OTH-killarna enligt mig, topp 5!

1. Lucas
2. Jake
3. Chase
4. Julian
5. Felix


Mouths favoritflickvän

Vem är er favorit av Mouths tidigare (eller nuvarande Millie) flickvänner? :D

Min är Shelly, för er som inte redan har hört det! ;D Hon och Mouth var så söta, det syntes att Mouth var kär, och jag önskar verkligen att de får träffas igen i framtiden! :D


Dag 16: SÄMSTA OTH-AVSNITTET

Det finns ett OTH-avsnitt som jag bara sett en gång, och det är avsnitt 11, säsong 6. Det som utspelar sig på 40-talet. Jag gillar delar av det avsnittet, men avskyr också de blodiga delarna och det känns så overkligt ibland... Karaktärer som i riktiga OTH inte är elaka är dumma (som Brooke och Julian) och Dan är så obehaglig... :P
Så jag gillar inte det avsnittet särskilt mycket.

Vad tycker du om det avsnittet?


Mina favoritcitat

Anna mailade mig och frågade efter mina favoritcitat från OTH. Jag tänkte lägga upp mina favoriter nu. Vilka är era favoritcitat?

"Because sometimes, you have to step outside of the person you've been
And remember the person you were meant to be
The person you wanted to be
The person you are"


 
"So take a look in that mirror and remind yourself to be happy
Because you deserve to be. Believe that.
And believe that dreams come true everyday
Because they do."
"Make a wish and place it in your heart
Anything you want, everything you want.
Do you have it? Good.
Now believe it can come true.

You never know where the next miracle is gonna come from
The next smile, the next wish come true.

But if you believe that it's right around the corner
And you open your heart and mind to the possibility of it
To the certainty of it.
You just might get the thing your wishing for. 

The world is full of magic.
You just have to believe in it.
So make your wish.

Do you have it?
Good.
Now believe in it.
With all your heart."


Dag 15: MEST ROMANTISKA CITATEN, TOPP 3

Dags för de mest romantiska citaten enligt mig!

1.
[Lucas till Peyton:]
It's you Peyton. When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you.

2.
[Nathan till Haley:]
Someday, this beach might wash away. The oceans may dry. The sun could dim. But on that day, I’ll still be loving you. Always and forever. I promise you, Haley.3.
[Julian till Brooke:]
I love everything about you, Brooke. I love the way you challenge me like no one ever has. I love the way you look at me like no one ever has, and I love the way you love me like no one ever has. I can’t imagine spending my life without you, and if you say “yes” to me in a few minutes, I won’t have to.
Ni som fortfarande ber om en hemsida för att se säsong 9: Maila mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com! :-)


OTH 3x21: Nathan och Haley, a fairytale

Det här var såå kul att se i säsong 3... Och så snällt av Brooke att göra det för Nathan och Haley :D Att så många var inblandade också var jätteroligt. En grej jag älskar med OTH, gemenskapen!
Dag 14: FAVORITHÅRET TJEJER

Jag älskar Brookes hår i säsong 4, det passar verkligen henne! :D Det finns många jättefina frisyrer i OTH genom åren, men det är en av mina favoriter!


OTH hyllningsvideo

Jag hittade en hyllningsvideo med bilder och videor, några bilder hade jag aldrig sett! :D


Dag 13: Bra OTH scen

http://www.youtube.com/watch?v=vy20p8-dzgE&feature=results_video&playnext=1&list=PLC3694B8AF4F33611 

Jag och min syster såg det här avsnittet idag, och Nathans vackra tal till Haley efter att han sårat Haley i säsong 4... Så gulligt!

 

Dag 12: Bästa Wilmingtonminnena, topp 3!

Jag hann inte skriva dag 12 igår, så jag gör det idag istället... Senare kommer dag 13! Men först: Mina bästa Wilmingtonminnen, topp 3!

1. Träffa Kate Voegele!
Läs om dagen som jag träffade många skådisar, inklusive Kate, HÄR.2. Träffa Austin Nichols första gången!
Han var den första jag träffade. Läs om det HÄR.3. Se Joy i verkligheten på en restaurang.
Samma dag träffade jag Kate igen och gjorde bort mig... haha. Läs om det HÄR.

Dag 11: Rolig vänskapsscenen

Den bästa humoristiska vänskapsscenen om du frågar mig är väldigt svår att välja eftersom jag tycker att jag skrattar hela tiden i OTH. Men en kul scen är den här scenen:


Dag 10

Hur har jag kunnat glömma att lägga ut inlägg från 23-dagarslistan??? Förlåt!!!

Idag blir det då dag 10, 11 och 12. Jag börjar med "dag 10: Topp 3 bästa scenerna med Joy (Haley)".Det blir VÄLDIGT svårt, men jag ska lista tre av mina favoritscener.

1. http://www.youtube.com/watch?v=eHyVqizpXE4&feature=related
Stark scen! Jag älskar verkligen den här scenen med Haley och Nathan!
2. http://www.youtube.com/watch?v=L0eBAZtp2F4&feature=related
Så sorglig scen! Man känner verkligen Haleys smärta!
3. http://www.youtube.com/watch?v=8bwgK98HMuU
Så vacker scen... Så sorglig och känslosam.

Maila!

Hej!
Jag vill TYVÄRR inte lämna ut tips på streaminghemsidor här. Maila på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com så delar jag med mig av hemsidan där det mest störst sannolikhet kommer kunna ses imorgon! :)

Hörni, snart läggs det ut... :D Längtar!!!

Här är promos för säsong 9:

http://www.youtube.com/watch?v=gAizBVtOCSg 

http://www.youtube.com/watch?v=PX9MnWapT4s&feature=related


Säsong 9 IDAG!!

Hej!
Idag har säsong 9 premiär i USA, dvs vi kan se det på internet imorgon. :) Ni som har velat ha tips på hemsidor, era mail svarar jag på idag. :D

Sist jag kollade hade jag inte fått svar på när Kanal5 börjar visa säsong 9, men jag skriver här så fort jag har fått ett datum! =))


Lucas och Haley minne :)Till dig som undrade:
Jag hittar de här bilderna på google, och de flesta kommer från fuckyeahonetreehill.tumblr.com :)

Peyton och psycho-Derek

Till dig som undrade: Nej, James (Nathan) var inte med på bilderna jag la ut imorse. Varför vet jag inte, jag tror att han bara var upptagen med något annat just den kvällen... Tyvärr. :/

Jag och min syster pratade lite om säsong 4 nyss, och jag kom att tänka på psycho-Derek. Han var så läskig... Men samtidigt, när Peyton och Brooke hälsar på honom i fängelset så tycker jag synd om honom. Inte för att det han gjorde mot Peyton var rätt, men när man ser det förstår man varför han gjorde det. Och när jag ser det avsnittet får jag känslan av att han verkligen har dåligt samvete och vet att det han gjorde var fel. Det skulle vara lite kul att få se honom igen som snäll...

Men scenerna med honom och Peyton var riktigt läskiga och dramatiska... T.ex från det här avsnittet (som jag och min syster pratade om nyss):
http://www.youtube.com/watch?v=tjkDAk7JEhs


Bilder

Cassandra gav ett tips på bloggen som jag hade tänkt ge till er:

HAHAHAHA! xD
Det är så roligt.

Förresten hittade bilder på FB, vet inte om du har sett de.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150591003715390.441393.9044240389&type=1

Svar:
Jag såg dem igår! :D Bilderna är såå fina!

De är från "An evening with One Tree Hill" från 5/1 :)


Bra scen!!

Jag och min syster såg school shooting avsnittet idag, och även de två avsnitten som är efter det. Jag älskar den här scenen mellan Brooke och Peyton som är efter skjutningen (scenen börjar vid 2:55):

http://www.youtube.com/watch?v=wiZ2-twclM4Även om Peyton är lite falsk när hon inte berättar att hon kysste Lucas så tycker jag så mycket om den här scenen, för man känner verkligen hur bra vänner de är och hur mycket de älskar varandra som bästa vänner!

Gissa avsnitt

Gissa vilket avsnitt de här låtarna är med i :D
Vinnaren får en länkning i min blogg. Rätta svaren kommer upp på fredag.

1.2.3.

4.5.


Dag 9: Gulligaste bilden

Att välja den gulligaste bilden i OTH är jättesvårt, men jag tänkte välja en bild från en gullig scen med Jamie... :D


Jag älskar scenen före, då de har tomatkrig! :D Den är så kul! :D Den här bilden är också söt med Haley och Nathan när de tittar på varandra, ler och ser jättekära ut. :D


Julian och hans mamma

Undertecknaren . hade en fråga om Julian och hans mamma tidigare:

hej jag undrar en sak för att julian säger väl till brooke i säsong sju att ingen räddade hans mamma det e därför han kanske försöker rädda alex eller nåt sånt allafall men i säsong åtta så dyker ju hans mamma upp och ska hjälpa med bröllopet ? eller har jag sett fel för det var ett tag sen jag såg säsong sju men jag har för mig att han sa att ingen räddade hans mamma ?Glad för svar:)

Svar:
Julian och hans mamma Sylvia hade, som vi ser i videon som Julian tittar på i avsnitt 8, en bra relation när han var barn. Sedan fick Sylvia alkoholproblem, och det var det Julian menade med att ingen räddade hans mamma. Hon dog inte, men ingen fanns där för henne och hjälpte henne att sluta dricka för mycket.

Det märks att Julian älskar sin mamma, och det älskar jag! De har en kul relation. :D Hennes smeknamn för honom, och i halloweenavsnittet när de klädde ut sig till Cruella DeVil och en dalmatin :DDen här scenen är också så kul:


Rob och Shantel

Karin hade en fråga om Rob och Shantel:

hehe på wikepedia (svenska) står det att Robert Buckley och Shantel Vansanten är tillsammans och att de fick ett barn 2011. men det kan la inte stämma? :)

Svar:
Haha, nej, det stämmer inte... Shantel och Rob är däremot VÄLDIGT bra vänner! :) Shantel sa bland annat i den här intervjun att de är oskiljaktiga, men inte kära. När jag var i Wilmington hörde jag bland annat att de ofta syntes på affärer tillsammans också, men som sagt så är de inte mer än vänner.


Dag 8: TOPP 3 BÄSTA SCENERNA MED NATHAN

Jag har fått många roliga frågor nu och jag ska svara på dem... Men först: Dag 8!

Jag tänkte nu lista de topp 3 bästa scenerna med James Lafferty (Nathan), som jag gjorde med Sophia/Brooke! Scener där han verkligen levererar. Där han antingen är rolig, känslosam, kärleksfull... Ja, ni förstår :D

1. När han står vid hästarna och gråter i början av säsong 8 för att han tror att Clay ska dö. Jag hittade inte det klippet på youtube nu, men jag älskar den scenen för Nathans känslor är så äkta.2. http://www.youtube.com/watch?v=1gapUf74eCg (efter 54 sekunder)
Jag älskar den här scenen för den är så lugn, och både Nathan och Lydia gör så mycket bara med ord och ansiktsuttryck... Så mycket känsla.

3. http://www.youtube.com/watch?v=VT6o5PM5fwM 
Så otroligt rolig scen när han och Chase dansar... :D


Julian

Här är några av mina favoritminnen av Julian:

Vilken är din favoritscen med Julian?


Miss Lauren och David

Visste ni att de som spelar fröken Lauren och David (Quinns ex-man) är gifta?? De fick en son i November. Sonen heter NATHAN! :DRykten säger att båda kommer tillbaka i säsong 9 och att de då ska spela ett par, och att hon är gravid med hans barn... Jag vet inte om det stämmer, men det får vi se! :)

Tack Alicia för tipset att skriva om detta :D


Dag 7: Mest romantiska scenen

Att välja EN OTH-scen som varit mest romantisk går ju typ inte tycker jag... Men det finns några scener som står ut och som man minns. Det här är en av dem:


Snygga Nathan och Lucas

Jag brukar inte tycka att Nathan är jättesnygg (fast James Lafferty som spelar Nathan var mycket snyggare i verkligheten när jag såg honom i Wilmington :D) men i den här scenen (den andra scenen i klippet, som jag tycker är såå bra) är han så snygg:

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=cOvbiU5s6y8

Jag tycker att Lucas är snygg!! Här är en bra scen mellan han och Haley där jag tycker att han är jättesnygg:
http://www.youtube.com/watch?v=nqgV18kkRDo 


BÄSTA GÄSTKARAKTÄRERNA, TOPP 5

Dags för dag 6 på 23-dagarslistan: Bästa "gästkaraktärerna"!
Vissa var med under en lång tid men var ändå inte huvudkaraktärer, så jag räknar dem som typ gästkaraktärer..

Jag tänkte göra en topp 5 lista!

1. Jake
Så bra karaktär!! Snäll, romantisk, mogen, snygg och hade jättebra kemi med många. Särskilt Peyton.
2. Whitey
Snäll, omtyckt, bra förebild som brydde sig om andra!
3. Karen
Förmodligen bästa mamman i hela OTH, så snäll mot Lucas och hade bra samhörighet med både Haley och Brooke!
4. Pete Wentz
Kanske oväntad på den här listan (de andra hade ju större roller i OTH), men jag gillade honom. Han var kul och hans förhållande med Peyton var så gulligt. De gjorde slut alldeles för fort!  
5. Ellie
Till en början gillade jag inte Ellie jättemycket, men sedan fick ju hon och Peyton en bättre relation och då gillade jag henne verkligen!
Jag undrar vad Junk och Fergie räknas som? De är ju fortfarande med i OTH, men inte hela tiden... Jag gillar dem i alla fall! :D


Karaktärer i säsong 9

Läsaren "nyfiken om du vet" visade mig det här videoklippet:

http://www.youtube.com/watch?v=4Sm_1wmqVlo&feature=related

Som tjejen säger i klippet ryktas det att det kan vara LYDIAS barnvagn man ser i promon för att han måste ta med sig henne hem ett tag... Varför vet man inte, eller ens om det är sant, men det återstår att se... :D Spännande!Andra karaktärer som kommer tillbaka... LÄS INTE OM DU INTE VILL VETA! Men nu tänkte jag ändå berätta!

Bland annat kommer en väldigt välbekant gästkaraktär tillbaka... Han är musikaliskt begåvad och ställde till det i säsong 2 mellan Nathan och Haley... Ledtråd: Efternamnet börjar på "Teller" ;) Tydligen kommer han till Tree Hill för att hjälpa med Red Bedroom Records.

Andra som kommer vara med i säsong 9:

Som jag tidigare meddelat kommer Dan och Deb tillbaka!!! :D Förmodligen inte tillsammans, men de kommer i alla fall tillbaka! :)

Även Stephen Collettis (Chase) tjej Chelsea Kane kommer vara med i säsong 9. Hon kommer spela en karaktär som startar ett nytt café i Tree Hill som konkurrerar med Karen's Café!

Rykten säger att X, Jacks bror, är med i något avsnitt...

Även Chucks pappa, spelad av Dax Griffin, är med.

OCH!!! BROOKE får tillbaka sin pappa till Tree Hill!!! Han spelas av Richard Burgi! Här kan du se bilder på Brookes pappa.

Jag kommer skriva om dag 6 i 23-dagarslistan senare :)

Erins anonymitet

Jag har börjat se om säsong 8 efter att jag fick den i julklapp :D

Är nu på avsnitt 7 och tänkte lite på situationen med Erin.
Haley jobbade ju ideellt på kriscentret, där Erin ringde in anonymt. Haley berättade för Mia om Erin, att hon brukade ringa till kriscentret... och hon hade uppenbarligen också berättat för Nathan om Erin (eftersom hon berättade om samtalet där hon hade avslöjat att hon ägde Red Bedroom Records). Ändå var hon rädd att säga till Erin att hon hade hört henne sjunga för att hon var anonym! Hon bröt ju ändå mot anonymiteten när hon berättade för Mia och Nathan om Erin... :P

Jaja, jag älskar ändå Haley. :D Men det tänkte jag inte på tidigare!


FAVORITCITAT, TOPP 5 LISTA

Lotta undrade:

Musiken i One Tree Hill är helt enkelt grym! Har upptäckt stor del av mina favoritlåtar därifrån.
Kan inte du fortsätta lite på topp 5 listorna du höll på med förut, fast med typ topp 5 vänskaper, topp 5 kärlekspar, topp 5 slaps, topp 5 kyssar etc? :) skulle vara jättekul! Och välj i sånna fall bland alla karaktärer som någonsin varit med, så det inte bara blir dom som är med nu! :D

Svar:
Självklart ska jag fortsätta med det!!! :D Några av topp 3/topp 5 listorna kommer under 23-dagarslistan! Som till exempel nu!DAG 5!

Jag tänkte nu göra en lista med 5 av mina favoritcitat i OTH. Nu tar jag inte meningsfulla voiceovers, för då får jag för svårt att välja. Men bara gulliga, romantiska, roliga, sorgliga, BRA citat.. :D Ibland är det hela konversationer som är bra.

1.

Hoes over Bros!!!

2.

Mouth: What did you say your name was? Cooper?
Psycho-Derek: It's Derek.
Mouth: Whatever, Felix. You ever been a girl's friend. It sucks. You know what else sucks. New guys.
Psycho-Derek: My name's Derek.
Mouth: Right. Look if you wanna get on my good side... and you do, stop kissing Brooke! Don't even look at Rachel! And don't move here, cause nobody likes new guys, New guy. What was I talking about?
Psycho-Derek: You don't like new guys.
Mouth: Oh yeah! Damn new guys.

3.

Brooke:
There's a day when you realize that you're not just a survivior, you're a warrior. You're tougher than anything it (life) throws your way.

4.

Peyton [till Brooke]
Why is bitch being a Brooke?

5.

Haley:
Stupid Elvis sandwich!


Favorit tjejkväll

Under åren har ju tjejerna i OTH haft olika tjejkvällar tillsammans, som till exempel då de sov över hos Haley och hade kuddkrig, och då de åt brownies... Även då de var i Puerto Rico :D Jag älskar den sortens OTH-scener, det är en favorit hos mig :D Vilken av tjejkvällarna/tjejträffarna som tjejerna har haft har ni som favoriter? :D
100 songs to save my life

Fanny: Självklart är det okej att du "lånar" idén om 23-dagarslistan. :D

En lista jag har gjort på Spotify, eller snarare två för att den första redan har hundra låtar, är samma sorts lista som Peyton gjorde en gång på sin Ipod: 100 songs to save my life!

Där finns en massa olika låtar som på ett eller annat sätt betyder mycket för mig, oftast textmässigt. Bara en liten idé för er som vill göra något liknande... ;D Jag älskar musik, och tackar One Tree Hill för VÄLDIGT mycket bra musik!


BÄSTA KARAKTÄR-FÖREBILDERNA, TOPP 5

Hej!
Dags för dag 4 och en lista på topp 5 bästa förebilderna i OTH!

1. Mouth
Låter alltid vännerna komma i första hand! På jobbet lät han både Lucas (bråket på basketplanen) och Nathan (med Renée och allt) komma före sitt jobb.
2. Brooke
Har växt genom hela OTH och är nu en sann vän, karriärskvinna, mamma och fru.
3. Haley
En sann vän, mamma och fru som aldrig låtit någonting stoppa henne från att nå sina drömmar
4. Keith
Älskad av alla tack vare sin vänliga själ. Han vill alla (förutom Dan, eller kanske till och med han egentligen?) väl.
5. Nathan
Började som bråkig och slutade som en mogen och jättesnäll pappa, vän och man.


Säsong 9 videor

Hej!

Jag har lagt upp den tidigare, men här är den officiella promon för säsong 9 för er som inte har sett den. Men se inte videorna från det här inlägget om du inte vill veta om alla karaktärer som kommer tillbaka i säsong 9!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=DFZzGKzVb74

Som det ser ut i videon så kommer Sawyer kanske tillbaka, om det är Lucas barnvagn som är bakom honom... Vi får se :D

Och här är en intervju med två av skådespelarna från säsong 9 (karaktärer som kommer tillbaka!):
http://www.youtube.com/watch?v=uX2Qa4oycPU&feature=related


Dag 3: Bästa Brookescenerna, topp 3

Dag 3!
Jag tänkte nu skriva om bästa scenerna med Sophia Bush i OTH (Brooke), det blir en topp 3 lista!Jag missar såklart att skriva om MÅNGA bra scener, men här är tre av mina favoriter:

1. http://www.youtube.com/watch?v=y1Dvl239CSI&feature=related (Brookes tårar får mig alltid tårögd!!!)
2. http://www.youtube.com/watch?v=dvO8jNFgY1M&feature=related (Så kul scen, Brooke är så rolig :D) 
3. http://www.youtube.com/watch?v=VPm6fwFJJ9M&feature=related (Då hon pistolhotar X och samtidigt gråter och kramar Sam efteråt... Hon får verkligen visa en otroligt stark sida av Brooke!)

Lucas och Peyton

Anonym hade en fråga om Lucas och Peyton:

Jag har aldrig fattat varför peyton och lucas slutade vara med i OTH..!!?? Var det för dem god, åkte iväg/flyttade, eller vad var det? ANÄLLA SVARA SÅ FORT SOM MÖJLIGTTTT!!1

Svar:
Varför de flyttade fick man inte riktigt veta, men de var nog redo för en förändring nu när de hade skaffat familj. De ville ut på nya äventyr helt enkelt :) Vart de flyttade fick man aldrig veta egentligen, men det verkar som att de flyttade till Nya Zeeland för att bo med Karen och Andy. Förhoppningsvis får vi lite svar på frågorna om Lucas och Peyton i säsong 9 :D


Säsong 9

Här är beskrivningen för första avsnittet i säsong 9 (på engelska dock, säg till om jag ska översätta :)):

As Brooke and Julian begin to adjust to life with their new children, Haley and Nathan find themselves dealing with similar issues. Although they don't know it yet, faces from the past threaten to interrupt plans for all their futures. Meanwhile, a mysterious problem arises for Clay and Quinn.Lite svar på frågor om säsong 9: 

- Till er som har undrar när det har premiär i Sverige; Jag vet inget exakt datum än men jag ska försöka ta reda på det.. :) Jag skriver här när jag vet! :D Det har premiär i USA den 11/1 och de som vill se det redan dagen efter kan göra det på olika streaming-hemsidor. Ni som vill veta vart jag har sett amerikanska avsnitt (av tidigare säsonger) - MAILA mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com så svarar jag :)

- Angående Lucas så kommer han vara med i ett avsnitt, närmare bestämt avsnittet Last Known Surroundings, som är avsnitt 7. :) Peyton kommer inte vara med, men de måste ju nämna henne... Så vi får nog veta mer om vart de åkte, hur de mår och vad de gör. :) Sawyer kommer nog vara hemma med Peyton tyvärr, det verkar inte som att hon är med. Men jag vet inte säkert.

Dag 2: Favorit karaktär KILLE

Hej!
Förlåt att det här inlägget är lite sent, har inte varit hemma förrän nu! =))

Nu kommer dag 2 på 23-dagarslistan! :D Tänkte försöka skriva om en manlig favoritkaraktär... Att välja en är nog svårare till och med än att välja en kvinnlig favoritkaraktär, men jag måste nog säga att min favoritkaraktär åtminstone var Lucas när han var med. Han var snygg, underhållande, hade bra scener, hade bra kemi med tjejerna han dejtade och så vidare :D Han hade även en så underbar relation till både Karen och Haley, och jag hoppas på många Haley/Lucas scener när han är med i säsong 9 :D

En annan favorit var Jake. :) Han var så underbar, verkade mogen och var snygg ;D


Lucas och Haley

Jag har tänkt en del på Lucas och Haley senaste dagarna, de påminner mig om mig och en kompis. Här är några av mina favoritminnen med dem:
Dag 1: Favorit karaktär TJEJ

Då börjar jag med 23-dagars listan :D

Dag 1:
Favorit karaktär TJEJ!


Det är svårt att säga, men en favoritkaraktär är Brooke. Hon har såå många bra scener, både roliga, dramatiska, sorgliga, hemska... Sophia Bush är en så bra skådespelerska och Brooke har växt så mycket som karaktär under åren. Hon är en sann förebild.


RSS 2.0