') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

"I'm captain Jack Sparrow" ;D

Vad tycker ni om Lucas som Jack Sparrow? Jag älskar den här scenen:



Jana Kramer - I hope it rains!

Jag såg just den nya musikvideon till Jana Kramers låt "I hope it rains"! Den är fantastiskt bra tycker jag! Verkligen rolig, och som i videon till "Why you wanna" (se den här: http://www.youtube.com/watch?v=Ho5HV_9_o_E&feature=g-vrec) så ser man, tycker jag, på Janas ansiktsuttryck känslan i låten. Det är en av de sakerna jag älskar mest med henne som artist. Hon visar så mycket känslor! :D 

http://ihopeitrains.janakramer.com/
Klicka på andra rutan, med en play-knapp (typ en trekant) på, för att se videon! =)




OTH 5x12 Karen, Brooke :)

My skrev om den här scenen i kommentarer:
http://www.youtube.com/watch?v=kKKMmYy6QAQ

Jag älskar också den scenen! Och jag älskar att Karen var tillbaka!!! Hennes förtjusning över hur Karen's Café hade förändrats till Clothes over Bro's var så underbar! :) Och jag älskar också när de pratar om Peyton innan hon kommer in, hur Brooke säger att Peyton är ett vrak och att alla trodde det skulle bli hennes dag... Det visar så mycket, att det kommer från Brooke som älskade Lucas en gång i tiden. 

Jag älskar också hur Karen säger att Brooke redan är den starka som trots allt som har hänt visar upp en stark och säker yta, för hon är ju precis den personen!! :)



Brooke och Karen



Jag älskar Brooke och Karens relation, det var synd att man inte fick se mycket av den! Men de tyckte verkligen om varandra, och jag tror verkligen att Brooke kände sig om tyckt av Karen även efter att Lucas hade varit otrogen och Brooke var som mest sårad. Karen visste att Lucas älskade Peyton, men hon kände ändå (tror jag, ett tag) lite hopp för att Brooke skulle få bli lycklig med Lucas för att hon märkte hur mycket Brooke ville ha Lucas. Vad tror ni? :)

Repris?

Emma hade en fråga:

Hej!

Vet du om/när kanal5 visar avsnittet i repris? Råkade missa det när det gick på tv, och bara MÅSTE se det!

Svar:
Hej Emma!
Jag har nu kollat igenom tv-tablån för veckan och jag kunde inte hitta någon repris... :( Däremot så ska det gå att se på Kanal5play.se, så kolla där om det går :)

Är det någon annan som vet när/om det är repris får ni gärna meddela mig! :)



Bra låt med Kate

Minns ni att det här var Mia Catalanos första singel på Red Bedroom Records? Jag älskar den här låten!


Roliga scener 9x01

Här är två av mina favoritscener från avsnittet som var igår:



Jag älskade som sagt Alex och Chris tillsammans. De hade underbar kemi och var jätteroliga :D 




Början av den här scenen är så roligt när Brooke pratar med barnen :P Sedan när Victoria kommer in och ignorerar Brooke, det är också kul :D Jag älskade hur Victoria var med Jude och Davis!

OTH 9X01; "Run red, run red" ;D

Äntligen har säsong 9 börjat om på Kanal5! Nu ska jag skriva resuméer efter alla avsnitt som jag brukar! =) 

Jag gillade introt i dagens avsnitt, med scener från vad som kommer hända i säsongen. Det känns dramatiskt, och bra. Jag har ju sett säsongen, som ni kanske vet, men jag ska inte skriva spoilers! =) Men jag gillar verkligen hur man får känslan av att mycket kommer att hända! :)



Den första scenen med Brooke, Julian och barnen är så bra. Det är en skön känsla av familjeliv, och hur barnen har svårt att sova på nätterna. Brooke och Julian hanterar det på ett bra sätt tycker jag, Julian var så kul i den scenen med allt han sa om att de kunde lämna bort barnen på barnhem... haha :P 

Scenen då Nathan ringer Haley gillade jag också. Det är så kul att se att de har en sån kärleksfull relation efter typ 8-9 år och två barn. De är så kära fortfarande. Jag älskar det. :D 

Att Quinn och Clay får hantera något allvarligt gillar jag också. Clays sömnproblem att han somnar på olika ställen är intressant tycker jag, och det känns som att deras förhållande blir mer allvarligt nu i den här säsongen när de bråkar om så viktiga saker. Jag tycker man märker på ett nytt sätt att de har tagit förhållandet till en ny fas, och jag gillar det. 

Jag älskar också att Chris Keller är tillbaka!!! Han är så himla rolig, och scenen då han träffar Haley första gången på länge är underbar! :D



Alex och Chase är också så söta... Första scenen med dem i sängen gillade jag. Men min favorit med Alex i det här avsnittet är ändå Chris Keller. Hahaha... Deras scener är så fruktansvärt roliga :D På tal om det älskar jag Jana Kramers nya låt "What I love about your love"! :)

Jag tycker om allt som är på Karen's café också... När Brooke och Haley kommer in, och alla gäster säger "Hi Brooke", "Hi Haley", osv. kommer från att crewet i OTH alltid säger så till skådisarna. Det gillar jag. Och scenen mellan Haley och Brooke då Haley ska gå och träffa han som ska sköta Red Bedroom ("Run R.B") och Brooke säger "Run red, run red! I need to sleep...", då skrattade jag högt :D 

Jag älskar också scenen då Brooke försöker få Jude och Davis att vara vakna. Den är såå rolig. "Oh look who doesn't like it when he doesn't get to sleep. Join the club!". Hahaha... Det är också så kul att se Victorias relation till pojkarna, hon har verkligen mognat sedan Brooke var barn. :) 

Scenen då Brooke kör omkring pojkarna på natten älskar jag också. Voiceovern är så vacker, och det är en underbar hyllning till Wilmington/Tree Hill och även One Tree Hill som serie tycker jag! :)

Kul också att få se Brookes pappa på riktigt. Var han som ni hade föreställt er? Han var inte som jag hade tänkt mig faktiskt... Jag hade tänkt mig någon som såg annorlunda ut... Lite mer sliten, lite äldre och rynkig... :P Jag vet inte varför, men jag trodde inte han skulle se ut så. :)



Scenerna med Dan mot slutet gillade jag. Scenen i kyrkan mellan Dan och Haley var riktigt bra, och jag älskar låten som spelades (Sunday Lane - Reckless one). :) Sista scenen, då Nathan ser Lydia i Dans famn var ett bra avslut på ett bra avsnitt tycker jag. Det syntes på Nathan tycker jag att han inte gillade att se Dan.

Kl 17.05!!!

Kanal5 kl 17.05!!! :D Jag säger inget mer för jag tror ni vet... ;D 



Eller okej då :D Avsnitt 1, säsong 9!!!!!!! :D

Grattis Emilia!

Ja, det var såklart Brooke och Peyton som höll varandra i handen, och det var från avsnitt 8, säsong 2! :) Grattis Emilia som svarade rätt! :D 

Jag älskar den scenen, det är en av mina favoritscener mellan Brooke och Peyton för den visar verkligen hur Brooke bryr sig om Peyton. Hon vet att det var fel att ta droger, och hon blev orolig för Peyton. Att ta hennes hand var ett bra sätt att visa att hon är hennes vän och hon finns där och stöttar Peyton! :) 





Gissa personerna...

Vilka två håller varandra i handen här? Och vilket avsnitt är det från? Rätta svaren kommer på lördag kväll, och vinnaren får en länkning i min blogg! :D 



Brookes sårbara sida

_
Jag älskar den här scenen, när Julian säger till Brooke att han älskar henne och hon inte vill säga det. Det säger mycket om Brookes sårbarhet, att när det känns äkta och hon faktiskt bryr sig så vågade hon (då) inte lita på honom fullt ut för att hon hade blivit sårad av Lucas. Tur att hon lyckades släppa in honom till slut :D
_
Men jag måste ändå få säga att det, i det här avsnittet (avsnitt 17, säsong 6) med Brooke, inte kändes som att Chase hade betytt något för henne? Är det bara jag som reagerade över det? Jag gillade Brooke och Chase, och tyckte det var synd att han nu bara verkar ha varit en kortare romans för henne... =( Det var bara Lucas de pratade om, och hon antydde att hon inte varit kär i någon sedan Lucas...
_
Men jag gillar som sagt de här scenerna mellan Julian och Brooke. Jag kände igen mig ganska mycket i Brooke, och jag är nog inte ensam om att göra det tror jag. Hon ville ha kul med Julian för att det inte skulle bli allvar, och när det blev allvar så ville hon släppa in honom men kände inte att hon kunde. Det visar mycket av Brookes sårbarhet, och hur hon fokuserar på annat (som jobbet och Sam) för att inte släppa in Julian helt i sitt liv. Tur som sagt att Victoria övertalade henne att åka till Julian och faktiskt våga säga hur hon kände! =)

Lucas och Peyton

Jag kom att tänka på en sak när jag såg en video på youtube... Lucas och Peyton är jättebra vän med alla karaktärer, men jag förstår varför de lämnade Tree Hill. Lucas pratade ju om det redan i säsong 1 för att han ville ha en nystart och följa med Keith till Charleston, och Peyton gillade på ett sätt att bo i Los Angeles mellan säsong 4 och 5 för att så mycket hade hänt i Tree Hill; dödsfall, psychos, bråk, kärlekstrianglar och en massa annat. Så även om jag tycker det var synd att man inte fick se mycket av att de pratade med dem så tror jag att det var meningen att de skulle lämna Tree Hill någon gång, och när de fick barn var det perfekt för dem att starta om på nytt. 



Men jag saknar verkligen dem, de var en stor del av serien. Jag försöker dock se det som om det var verklighet, och därför så tror jag att de hör av sig till de andra karaktärerna ibland, men att de som är kvar i Tree Hill förstår att Lucas och Peyton behöver en nystart och accepterar det. :) 

Logan i säsong 9

Jag var just på stan, och när vi var in på en frisersalong såg jag en pojke som var jättelik han som spelar Logan i säsong 9 av One Tree Hill! :D Han är såå söt! :D 



Jag kollade upp vilken tid avsnittet börjar på söndag, och det är kl 17.05 enligt tv.nu! :-) 

Nathan



Nathan är en karaktär som, såklart, har haft stor betydelse i OTH. Utan honom skulle OTH inte vara samma sak. Han är snäll, rolig, ärlig, driven, målmedveten och har mognat mycket de senaste åren. Han är en underbar man, pappa och vän. :)

OTH säsong 9

Erika ville veta vad jag tycker om säsong 9:
Åh, har redan sett säsong nio & den är så bra!
En fråga, vad tyckte du om säsong nio? :)
Alla kanske inte har sett den säsongen än, så du behöver inte avslöja några spoilers, men vad tyckte du? :)



Svar:
Jag tycker om säsongen! Kanske blev lite besviken från början över att det var så mycket drama, eftersom det var sista säsongen hade jag önskat lite mer bara... Kul och vänskapligt, med djupa budskap... Men mot slutet tycker jag att det var galet bra!! De sista avsnitten var precis det jag älskar med OTH, och allt som var med i avslutningen är jag SÅ nöjd över! :D

Avsnitt 4x21



Jag tycker verkligen att säsong 4s säsongsavslutning var ett underbart avsnitt! Jag är jätteglad över säsong 5-9, men det hade varit ett väldigt bra avslut det också... :) Det var samhörighet, glädje, vänskap, basket och allt som hör till OTH! :)

På söndag är avsnitt 1!!!

Vi laddar för söndag med en ganska kul bild från första avsnittet i säsong 9... :D



Jude och Davis är SÅÅ söta :D

Ändra i OTH? :)

Jenna undrade en sak:

Hejsan! Om du hade fått ändra på något i OTH, vad hade du ändrat på då? Kan vara vad som helst, scener, karaktärer med mera :)

Svar:
Jag älskar det mesta med OTH, såklart :D Men jag hade ändrat på en del om jag fick... :P
Det jag mest hade velat ändra är hur de hanskas med karaktärer som lämnar Tree Hill. Det är nästan som att de inte har funnits, och betytt något för andra karaktärer som är kvar. Lucas och Peyton till exempel, de pratade om dem i några avsnitt i säsong 7 men i övrigt var det som om de inte fanns kvar. Samma sak med Rachel (förutom då hon kom tillbaka), Jake, Whitey, Anna och Felix Taggaro och många andra. Jag hade velat att de fullt ut visade hur bra vänner alla var, även när de inte alltid har kontakt. :) 

Jag hade även gjort så att Mia och Chase blev tillsammans igen ;D



Inspelning, bakom kulisserna :)

Jag hittade en video nyss som är från inspelningen av avsnitt 22, säsong 7 när de var i Utah: 



Jag tycker det är kul att se hur det går till bakom kulisserna! :D

Grease 2

Men jag har TOTALT MISSAT att Grease 2 är på tv nu: TV11! De började kl 22 dock... Har ni sett den? Det är ju den filmen som Julian älskar :P

http://www.youtube.com/watch?v=kKORzwejojI



Loaded gun 9x01

Den 27 maj är det dags för säsong 9 på Kanal5!!! :D Chris Keller är tillbaka! :D

Här är en kul scen och en bra låt från första avsnittet:


OTH vänskapen

Det här citatet älskar jag! Det är verkligen så att man ibland kan känna sig väldigt ensam, men det är många andra som känner som en själv när man har problem eller kämpar med något i livet. Jag älskar att i OTH är vännerna såna som verkligen hjälper varandra och finns där för varandra. Brooke och Peyton, Haley och Peyton, Peyton och Lucas, Lucas och Haley, Haley och Quinn och alla andra vänner... De stöttar varandra och de finns där när någon har funderingar eller bara behöver dem.





OTH-musiken :)

Malins OTH-favoriter <<--- Ni som har spotify får gärna prenumerera på listan som jag har gjort med mina OTH-favoriter! Den uppdateras frekvent :-) I lördags var jag på ett musikcafé som jag och föreningen jag är med i anordnade, och en av trubadurerna som vi hade sjöng Gavin DeGraw... SÅ kul att höra, jag tänkte (såklart) direkt på OTH :-)


Jana Kramers skiva!!!



Den 5/6 släpps Jana Kramers skiva i USA och JAG LÄNGTAR! :D Ska be mina föräldrar köpa den när de åker dit... :D Den här bilden la Jana upp på Facebook nyss. Det är SMS-konversationen med hennes mamma som hon MMSade när hon fick skivan :)

Intervju med Tyler Hilton

Här är en intervju med Tyler Hilton inför säsong 9:


Kul bild

Haha, jag hittade en ganska kul bild där någon har klippt ihop nästan alla OTH-karaktärer i samma bild... Rachel och Whitey saknar jag på bilden, men annars finns alla med som jag hade velat se/höra någonting av innan säsong 9. Alla fick man ju inte se något av, men de flesta nämndes ju i alla fall i något av de sista avsnitten. :-) 

Bilden blev liten nu, men det är Millie längst ut till vänster, Haley och Peyton på bänken (Peyton håller i Sawyer), Jamie sitter vid rivercourt, Mouth står bredvid, Brooke och Julian står och kramas på gräset, och på rivercourt är Junk, Clay, Skills, Quinn står på kanten vid andra sidan om Jamie, Nathan ska precis humpa en basketboll, Lucas är där, Fergie bakom honom och så är Skills där. På kortsidan ser man också Jake (vid pinnen som håller uppe korgen typ). :P Alla bilder är från olika scener :P Bilden på Jake vet jag inte riktigt vart den är ifrån...



Cheerleadingen

Jag saknar faktiskt cheerleadingen i OTH, men samtidigt förstår jag att ingen av tjejerna fortsatte när de blev vuxna för ingen av dem kändes som cheerleaders tycker jag... Det hörde till skolan, men det var så kul att se dem som Ravens cheerleaders. :D Särskilt eftersom min syster är cheerleader också. Jag älskar att se danserna och alla scener som är kring det. De har ju haft drama, vänskap, glädje... Det har varit bråk i laget, roliga danser, Haley berättade ju att hon väntade en pojke precis innan en match osv. Sånt saknar jag... :)

Det var ju också kul att Haley fick bli med i laget. Jag tror det hjälpte till så att hon och Brooke blev vänner för att de såg att de hade något gemensamt, och Haley hjälpte ju Brooke i säsong 1 när de var en för lite på uppvisningen. :)



Favoritbröllop?

Vilket av bröllopen som varit i OTH har varit ditt favoritbröllop? :D Mitt var Lucas och Peyton! Jag älskar allt i det bröllopet, det är rolig, romantiskt och bara så BÄST! :D Men alla bröllop har ju varit fantastiska...



OTH-musik

Idag på skolan så pratade jag om OTH och om bloggen i en kurs som handlar mycket om musik och musikskapande. Mycket av OTH är ju musik, och vore det inte för OTH så hade inte jag haft nästan någon av de förebilderna jag har idag. Jag lyssnar på alla de stora OTH-stjärnorna. Mina favoriter är Kate Voegele, Jana Kramer, Wakey!Wakey! (Grubbs) och Bethany Joy Lenz. Ofta slår jag på en låt som textmässigt passar mitt humör eller en särskild situation, för det tycker jag att många OTH-artister har gemensamt: De sjunger låtar som har mening! Och det gillar jag :) 

Just nu lyssnar jag mycket på Jana Kramer. Den här låten är härlig (och den är med på skivan som släpps i USA 5/6!!):


A cinderella story

Grattis Matilda till vinsten igår! Såklart var det Mouth på bilden! :-) Kul att så många ville gissa! (och alla hade rätt! :D)

Ikväll är filmen "A cinderella story" på tv! :D TV3 klockan 21.00!

Chad Michael Murray har en stor roll i den som Austin, och hans pappa spelas av Kevin Kilner som också spelar PEYTONS pappa i OTH (den andra :P)! 



Quiz

Gissa vem det här är! 
Rätt svar kommer imorgon kväll och vinnaren får en länkning i bloggen :) 



Nanny Carrie

Julia bad mig skriva om Nanny Carrie :) Jag tyckte faktiskt om henne lite från början men tidigt märkte man ju att något var lurt tycker jag... Och då gillade jag inte henne längre! ;P 



Julia undrade varför hon blev som hon blev, och i avsnittet (varning för säsong 6 spoilers!) då Dan ligger hos henne och har blivit kidnappad så får man ju veta att hon hade en son i Jamies ålder som dog... Så därför har hon blivit besatt av Jamie, och förmodligen är det även därför hon faller för Nathan för att hon drömmer om ett liv med Nathan och Jamie. 

Avsnittet när Jamie och Haley jagas igenom majsfältet är så läskigt och dramatiskt, men också så bra! Deb och Dan är bra i det avsnittet också tycker jag eftersom de räddar dem, och det är så bra skådespelarprestationer från Jackson (Jamie) och Joy (Haley). 

Däremot tycker jag inte om scenerna då Dan har blivit kidnappad, jag tycker de är obehagliga... ;P



Sophia Bush som förebild

Sophia Bush är för mig en sann förebild. Här är ett av mina favoritcitat från henne. 



När jag började se...

Ellen hade en fråga på blogresponse:

Hej!
Jag undrar, vem var det som tipsade dig om serien One tree hill?:)

Svar:
Hej! Jag började faktiskt se på den för att Chad Michael Murray var med, hehe. Så jag tror ingen tipsade mig om det... Jag började se det i mitten på säsong 1, och jag var fast på en gång! :D 



Hart of Dixie m.fl.

Hart of Dixie hade ju säsongsavslutning nu om jag har förstått det rätt, men om det blir en säsong 2 har jag bestämt mig för att börja blogga om det när OTH är slut på Kanal5! :-)
Så här blir det i såna fall:
Jag kommer ha kvar kategorien One Tree Hill så att de inläggen finns kvar, och jag kommer fortsätta blogga om OTH (men inte lika mycket.) :) Och jag kommer blogga om olika komedier, som The Big Bang Theory, Vänner osv. Och andra serier. :) Men huvudsakligen alltså Hart och Dixie! :) 

Om det inte blir en säsong 2 (ni som ser det får gärna meddela om ni får reda på något :-)) så kommer jag blogga om blandade serier tror jag... :)



Jag tänkte också fråga om det är någon som vill gästblogga om OTH (eller någon annan serie?)? Skicka i såna fall ditt inlägg med bilder till [email protected] :)

Wilmington!

Någon gång vill jag tillbaka till Wilmington, fast de inte längre spelar in. Staden är så otroligt mysig och vacker! Det är verkligen Tree Hill! Jag vill bo där i framtiden... 









School shooting avsnittet

Jag tycker avsnittet med skolskjutningen var väldigt spännande, och jag vet att det är det avsnittet som många av skådespelarna är stolta över och ser som ett speciellt avsnitt. Med all rätt. Det var väldigt bra att de gjorde ett sånt avsnitt när det var/är så aktuellt, särskilt i USA. Avsnittet har så mycket mening på många sätt, jag älskar det! 



OTHs mening

Vad gillar du bäst med OTH om du får välja en sak? För mig är det djupet. Känslan av mening som OTH ger. Att vilja göra skillnad, att hjälpa folk som har det svårt eller bara svara på funderingar som man har som tonåring eller vuxen. OTH är mycket mer än en tv-serie!



3



Jag älskar den här bilden som Peyton gör. Det är en av mina favoritteckningar från henne för den visar verkligen hennes kärlek till Lucas.

Tyler Hilton till Sverige?

Rösta för att få Tyler Hilton till Sverige: 

Kan du blogga om detta och be alla rösta Stockholm, Sweden? Skulle betyda jättemycket, älskar Tyler och vill så gärna se honom!
http://www.facebook.com/questions/10150879298796600/
Kram, Hanna! 




:D

Grubbs och Miranda

Jag har sett färdigt säsong 7 nu, och jag tycker det var riktigt synd att man inte fick veta hur det gick för Miranda och Grubbs. Men som Grubbs sa när jag träffade honom: "They're together, in love, hand in hand". :D Så tror jag också. Grubbs ville verkligen ha Miranda, och hon ville ju ha honom också... Så när han nu åkte till henne (första turnéstoppet ;D) så tror jag att de lever lyckliga i alla sina dagar :D 



Jag såg förresten att Tanya, som är med i hans band och som var med i Stockholm, även var med i bandet när de spelade in skivan i OTH :D Så kul att se dem båda igen och jag längtade verkligen tillbaka till Stockholmsspelningen då. Så underbara människor båda två! :)



27 maj

Idag gick Kanal5 ut på Facebook med ett premiärdatum för säsong 9 :D :D :D 27 maj visas det! 



ÄNTLIGEN! :D 

Jag har inte kommit på än vad jag ska blogga om när OTH är slut, men fortsätt komma med förslag!

Peytoncitat om kärlek



Först och främst, jag ÄLSKAR Peyton och Jake. De var jättesöta och om inte Lucas och Peyton hade hört ihop så hade jag gärna sett Peyton med Jake. Och jag älskar det här citatet. Här visar Peyton att hon ändå känner hopp om kärleken. Underbar scen helt enkelt!! :-)

Tyler och Janas skivor

Nu är det glada nyheter i OTH-världen! Om mindre än en månad, den 5 juni, släpps Jana Kramers skiva i USA! :D Tyler Hiltons nya skiva "Forget the storm" finns nu på Spotify :D



Fanvideo

Jag hittade en jättebra video från ett fan som också varit i Wilmington!
ALLTSÅ INTE MIN VIDEO! (THIS IS NOT MY VIDEO :))


White men can't jump

Jag såg just att "White men can't jump" är på TV11... Minns ni när Skills spelade in videon när Jamie och Chuck spelade basket på river court? Den var ju inspirerad av den filmen :D Jag älskar den scenen! 





Quinn och Clays förhållande



Jag älskar den här scenen, då Quinn, Haley och Jamie är och handlar. Det här citatet säger så mycket om Quinns förändring som hon gjorde efter förhållandet med David. Hur hon blev kär i Clay för att hon blev förälskad i honom. Han var kanske inte allt hon BEHÖVDE, men han var det hon ville ha just då och deras förhållande växte. David och Quinn hade nog ett mer moget förhållande.

Det är det jag gillar med Quinn och Clay, och det som jag tycker skiljer dem från många andra förhållanden i Tree Hill. De var alltid som nyförälskade :D Deras kärlek var inte som till exempel Lucas och Peyton som hade en otroligt djup kärlek. Lucas och Peyton hörde ihop på alla plan och behövde varandra. Quinn och Clay har ett mer lekfullt förhållande.

Lydia James

Storylinen med Lydia (Haleys mamma) är jag på nu i säsong 7. Den är såå sorglig. Scenen då hon berättar om sin cancer, och reaktionerna från alla... :( Jag tycker att Taylors scener var otroligt gripande, Lindsay McKeon (Taylor) gjorde otroligt bra prestationer i säsong 7. Jag älskar också scenen mellan Nathan och Lydia då Lydia säger att hon är glad att Haley har Nathan osv. :) 









Favoritscen med Alex :)

Jag mår mycket bättre så nu ska jag blogga lite mer igen :D 

Jag har som sagt börjat se om säsong 7, och häromdagen såg jag avsnitt 13. Jag älskar Alex i det avsnittet, och hur hon hjälper Millie!! 

Kolla här efter 1 minut och 30 sekunder, och så de kommande scenerna: 
http://www.youtube.com/watch?v=G2tml0nc5bA

Scenen som är efter att Millie kommer ut i vardagsrummet och undrar vad Alex fortfarande gör hemma hos henne är min favoritscen. Då Millie gråter och Alex pratar om att hon KAN bli sitt rätta jag igen, och att hon ska kämpa. Det har funnits svåra tider då jag har hjälpts av det hon säger "Yes, you can. You just pick a place and you start." 





OTH 7x15 :)

Jag är förkyld, därför bloggar jag inte lika mycket nu... Men minst en gång om dagen blir det! :) Hursomhelst spenderar jag dagarna med att se säsong 7, och idag såg jag avsnittet då alla glömmer Haleys födelsedag :D Den här scenen som är med i avsnittet är såå rolig:



Grattis Rob!

Robert Buckley fyller 31 år idag! :) Har inte hunnit blogga om det förrän nu... Men ett stort grattis till honom :D



Snygga Chad!

Chad är sååå snygg ;D



6x11 - 1940-talsavsnittet

Jag såg avsnitt 11, säsong 6, för andra gången någonsin idag :P Och bortsett från att det är äckligt när de misshandlar Owen och bryter handen på Skills, och att jag inte gillar att de tar livet på Mouth, så gillar jag ändå avsnittet.

Mouth är så rolig när han kommer ut från Karen's cafe full, och pratar om hur stor han kommer bli en dag... "I'm going places! Which way am I going?". Haha :P Däremot så gillar jag inte att Julian är ond, det passar inte honom :( 







OTH 6x10 uppträdanden :)

Jag och min syster ser säsing 6 nu (hon är på dem i sitt OTH-maraton) och snart är avsnitt 10... USO-showen. Jag älskar det avsnittet! Så många bra uppträdanden! Vilket är ditt favorituppträdande från det avsnittet? :D Jag älskar alla, men Haley och Kates uppträdanden är mina favoriter. Båda är SÅ bra som artister! :D 

Här är Mias uppträdande:
http://www.youtube.com/watch?v=gB6kLLU_lbk




Dessutom är ju det avsnittet det första avsnittet som Brooke och Julian pratar med varandra i :D

RSS 2.0