Keith

Jag älskade Keith och Lucas relation!!! Avsnittet när Lucas ligger på sjukhus och drömmer att Keith tar honom runt för att visa hur livet hade gått om han inte gjort vissa val i livet har så många underbara Keith- och Lucas-scener!!!

Här är en bild från en underbar scen:Det är verkligen sant också, även om det känns svårt ska man verkligen visa hur mycket man älskar sina nära och kära. Keith och Lucas älskade varandra, det visste båda om och det fick tittarna se. Som Lucas säger till Brooke i avsnittet då Angie opereras "Sometimes, love doesn't really need words". Keith och Lucas sa att de älskade varandra ibland, men de visade det mest genom att bry sig om varandra!

Det är verkligen underbart vilken relation de har tycker jag. Vilken glädje Lucas kände när Keith kom tillbaka till Tree Hill efter skandalen med Jules, och alla gånger Keith stöttade Lucas och fanns där när han behövde honom. Det var inte bara för att han älskade Karen, han brydde sig innerligt om Lucas som om han var sin egen son.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0