OTH 9x11 resumé": "You're my plus one"

Det här är verkligen ett av mina absoluta favoritavsnitt i OTH! Men så sorgligt... :-(

Jag älskade början i polisbilen, och när Brooke hörde Julian på polisradion och sprang... Så himla dramatiskt och bra. Sedan att det övergick till en av mina absoluta favoritscener någonsin i OTH, då Haley träffar Nathan på sjukhuset, var ännu bättre... Användandet av "Never let me go" av Florence + the machine var så himla fantastiskt. Har sett den scenen flera gånger på youtube, och den är lika bra varje gång. Haleys ansiktsuttryck, och när Nathan säger "Always and forever..."... aaww...
När sedan Brooke och Julian träffades och Brooke får höra att Dan har blivit skjuten och frågar hur Nathan mår... Så underbart! De har ju som sagt väldigt få scener ihop, Brooke och Julian, så att man får höra att de bryr sig så mycket om varandra gör så bra scener! :) Jag gillade också "I don't wanna know what you're doing, I just want to hug Nate".. haha :DEn scen som var väldigt söt och smårolig var den mellan Nathan och Haley då Haley pratar om att hon skulle sy sin hud mot hans om hon kunde och han svarar att det lät äckligt.. hahaha... :P

Alla scener kring Dan var så sorgliga! Scenen då Nathan och Haley får veta att Dan ska dö är så himla sorglig, bara blickarna de gav varandra när Jamie och Deb kom in var så hjärtskärande tyckte jag! Och när Jamie får veta  att Dan blivit svårt skadad och vägrar tro att han inte kommer klara sig, det är så typiskt Jamie och det gillar jag med honom. 

Jag älskar också scenen då Clay och Nathan träffas, och Nathan får höra om Logan. Haha. :P "Dude, you were kidnapped!" "Dude, you're a father!" :D Gillade även då Haley grattade Clay!Jag grät mest i scenen mellan Haley och Dan, då även Lydia är med och Jamie kommer in... Den scenen är så himla underbar. Haleys tårar, och Dans ursäkt över att han tagit Keith från henne... =/ Och när Dan får hålla i Lydia, och Jamie kommer... Så himla sorgligt... ='( Användandet av låten "Goodbye" i den scenen gör scenen till och med bättre! En annan underbar scen är ju den då Lydia börjar gå och Haley börjar gråta för att hon mindes hur rädd hon var att Nathan inte skulle komma hem...

Och scenen mellan Deb och Dan var också riktigt bra. Bra att Dan sa att hon inte skulle klandra sig själv för Keiths död! Den var ju också lite rolig när de pratade om att göra "det" en sista gång.. Haha :PScenerna då Dan dör var så sorgliga och bra. Scenen mellan Dan och Nathan på River Court var så himla bra. Allt han sa om sig själv och Keiths död och allt... Synd egentligen att det bara var en dröm, det hade varit kul om de hade spelat basket tillsammans på riktigt. Men det var hursomhelst en riktigt bra scen!! Och att Keith kom tillbaka och tog med Dan in i ljuset, allt kring den scenen var ett väldigt bra avslut för både Dan och Keith och deras relation tyckte jag... att Keith förlät honom, och att de sa att de älskar varandra... Så bra!!!


Allt mellan Clay och Logan var så himla bra också. Jag älskar scenen när Clay säger att han har hittat det han letade och därför kommer han inte försvinna igen, och när Logan kramar honom...! Jag älskar också när Quinn träffar Logan, det var som att de fick en bra relation direkt. Det gillade jag! :)

En väldigt kul sak i avsnittet är ju att Julian vill göra Lucas bok (som handlar om karaktärerna i OTH) till en tv-serie... Grejen är ju den att OTH var tänkt som en film tidigare, som skulle heta Ravens, men de hade för mycket idéer att det istället blev en tv-serie. Haha. Så det är som att de gör Julian till Mark Schwahn egentligen ;D

Kommentarer
Towe

Detta var helt klart det bästa avsnittet på hela säsongen. Fantastiskt bra.

2012-08-05 20:32:42
http://escaperealiity.blogg.se/
Linn

<3

2012-08-06 13:42:40
http://linnve.blogg.se/
Josefine

Trots att man hatat Dan så länge så blev i alla fall jag väldigt berörd/ledsen när han dog. Han fick i alla fall ett bra avslut, slutade ju som en hjälte som räddade sin son <3 Så som man alltid önskat att han skulle vara.

2012-08-06 16:53:12
http://accordingtomeee.blogg.se
Cajsa

Älskar verkligen detta avsnittet! Det bara rann tårar, haha! Synd bara att det är slut snart.. :/

Vill bara tipsa om en film också som jag såg igår som heter LOL, där Miley Cyrus är huvudkaraktären. OCH märkte ganska snabbt att även Austin Nichols (Julian) är med i filmen, där han är en lärare. Det var väldigt kul att se han i en annan film, och han var väldigt snygg med! :)
När man såg filmen kändes det lite som One Tree Hill, fast han var lärare, jag hade den känslan att han hade Brooke som fru och två tvillingpojkar endp, haha lite roligt! :)
Ha det bra! :)

2012-08-06 17:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0