Lucas och Haley

Jag har tänkt en del på Lucas och Haley senaste dagarna, de påminner mig om mig och en kompis. Här är några av mina favoritminnen med dem:
Kommentarer
Linn

deras vänskap är fin att se :))

2012-01-01 20:47:07
http://linnve.blogg.se/
Sara

Hej! :-)

först måste jag bara säga att jag älskar din blogg, den är grym! jag är hett stort OTH-fan och jag ska åka till wilmington med min familj om ett tag för att jag vill se vart de har spelat in oså. men mitt problem och min fråga till dig är att jag vet inte vart någonting ligger så jag undrar om du kanske vet några adresser som tex till karen´s cafe, rivercourt(som nu tyvärr är borta), trä bron, SKOLAN osv du förstår :-) sen undrar jag om allting ligger nära varandra? fått för mig att wilmington inte är så jättestort :-) Jag skulle verkligen uppskatta om du nu kunde skriva lite vart allt ligger oså för det skulle göra mig suuuuuper glad! :-) även tacksam om du skulle kunna skriva svaret till min mejl? :-) KRAM!

2012-01-02 01:02:28
Evelina

Hej! Vet du när oth säsong 9 börjar sända i Sverige? Vet att det börjar 11 Januari i USA men hittar inte är det börjar här :(

2012-01-02 01:51:17
Amanda

hejhej, ska börja med att säga att din blogg är super, läser den varje dag!Vet ej om du har svarat på någon sån här fråga innan. Säsong 9 har ju premiär i USA den 11 januari, finns det någon möjlighet att vi i Sverige kan se den? och på vilken hemsida och sådär. Om du vet får ju gärna lägga ut sidan, och om du vill alltså :)

2012-01-02 15:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0