Sophia Bush CW Connect



Det där om Ugly Betty (sista frågan) har jag aldrig tänkt på, men det är väldigt sant. Brooke skulle passa bra i Ugly Betty!! Kanske kan bli någon slags Spin Off på OTH eller något... :-)

Kommentarer
Emma

Jag absolut älskar One Tree Hill. Ska försöka lugna mig lite för när jag börjar en text med den meningen så brukar det bara sluta med att jag skriver om hur mycket det och dem betyder för mig. Det vill säga, jag fösöker lyckas med det omöjliga. Det finns egentligen inte ord för hur mycket jag älskar det/dem och vad det/dem betyder för mig.

Till saken, jag älskar att Sophia pratar om Brooke som om hon verkligen fanns. Jag har tänkte på det ett tag nu. När jag ser skådespelarnas intervjuer så pratar de om sina karaktärer som om de var verkliga. Fattar ni vad jag menar? T ex som när de säger att de blir glada för sin karaktärs skull för att han/hon äntligen får visa en sida man inte sett eller att de får åstadkomma något stort. Det får det att kännas mer verkligt, och jag ska inte ljuga, jag önskar verkligen att hela serien var på riktigt. Att det var Nathan och Haley, Peyton och Lucas och att det de sa kom från hjärtat.

Ska sluta nu innan det går för långt. Ville bara säga det.



One Tree Hill, always and forever ♥

2010-05-20 13:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0