') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Haley

Hur tycker ni att Haley har förändrats? Jag skrev ju om henne för inte så länge sedan, men jag satt bara och tänkte på hur mycket mognare hon har blivit, och hur hon nu tar för sig. Det är nog den största förändringen hon har gjort. Att våga gå efter sina drömmar och att inte låta någon stå i vägen för att hon ska få leva sitt drömliv, vare sig det är med sin familj (som det är i grund och botten för Haley) eller som sångerska eller lärare. Hon stod upp mot rektorn och valde Sams text till skoltidningen och hon stod upp mot Jason för att skydda Mia när hon såg talangen i henne.
Haley har alltid varit den som folk har förlitat sig till och hon har hjälpt till mycket. Det beundrar jag hos henne och gör Haley till den hon är tycker jag! Men hon har förändrats till det bättre i det att hon kan sätta tydliga gränser och vågar säga till mer. Ingen "sätter sig på henne" om ni förstår hur jag menar. Inte Renée, Chucks mamma, Dan, Deb, Taylor eller någon annan. Redan i säsong 2 började man ju se den förändringen hos Haley, och den växte allt mer. Nu verkar hon allt tryggare i att våga säga till. 


Jämför: Brooke nu och då

När jag ser OTH lite olika säsonger nu och då tycker inte jag att hon har förändrats så mycket utseendemässigt, men om man jämför bilder från säsong 1 med bilder från säsong 8 och 9 så har hon verkligen förändrats.


Topp 5 lista: Kate!

OK, jag tänkte börja med topp 5 listor igen, med musiktema. "Topp 5 bästa låtarna med..."
Först ut är Kate Voegele!1. Who you are without me
2. Unusual
3. Forever and almost always
4. Devil in me
5. Beg you to fall
Hon har ju så många bra, men jag valde i alla fall ut 5 av mina absoluta favoriter :D

Jake <3

Jag älskade Jake... Han var så mogen, och älskade verkligen Peyton. En stor del av mig kunde verkligen inte välja om jag ville ha henne med Lucas eller med Jake, men i slutändan så älskade hon ju tyvärr Lucas mer... De hade något djupare som inte gick att förneka. Men Jake och Peyton var så himla söta, och han fick verkligen henne att bli lycklig tror jag. Svar till Eva

Hej!
När det gäller svar till er så hinner jag inte alltid svara, och eftersom det ofta kommer in kommentarer blandat med frågor (jätteroligt att så många kommenterar :D) så försvinner några frågor. Att göra som jag har gjort tidigare att svara på flera frågor fungerar inte längre, och är alldeles för tidskrävande tyvärr. Jag gör så gott jag kan med att hinna svara på alla frågor. Om det är någon viktig fråga är det säkrast att ni mailar till inte.lagom.liksom-89@hotmail.com :)

MEN jag fick en förfrågan från Eva att svara på hennes frågor, så jag tänkte svara på båda kommentarerna:

Hon skrev först:

Jag hittade denna information på facebook:

The Comet [One Tree Hill]
Hilarie Burton apparirà come guest star nell’episodio 4×13 – An Embarrassment of Bitches del telefilm “Castle“. Hilarie interpreta Kay Cappuccio star di un reality show, sullo stile Kim Kardashian.

Come la trovate con questo colore di capelli?

Hilarie Burton visas som en gäst stjärna i avsnitt 4 × 13 – en förlägenhet för tikar i TV-serien "Castle." Hilarie spelar Kay Hood stjärnan i ett dokusåpan, Kim Kardashian stil.

Som hittats med denna hårfärg? (Översatt av Bing)

Stämmer det tro? :o

Svar:
Hej! Ja, Hilarie Burton var med i ett avsnitt av Castle! Jag såg det, hon var riktigt bra :D
Maila mig om du vill veta var du kan se det.

Eva skrev också för några veckor sedan:

Hej, nu närmar det sig verkligen säsong 9 i USA, längtar!!
Efter denna säsong skulle du inte kunna göra inlägget iaf huvudpersonerna om hur de har förändrats utseende mässigt genom tiderna och vilken säsong just den personen hade finast frisyr enligt dig. För sånt är ju alltid roligt att höra, då det är en smaksak :). Sedan personligt mässigt också kanske, för det har ju varit upp och ner för visa

Svar:
Bra idé, det ska jag absolut :D Håll utkik!

Hoes over bros

Är det någon fler än jag som ÄLSKAR citatet "Hoes over bros"?? Det är SÅ Brooke och Peyton!!! Deras relation var en av de bästa vänskapsrelationerna någonsin i tv tycker jag, för att de överkom alla problem och var alltid där för varandra. Det var verkligen "hoes over bros" med dem.


Svar till Matilda

Jo, jag lovade ju att svara Matilda! Så jag gör det nu :D 

Så här skrev hon:

Din blogg är verkligen jätte rolig att läsa! :) one tree hill är så bra!! skulle vara kul om du svarade på mina frågor :)

Vart var du när du träffade Mouth, Skills och dom andra?
Bor dom kvar i Wilmington? eller vad gjorde dom där?
Hur var dom, var dom lik sina karaktärer?

tacksam för svar! :)

Svar:
Tack, vad kul :D
Först och främst, alla skådisar var JÄTTESNÄLLA. Du kan läsa mer här. :D Austin Nichols och Stephen Colletti pratade jag med mycket, liksom Lee Norris och Kate Voegele. Antwon Tanner var ganska tyst när jag träffade honom, men han var väldigt snäll han också. :D

Under tiden OTH spelades in bodde skådespelarna i Wilmington, men nu har de flyttat. Jag tror ingen bor kvar, men jag är inte säker.

Ja, de var ganska lika sina karaktärer. Jag kan då tänka mig att deras karaktärer är lika snälla i alla fall :D


OTH försäljning!!!

Några av er har undrat när säsong 9 kommer till Sverige, bland annat Felicia:
Vet du om One Tree Hill kommer till Sverige ?
Dom har ju varit i Frankrike precis.

Svar:
Som jag förstod det så var tanken att OTH skulle börja visas på Kanal5 i januari eller februari, men när jag frågade dem för ett tag sedan så fick jag svar att något premiärdatum inte var satt men hon jag skrev till trodde nu i vår.

------
Hörni, en annan sak! 
Jag har mailat hon som skrev på bloggen om OTH försäljning, och fick svara att det fanns lite kvar... :D Bland annat väskor och sketcher!!
Mer info inom kort!!!


Favoritartist?

Vem är din favoritartist från OTH? Jag har många, och det är såå svårt att välja!!! :D Alla är SÅ bra! Haley (Joy/Everly), Mia (Kate Voegele), Alex (Jana Kramer), Wakey! Wakey!... Typ alla är så bra :D Just nu lyssnar jag mycket på Jana Kramer för att jag verkligen kan relatera till hennes låtar på olika sätt. Kate Voegele är ju också en favorit såklart, jag tänker ofta "Nu behöver jag Kate!!" och så slår jag på hennes andra skiva för att bli stärkt och må bättre. :D

Bra scen: Chase o Alex

Som jag skrev tidigare så hejade jag på Chase och Mia, men var ett stort fan av Chase och Alex också... De växte hos mig i säsong 8. En favoritscen med dem är i avsnitt 22, säsong 8, när de står vid bilen och Chase ska åka iväg på pilotutbildningen. När Alex gråter. Det är så äkta och det syns att de älskar varandra!

Frågor och svar

Ursäkta att jag inte skrev mycket igår... Men nu är jag här!!

Evelina ställde några frågor som jag tänkte svara på:

Vet inte om du har pratat om det förut, men jag tänkte jag kunde fråga ändå.
Har du någon favorit av Mouths flickvänner? (1)
Har du någon favorit av Peytons "två pappor" (eftersom det var olika skådisar)? (2)
Vem tycker du passar bäst med Chase, Mia eller Alex? (3)

=)

Svar:
1. Min favorit av Mouths flickvänner är Shelly! De var tillsammans en kort tid, men Mouth älskade henne. Hans sårbarhet och sorg när hon lämnade honom, det var några av Mouths bästa scener tycker jag!2. Jag gillade båda skådespelarna. Den första hade en varm och bra relation till Peyton. Det hade den andra också dock, och han var med längre... Svårt att säga! De var bra på olika sätt. Vem tycker ni?

3. MIA!!! Alex och Chase har växt i mina ögon, men jag var ett stort fan av Chase och Mia!Säsong 9 DVD

Jag vet inte om ni har sett den här, men jag hittade den på internet och tror det är DVD'n som kommer ut för säsong 9 när det har visats färdigt! 

Jag hoppas det är mycket extramaterial på den :D 

Vilka OTH DVD'er har du??

People always leave

Jag tänkte diskutera Peytons "People always leave" citat lite nu. Det har ju varit väldigt synd om henne, för under en tid så försvann ju många. Men jag tror det berodde mycket på att hon kände att de lämnade henne, om ni förstår hur jag menar? Hon var ju ganska mörk och "deprimerande" i de tidigare säsongerna, och när något hände så tog det henne hårt... Det var ju det i alla fall jag gillade hos hennes karaktär då! =) Sedan när hon blev tillsammans med Lucas och de blev kära så var det inte lika illa längre med att alla lämnade henne för att hon började istället fokusera på de som fanns kvar i hennes liv! :)

Look alike!

Är det någon som ser på tv-serien "Once Upon a Time"? Det finns en karaktär, Graham (spelad av Jamie Dornan) som verkligen är jättelik Austin Nichols (Julian) tycker jag!!! :D Jag hittade ingen riktigt slående lik bild, men de här visar lite likhet :D


Gaaah!

Jag börjar med att säga förlåt för eventuell spoilervarning, men jag ska försöka att inte berätta något viktigt som hände i avsnittet idag.

Jag är alldeles upprymd över avsnittet som kom ut idag. Ska inte skriva mer för att det spoilar ju för de som inte sett det, men det var ju avsnittet som Lucas var med i... Och jag kan bara säga att trots att jag hade önskat MER så var det så otroligt kul att se honom igen. Att höra Haley kalla honom "Luke" och Lucas kalla Haley för "Hales"... Och veta att det förmodligen var sista gången man fick höra det. Så otroligt vemodigt och sorgligt, men ändå så underbart :DMen ja, det fanns ju scener också då jag fullkomligt skrek åt datorn och var så ARG. Ni som har sett det vet ju vilka scener jag pratar om. :P

Mest lik sin karaktär...

Jag fick några frågor om Wilmington här i bloggen idag (jag ska svara på dem inom kort!) och en av dem var om skådespelarna var lika karaktärerna i verkligheten! Jag tänkte att jag skulle försöka fundera ut vem som var mest lik sin karaktär. Jag är inte helt säker eftersom jag pratade med några av dem så kort tid. Men jag måste säga att när Lee Norris kom gående så bankade hjärtat fort och det kändes som att det var Mouth!! :PMen personlighetsmässigt var ingen av dem jättelik sin karaktär. Kate Voegele (som spelar Mia) är dock väldigt lik Mia i tankesättet tror jag. Båda har som mål att hjälpa andra människor och vill att alla ska må bra genom att lyssna på hennes (Kates/Mias) låtar. De är lika snälla mot människor, lugna, trevliga och ödmjuka.Antwon Tanner (som spelar Skills) var också lik sin karaktär. Lika "cool" med ett speciellt språk... Ja, ni vet ju Skills ;D


Austin och Sophia

Jag fick just en anonym kommentar där det stod att Sophia Bush och Austin Nichols har gjort slut... Jag brukar inte skvallra om skådespelarnas privatliv, men eftersom de båda är med i serien och jag älskar båda två så ville jag bara kommentera det. Jag hittade en artikel från Just Jared där det stod att de hade gjort slut, men ingen av dem hade uttalat sig. Inte heller på Enews eller Us Weekly (klicka på länken för att läsa artikeln) hade någon av dem uttalat sig.

Med andra ord vill jag inte säga att det ÄR sant, men heller inte säga att det inte är det. Jag tror inte det dröjer så länge innan vi får veta hur det ligger till :)Jag svarade tidigare idag på mailen jag har fått från er, så om du skickade igår eller tidigare men inte fått svar - skicka igen till inte.lagom.liksom-89@hotmail.com =)


Haley och PeytonJag älskar scenerna mellan Haley och Peyton i säsong 5. Haley är verkligen stöttande och försöker vara neutral, men hon vet att Lucas älskar Peyton så hon peppar henne att inte ge upp hoppet. Det älskar jag.

Även att Peyton kastar vattenballonger från samma tak som Haley och Lucas lekte på som tonåringar, de scenerna är så otroligt bra... Peyton och Haleys relation är alldeles för underskattad tycker jag, jag hade velat se mycket mer av den. De har stöttat varandra mycket under seriens gång. Haley fanns där för Peyton i säsong 1 då hon mådde dåligt för att Lucas var tillsammans med Brooke, och hon fanns där för henne i säsong 5 då han var med Lindsey.

Gissa avsnitt...

Vi kör ingen tävling med vinst nu, utan bara en kul grej!
Hur många vet vilka avsnitt och vilka scener de här bilderna är ifrån?

1.2.3.Sophias tuffaste dag m.m.

Här är en video från eventet "An evening with One Tree Hill" som börjar med att Sophia Bush berättar om sin tuffaste inspelningsdag i OTH, och sedan får Paul Johansson och Bethany Joy Galeotti en fråga från ett fan om deras karaktärer...


Yy...

Hehe, jag vet inte om jag är ensam om detta, men så fort jag skriver på mitt tangentbord och råkar göra dubbla "y" (yy), tänker jag på Psycho-Derek!!! :P


Shia Labeouf!!!

Såklart var det Shia Labeouf Nathan hoppas ska spela honom, inte Channing Tatum!! Förlåt. Jag vet inte vart jag fick Channing Tatum ifrån?!

Faktum är att jag tycker karaktärernas cast-förhoppningar till filmen var väldigt bra val.


Jason och gänget

Jag gillade verkligen Jasons storyline i säsong 5, den som senare ledde till att Mia fick en stor roll i OTH. Kevin Federline (Jason) skådespelade otroligt bra tyckte jag, för jag gillade verkligen scenerna med Jason. Jag gillade hela grejen med att Mia var gömd i bakgrunden men skrev den mesta musiken i bandet, och tack vare Haley vågade hon stå på sig!


Mia

Det verkar inte som att Mia kommer tillbaka i säsong 9... :( Men även om det var hennes sista scen, den hon gjorde med Chase i säsongsavslutningen i säsong 8, måste jag säga att jag verkligen tycker det var ett helt okej avslut. Scenen var bra, och hon sa som hon kände för Chase men godtog att han ville vara med Alex.

Det enda jag hade önskat var att hon hade haft ett avslut med Haley också... Nåväl. Hon kanske kommer tillbaka i säsong 9, det finns ju lite hopp. Men jag har inte hört något om det. Tyvärr.


Kul scen

Minns ni den här scenen? Jag älskar den ;DDet är en av de roligaste scenerna mellan Lucas och Nathan tycker jag. :D

Deb

Debs resa i OTH har varit minst sagt turbulent, och när hon kommer tillbaka i säsong 9 (jag vet inte när hon kommer tillbaka) hoppas jag hon är en ordentlig och mogen kvinna. Hennes scener har varit underhållande, men jag vill att serien ska sluta med att hon beter sig som en vuxen mamma och farmor som kommer med råd till Nathan och Haley och finns där för dem. Hon är ju så ibland, så jag vet ju att hon kan vara ordentlig :D


Grattis Fanny!

Grattis Fanny till vinsten i bloggen om Nathan och Lucas relation!

Rätt svar:

1. Haley.
2. Säsong fyra.
3. Channing Tatum
4. För att Haley inte vågade eftersom de hade bråkat.
5. Säsong tre.

Fråga tre var lite klurig, men Nathan och Lucas pratar om vem han vill ska spela honom, och jag har för mig de pratar om Channing Tatum... Men jag minns inte exakt vad de säger... Så den frågan var svår.


Nathan och Haleys förhållande

Jag lovade ju ett inlägg om Nathan och Haley. Deras förhållande har varit sedan säsong 1, och trots att det inte alltid varit perfekt har de aldrig gett upp kärleken för varandra. Jag älskar deras förhållande i säsong 6, 7 och 8 när de har fått Jamie och är en lycklig familj alla tre. Dottern Lydia är ju också så söt :D

Jag älskar att Haley förändrade Nathan till det bättre, stöttade honom och fanns där. Nu är Nathan en mogen och lugn familjefar som också finns där och stöttar Haley. Tillsammans är de så söta :D De visar verkligen att kärleken övervinner allt, och att man ska tro på det goda i människor!


Mouth "I like big butts"

Ursäkta sent inlägg, jag har faktiskt varit på skolan... På en söndag! :P

Jag har just sett lite på avsnitt 5, säsong 2. Dare night avsnittet, det är så underbart kul :D

En av mina favoritscener från avsnittet är den här:Alla scener med Mouth när han sjunger eller dansar är så otroligt bra och roliga tycker jag :D
 
malinia, svar på ditt mail och de andra jag har fått kommer så fort jag får tid att svara!

Kate Voegele

Som jag har nämnt tidigare är Kate Voegele min favoritartist och stora förebild... Anledningen som Mia säger till att hon vill sjunga är precis det jag älskar med Kate Voegele!


Den hemliga miljonären

Var det någon fler än jag som såg "Den hemliga miljonären" i veckan? Jag såg reprisen nyss, och alldeles i början hördes "Light outside" med Wakey! Wakey!!!!! :D Jag blev överlycklig, det var underbart att höra den!!!


Nathan och Haley

Fick en kommentar av .. som skrev:

har hört att du skrivit om många i one tree hill på din blogg, men har inte sett eller så var det längesen du skrev om haley och nathan. jag menar dom har ju trots allt vart tillsammans sen säsong 1 och har två barn nu..

Svar:
Jag försöker skriva lite inlägg om olika karaktärer, avsnitt, händelser m.m. i OTH :) Jag försöker variera det, men jag ska absolut skriva om Nathan och Haley! :) Håll utkik inom kort! Jag älskar verkligen Nathan och Haley, de har ett så underhållande förhållande. :D

Här är några av mina favoritbilder på dem:
Rick Fox

Jag gillade inte riktigt historien kring Daunte, med spelfusket och allt, men jag måste säga att jag har sett Rick Fox (som spelar Daunte) i olika tv-serier på sistone. Både "The big bang theory" och "Body of proof". Två helt olika tv-serier. Jag gillar hans skådespelartalanger mycket! :) Visste ni att han är föredetta NBA-spelare? Rätt kul att Daunte är involverad inom basketen i OTH!


OTH-namn

Är det någon som känner som jag, att när ni hör ett namn som är med i OTH (till exempel "Peyton", "Jules" eller "Marvin") så tänker ni på OTH? Det gör jag ofta! Vanliga namn, till exempel "Anna" (Taggaro, säsong 2) får mig inte att tänka direkt på OTH alltid... Men ibland! :P Särskilt med amerikanskt uttal.

Jag har alltid velat ha en son som heter Lucas, även innan OTH.


Helgquiz: Nathan och Lucas!

Här kommer ett helgquiz om relationen mellan Nathan och Lucas. Rätt svar kommer på söndag. :) Vinnaren får en länkning i min blogg!1. Vem får Lucas att se en godhet i Nathan?
2. I vilken säsong berättar Lucas att han ska bli Nathans tränare?
3. Vem vill Nathan ska spela honom i Lucas film "An Unkindness of Ravens"?
4. Varför besöker Nathan Lucas på sjukhuset i säsong 1?
5. I vilken säsong, då Lucas är best man, gifter sig Nathan och Haley?

Uppdatering 17/2 kl 18.15 - Jag har omformulerat fråga 3 så ni som svarade innan dess får gärna svara igen om ni vill :)

Brooke och Lucas

Jag har ju alltid varit ett stort Lucas- och- Peytonfan! Jag älskar dem, och har alltid känt att de hörde ihop. Men det fanns ett tillfälle då jag älskade Brooke och Lucas i säsong 3, de var riktigt söta då, och jag kände ändå att Lucas hade känslor för Brooke och kunde se ett liv med henne. De hade många romantiska scener, men också känslofyllda scener... Det var väldigt starkt av Brooke att inse att Lucas älskade Peyton och vara okej med det till slut!


"Oh..." ;)

Minns ni vad ni tänkte när ni såg den här scenen? 

Jag tänkte nog "Oj..." (Som Lucas svarade ;D) när jag såg den första gången. Hur Peyton plötsligt säger vad hon känt så länge. Och så kände jag hopp att han skulle svara att han var kär i henne också. :P


Haley och Quinn

Haley och Quinns relation, den älskar jag. Synd att man hörde så lite om Quinn de tidiga säsongerna... Hur som helst älskar jag dem nu, det märks att de står varandra nära och finns verkligen där för varandra!I det här avsnittet, då Quinn öppnar sitt konstgalleri, har ju deras mamma just dött och Haley är på väg in i depressionen. Quinn finns där och som tittare känner man kärleken mellan dem som systrar. Det är så underbart att se tycker jag.

Säsong 2 - Anna m.m.

Jag har börjat se om säsong 2 igen, jag älskar den säsongen. Den har kärlek och vänskap på en nivå som jag gillar i OTH, sådär halvdramatiskt men ändå med väldigt många avslappnade och roliga scener. Jag älskar att Brooke och Peyton är vänner igen, och så gillar jag scenerna med Anna Taggaro (både hennes relation med Peyton och med Lucas).Annas storyline, med hennes sexuella läggning, är en intressant del av OTH tycker jag. Jag gillar verkligen att de tar upp vardagsproblem hos tonåringar och hos vuxna. Och att karaktärerna bryr sig om varandra och sällan bråkar om skitsaker... Istället stöttar de varandra, vilket jag gillar!


Svar på mailen kommer imorgon till er som inte fått svar! :) Om du mailat för flera veckor sedan men inte fått svar, skicka ett till mail. Det kan ha kommit fel. :) Mailadressen är inte.lagom.liksom-89@hotmail.com

Grattis Elin!

Grattis Elin till vinsten i Brooke-quizet.

Rätt svar:

1.clothes over bros
2.22 år
3.Lucas Scott
4.Erica Marsh
5.Victoria(hennes mamma)


Peytons konst

Jag saknar Peytons konst! Det var en så stor del av OTH under de tidigare säsongerna, något som jag beundrar hos Peyton och som gjorde henne till den karaktär hon var. Så underbart att se kreativiteten och hur hon blev så stärkt av att göra alla bilder. Det var hennes sätt att uttrycka sig under tonårstiden och det gjorde henne till en väldigt unik karaktär.

Här är några av mina favoritbilder som hon har gjort:


Peytons samveteJag tyckte hela storylinen kring Peytons "angel of death"-samvete var ganska rolig. Det var några roliga citat kring det, typ den här (bilden). Man märker verkligen, genom ängeln, hur mycket Peyton har dåligt samvete för att hon är "dum" mot Ellie och att hon undrar om hon kanske ska släppa in henne på livet. Jag älskar deras relation när hon väl släpper in henne, verkligen en underbar mor- och dotter-relation!

Brooke-quiz

Ett till quiz, men den här gången om Brooke!
Rätt svar kommer på onsdag,  och vinnaren får en länkning i min blogg.1. Vad heter klädmärket som Brooke startade under skoltiden?
2. Hur gammal var Brooke när hon insåg att hon ville ha barn (och fick Angie som fosterbarn)?
3. Vem var den första killen som Brooke "gave a rat's ass about"?
4. Vad hette tjejen som Brooke tävlade mot till skolpresidentvalet?
5. Vem fick Brooke att åka till L.A och säga att hon älskar Julian?

Austin i reklam??

Felicia undrade:

Vet du om det är Austin Nichols i den nya maybelline reklamen ? :)

Svar:
Hej! Jag vet inte om det är samma reklam jag tänker på (jag tänker sällan på vad reklamen handlar om), men det finns en reklam där jag reagerar varje gång och tror att det är Austin! Jag undrar om det är samma reklam... Hur som helst googlade jag "Maybelline Austin Nichols" och fick inte upp något om att han ska vara med i den, så jag tror bara det är någon som är lik honom. Men kul :D Jag ska hålla utkik om det är samma reklam! Minns du vad den handlar om??


Musikvideo!!!

Jaaa! Äntligen kan vi utanför USA se Jana Kramers musikvideo till "Why you wanna"!


Paul om Dan-hatare

Här har vi en rolig video där Paul Johansson som spelar Dan pratar om Dan-hatare på "An evening with One Tree Hill":


Grattis Fanny!

Grattis Fanny till vinsten i quizet om Haley! Rätt svar var:

1. Tre. Quinn, Taylor och Vivian.
2. Clowner.
3. Lydia James.
4. I säsong 4, State Championship, han spelar som skit och frågar om hon fortfarande kommer älska honom även om det aldrig kommer bli bättre än det är då. Och då säger hon att hon kommer göra det men att hans son kommer skämmas för de åtta assist han gjort.
5. Mac and Cheese.


Joy gif

Jag hittade en gif på en hemsida:Är det någon som vet varifrån den kommer? Det är ju Joy (Haley) i alla fall... :) Jag blev lite nyfiken ;D

Taylor Swift + OTH = Sant?

Emilia skrev och tipsade om en grej:

Tänkte bara tipsa om att han som spelar chase är med i taylor swifts musikvideo till white horse, här är den: http://www.youtube.com/watch?v=D1Xr-JFLxik&feature=relmfu

jag tror det är han iallafall :)

Svar:
Japp, det är han!
Jag skrev ett inlägg för ganska länge sedan om Taylor Swifts relation till OTH. Många av hennes låtar verkar ha en del av OTH i sig ;D Typ låten "Speak now" känns ju som att den handlar om Peyton när Lucas ska gifta sig med Lindsey ;D Och Tyler Hilton (Chris Keller) är ju med i videon till "Teardrops on my guitar":


Underbart citat

Jag älskar den här skylten...!!! Citatet är så vackert...


Haleyquiz

Nu ett quiz! Temat är Haley!
Vinnaren (rätt svar kommer på söndag) får en länkning i min blogg :)1. Hur många systrar har Haley?

2. Vad är Haley rädd för?

3. Vad hette Haleys mamma?

4. Hur avslöjade Haley för Nathan att de skulle få en son?

5. Vilken maträtt säger Haley (i säsong 1) är "food of the Gods" (gudarnas mat)?

Julians utveckling

En karaktär som gjort stora förändringar i OTH är ju Julian! Tänk när han dejtade Peyton, och när han först kom tillbaka till Tree Hill... Då var han en halvdryg kaxig kille som i alla fall jag kände inte var någon jättemogen ordentlig familjefar. NU är han gift, jättekär, romantisk, mogen, har två barn... och en hobby att jaga fjärilar ;)
_

Valentine's day avsnittet

Jag såg avsnitt 15, säsong 8, igår och det är ju såå bra! Det är jätteroligt och romantiskt tycker jag :D Scenen med Jamie och Quinn när de köper skosnören med hjärtan på, den älskar jag. Jamie är ute efter något kort som inte är så puttinuttigt och romantiskt, och så kommer den där lilla flickan som tittar på Jamie. Hans blick är oslagbar :D Och hon är så himla söt! Jag tror jag spolade tillbaka 4-5 gånger igår bara för att se den sekvensen när man får se flickan :D Haha!

Avsnittet i övrigt är också riktigt bra. Scenerna med Brooke och Julian är roliga, och det är ju så kul när Clay ger Quinn ett halsband och hon ger honom skosnören :D


Ny karaktär

Igår skrev jag ju om en söt liten flicka som var med i säsong 8. Nu i dagens avsnitt som visades i OTH fick vi bekanta oss med Logan. Jag tänker inte säga mycket om honom för er som väntar på att de svenska avsnitten ska komma, men han spelas av Pierce Gagnon. :)Det finns lite rykten om vem han är, men jag vet inte om det är sant. Vi får se... ;D


Lista med scener :)

Som utlovat, här kommer en lista över mina favoritscener med Lucas och Peyton från säsong 5. Jag tänkte lägga upp 3 av mina favoritscener med dem från säsong 5 (flygplatsscenen räknade jag inte eftersom Peyton kommer dit först i säsong 6)!

"YOU gave up on ME"-bråket:
http://www.youtube.com/watch?v=VwamgMP5EFU 

"Don't marry here Luke!":
http://www.youtube.com/watch?v=8Nd2iIY1CNU&feature=related 

"If what you want is for me to let go, then I'm gonna do it":
http://www.youtube.com/watch?v=Skk82rvctkA&feature=relatedUtanför Clothes over Bro's

Clothes over Bro's var ett av de första ställena vi besökte när vi kom till Wilmington. Vad som var kul var att det låg så centralt, så vi åkte förbi det jätteofta :D Att få se CoB i verkligheten var något av det häftigaste under resan... Så coolt, för det såg precis ut som det gör på TV! :D Nu när de har slutat spela in i den lokalen, både CoB och Karen's cafe, kommer det ju inte vara riktigt samma sak att se det, men utsidan är ju likadan (affären mitt emot ser man ju ofta när de filmar ut genom fönstret t.ex) och Port City Java mitt emot filmade de ju första avsnittet på (Karen's café i avsnitt 1, säsong 1, var där). :)

Så ni som har tänkt bort att åka till Wilmington efter inspelning, jag kommer absolut åka tillbaka. Staden är så vacker, och har känslan av Tree Hill även om inte alla lokaler finns kvar. Ställen som fortfarande går att se från utsidan är ju till exempel de privata husen, och Dixie Grill kan man fortfarande äta på... Bland annat =)


Julian och Alex

Jag tycker det är så otroligt bra att skaparna av OTH inte har glömt bort den underbara vänskapen mellan Julian och Alex. Jag älskar dem. Jag tror fortfarande det är Julian som är en STOR del i att Alex mognade. Han gav henne förtroende, vänskap och stöd och visste att hon kunde lyckas med allt hon ville. Till slut började hon också tro på sig själv tack vare stödet från vännerna, särskilt Julian.

Jag tror det som Julian gjorde som fick Alex att våga tro på sig själv var att han lät henne vara sig själv, men han vägledde henne i rätt riktning, tillbaka till livet efter självmordsförsöket och mot en framgångsrik skådespelarkarriär igen!
Leyton scen

Lucas och Peyton i säsong 5 var ofta väldigt gripande tyckte jag. Jag blev väldigt glad och lättad över att det var Peyton som Lucas ringde till på flygplatsen, för det var så tydligt att hon älskade honom och verkligen inte ville leva utan honom.Jag tänkte lista några av mina favoritscener med dem från säsong 5 lite senare, det blir ikväll :)

Stephen Colletti intervju

Jag hittade den här intervjun efter att jag hade hittat den med Jackson. Jag tycker Stephen är så härlig (och snäll!), och han är alltid snygg... haha :D


Bilder 8x13

Jag såg avsnittet där Brooke och Julian gifter sig igår och blev lite nyfiken på att få se lite bilder någon fotograf har tagit på gästerna :) Jag tycker det var kul att se lite fler bilder som man inte fick se i avsnittet! :D
Janas nya låt

Jag vet att den här låten var med i säsong 9, och alla har inte sett säsong 9 än... Men jag älskar verkligen den! :D Idag har hennes video till "Why you wanna" premiär, jag ska lägga ut den så fort vi kan se den här i Sverige :)


Jackson-intervju :)

Jag letade efter någon kul intervju på youtube som jag inte hade sett än, och hittade den här med Jackson Brundage. Han är såå söt :D Det var jättekul att höra honom prata om hans relation till bland annat Shantel och Rob. Jackson verkar vara en jättekul pojke som kommer bra överens med alla :)Claraaa, din fråga finns det svar på i det här inlägget: http://bloggtjej.blogg.se/2012/january/rob-och-shantel.html#comment :)

Mail och White CollarSabina skrev och frågade:

Hej! Tänkte bara fråga om du vet någon sida där man man kolla oth säsong 9? Gärna med svensk text? :) Har för mig att du sa att man kunde maila och fråga, men kan hitta hitta din mailadress här. Kram!

Svar:
Hej Sabina! :) Jag vill tyvärr inte ge ut streaminghemsidor här på bloggen, men maila mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com så ska jag ge dig sidorna jag brukar se på! Stor kram!

Till er som har mailat: Nu har jag svarat på era mail! Har du inte fått svar så har nog mailet hamnat fel. Skicka igen så svarar jag! =))


PS: Missa inte White Collar på TV11 kl 19.00! Hilarie Burton är ju med i White Collar och ikväll är hennes första avsnitt! :D


Alexs mognad

Alex kom långt under hennes tid i OTH. Hon började som omogen och partyglad, men mycket tack vare stöd och vänskapen från de andra i Tree Hill vågade hon tro på sig själv och sin musiktalang. Hon fick också chansen att visa att hon var så mycket mer än "en kropp". Hon kunde mer än att vara med i sexvideor och festa, det fick hon visa. Och det älskar jag! Faktum är att hon hade många talanger som hon fick visa upp. Hon var skådespelerska OCH sångerska.Hon var också väldigt godhjärtad, och det är jag glad över att hon fick visa! Hon lärde sig att sätta andra människor framför sig själv och faktiskt offra sin stolthet (som när hon sa att sexvideon Josh gjorde kunde släppas och bli officiell).

Här är en av mina favoritscener med Alex när man märker att hon mognat:
http://www.youtube.com/watch?v=G2tml0nc5bA (Se från 1 minut och 31 sekunder)

Här sätter hon Millie i första hand och verkligen kämpar hårt för att hennes vän ska må bra! Jag älskar verkligen den scenen.


Underbara Shantel

Jag älskar Shantel VanSanten. Quinn är en av mina favoriter i säsong 9, och jag har hört att Shantel är så otroligt snäll mot alla sina fans. Hon verkar vara en underbar människa och hon lägger verkligen ned sin själ i skådespeleriet när hon "är" Quinn. Något som jag älskar är att hon ofta säger "I"/"Jag" istället för "Quinn" när hon pratar om Quinn. Det gör hennes karaktär så mycket mer verklig.

Här är en video där hon pratar om säsong 9:


Lucas som författare

Jag älskar att Lucas blev författare! Han var ju den som stod för alla voiceovers under säsong 1-4 och älskade att läsa, men han berättade inte mycket om sin författardröm förrän han visade boken för Glenda i säsong 4.

Det skulle vara så kul om hans böcker blev verkliga böcker. Jag skulle verkligen vilja läsa dem!Vilken av böckerna som verkar bäst är svårt att säga, men jag skulle nog mest vilja läsa "An unkindness of ravens" eftersom den handlar om karaktärernas liv. The Comet är ju indirekt om Peyton, men den är en påhittad berättelse.För ett tag sedan fick jag en fråga om att skriva om Chad Michael Murrays projekt "Everlast", men jag har inte gjort det än för att jag inte vet mycket om det. Men jag ska försöka hinna med det i helgen :)

Inspirerande karaktär

Min favoritkaraktär när det gäller vem som inspirerar mig mest så säger jag nog Brooke. Hon har alltid varit en väldigt rolig tjej, som har en styrka inom sig som har gjort att hon har vuxit och mognat från att vara en partyglad och killtokig tonåring till att vara en respekterad mamma som hoppas på att få komma tillbaka till jobbet som kläddesigner som förut.Jag älskar hennes driv. Hon har alltid haft ett gott hjärta, och att hon i tonåren började designa kläder och brinner för sin passion, det beundrar jag henne mycket för och ser som väldigt inspirerande! Jag hoppas man får se henne som kläddesigner igen, på riktigt. Hon är ju designer, men har inte ritat så mycket kläder sedan hon gjorde brudklänningen. Det hoppas jag hon gör. :D


Joy och Shantel

Visste ni att Shantel också är väldigt bra vän med Bethany Joy Galeotti (Haley)?? De är så bra vänner att Shantel till och med var med när Joy födde sin dotter Maria!


Shantel och Rob

Sandra skrev:

Jag har tänkt på en sak ... Eftersom Shantel (Quinn) och Robert (Clay) är bästa vänner, borde de inte varit det förut då? Eller blev de så nära vänner genom tv-serien?

Svar:
Jag är inte säker på att Shantel och Rob hade träffats innan OTH, men som jag har förstått det i intervjuer så träffades de genom serien och fattade vänskapstycke redan från början i princip! :-))

Det här är en intervju från början av säsong 7 där jag tycker man kan se deras fantastiska personkemi:


Clays relationer

Nya OTH-avsnittet går som sagt inte att se på sidan som jag tipsat om till er som har mailat, men jag hittade en ny sida som jag såg det på. Vet dock inte hur det är med virus på den, jag har ett antivirusprogram... Men maila mig så skickar jag länken!

I kvällens avsnitt var händelserna kring Clay en stor favorit hos mig. Jag ska inte avslöja vad det var för händelser för er som inte har sett det, men jag tänkte skriva lite om Clay. Han var inte en stor favorit hos mig förut, men i och med allt som han har varit med om så gillar jag honom mer och mer.Han har en så bra och romantisk relation till Quinn, och är en underbar vän till Nathan. Han och Nathan som vänner har växt hos mig mycket under säsong 8, deras relation är rolig och det märks att de tycker om varandras sällskap.Även Clay och Sara var ju söta. Jag älskar att Quinn tycker att det är okej att Sara betydde så mycket för Clay och hon vet att om Sara fortfarande levde så skulle Clay förmodligen vara med henne, och hon är okej med det. Det gör att jag älskar Clay och Quinns kärlek ännu mer!

Godhjärtade Haley

En OTH-karaktär som jag tycker är en otroligt godhjärtad människa som innerst inne vill alla väl är Haley! Hon har alltid stöttat andra, även de hon inte gillar (t.ex Rachel) har hon hjälpt för att hon har så hög moral och vill vara en bra människa. Det beundrar jag henne för och det gör henne till en bra förebild.Hon fick Nathan att bli ordentlig och var en stor del i att Brooke blev en bättre människa också tror jag för att hon fanns där och stöttade henne. Haley hjälpte ju även Quentin, och var ett stort stöd för Quentins mamma!

Jag älskar Haley! Hon är omtänksam, snäll, rolig, positiv, utåtgående och har en stark drivkraft att nå sina mål.


Jules

Gillade ni Jules som Keith var tillsammans med i säsong 2? Jag tror att jag hade kunnat gilla henne, om hon hade varit med längre efter dramatiken med Dan och verkligen fått visa för Keith att hon älskade honom. Men jag kände inte att man fick lära känna henne på det sättet, så för mig så hade hon några bra scener, men hon var ingen karaktär som jag minns med stor glädje... Förstår ni hur jag menar? Hon var rolig och verkade snäll, men jag kände inte att man fick se nog mycket av henne för att jag skulle säga att jag vill att hon kommer tillbaka...Däremot var ju det gulligt när Keith kom hem till henne och skulle göra mat men den blev bränd :D

Gavin DeGraw livespelningar

Hörni, ikväll spelar Gavin DeGraw i Stockholm... Därför, för oss som inte är där, tänkte jag lägga upp lite liveversioner på hans låtar.Den här (den undre) videon är från en livespelning i Stockholm från år 2008. Det är inte hela låten dock. :(Matilda:
Förlåt att jag inte svarar förrän nu. Självklart får du länka till min blogg! :D

RSS 2.0