') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Konstigt ...

Konstig känsla... Gick in på MySpace häromdagen och har inte varit inne där på drygt ett år :O (det var 2 år sedan jag skrev ett blogginlägg där, förutom idag). I alla fall: Hade fått ett meddelande som borde ha gjort att jag hoppade i taket av glädje. Hade inte skrivit till personen, som för övrigt är känd. Vilken serie hon är med lovar jag att du redan har listat ut. Hon ville "marknadsföra sig själv" för att göra en lång historia kort (inte negativt sett), och hon inledde meddelandet med "You're a one tree hill fan, right?". Hur hon hade hittat mig vet jag inte. Det var hur som helst ett år sedan hon hade skrivit *piinsamt*. Men den konstiga känslan då: Jag hoppade inte i taket av glädje. Vanliga jag brukar göra det. Men jag kanske insåg att de är vanliga människor, jag vet inte...
Svarade i alla fall, och fick svar på svaret idag. Inte heller då hoppade jag av glädje. Skumt. Borde ta feber. Haha.

Nu ska jag gå och lägga mig. Shoppingdag imorgon :D Yeey. Ska dock inte shoppa mycket, för jag vill kunna fara till Wilmington.

Kanin gött (Ha're = Hare = Kanin... Soo bad, I know! Menar inte att kaniner är goda... Skulle aldrig äta kaniner, eller harar för den delen.)

Ser ljust på det...

Det BLIR en säsong 7 av One Tree Hill :D :D Jag är såååå grymt glad.
Dessutom spelar de in OTH i Wilmington till i slutet av mars (säsong 6 alltså) så far jag då så kan jag få träffa dem i alla fall... Hilarie Burton är min absoluta favorit, hon är så grymt härlig. Har läst hennes blogginlägg på MySpace och det händer att man skrattar... Hon är knasig. Goofy låter bättre, men ni fattar. Hon vet hur hon  har kul och hon är tydligen en helt underbart härlig människa. Typ den amerikanska versionen av Linda Bengtzing, ungefär. Typ - ungefär, VAD jag är bra på att uttrycka mig. Faktum är att de verkar ha mycket gemensamt. Personliga båda två, bryr sig om fansen, tar sig tid att prata, berättar vad de håller på med då och då...

Det finns svenskar som månar om sitt privatliv och inte är personliga nästan ALLS. Så att folk som är med i ett amerikanskt tv-program som visas över stora delar av världen, som det har gjort i många år nu, är personliga i bloggar på MySpace: Det visar en hel del, och jag blir VÄLDIGT positivt överraskad.

Fick dessutom ett meddelande av hon som spelar Mia, igår.. Jag hade inte skrivit till henne... Kan inte säga varför, men jag skrek inte av lycka. Kändes som att vem som helst hade skrivit. Så ska det ju vara =)


Vad händer annars? Chill. Verkar inte finnas mycket jobb för mig för tillfället så idag ska jag skriva en cv till ett jobb sista anmälningsdagen är idag, och jag ska även jobba med att planera abf-projektet (min andra praktik).

Veckans tips:
(artist) Kate Voegele - (låt) Wish you were
Låten är jättebra. Djup, och originell. Mycket som man känner. I alla fall jag.

                                    Lägger in en bild, bara för att jag just kom på hur man gör.. Hi Hi :)

FAAAAN (förlåt, men jag är arg)

"I will not be holding a charity basketball game this year. As a result of constant harassment and gross invasions of privacy via e-mail and telephone, targeting myself, my friends and even my family, I know longer feel comfortable holding a fundraiser in such an intimate setting with fans. It is frustrating and discouraging that a few have ruined it for the many this year, and I hope that myself and the show have the opportunity to be charitable again in the future under different circumstances.

I am not speaking on behalf of any of my cast, or the show as a collective. This is a personal choice. Thank you to all the fans who have been gracious, cordial and supportive of the charity events in the past, and thank you for understanding.

Best,
James Lafferty"

FAN FAN FAAAAAAN!!!
(Läste det på hans hemsida... SKIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!)


Tjena :)

Samma tillfälle som för några dagar sedan. Passar på att skriva ett inlägg innan jag ska hoppa på sista historietexten imorgon. Yeey =) SISTA! Sedan är förhoppningsvis allting nöjt och glatt och jag får börja sortera kalendrar eller något :) Sådant gillar jag faktiskt. Det är sant.

Föreläsning ikväll =)) Ännu en assistentföreläsning och jag är grymt förväntansfull. Den sista blev ju lite kaos när man skulle hitta föreläsare i sista stund. Men nu har vi tre stycken assistenter som är erfarna och vet vad de ska prata om. Ringde och skulle kolla läget tidigt i morse och fick veta att det blev de tre som skulle komma. Pratade lite med en av dem om mina tankar och så.. Angående föreläsningen alltså.

Nu gäller det bara att hoppas på stor publik. Det har inte riktigt blivit så stor publik alla gånger, men man kan ju alltid hoppas =))

Haha, gjorde just ett (One Tree Hill) frågetest på facebook. *sscchhhh*... Rätt så kul hur flera som hade svarat tydligen hade börjat se på OTH för Chad Michael Murray. He got me caught as well!! Nej, seriöst. Jag började nog se för honom och att han var med höll mig kvar några avsnitt. Utan honom skulle jag aldrig ha börjat se på det, men jag är glad att jag gjorde det. Alltså, jag försöker övertala mig själv och andra att jag inte är beroende. Och jag är inte abstinens-sjukt-freakin'-psyk-beroende, men jag älskar det.

Skulle ju som sagt inte se säsong 5. Såg första avsnittet och i första minuterna tänkte jag "WHO am I kidding??". ^^

Jaja, men nu hinner jag inte skriva mycket mer. Ha det fint alla glada varelser där ute i världen som läser det här!

//Malin

RSS 2.0