') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

OTH säsong 7, avsnitt 10

Jag avskydde Nathan och Haley i söndagens avsnitt. Särskilt Haley. Visst, hon stöttar Nathan med att hon kallar Quinn för alla möjliga ord bara för att hon, som de kallade det, "uppehöll Clay så han inte gjorse sitt jobb", var så fel. Det sista hon sa, om att hon såg upp till Quinn förut men gjorde det inte längre, var otroligt barnsligt. Tycker jag. Att Nathan var arg är förståeligt, men det är inte rätt att de skyller på Quinn.

Faktum är att jag tycker det här avsnittet var ganska konstigt... alla karaktärer liksom bytte skepnader. Nästan alla i alla fall. Alex blev lite seriös i och med att hon faktiskt sa åt Millie att hon inte kunde vara i närheten av knark (vad hände där, liksom?!), Nathan och Haley var elaka barnrumpor, och Millie då. Det var ju inte längesen hon var Brookes snälla assistent, och nu är hon en odräglig NARKOMAN?! Jiiez... Scenen med henne och Brooke då hon begärde 500 000 kronor var rolig, men ändå rätt irriterande. Jag är inte särskilt förtjust i odrägliga Millie (trots att hon får en att skratta till då och då).
Scenen med Mouth och Millie, då Millies näsa blöder av knarket för att hon blev upprörd, var rätt bra tycker jag. Men stackars Mouth. Det är ju inte första gången Millie tabbar sig, hon var ju otrogen med Owen också. Får se om de fortsätter hålla ihop. :) Personligen tycker jag Mouth kan leta vidare... Alex kanske? ;) Hon har ju gått o blivit seriös(are)... haha. Moulex.

På tal om Alex. Synd att de inte visade något mer av SMSet till Julian. Har en känsla av att det fanns en scen där som togs bort... Fick den känslan. De hoppade liksom bara över det. Förutom att man fick se Alex sitta och dricka då alltså. Det där om att hon blivit seriös tar jag tillbaka, det var ju inte alltför smart att sätta sig i bilen sen. =/

Stackars Brooke!! Som jag sa åt min syster: Det är ganska orättvist. Varken Haley eller Peyton var ju barntokiga, men är båda mammor, medan Brooke har haft två fosterbarn och nu kan inte hon få biologiska barn. Men det är delvis därför jag önskar hon vore rätt cool med det faktum att hon inte kan få biologiska barn: För henne borde det vara minst lika okej att adoptera! Nåväl, hon lär kanske tycka det. :-) Kul i alla fall att Victoria (nope, inte bitchtoria längre ;)) är tillbaka! Jag gillar henne i säsong 7.
"She must be HIGH!"
"I've only had three Martinis..."
hehe. Och scenen med henne och Chase (Fetch, Dash... för er som inte vet det betyder alla tre orden någon form av "jaga", typ). Underbar.

Sist: Dan. Kul att Mouth vågade vara som han ändå var mot Dan, killen HAR verkligen fått skinn på näsan (Mouth alltså)! Och scenen med Clay var väl inte min favorit eftersom den visade Dans elaka sida igen, men han gjorde det ju för att skydda Nathan. Jag står fast vid att de borde ge Dan en ny chans! Gör de det tror jag han blir snäll på riktigt. Inte för att de ska glömma allt ont han har gjort, absolut inte, men eftersom det faktiskt bara är en tv-serie tycker jag de i alla fall kan vara liiiiite snäll mot honom... Eller? Har jag fel?


OTH resumé... imorgon?

Med 99,9% säkerhet kommer en OTH-resumé av gårdagens avsnitt imorgon. Igår såg jag tv resten av kvällen och kom hem från jobbet typ fem. Då var jag lite upptagen med diverse grejer (typ som att sätta mammas julklapp i en karton o att äta), sedan glömde jag rent utav bort det. Och nu på 5 minuter tänkte jag se på programmet om Maria Montazami. Och förhoppningsvis få skratta, hon har ju en förmåga att vara rätt kul. =)

OTH säsong 7, avsnitt 9

Ett bra avsnitt!
Förlåt att jag inte skrev en resumé över förra veckans avsnitt fast det är så underbart roligt. Har klippt ihop lite roliga delar i en video som jag ska lägga upp på youtube. Lägger även in den här då. :) Över avsnitt 7x08 alltså!

Men nu: Avsnitt 9, säsong 7.

Stackars Brooke som typ aldrig blir gravid. Som Haley sa, det är hennes tur att få pojken och barnet!
Brooke har det inte lätt. Tycker dock hon överreagerar en smula över Julians relation med Alex. Just i det här avsnittet förstår jag hennes ilska, men i andra avsnitt då hon är svartsjuk tycker jag hon är lite väl svartsjuk.

Nåväl, det hör inte hit eftersom hon hade rätt i det här avsnittet. Alex ÄR ju faktiskt kär i Julian. Eller är hon det? Är hon bara beroende av honom (eller det han ger henne - trygghet och ett seriöst liv utan fest och knark)? Förhoppningsvis rycker hon upp sig och blir självständig. :) Hon har det i sig, det vet jag. Om man jämför med de allra första avsnittet hon var med i så har hon växt och blivit mycket mognare. Säger inte så mycket med tanke på hur pass korkad hon har varit (haha), men i alla fall... ;P Jag vill se hennes film!!

Kul att Haley uppträdde igen! Älskade Mirandas "tal" just innan uppträdandet, om hur uppträdandet skulle hamna på Youtube och förstöra skivan om det blev dåligt.
"Break a leg"
"It's funny, leg wasn't my first option for you." ;P
(Det översattes inte likadant).
Förresten! Låten hon sjöng... Maybe heter den, och hennes grupp Everly är det som sjunger den. För er som inte vet det är hon och en annan tjej med i gruppen, och tjejen stod bredvid Joy (Haley) på scenen och spelade gitarr.

Dans och Rachels besök i Tree Hill var ju inte direkt uppskattat, men jag måste säga att Rachels besök hos Mouth gjorde NÄSTAN att hon påminde om den gamla Rachel. Som faktiskt inte BARA var en bitch. hehe. Men vad bra att Mouth ändå såg igenom fasaden och insåg att Rachel behöver växa upp. Minst sagt. Samma Rachel, annan stad... Att Brooke bitch-slapped henne var delvis helt rätt (hon hade rätt i det hon sa), men jag tror definitivt Rachel lite fick ta Brookes ilska över Julian och Alex, icke-graviditeten, o allt annat.
Dan och Jamie är alltid lika söta, men jag blev rätt sur att han inte sa sanningen till Jamie om att han faktiskt hade ett nytt hjärta. Men i och för sig, skulle Nathan få veta att Dan ljuger för alla tv-tittare skulle han ha ÄNNU mindre chans att bli förlåten. Om det är möjligt...

Clay och Quinn!! ÄNTLIGEN en kyss. Quinn är visserligen gift fortfarande (tror jag), men bara på papper. Jag tycker inte hon var otrogen. Men jag gillar Clay, de passar bra ihop. Scenen mellan Clay och pojken på barnhemmet gjorde mig tårögd. Att Clay har öppnat upp sig om Sara gör att han kan hjälpa andra i det också.

Sist då, Nathan. Vilken cliffhanger!! Vad kommer hända nu med hans basketkarriär?? Jag har visserligen sett senare avsnitt eftersom jag följer de amerikanska avsnitten, så jag vet ju. Men spännande är det. :DWhat are the chances???

Var just in och kollade twitter, och lite andra sidor, som bland annat har med OTH att göra. Och så ser jag DETTA:

Spotted on the Plaza: Jeffrey Dean Morgan (who stars as Denver "Denny" Duquette on Grey's Anatomy) last weekend, writes Karla Champlin and daughter, Lindsay Garcia. "He was very gracious to grant us a picture with him. His mother, stepfather and (actress and former MTV VJ) Hilarie Burton were with him also. He is extremely nice and down to earth. In my opinion he is McHottie!"

Tydligen går det starka rykten om Hilarie och Jeffrey. Vilket jag har missat. Men det är inte att Hilarie dejtar som gör mig helt... gaaah (positivt :P). Nej, det är nämligen så att Jeffrey ända sedan Grey's anatomy tiden har varit min favoritskådespelare. Och ni vet säkert att Hilarie är min favoritskådespelerska. Jag HOPPAS verkligen att de är ett par för de verkar verkligen vara underbara människor båda två.

Jag menar, titta bara...


RSS 2.0