') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }}

Kate Voegele om sin bal

Här kommer en bra video på Kate Voegele när hon berättar om sin skolbal, som avslutades med hennes egen låt "Kindly unspoken" (hör den här).


Texten om mig

Gå gärna in här och läs den nyuppdaterade texten om mig som skribent på Kanal5.se/onetreehill medan ni väntar på nya inlägg här i bloggen om One Tree Hill!

Har planer på att lägga ut gästinlägg från några andra OTH-fans inom kort. Håll utkik!

Citat från One Tree Hill

Här är 2 citat som jag älskar:

Sagt av Lucas (jag tror det var i avsnitt 10, säsong 3):
"Ida Scott Taylor once wrote: 'Do not look back and grieve over the past, for it is gone. And do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.'"Sagt av Mouth, Peyton, Lucas, Brooke, Julian, Nathan och Haley (har jag missat någon?) i säsongsavslutningen, säsong 6:
"Take a look at yourself in the mirror, who do you see looking back? Is it the person you wanna be? Or is there someone else you were meant to be? The person you should have been, but fell short of. Is someone telling you you can't, or you wont? Because you can. Believe that love is out there. Believe that dreams come true every day, because they do. Sometimes happieness doesn't come from money, or fame, or power. Sometimes happiness comes from good friends and family, and from the quiet nobility of leading a good life. Believe that dreams come true everyday, because they do. Believe that dreams come true everyday, because they do. So take a look in that mirror and remind yourself to be happy, because you deserve to be. Believe that. And believe that dreams come true everyday, because they do."
OTH musik: "Let you go"

Här kommer en låt som jag hittade genom att se på OTH.Den spelades i bakgrunden under öppningen av Quinns konstgalleri och under samtalet mellan Lauren och Skills. Jag letade direkt upp vad låten hette när jag hörde den första gången. Jag älskar den!

OTH 8x04 - Händelserikt avsvnitt!

Vad mycket som hände igår i One Tree Hill!

Först och främst, scenen mellan Brooke och den där pappan som hade investerat mycket pengar i företaget. Stackars Brooke! Jag hoppas det löser sig med Clothes over Bros, om så genom ett mirakel. Men hon måste ta sig igenom det! Julian är däremot ju så gullig mot henne, med hans kärlek tar hon sig igenom det! :)

Scenen mellan Julian och Haley var ju så rolig. Först och främst var det kul att få se en scen mellan de två på tumanhand, men det var också så roligt då han kom in och sa att han hade valt ut blommorna.Som förra veckan: Scenerna mellan Quinn och Clay. Så himla söta. Det syns att de älskar varandra! De har kommit en lång väg sedan de först träffades.


Gårdagens avsnitt är ett av de få avsnitten där jag faktiskt tycker Alex och Chase är småsöta, det tycker inte jag annars. ;P (Som jag sa åt Stephen tycker jag det blev lite för "Vad hände??" när de blev tillsammans) Men scenen då Alex sa "I think I was right about those girls crushing on you, but if I wasn't: I know one who's crushing hard on you right now", då smälte jag faktiskt lite för dem. Även om jag hejar på Mia!Sist av allt: Nathans beslut att sluta spela basket. Jag tror han tänkte igenom det mer än vad vi fick se. Han kände nog verkligen att han var tvungen att fokusera på sin familj och när hans rygg ändå var trasig var det dags att sluta. Vilket är väldigt synd, jag hoppas i alla fall att de återgår till att visa åtminstone lite basket eftersom serien började med det!

James Lafferty om regissörsjobbet

Godmorgon!

James Lafferty har varit regissör i ett par avsnitt i One Tree Hill. Här är en video när hann pratar om hur det var att vara ansvarig för inspelningen.I eftermiddag lägger jag ut ett inlägg om gårdagens avsnitt. Mycket som hände i det (som kommer ha betydelse för resten av OTH?).

Rob Buckley om Clay

Här pratar Robert Buckley om sin karaktär Clay, kvinnorna runt Clay i början av säsong 7, Clays vänskap med Nathan och resten av gänget i One Tree Hill.Jag gillar slutet! :DHalloweenbild på Austin och Sophia

Sophia Bush lade ut den här bilden på Twitter under halloween förra året:Det är Austin och hon som är utklädda till Russell Brand och Katy Perry. :D


Vinnare i quiztävlingen + facit

Facit:

1) 2 (Andy var Karens lärare)
2) 1 (Jakes dotter heter Jenny)
3) 1 (Cooper Lee är bror till Deb)
4) 1 (Max spelas av Mark Schwahn, skaparen av OTH)
5) X (Whiteys fru heter Camilla)
6) 2 (Sam Walkers biologiska mamma jobbade på Dixie Grill)
7) X (Quentins lillebror heter André)

Vinnare:

Towe

Kolla in hennes TV-blogg:
http://escaperealiity.blogg.se/  GRATTIS! :D


Promo OTH 8x04

Kul och intressant avsnitt, start om en timme! 
Klockan 16.30 på Kanal5! 


OTH musik: "The Freshmen"

En låt jag gillar från säsong 5 av One Tree Hill:Minns ni när den spelades?
Det var i säsong 5, avsnitt 1, under tiden Peyton pratade i telefonen och man fick se klipp på flera av karaktärerna. Bland annat utspelade sig en scen då Nathan äntligen ställde sig och Jamie gav honom en teckning. Det var en jättesöt scen!
Quizet om gästkaraktärer kan ni göra fram till 13.00 idag! (Ändrar tiden, hoppas det är okej?)


Glöm inte att OTH börjar 16.30 idag!!

Nathan och Chase vs. Jamie och André

Scenen i avsnitt 14, säsong 6, när Nathan och Chase är på Tric och de har open mic night, medan Jamie och André sjunger karaoke hos Lucas och Peyton. Det är nog min favoritscen med Nathan. Åtminstone topp 3! :D

Se den här:

http://www.youtube.com/watch?v=VT6o5PM5fwM&feature=related

Tänk att jag har varit på samma krog som de två (James och Stephen alltså). De kan ju dansa! ;D

Gör quizet om gästkaraktärer i min blogg här.


Varit i "Tree Hill", ja :D

Undertecknaren "hej!" skrev till mig:

asså ja tängte bara fråga är det verkligen sant att du har träffat flera skådespelare i one tree hill , vilka i sånna fall ? och hur kunde du träffa dom och vart träffa du dom ? :)

Svar:
Hej! Ja, så är det. :D Jag åkte till riktiga "Tree Hill" som i verkligheten heter Wilmington och ligger i North Carolina i USA!

        

Jag träffade Austin Nichols ("Julian"), Antwon Tanner ("Skills"), Lee Norris ("Mouth"), Jana Kramer ("Alex"), Kate Voegele ("Mia") och Stephen Colletti ("Chase"). :D

Jag såg flera andra i verkligheten som jag inte pratade med också, som till exempel Sophia Bush ("Brooke"), Bethany Joy Galeotti ("Haley"), och James Lafferty ("Nathan"). Vill du läsa mer så kan du gå in här och kolla in mina dagboksanteckningar från resan under de olika länkarna som finns.

Här på bloggen kan du se bilder från resan (kategorien Wilmington, bläddra ned och se de olika inläggen med bilder! :-)).


Fortsätt att tävla i mitt quiz fram till imorgon!


Bethany Joy Galeottis hemsida

Visste du att Bethany Joy Galeotti har en hemsida? Jag hade inte varit in på den tidigare faktiskt, men var det nu. Den är jättebra och intressant! http://www.bjgofficial.com/ är länken dit!Vill du komma i kontakt med henne kan du använda hemsidan eller hennes Twitter! :-)


Quiz: Gästkaraktärer

Fråga 1:
Hur träffades Karen Roe och Andy Hargrove?1. Hon köpte en tavla av honom
X. På ett café
2. Han var hennes lärareFråga 2:
Vad heter Jake Jagielskis dotter?1. Jenny
X. Emily
2. AliciaFråga 3: 
Vem var Cooper Lee bror till?1. Deb
X. Dan
2. KarenFråga 4:
Vem spelade Max, ägaren av skivaffären som Peyton brukade besöka?1. Mark Schwahn, skaparen av One Tree Hill
X. Stuart Lafferty, James Laffertys bror
2. Michael Galeotti, Bethany Joy Galeottis manFråga 5:
Vad hette Whiteys fru som dog?1. Paulina
X. Camilla
2. VictoriaFråga 6:
Var jobbade Sam Walkers mamma?

brooke and sam 6x07 - one-tree-hill-moms

1. Deluxe Restaurant
X. McDonalds
2. Dixie Grill

Fråga 7:
Vad heter Quentins lillebror?1. Jack
X. André
2. Alexander

Tävling!

OTH-sajten finns det 3 stycken Quiz (lätt, medel och svårt) om One Tree Hill.

Här på bloggen tänkte jag nu ha en tävling för alla läsare, med start imorgon Lördag kl 10.00:
Ett quiz om gästkaraktärer i OTH (vill ni ha ett quiz med ett annat tema?)!

Det kommer att vara alternativ 1 X 2 och jag vill att ni svarar enkelt så här:

Fråga 1, svar X.
Fråga 2, svar 2. 
Fråga 3 svar 1 osv.

Vinnaren får gratis reklam i ett inlägg på min blogg, har du t.ex en blogg eller en hemsida lägger jag ut en länk till den!

Resultatet läggs ut kl 17.00 på söndag! Fram tills dess kan du svara på frågorna!

Lycka till!

PS: Påminner en gång till om att One Tree Hill börjar 16.30 istället för 18.00 från och med söndag!


Jake Jagielski

Äntligen fredag! 

Här kommer lite bilder på Jake Jagielski, en av gästkaraktärerna som jag önskar se igen!


Jenny Jagielski är ju ca 9-10 år nu om skaparna bakom OTH räknar rätt, så det skulle vara kul att se hur hon såg ut!!
En till spotifylista :)

För ett tag sedan lade jag upp en Spotifylista gjord av mig och Alexander på OTH-sajten. Fick en kommentar på min blogg av http://lojsss.blogg.se/ som skrev att hon också hade gjort en lista med OTH-låtar. Med hennes tillåtelse lägger jag upp den här åt er:

musik från one tree hill 

//Malin


Pete Wentz och Peyton Sawyer

Någon fler än jag som fastnade för Peyton och Pete som par i säsong 3? Även om de bara var en kort romans i 2-3 avsnitt (och kanske ingenting som kunde fortsätta som ett långvarigt förhållande?) var de så söta tyckte jag!!

(Men jag hejade på Lucas, eller Jake. Båda två faktiskt! Vem tyckte du Peyton skulle ha blivit tillsammans med?)Pete var hennes snuffleaphagus! :D

Taylor i avsnitt 7x18

Såg just på avsnitt 7x18 av One Tree Hill igen nyss. Det avsnittet är ju såå sorgligt!! Taylor är så bra i det avsnittet också, och jag tycker det är få som har uppmärksammat henne där. Därför tänkte jag lägga upp en scen med henne här! Den är väldigt sorglig, men jag kommer med något uppmuntrande senare. :-)

Det här är några av scenerna från avsnittet. Scenen jag tänker på börjar på 3:16:http://www.youtube.com/watch?v=EJ8ORCQ_KRg&feature=related
 


Gäster i Tree Hill

Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder från karaktärer som har kommit och gått i OTH. Detta är bara några av dem! =) Vem vill du ska komma tillbaka?


Tim Smith


Whitey Durham


Jake Jagielski


Felix Taggaro


Anna Taggaro


Jules/Emily Chambers


Ian "Psycho Derek" Banks


Peytons riktiga bror Derek


Lindsay Strauss


PS: Glöm inte att One Tree Hill från och med söndag börjar kl 16.30!

OTH-låtar jag älskar!

Här är tre låtar från OTH som jag ÄLSKAR:


(Spelades i avsnitt 7x22)(Spelades i avsnitt 5x14)(Spelades i avsnitt 6x23)


Är det någon låt som ni vill att jag lägger upp så säg till. :-)

Joys twitter

Undertecknaren "Flickan Emelie" frågade mig detta:

vet du vad bethany joy galeotti och james lafferty heter på twitter ?:D
Svar:
James Lafferty har tyvärr ingen användare på Twitter (än i alla fall) (detta skrev Sophia Bush, så hittar du någon användare som inte bekräftas vara honom är det nog inte det). Däremot har Bethany Joy Galeotti en twitter, och hon heter BethanyGaleotti :-)

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Minnen av Lucas och Peyton

Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder här på Lucas och Peytons mest minnesvärda scener. Ett urval av dem.One Tree Hill Spotifylista

För ganska längesedan lade Kanal5s OTH-sajt (som jag är skribent åt) ut en Spotifylista med några låtar från One Tree Hill.

Här är den:

One Tree Hill 

Som ni nog ser är den versionen av Heartbeats borttagen, men sök på Jose Gonzalez så kommer låten upp.


"Don't say I never gave you anything"

Fick ett SMS av en kompis som såg OTH säsong 1 igår. Hon berättade att hon såg på den här scenen:

http://www.youtube.com/watch?v=SIo4Y3RjTU8 

KLASSISK Naley scen!


Inte min bild/Not my picture


Vi pratade om hur mycket om har förändrats sedan början av One Tree Hill. Alla huvudkaraktärer är nu vänner, personligheterna har förändrats hos nästan alla m.m.


Finns det någonting som du tycker har förändrats till det positiva? Negativa? Kommentera gärna. :)

NY SÄNDNINGSTID!

Nu såg inte ni att jag satte rubriken i stora bokstäver eftersom rubriken alltid står i stora bokstäver. ;P Men i alla fall.

One Tree Hill kommer, från och med Söndag den här veckan (Söndag 30/1) att byta sändningstid på Kanal5!

Alltså, One Tree Hill kommer från och med Söndag 30/1 att börja klockan 16.30 på Kanal5!Liten sneak peek från en scen i söndagens avsnitt... :-)
Inte jag som jag satt ihop collaget dock.


Ja, jag har Twitter!

Undertecknaren Johanna frågade mig:

Har du twitter? :) kram.

Japp, det har jag (liksom Austin Nichols, Sophia Bush, Bethany Joy Galeotti, Rob Buckley, Jana Kramer och många andra OTH-skådisar som jag följer där :D)!

Maaalin
heter jag där. Men jag skriver mest på engelska där, så du vet.Kram


OTH avsnitt 8x03

Gårdagens avsnitt... Oj, så sorgligt, lyckligt, känslosamt, kärleksfullt...!

Spoilervarning för er som inte har sett det!

Att inleda med att det var några dagar sedan Quinn vaknade var nog lättast tidsmässigt, men personligen hade jag velat se den scenen. Lyckan som Haley kände just när hon såg Quinn vakna! Nåväl, det här avsnittet var så bra... Och att Haley fortfarande skriver till Lucas älskar jag.

Skönt att de fortfarande pratar om Lucas och Peyton.

Scenerna mellan Haley och Quinn var så underbara, särskilt när Haley tog Quinn till Clay för att hon visste hur mycket det skulle betyda. Så himla underbart...

På tal om Clays tillstånd i avsnittet: Vilken uppoffring Nathan var beredd att göra! Wow... Det gjorde mig till ett större fan av Clay och Nathan än vad jag har varit. Scenen med Nathan vid hästarna när han grät var så himla bra. Det var nog James Laffertys känslosammaste scen i OTH. En av dem i alla fall. Verkligen gripande.

Älskade förresten att Nathan pratade med Haley om ett minne som faktiskt har hänt i OTH! Gillar när de pratar och sånt som hänt i tidigare säsonger. De pratar om detta.

Scenerna med Brooke, Julian och Jamie var underbara... Som jag sa tidigare, Julian och Jamie är så söta. Och att Jamie envisas med att få veta var barn kommer från... Brookes kommentar "Not from me" var ju bra. :DVad tycker ni om han som spelar Will, killen som var spöke och pratade med Clay? Jag tyckte han var rolig! Och att det var han som gjorde att Clay fick leva gör han ju ännu bättre...

Sist av allt måste jag säga att jag gillade Mouths podcastscener, hur de kopplade dem till vad som hände med Clay! Filmerna Field of Dreams, The Natural, Rocky... Han fick dem att låta bra, fast många av dem nog inte är min typ av favoritfilm!

Joy OCH Haley gravid?

Medan jag gråter färdigt från kvällens avsnitt (okej, inte riktigt, men visst var det sorgligt OCH lyckligt?!) tänkte jag svara på en fråga.

Flickan Emelie
skrev till mig och frågade så här:

asså när jag ser på one tree hill och när klockan är 7, då det är slut så kan jag knappt stå ut med att vänta tills nästa söndag xD

men jag har en fråga :)
Haley är ju gravid i one tree hill. Men är hon det på riktigt också?
Svar:

Hej Emelie! Först och främst håller jag med dig om att man längtar till varje nytt avsnitt av OTH! :D
Som svar på din fråga: Ja! Bethany Joy Galeotti är ungefär lika gravid som Haley James Scott! Jag såg henne i Wilmington som sagt, på restaurang Deluxe, och hon såg stor ut redan då, så hon borde få barn snart. :-)


Imorgon kommer ett inlägg om mina tankar om kvällens avsnitt!


When the stars go blue

Bara drygt en kvart kvar nu till avsnitt 3, säsong 8, på Kanal5. Medan vi väntar har jag en känd OTH-låt som jag tycker om :) Längre ned finns också ett kul klipp på Bethany Joy Galeotti (dåvarande Lenz). =)

Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz – When The Stars Go Blue
 

För er som inte har Spotify finns låten också här: Hittade också ett klipp på Joy i studion under inspelningen av låten, där hon pratar och sedan lär tittarna att sätta upp håret... Med en penna!


OTH 8x03 - Ikväll 18.00 på Kanal5!!

Nu är det bara några timmar kvar...!

I förra avsnittet vaknade ju Quinn, så nu får vi se Clay handskas med det och skaffa nya bekantskaper i landet "ingenstans".

Millie och Mouth... ja... Är de på gång igen??

Brooke har fortfarande problem med CoB och på tal om Brooke kommer hon och Victoria göra en scen på min favoritrestaurang i Wilmington... DIXIE GRILL! Håll utkik i kvällens avsnitt!
Ny bloggdesign och fina kommentarer

Åh, så glad jag är idag!

One Tree Hill på 5 timmar på Kanal5, ny bloggdesign (ska bara lägga in information i "Om mig" och "Om One Tree Hill" också). Tack till Ida Tallhed som har gjort designen!

Och så fina kommentarer på bloggen! :D Känns så himla bra att folk tycker om min OTH-blogg.

Har du tips och råd på vad jag ska skriva om får du gärna komma med det till mig!


Stor kram!

Malin

Spoilervarning: Lucas och Peyton

Är du nyfiken på om Lucas och Peyton kommer tillbaka lagom till Brookes bröllop? KOLLA LÄNKEN NEDAN!

http://www.youtube.com/watch?v=HfGIHg5oyUg&feature=related

Det är en videointervju med Sophia Bush där hon berättar om det och lite till som rör One Tree Hill.


Designändringar + Nathan

Ida Tallhed håller på att fixa min bloggdesign. :-) Snart är den nog klar, så håll ut! 

Tills vidare tänkte jag återkoppla till ett mail som jag fick för inte alltför länge sedan. Det var från en läsare som märkte att jag ofta skriver om samma karaktärer och skådespelare och bland annat nämner jag sällan Nathan och handlingen omkring honom.

Förlåt för det!
Jag tycker om Nathan. Han är rolig, härlig, bra pappa till Jamie (och nu blivande babyn kommer han att vara bra pappa till!)... Och en bra vän. Han och Brooke Davis är de som har växt mest som människor i OTH.

Nathans karriär är inte min favoritdel av OTH, det stämmer. Däremot är det mycket bra, som t.ex Nathans vänskapsrelation med Clay, som har kommit från hans karriär så det är ju bra. :-D


Jag älskar Nathan, Haley och Jamie som familj.
Här är några scener som jag älskar med Nathan:

http://www.youtube.com/watch?v=4pt0g9Kixjc <<--- Scener är från avsnitt 14, säsong 7.

Här är det mest Haley som första scenen handlar om, men Nathans kommentarer som "I love you?" t.ex gör scenen så rolig. Hans stirriga ögon när han inte vet hur han ska hantera situationen är fantastiskt ;P
Andra scenen mellan honom och Jamie visar hur bra pappa han är.

Det jag gillar med James Lafferty som spelar Nathan är hur han är så fokuserad. Även i bakgrunden lever han sig in i situationen och gör ansiktsuttryck som visar olika känslor.

Scenen med Jamie och Chuck när Nate klår Chuck i basketspelet... Så underbart kul!


Svar och fråga: Vet du vilken...

Fick en fråga av undertecknaren "Anonym" som skrev:

Vet du vilken säsong de spelade in när du var där?:)

Svar:
Jo, det vet jag. :) Nu håller de på med säsong 8, och de filmar sista avsnitten nu. När jag var i Wilmington spelade de in avsnitt 7 och 8, säsong 8! :-) Såg en utomhusscen filmas. Vilken kan du läsa om HÄR.


Han filmade:
 


Daphne om självförtroende

http://www.examiner.com/showbiz-in-national/daphne-zuniga-s-message-of-hope-to-young-women-everywhere 

LÄS det här brevet. Jättebra skrivet och värt att ta till sig. Det är Daphne Zuniga, som spelar Victoria Davis i OTH, som har skrivit ett brev till unga tjejer med dåligt självförtroende.Personligen tycker jag det hon skriver är otroligt bra och värt att ta till sig. Har du svårt att förstå brevet översätter jag gärna! (Det är bara att säga till!)


Tips på blogg

I min blogg står det om One Tree Hill, men det finns tv-bloggar i allmänhet också!

En av dem är denna:
http://tvtown.blogg.se/ 

Hon gjorde reklam för min blogg på sin sida, så jag gjorde detsamma för henne. Tycker hennes layout är snygg och stilren (min är på rep, snart är den också annorlunda!) och hon skriver om många roliga tv-serier.

Ska jag göra reklam för din blogg? Hör av dig!


Till nya läsare

Tänkte att jag kunde berätta lite om mig, för er som inte har hittat min blogg via kanal5.se.Mitt namn är Malin Lundström. Jag är 21 år och har skrivit om tv-serien One Tree Hill på http://kanal5.se/onetreehill i ett par år nu. Gör det fortfarande, och har skrivit mycket av det du hittar på sajten.

Har även startat den här bloggen för att ha "mitt eget" om OTH. Kunna lägga upp lite blandade texter om serien och bestämma lite mer själv. :-)

Min relation till One Tree Hill är stark. Jag älskar serien och i och med Kanal5 och mycket mer har jag gjort OTH till mer än en tv-serie för mig. Jag har till och med besökt riktiga "Tree Hill" som du kan se under kategorien "Wilmington". Träffade många av skådespelarna och hade verkligen en underbar resa. Obeskrivligt.

Vill du veta mer om mig eller fråga om OTH kan du maila mig på: inte.lagom.liksom-89@hotmail.com.

Sophia Bush!

Självklart var det Sophia Bush som jag såg i bilen.

HÄR kan du läsa om det.Gissa vilken OTH-skådis!

Jag trodde inte den här bilden var värd att lägga ut, men nu ikväll provade jag göra den ljusare och insåg att det går att se att det sitter en människa i bilen!

I dagbokstexterna skrev jag att jag hade sett en av kvinnorna från serien (en av de populäraste från allra första början) i en bil. Hann fota och här är bilden:

Som sagt, suddig bild.Jag tycker det går att se på benstrukturen vem det är, men det kanske bara är för att jag vet att det är hon.


Vem tror du att det är?

Svar på fråga

Fick en fråga av en läsare utan en blogg som jag tänkte jag skulle svara på. :)

Signaturen Lotta skrev så här:

Jag kanske är lite efter, men är hon och Austin Nichols tillsammans i verkligheten? :)

Jättebra blogg:)
Svar:


Hej Lotta och tack för din fråga!
Ja, Sophia Bush och Austin Nichols är tillsammans i verkligheten. :-) De har dejtat i ganska många år och för några månader sedan gick de officiellt ut med att de var ett par.

Tack så mycket!Gårdagens avsnitt

Vad tyckte ni om avsnittet?
Själv måste jag säga att jag gillar det. Det är spännande och dramatiskt utan att innehålla psychos, och det var lagomt mycket drama på olika sätt, med CoBs problem och Clay och Quinn på sjukhus. Det gjorde också att Brooke fick visa sin trogna vänskap gentemot Haley genom att sätta henne i första hand.
Julian och Jamie var också så fina tillsammans där då de spelade baseball... Jag gillar deras vänskap! Kul att Julian får en mer ansvarsfull roll gentemot någon annan än Brooke (och Alex) och sitt arbete. Hoppas att man får se mycket av Julian och Jamie.
Vad tror ni kommer hända mellan Mouth och Millie nu då? Kommer de komma varandra närmare igen? Bryr du dig om dem alls? Jag tycker det är intressant att se vad som händer mellan dem, men å andra sidan har jag gillat alla Mouths flickvänner.
Som jag sa åt honom, som du kan läsa om i dagbokstexterna, så vill jag att Shelly kommer tillbaka. Jag tycker det vore kul om han fick träffa henne igen och få se vart hon är nu i livet.
Det vore också kul att se Felix och Anna, vad de gör nu... Michael Copon som spelade Felix gör ju en del filmer nu, och mycket musik. Så han kanske kan komma in som artist på Red Bedroom Records??

Nedräkningen inför OTH 8x02...

...HAR BÖRJAT!

Kanal5 kl 18.00 ikväll!


Inte min bild/Not my picture.Vem får reda på att Quinn och Clay har blivit skjutna? 

Hur går det med problemen för Clothes over Bros?  

Hur fortsätter triangeldramat för Chase, Alex och Mia?


Har du inte sett det förra avsnittet går det att se gratis HÄR.


Sophia i Chelsea Lately

Sophia Bush var med i Chelsea Lately (en talkshow) för ett tag sedan.

Här är klippet på det. Hon pratar om att bo i North Carolina (där Wilmington ligger), hennes och Austins förhållande (så romantiskt), gästskådespelare som kommer vara med i OTH, morden i Arizona där hennes släkting mördades m.m.

Väldigt bra intervju! Rolig, intressant och allvarlig.Sophia och Austins kamp mot oljan

Sophia Bush och Austin Nichols har i månader nu kämpat, genom Crowdrise och Global Green USA, mot oljekatastrofen. De har försökt förminska spridningen av olja genom att, via Twitter och Crowdrise, få folk att skänka pengar. Här är de med Edward Norton som startade Crowdrise (Sophia och Austin kommer efter ca 2 minuter).
Följ dem på twitter. Har du inte ett konto så skaffa det. :)

Sophia Bush heter SophiaBush på twitter
Austin Nichols heter Aus10nichols på twitter.

Kate Voegele - Oakley

Måste bara visa det här!!

Kate Voegele har börjat göra reklam för Oakley, och har nu spelat in en video där hon berättar vad som är "Performing Beautifully" ("Uppträda vackert") enligt henne.

Läs hennes blogg HÄR.


Wilmingtontips

Hej!
Om/när du åker till Wilmington och du har turen att få träffa skådespelarna om de är kvar där, då har jag ett tips.
Innan du åker, planera då långt i förväg vad du vill fråga och vad du vill ha sagt till dem. Och förbered dig på att du får möjligheten att säga och fråga detta, men bli inte besviken om du inte får den möjligheten. Resan blir fantastisk bara du är där!
Hur som helst, jag satt och var på väg till skolan i morse då jag kom på saker som jag önskar att jag hade frågat skådespelarna. Inga stora grejer, men bara för att slippa ångra er: Skriv då ned vad du vill ha sagt. Och våga! De bits inte ;)
Till exempel:
Vill du ha sagt till Sophia Bush att hon är en fantastisk skådespelare? Gör det!
Vill du säga till Lee Norris hur mycket du älskar Mouth och Millie? Gör det! (Lee är verkligen precis som Mouth, precis lika snäll som han verkar vara!)
Ofta kanske du ångrar dig. När du väl är i Wilmington kanske du känner att det inte är så viktigt att säga till Jackson Brundage hur kul han var i ett avsnitt, istället kanske du vill berätta hur rolig Jamie är i allmänhet. Gör då det. =)
Tänk på:
- Var snäll
- Respektera skådespelarnas privatliv. Sitter Kate Voegele på en dejt med sin pojkvän som hon gjorde när jag träffade henne, då ska du nog undvika att rusa in dit och börja prata med henne. Vänta då utanför och säg hej när hon kommer ut, men fråga inte så mycket privat om hon inte berättar själv om det.
- Skapa kontakter med andra fans som är där. Det är en stor del av upplevelsen och såå roligt.
- Våga prata med skådespelarna när du träffar dem! Gillar du dem som skådespelare, säg då det! :-))

Wilmington

Klippet med Brucas (Brooke+Lucas) kommer senare ikväll. :) Håll utkik!

Tänkte bara berätta lite om mina tankar och känslor kring Wilmingtonresan.

Först och främst så hade jag, innan jag åkte, gjort en lista över vilka jag helst ville träffa. Först låg Mark Schwahn, som är producent för One Tree Hill. Honom fick jag tyvärr aldrig träffa, eller se i verkligheten. Det gjorde dock inte alls mycket när jag väl kom dit, för som ni vet överträffade min resa alla förväntningar. Topp 3 på listan var också Kate Voegele och Sophia Bush. Sophia fick jag ju se i verkligheten, och baserat på hur mycket Austin Nichols överträffade mina förväntningar så räckte det att få prata med honom. Förhoppningsvis får jag träffa Sophia en annan gång!

Kate Voegele är den andra höjdpunkten på min resa. Att få träffa henne och berätta hur mycket hennes musik har betytt, och fortfarande betyder för mig, var guld värt. Jag är så glad att hon fick veta det och även fast jag blev lite känslosam (som du kan läsa på OTH-sajten) känner jag nu i efterhand att det var bättre för hon fick då veta hur mycket det faktiskt betyder att hon är sångerska också. Jag sa ju åt henne att aldrig sluta göra musik... ;P

Jackson Brundage, lillkillen "Jamie" låg också på min lista, och att "bara" få se honom gjorde mig lite besviken, men när jag tänkte efter hur mycket jag ville träffa honom insåg jag att det inte gjorde så mycket. Känns lite konstigt om man skulle träffa honom att då berätta hur bra skådespelare han är då han är så liten... Jag vet inte...
Nåväl, hur som helst: Jag blev så imponerad över många skådespelare som förut inte gjort så mycket intryck på mig, som Austin Nichols, Lee Norris och Stephen Colletti. De har bara varit "en i mängden" som skådespelare i OTH, men nu är de mycket mer. :-)) 

Staden var också något som gjorde mig otroligt imponerad. Nu förstår jag hälften av varför jag älskar serien! Har förut sagt "känslan" men nu vet jag att mycket beror på miljön, och självklart samhörigheten och produktionen bakom serien.


Brooke och Lucas (3)

Som utlovat:

Ett av mina favoritklipp på Brooke och Lucas!

Jag älskar Sophia Bush och hennes förmåga att verkligen kunna gråta utan att det är på riktigt... Så fantastiskt bra gjort! Och Chad Michael Murray gör också bra ifrån sig här tycker jag. Han visar verkligen hur han avskyr att såra Brooke.

Brooke och Peyton (2)

Letade länge efter en kul scen på Brooke och Peyton från säsong 2 eller 3 men hittade ingen på Youtube. Däremot hittade jag den här, från början av säsong 5.

Brooke har köpt hus!Klippet med Brooke och Lucas kommer imorgon :-))

Lucas och Peyton (1)

Jag vet att många saknar Lucas och Peyton. Det gör jag också, men jag älskar One Tree Hill lika mycket i alla fall. De som ligger bakom serien har verkligen gjort ett bra jobb att göra så att serien fortfarande är fantastiskt bra!! :D

Hur som helst, jag tänkte ändå lägga upp tre klipp: Ett klipp på Lucas och Peyton som kommer här. Senare kommer ett klipp på Brooke och Peyton och efter det kommer jag lägga ut ett klipp på Brooke och Lucas för alla som var fans av dem också. =D


Hej!

Varit på skolan, så bloggandet har blivit lidande. Men nu är jag hemma! Ska sätta mig och göra lite skolarbete snart.

Tänkte lägga in ett nytt OTH-klipp som jag gillar. Denna gång från säsong 4 och det är gravida Haley med hormoner som har fått reda på att Nathan har honom och Brooke inspelat på video... :-)

http://www.youtube.com/watch?v=e2Du6ECXvwM 

Stackars Nathan... Ska han skriva listan eller inte?? haha.

Nostalgi...

Tänkte bara lägga upp en bit från avsnitt 8, säsong 7. Det är inte supernostalgi, men det var ju ändå i början av förra säsongen. Klicka fram till 2 minuter och 10 sekunder, så ser du den absolut roligaste scenen från det avsnittet enligt mig! Haleys ansiktsuttryck i hela avsnittet är jätteroligt!

http://www.youtube.com/watch?v=MvfsETq-4gc 


Svar på en fråga

Tjena!
Nu har jag just haft en klasskompis här så jag har inte haft tid att uppdatera. Men nu gör jag det!

Tänkte att jag skulle svara på en kommentarsfråga för att ni ska ha något nytt att läsa i bloggen. :-) Fick en fråga av undertecknaren "Hanna" som lyder så här:

Aaaaah, jag är så sjukt avundsjuk på dig!! :D Är jättesugen på att åka dit och kolla. Undrar en sak, har inte läst allt du skrivit ,mest kollat på bilderna så du kan ha nämnt det! Men vad finns i alla hus? Typ Peytons, Lucas, Haley&Nathans.. Kan man kika in eller är det folk som bor där? Och vilken typ av scener spelas in i studion? =)

Svar:

Hej Hanna!
Jag har nog inte nämnt så mycket om det faktiskt, men läs gärna dagbokstexterna om du har tid och möjlighet. :-) De är roliga och det står mycket om när jag träffade skådespelarna.

Husen där karaktärerna bor är privata hus, men insidorna är i studion så de klipper ihop avsnitten genom att filma utsidor och inne i studion. När vi var vid Lucas hus var huset till salu så ingen bodde där. Vi kunde med andra ord kika in, men såg inte så mycket för det var mörkt och speglade sig mycket. Det ser dock inte likadant ut som Lucas hus gör på insidan, så mycket såg jag.

Mycket av det vi ser på utsidan av huset, t.ex Nathan och Haleys pool, finns även en kopia av i studion för att de ska kunna filma där utan att behöva åka ut till huset.

Hoppas du blev nöjd över svaret!


Svar på två frågor

Hej!
Jag hoppas att ni tycker det är intressant när jag svarar på frågor om OTH och om min resa. Jag kommer inte bara att göra det, jag kommer att skriva om annat också och lägga ut olika videor och bilder. Däremot tänkte jag svara på två till frågor:

Första är av under tecknaren "Anonym" som skriver:

Hej! :). Gud vad kul det var att läsa om din resa till Wilmington, jag är själv ett stort fan av One Tree Hill, jag har sett alla säsonger utom 8 :). Jag drömmer verkligen att åka dit så jag vart verkligen svarsjuk på dig! ;). Jag har 2 frågor, jag hoppas du kan svara på dem :). 

1. Kommer dem spela in någon fler säsong efter 8:an? 
2. Om dem ska göra det, vet du när? 
3. Hur mycket kostade det för dig allt som alla att åka till Wilmington?

Jag hoppas verkligen du kan svara på frågorna, det skulle göra mig superglad!

Svar:

Självklart kan jag svara på frågorna!

1. Något definitivt svar finns inte på den frågan, men tyvärr verkar Sophia Bush, Bethany Joy Galeotti och Austin Nichols osäkra på om de kommer vara med om det spelas in en säsong 9, så detta lär vara sista säsongen. MEN vi fans får inte ge upp! Visar vi att vi vill ha en säsong 9 kan det bli av!!

2. Tyvärr inte, men blir det en ny säsong lär de börja filma den någon månad efter att de har slutat filma säsong 8. :)

3. Det kostade ganska mycket, men ca 20 000-35 000:- om man ska vara där i två veckor kan man nog räkna med om man ska ha hyrbil, äta, bo på hotell och flyga dit (mycket av detta måste man ju tyvärr *ler*). Då har jag räknat med ett billigt hotell.Den andra frågan var av undertecknaren "elina" som skrev:

åh jag är så avundsjuk på dig!! så jävla coolt att ha fått kolla på alla inspelningsställen och träffa skådisarna!!! shit asså. oth är så mycket mer än bara en serie för mig och det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse för mig att åka dit när dom fortfarande spelar in! men det gör de väl inte längre.. eller?
hur mycket kostade allting för dig? hur var skådisarna?
såg du james, sophia eller bethany? :D

Svar:

Det var supercoolt!! Har du som dröm att åka råder jag dig att inte ge upp! Det kostar dock pengar, men även om man åker när OTH inte längre spelas in (Jo, det spelas in fortfarande och lär nog spelas in fram till åtminstone mitten av mars i år! :-)) är det värt det, för Wilmington är en vacker stad... Och inspelningsplatserna, många av dem, finns ju kvar eftersom det är parker, restauranger, affärer osv.
Resan kostade ca 30 000:- för mig, och då bodde jag på ett billigt hotell, men hyrde en ganska stor bil för att rymma rullstolen.
Ja, som du kan läsa i dagbokstexterna såg jag alla tre i verkligheten och fick Bethany Joys autograf! Tyvärr pratade jag inte med dem och ville inte fota i smyg. Jag tog däremot kort på Sophias bil med henne i den, men man ser inte henne.Tack för era frågor!
Fortsätt fråga!

Godnatt,
Malin


Svar på fråga

Hej!
Har just sett avsnitt 8x01 (det antar jag att du också gjorde! Vad tyckte du? Kommentera nedan). Har sett fram till avsnitt 8x12, och säsong 8 är så bra!! Lika bra som OTH alltid är. :-)

Jag fick en fråga idag på kommentarer som jag tänkte svara på här i ett inlägg:

Varför slutade "Lucas & Peyton" i serien??
Har undrat det i evigheter nu... du verkar insatt=)
Kommer säsong 8 bara att sändas 1 gång i veckan, på söndagar kl.18:00?
Nu måste jag fixa säsong 7 först... har ju inte sett den. Så jag får spela in dessa nya avsnitt. Har helt missat att det fanns en säsong 8. Så insatt är jag:-P Men jag älskar serien iaf. Rolig resa du gjort! Härliga bilder och jag är glad för din skull och alla upplevelser du varit med om...over there=)
Ha det fint

Undertecknat: Anna.

Svar:

Hej Anna!
Jag vet inte riktigt varför de slutade, det finns inget direkt svar på det. Däremot går det rykten om att de inte kom överens med producenten, men jag vet inte om det stämmer. Det jag vet är att Chad Michael Murray (Lucas) spelar in andra filmer och hade inte bara One Tree Hill att tänka på. Samma sak med Hilarie Burton (Peyton) som hade ett produktionsbolag, samt efter att de hade slutat fick hon barn och gjorde inhopp i tv-serien "White Collar". Så man kan bara spekulera i den frågan tyvärr, men de hade annat att tänka på och hade varit med i serien sedan början. Kanske de ville börja om på nytt med annat??

Ja, serien är så bra!! :-D Jag ser säsong 7 nu (igen) på dvd-box som jag har köpt, och älskar det. Så se den säsongen! =) Tack så mycket för att du tycker om mina bilder! Resan var fantastisk!

Tack, detsamma.
Malin

...Och så måste jag (tyvärr) lägga upp en kommentar och erkänna att jag nog gjort ett litet misstag.

Hej! Häftigt att du har varit där och du har en bra blogg! :) Men jag upptäckte en sak att jag inte känner igen bron på bilden. Då insåg att det är tyvärr fel bro.

OTH Bridge:

http://bridgehunter.com/nc/new-hanover/1290033/

Kram!
Undertecknad: AnonymTACK för det! Det är alltid bra att veta när jag har fel, även om det är lite pinsamt... Däremot har de nog varit på den andra bron, samt att den HAR synts i bakgrunden. Men bron som syns i inledningen är alltså inte den jag har kort på utan den som syns i länken. Åter igen, tack "anonym". :-)


Premiär på OTH säsong 8...

...PÅ MINDRE ÄN EN TIMME!!!!

SOM vi har väntat.
SOM vi har längtat.

Här är ett klipp från det första avsnittet:
http://www.youtube.com/watch?v=-wbQsoreDns

Svar på frågor

Hej!

Jag har fått några frågor på bloggkommentarer under tiden jag har lagt ut bilder från min resa och jag tänkte besvara dem nu.

Först och främst har jag fått frågan om man kan kontakta mig. Det kan man. Min mailadress är inte.lagom.liksom-89@hotmail.com. Du kan även gå in här och klicka på "Maila mig".

Jag har även fått frågan hur jag hittade alla inspelningsplatser och svaret är enkelt: jag googlade och letade runt på olika hemsidor. En bra sida är othforums.com (Experience One Tree Hill), men jag hittade även andra platser. Som jag har nämnt besökte vi inte alla platser som jag hade skrivit upp för jag hade så många! Är det någon som ska åka till Wilmington delar jag gärna med mig av adresserna, men jag vill inte lägga ut dem här på bloggen. :)

Fler frågor? Kommentera eller maila!

//Malin

Säsongspremiär, One Tree Hill

Kl 18.00 på Kanal5. NU PÅ SÖNDAG! :D

Glöm inte att kolla in videorna på http://kanal5.se/onetreehill! :)

Min Wilmington-video på youtube:Söndag 3 oktober

Sista inlägget med bilder från Wilmington, men det finns mer bilder så vill du se något mer är det bara att du frågar om det så sätter jag in! :-)) Så länge ingen tar någon bild!

TUSEN TACK till alla som har kollat bilderna! Vad kul att du har velat se. Fortsätt gärna besök bloggen, jag kommer uppdatera med andra saker som är OTH-relaterat! :-)

Club Rox. Det var här som Brooke träffade Nick (läraren som hon gick
på date med och hade ett hemligt förhållande med) under krogbesöket
med Rachel. Tyvärr var vi aldrig in dit, men jag fick i alla fall kort på
utsidan. :-)


Brunnen där Lucas och Anna tog pengar under Dare Night. Det var
även en scen där mellan Brooke och Jamie...


...då Jamie åt glass och Brooke pratade om Owen.
Det var en gullig scen (från säsong 5). :-)


På Charlottes flygplats kom det två karlar som skulle göra ett nyhets-
reportage till nyheterna i Charlotte om ett påkommet terrorhot.
Tydligen var det på aftonbladet.se också, men jag har inte sett det
själv (förutom på nyhetskanalens hemsida).


Lördag 2 oktober

2 dagar kvar med bilduppdateringar (inklusive detta)

Som vanligt: Den som tar bilderna anmäls! Snälla, gör inte det!
Del av Airlie Gardens. Det här var med i säsong 2 när Andy visade
Karen sin gård.

 
Jag på stället där mycket OTH-historia utspelat sig: Säsong 4
avslutningen (Lucas och Peyton bland annat), säsong 7 Lydias
begravning och någon scen från säsong 6.


Jag vid fontänen


Bänkarna du kommer se om du är uppmärksam i början av säsong 8
(i en scen med Clay och Quinn).


På Deluxe Restaurant (som du kan läsa om i dagbokstexten).


Ett fåtal av de kändisar som varit på Deluxe. Hilary Duff, Val Kilmer,
Ben Stiller, Britney Spears, Julia Stiles, Jennifer Love Hewitt... m.m.
Alla har förmodligen varit med i någon film som spelats in där: Det
kallas ju trots allt Wilmywood, efter Hollywood.


Bild 1 från Wrightsville Beach: Piren. Här har många scener spelats in.
Bland annat kommer det scener med Brooke och Julian i säsong 8
härifrån (håll utkik efter "väggarna" på piren när de står vid månen...)
och även en scen med Quinn då det är kväll och hon slänger något...


Bild 2 på Wrightsville beach: Här var det som Dan nästan dränkte Clay
i en scen. Många scener har spelats in här, och på Carolina Beach
(Dit hann vi aldrig tyvärr).

Snart är bilderna slut, imorgon kommer sista inlägget.

Resan var heeeelt fantastisk och trots att jag betalade allting själv åkte jag dit som ett fan och allt var så VÄRT pengarna!!!! Det var det mest fantastiska jag någonsin gjort, och trots att mycket berodde på OTH var det en helmysig stad i övrigt. Även när OTH inte är kvar vill jag åka dit.

Texterna skrev jag för att dela med mig av dem till er fans eftersom jag vet att många älskar OTH lika mycket som jag. Tack till er som har velat läsa. Och vad kul att ni har velat se bilderna! :D Jag ska svara på kommentarerna i ett inlägg senare, så håll utkik.

Nu ligger det videor ute på Kanal5.se. Det var det jag menade med "surprise..." när jag träffade Stephen, Kate, Jana, Lee, Antwon och Austin (Fortfarande när jag skriver att jag träffat dem får jag någon skräckförtjusningsblandad känsla i magen. Sjuk känsla att ha träffat dem!). Det är kul att se. Tyvärr blev de mörka, men det är bra ljud i alla fall. :-)

Jag ville bara att ni skulle veta att jag åkte dit, enbart som fan, för mina pengar och ville dela med mig av bilder, text och videorna som tack för att ni hjälper till att hålla OTH levande som fans. Jag gläds lika mycket åt varenda nytt avsnitt!

Imorgon kommer det sista inlägget... Mycket spännande även där (blev bl.a intervjuad av TV i Charlotte!).


Fredag 1 oktober


Tog en till, bättre, bild, på gatan där Nathan och Haley gick och
pratade om skilsmässa i säsong 3. (Vid hörnet ser du början av huset
där Clothes over Bros finns)


Här utspelade sig scenen där Nathan och Haley först sa "Jag älskar dig".
Det fanns 2 bänkar att välja på, som låg nära varandra, men jag tyckte
det såg ut att vara rätt plats.


Bänken.


Riverwalk + kända OTH-bron i bakgrunden. Tog ofta kort på detta,
så jag vet att det varit på bild tidigare, men det ÄR ju så fint.


"I don't wanna be anything other than mmeee......"


"Don't say I never gave you anything".
Bordet där Nathan gav Haley ett armband i säsong 1.


Jag på River-Court. AWESOME! En sjuk känsla av att vara där... Det
är mindre i verkligheten än det ser ut på tv.


Downtown, sett från River-Court (del 1)


Downtown, sett från River-Court (del 2)


Jag på River-Court


Båten som ofta syns från River-court (det var den båten Nathan och
Chris var på när de spelade poker mot en dvärg, en transvestit och
2 poliser). Det var även på dessa stenar som Jamie stod på när han
skröt för sina kompisar efter att han var på Haleys turné i säsong 7.


Lite mer på avstånd.


Känt hus man ser i bakgrunden samt bänken de ofta sitter på. Nu stod
den inte just bredvid River-Court som man får uppfattningen att den
gör i tv (säkert går den att flytta), men den stod rätt nära :-)


Självklart skulle jag, liksom många andra fans hade gjort, skriva på
stolpen!

Torsdag 30 september


Debs rehab fick Josefin syn på. Har faktiskt inte sett de avsnitten på
länge, så jag minns inte riktigt hur utsidan ser ut (dvs, vilken del av
huset de filmar). Det fanns hur många lägenheter som helst där som
såg likadana ut, men i något av de husen är i alla fall rehabiliteringen
som Deb var på för sitt pillerberoende.Jag tror det var här som Deb klättrade ned då hon smet med hjälp av
lakanet på sängen...


Vi var inne på piggly wiggly som ni kan läsa i dagbokstexten. P.W låg
i Leland, ca 5 minuter bort från Wilmington. :)
Om du har sett filmen "Win a date with Tad Hamilton" kanske du vet
att huvudpersonen (spelad av Kate Bosworth) jobbar på Piggly Wiggly :)
(Vet dock inte om det är DET P.W hon jobbar på)
Tog inga kort där inne, men jag filmade en snutt som jag kanske kan
lägga ut i framtiden. Säg till om det vore kul. :) (Det var bara en kort bit)


Inne på Calico Room Bar (se dagbokstexten; finns länkar till de olika
texterna under "Följ min drömresa..."). Har ljusat bilden så jag blev
vit och ansiktslös, hehe,  men det var det enda sättet att visa lite av
bakgrunden på krogen.


Blue Post Billiards. Vad det är kan du läsa i dagbokstexten ("Följ min
drömresa... ---> länkarna till de olika texterna). Hann inte ta bilder inne
innan vi var tvungna att gå därifrån efter vakten bad oss det. Ja, har du
läst dagbokstexten vet du varför ;P

Onsdag 29 september


Vi började med att besöka flygplatsen. Här har det hänt MYCKET i OTHs
historia. Brooke hämtade Angie, Brooke lämnade Angie, Lucas och Peyton
blev tillsammans igen, Rachel och Mouth flög iväg (och dansade här på
flygplatsen), Karen kom hem och blev välkomnad av Lucas... m.m.
Det finns nog fler rum på flygplatsen, men mycket från säsong 5-6 hände
just i det här rummet. Därför var det mäktigt att komma in dit för mig.


Den här skylten ("Welcome to Southeastern North Carolina") syns när
Lucas och Brooke går ut efter att Brooke tagit farväl av Angie.


Det står inte i dagbokstexten men vi besökte också Nathan och Haleys
nuvarande hus (som syns från utsidan i säsong 7, avsnitt 8).


...Likaså Jakes hus från då han bodde i Tree Hill. I säsong 1 sitter han
på trappstegen när Lucas går förbi, i det avsnittet som Lucas får veta
om Jenny.


I säsong 4 får vi se Whiteys hus. Det är detta. :-)


Regnig bild (det regnade), men ni ser i alla fall att det är Nathan och
Haleys hus från säsong 5-6. Den här sidan av huset syns bland annat
i avsnittet där Jamie fyller år (och scenen när Brooke kommer dit).


...också en välbekant del av huset.


Den här grinden gick Jamie igenom i samma avsnitt (och scen) som vi
först får bekanta oss med Carrie. Som bara var Nanny Carrie
på den tiden... :P Vi såg en liten (LITEN!) del av poolen där vi stod med
bilen, men jag ville inte gå in och fråga om vi fick se den. Allt kändes
så nog, bara av att se huset. Jag var supernöjd!

Tisdag 28 september


Tric. Bilden ser ut som ett gammalt, inskannat, vykort eller något för
att jag ljusade upp en väldigt mörk bild. Men det syns i alla fall vad
det är. :-)


Den här skylten fanns vid Clothes over Bro's inspelningen.


Brevlådan (USA TODAY) står inte där vanligtvis, utan den sätts dit när
de spelar in).


Poliser och människor utanför inspelningen.


Jag utanför Chadsworth.


Austin kom dit och såg när jag fotade honom. Det var just efter det här
kortet som han vinkade, som det står i dagbokstexterna.


Austin m.fl.


Förbereder sig för inspelningen


CoB. Det är Austin Nichols som står lutad mot brevlådan. :)


Port City Java Mocha Latte som jag testade dricka (dricker inte kaffe,
eller annat av liknande sort, vanligtvis). Jag gillade den inte tyvärr. :P


Folk utanför Clothes over Bros (sett från sidan)


Ännu mer folk utanför CoB. Intressant att se hur mycket folk som är
inblandade. :)


Austin Nichols.


Förberedning


Julian Bakers bil, som är en Ford. :)


Ännu en bild på allt folk. Jag gillar de här bilderna... hehe :)


Jag trodde den här kameran skulle filma in i fönstret, men som ni kommer
se i avsnitt 8x08 i den här scenen så pekar kameran ned mot "Julian".


Austin på väg in i Forden. Han kliver ut som Julian och de börjar filma.
Den var på trottoaren mitt emot CoB som Nathan och Haley pratade
om att skiljas.


Svar på frågor

Hej!
Eftersom jag ser att dagbokstexten är från söndagen där det inte finns bilder tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg medan vi väntar på måndagens text som förmodligen lär komma imorgon. :-)

Jag har fått ett par frågor via kommentarer och har då bestämt att jag bara svarar på frågor via mail!

Har du frågor kan du alltså skicka ett mail till inte.lagom.liksom-89@hotmail.com med din fråga! Alla frågor är välkomna! Vad du döper mailet till är inte viktigt, men skriv till exempel "Wilmington" så vet jag att det inte är skräpmail. :-)

Malin 


RSS 2.0