One tree hill - Säsong 6, avsnitt 23

SÅ BRA AVSNITT!! SÅ EFTERLÄNGTAT!!

Var det någon fler som reagerade över att Haley pratade om "sin syster Quinn" i början? Det är ju hon som kommer att bli en huvudkaraktär i säsong 7 =)

Kul förresten att Haley blev präst! :D Hon klarade ju av det rätt bra... *Host*. "Every rose has it's thorn, every night has it's dawn...". *Skratt*
Det blev ju bättre i alla fall =) Så otroligt romantiskt då hon läste upp vad Lucas hade skrivit i åttan, och då Haley berättade om vad han hade sagt om att hon inte var mänsklig. Att hon var HANS ängel... aawww.... :D
Talen var så underbara också. Hilarie och Chad har sån kemi. Det har jag visserligen sagt väldigt många gånger förut, men det här avsnittet är ett av dem som VERKLIGEN visar vilken kemi de har. De ser så fruktansvärt kära ut då de läser upp talen för varandra. Lucas "Äntligen!" ("Finally!") är det mest romantiska "Äntligen!" jag har hört... :D :D Och då Peyton hotar med att leta upp Julian om inte Lucas dansar med henne... hehe.

I övrigt tycker jag också att avsnittet är SÅ himla bra! Jamie, Skills, fröken Lauren och kopplet på Jamie bland annat! Så gulligt. Och Mouths imitation av "Blair Witch Project" i början (då han filmade sig själv i skogen!) :D
Och Brooke/Peyton scenen "Om något skulle hända"... Så himla känslofullt... Kommer sakna deras relation i säsong 7!!

På tal om Brooke: Julian och Missy!! Kul att se Missy igen. Och det var så himla tydligt att Brooke och Julian skulle göra varandra svartsjuka. Skrattade rätt rejält då Brooke tog dit Nick Lachey. Missys reaktion var obetalbar. Tjejen verkar galen i Drew Lachey ;D Och Julians skämt om 98 Degrees... Himla roligt! Du vet väl att Nick Lachey har varit med i bandet 98 Degrees? Deras låt "Give me just one night (una noche)" är så himla bra!

Julian och Peyton scenen var också kul att se. Det är mest inför Peyton som han säger hur mycket han älskar Brooke. Det gillar jag.

Skrattade rätt rejält också vid ett annat tillfälle... Julian pratade med någon... Jag tror det var Missy. I alla fall så pratade han om hur Brooke hade tagit med sig "killen som var med i Dancing with the stars", och personen han pratade med sa "Nej, det var Drew". Julians svar blev då något i stil med "Jaja, men han som var med i Laguna Beach då!". Och så gick Chase förbi och sa "Nej, det var någon annan kille." Det VAR nämligen Stephen Colletti som spelar Chase som var med i Laguna Beach. Som sig själv. SÅ HIMLA BRA. Bara Mark Schwahn kan skriva in en sån sak ;-)

Brooke och Julians sista scen ihop, då de dansade... Det var nog rätt nära att Brooke sa hur mycket hon älskar Julian ;) Men bara nästan.
Julian och Victorias scen var underbar. Jag ÄLSKADE Julian i den scenen!!

Annars då?
Nathan och NBA. Stackarn, som inte kom med :-( De valde Nino. Men en till Nathan och Mouth scen, det gillar jag. Kul, som sagt, att de får mer och mer scener ihop. Mouth känns bara vuxnare och vuxnare (medan Skills bara känns barnsligare och barnsligare ;)).

Lucas och Peytons sista scen får avsluta denna sammanfattning... Vilken CLIFFHANGER!! :S Jag har visserligen sett en stor del av nästa avsnitt. Men ändå. hehe. Lucas reaktion och rädslan i hans ansikte då Peyton ligger medvetslös... ojoj...




Kommentarer
LIENE

Tack så jätte jätte mycket:D

godnatt

2009-10-04 22:50:13
http://lienes.blogg.se/
Elli

Jag har nu sett hela säsong 6 och de 3 första avsnitten på säsong 7. =) Yeeej.. Men som sagt, det är tomt utan P O L! =)

2009-10-05 09:56:55
http://sphynxen.blogg.se/
sandra

sv: hehe nä det är aldrig roligt att bli skrämd=)

2009-10-05 11:48:19
http://hotstuffbysandra.blogg.se/
EMMEE

sv: tack så jätte mycket! :D haha ja kunde inte riktigt bestämma mig vilken som va finast så la upp båda :D

2009-10-05 15:20:47
http://emmee.blogg.se/
Sara

SV: Japp, jullåtar. Vad annars? Galning på dig själv:P

2009-10-05 19:33:10
http://skrivarsaralj.blogg.se/
Erika

Allt bra idag? :)



sv: Ja jackan är jättefin :P

2009-10-07 16:50:31
http://icanpikan.blogg.se/
anna

Jag håller med om den scenen med Julian och Victoria, så fint. Älskar one tree hill, finns ingen bättre serie.

2009-10-07 18:39:31
http://aannnnaaaa.blogg.se/
anna

Svar: Nej, det är inte jag, den kommer från flickr har länkat :)

2009-10-07 18:40:56
http://aannnnaaaa.blogg.se/
pelle

Men skulle inte serien läggas ned nu, efter sjätte säsongen?

2009-10-07 19:20:06
http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0