One Tree Hill - Säsong 6, avsnitt 22

Vet du om att James Lafferty (Nathan) har redigerat avsnittet som var ikväll?

Tyckte att kvällens avsnitt var så otroligt bra, och känslofullt. Både Peyton och hennes känslor inför den kommande förlossningen, och om hon kommer att överleva eller inte, och Sam som lämnade Brooke (och Victoria).

Peytons avskedsvideo i början var så väldigt... bra, på något sätt. Vet inte riktigt vilket ord jag ska använda. Sorglig räcker liksom inte. Klart den var sorglig, men jag gillar då hon berättade om Brooke, och sa hur mycket deras barn skulle ta hand om Lucas. :'(

Sam, Victoria och Brooke då, som sagt. Brooke insåg nog innerst inne att Sam ville ha mer kontakt med sin biologiska mamma, men ville inte inse det. Gillar Victoria ännu mer i det här avsnittet. Hon var verkligen på bådas sida, hon försökte få Brooke att göra rätt men fanns ändå där för henne. På sitt eget lilla vis. Och hon hade själv svårt att ta till sig att Sam verkligen ville flytta, men så insåg hon att hon var tvungen att se till Sams bästa. Vilket Brooke också visade i slutet att hon ville. Hon kommer klara sig trots att Sam inte bor kvar, jag vet det.

Söt första scen mellan Haley, Nathan och Jamie, då Nathan kittlade Jamie. Det finns inte så många Nathan- och- Jamie-scener som är som den scenen. Det syns att han är en kärleksfull pappa =)
På tal om Nathan så förtjänar han verkligen NBA, jag hoppas talangscouterna såg hans talang.

Nathan och Lucas scen i garaget gillade jag verkligen. Dels gillade jag parallellen mellan Lucas HCM (och att Karen lät honom spela basket) med Peytons sjukdom och förlossningen. Jag älskar då de pratar om något som har hänt i de tidigare säsongerna, trots att det var en tragisk sak som en sjukdom. 
Jag gillar även scenen mellan Nathan och Lucas för att de har en så stark broderskärlek. Deras relation har blivit så otroligt mycket starkare än i början av säsong 1.

Jamie och Lucas scener då de kollar igenom minneslådan var också så härlig, av just den anledningen: Gamla minnen! Lucas och Peytons kyss efter basketmatchen i säsong 4... EN KLASSIKER!

Peytons babyfest: Så otroligt bra scener. Både scenen mellan Brooke och Peyton i början, då de pratar om Sam och adoption (Synd att det inte blev av =( Blev så glad då hon berättade om sina planer!!)) och scenen mellan alla tjejer. Särskilt då Peyton öppnar Haleys present: Babyalbumet. SÅ jag grät =P Tycker Peyton hade kunnat vända sig mot Haley då hon sa att hon älskar dem dock, men det är bara en petitess ;) Bilden de tog på alla tillsammans är så fin!

Skills och Lauren. Och Chuck. hahaha. Jag är inte så superförtjust i Chuck, jag tycker han är lite för mycket, men hans sista replik: You should ask her out some time. SÅ kul. hahaha.
Och Lauren och Skills är grymt söta, jag tycker mig se ett långtidsförhållande mellan dem. Att Lauren dök upp vid hans dörr med repliken "I just realized you forgot something" var sådär underbart "One Tree Hill"-igt ;D

Sist men inte minst:
Sista scenen mellan Lucas och Peyton har jag på min dator och jag har sett den VÄLDIGT många gånger. Men den är lika bra varje gång. aaww...

Nästa vecka är nog mitt favoritavsnitt, förutom avsnitt 17 (i säsong 6).


Kommentarer
S A N N A ♥

Tack sötnos (:

2009-09-27 20:24:33
http://sannasrum.blogg.se/
emina -konst & kreativitet-

Nej jag evt itne vad det är med angelina. .. det bara. . är nåt ;)

2009-09-27 21:32:18
http://eminacreations.blogg.se/
Carro

Jätte fin blogg =)Riktigt roligt avsnitt idag :) Vad kul att det var James som hade gjort det =)Hoppas du haft en bra helg!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Siriporn.

Ja, det var riktigt skoj ;D

2009-09-27 22:52:03
http://ssschhh.blogg.se/
Anonym

^^, har inte sett one tree hill på jätte jätte länge. får skämmas tror jag.

2009-09-28 08:49:09
http://charolicious.blogg.se/
N I N O - manikyr.blogg.se

Sv: Haha ja man måste ju röra på sig lite :p

2009-09-28 14:46:33
http://manikyr.blogg.se/
EMMEE

sv: det har jag :D

2009-09-28 16:20:23
http://emmee.blogg.se/
anna

Oth är alltid så bra, dock tål jag inte Victoria, haha!

2009-09-28 18:42:10
http://aannnnaaaa.blogg.se/
Elli

Hej där! Jag har en fråga.. när börjar säsong 7? Kommer den att börja redan nu i höst eller när sätter den igång? Om du vet det.. =)

Fin o rolig blogg! I love OTH! Kan serien nästan utantill.. =) Alla dvd-boxarna står uppradade fint i hyllan och så väntar vi nu på den 6:e boxen. =) Kram kram

2009-10-03 10:09:53
http://sphynxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0