OTH: Avsnitt 20, säsong 6

Okej, dags för en One Tree Hill sammanfattning igen då. :) Får se om jag kommer ihåg att skriva om allt, jag kom fram till att det hände väldigt mycket i dagens avsnitt.

Jag måste säga att bilkraschen som Peyton är med i ser ruggigt läskig ut. Säkert bara en docka i bilen just då eller något. Nåväl, tack och lov klarade hon ju sig rätt oskadd. Och det förde ju med sig att Brooke (och Haley) fick reda på komplikationerna, vilket var väldigt bra. Både Lucas och Peyton behöver allt stöd de kan få, av andra än bara dem själva.
Lätt en av de bästa scenerna i dagens avsnitt, då Brooke går in till Peyton på sjukhuset, Sophia Bush är en så OTROLIGT bra skådespelerska. Oj oj... Kommer sakna kemin mellan henne och Hilarie i säsong 7. En annan bra scen är "Sawyer P och Davis B, B" eller vad de säger. Då de bland annat pratar om "Vic-horia".

Första scenen med Victoria är riktigt kul tycker jag. Daphne Zuniga kan verkligen spela en bitch, och Brookes manus är så härligt. :P "It's your FACE!". 
Men Vic-horia aka. Bitchtoria aka. Victoria håller ju på att bli snäll ju... Eller vad tror du? Låtsas hon bara? Jag trodde inte först att det var hon som satte sin hand på Sams axel, jag trodde det skulle vara Sams biologiska mamma eller något. Hehe. Intriiiger. Men det var Victoria! (De sa just Victoria på radion då jag skrev det.. Creepy.)

På tal om Sam, jag hoppas de återförenas längre fram, hon och Jack. De är himla söta. Tycker verkligen om dem! Undrar om hon kommer prata om Jack som sin pojkvän eller om de bara sa så... Det återstår att se =)

Och Millie och Mouth, jag har ju skrivit om dem tidigare, att de är så himla söta. Och de växer i mina ögon, verkligen. SÅ gulligt när han satte datorn där på andra sidan sängen, och så låg hon där... :P Trodde först att de drömde om varandra eller något. Jag undrar om han bar runt datorn resten av dagen? ;)

Och så Jamie, allas vår Jamie... Kan killen vara mer underbar? Jag är glad att han inte behövde gå i "Oppenheimer School", förstår inte hur Haley först kunde ville det. Men det låg väl för långt inpräntat i huvudet på henne, att det var en bra skola... Nog för att mathsketball lät rätt kul, hehe, men knappast att Jamie skulle passa in i en sån skola.
Vem mer än jag tror att killen kommer att bli komiker? Jag hoppas man, mot slutet, får se vad han blir när han växer upp. hehe :) Så otroligt gulligt då han skulle presentera sig och berättade skämt istället...
Och på tal om Jamie, hur gulligt var det inte när han gav blommorna till sin fröken?? Det var så uppenbart att han skulle säga att de var från Skills, men åh så gulligt...

Jag måste säga att Nathan och hans basket inte ligger så högt upp på min "det som är så bra med One Tree Hill - lista", men man måste ju faktiskt säga att jag beundrar honom för att han vägrar ge upp bråkstakarna. Han tar lite över Haleys "tudorgirl" roll, fast i basket... Hjälpa andra in i det sista, och det gynnar samtidigt honom själv också. Liksom det gynnade Haley att hjälpa med läxorna, då hon hjälpte Nathan.
Det är rätt tydligt att Nathans vilja att hjälpa basketbråkstakar började med Quentin, som blev en snäll kille på grund av stödet som han fick, av bland annat Nathan.Ska försöka komma ihåg att lägga in trailern för avsnitt 21 innan nästa vecka... Påminn mig om jag glömmer!

Kommentarer
Siriporn

Ja, men jag har sett dom =) hehe

2009-09-13 20:21:21
http://ssschhh.blogg.se/
Leia

Jo, jag gillar att laga mat!

Gör du? =)

2009-09-13 20:23:48
http://leiabloggar.blogg.se/
S A N N A ♥

Bra med genomgång, dock tittar jag inte på OTH (:

Ja, det är lite kul, vill ju att i alla fall någon ska ha chansen att slippa betala (tyvärr har jag inte möjlighet att göra designer gratis)

2009-09-13 20:27:17
http://sannasrum.blogg.se/
emina -konst & kreativitet-

Tack så mycket^^oth är bra !

2009-09-13 20:55:44
http://eminacreations.blogg.se/
M i c k a

yepp, shrek är helcool :D

2009-09-13 21:06:13
http://annamariamikaela.blogg.se/
Angelica

Sv: Kom just hem från svärmor. Har käkat middag och sett på Kändisdjungeln när hovreportern Catarina Hurtig åt Varanpenis. Det var en syn kan jag lova!

2009-09-13 21:30:27
http://theangelic.blogg.se/
matilda

sv. åh tack ska avnända dem mer ;)

2009-09-13 21:33:36
http://apieceofsthlm.blogg.se/
Hanna

sv; haha okej ;)

jodå de är de väl, mensvärk bah x)

matilda - [maatilda.blogg.se]

hihi japp :D

2009-09-13 22:00:39
http://maatilda.blogg.se/
myrins ~

sv: ja! :)

sjukt bra är den ♥

2009-09-13 22:36:54
http://myrins.blogg.se/
sveaj

sv; hihi exakt! ;DOTH är så bra =)

2009-09-13 22:41:52
http://sveaj.blogg.se/
EMMEE

sv: jo.. ^^ bara bra!

2009-09-14 15:37:57
http://emmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0