Erat roligaste OTH-minne

Hej!



Jag skulle vilja veta DITT roligaste minne av OTH?
Det behöver inte vara ett avsnitt eller en scen (men sjävklart får det vara det också). Det kan vara när ni såg på OTH med någon och något hände, när någon berättade något om OTH, när ni lärde er något om OTH eller något annat!

Själv skulle jag inte kunna komma på ETT favoritminne (fast det skulle nog vara från någon dag i Wilmington), så om ni inte gör det kan ni berätta ett bra minne. =)

Kommentarer
Julia

Mitt favvo minne är när jag och mina kompisar skulle ha "sleep over" och jag tog med säsong 1 och vi sa att vi kunde väl se ett avsnitt iaf (de tyckte inte om oth då) och det blev bara fler och vi kunde inte sluta... Vi började kolla vid elva på kvällen och halv sju pausade vi och sov till nio innan vi började se igen! Så hela säsong 1 var slut vid tre ungefär (på eftermiddagen)... En rolig natt och nu älskar alla OTH! <3

2011-04-12 15:15:08
Vendela

Jag har en kompis som blev sjuk och hon hade typ sett halva säsong två, så hon lånade mina säsonger och fortsatte och kolla. När hon kollade satt troligtvis hennes bror med i vardagsrummet och när min kompis hade lagt sig på kvällen fortsatte han kolla hela natten (som hon sa till mig sen). Så han blev typ beroende och tyckte serien var jätte bra och han var typ 21årig. (:

2011-04-13 19:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0