Keith, Karen och Lucas

Tyvärr blir det endast ett inlägg idag (det här). Får jag tid lägger jag in ett inlägg till, men förmodligen kommer inte tiden finnas till. Ska vara borta hela dagen... Under dagen kan ni gärna titta på mina Wilmingtonbilder, läsa texterna och kommentera. :D Gör det genom att klicka på det röda i texten!

Det jag tänkte skriva lite om nu då är Keith, Lucas och Karen. Deras relation, både separat (Lucas och Keith, Keith och Karen, Karen och Lucas) och tillsammans alla tre är de så kärleksfulla. Keith älskade Karen LÄNGE, friade i säsong 1, och i säsong 3 var det hon istället som friade några avsnitt innan han dog. Deras kärlekshistoria varade inte länge (från de att Karen släppte in honom som sin stora kärlek) men den var väldigt vacker.







Karen och Lucas hade en väldigt bra mor och son relation under tiden de var med i OTH. Han var väldigt mogen gentemot vuxna och bortsett från sina misstag med Brooke och Peyton var/är han en bra människa. Han ville hela tiden väl och var aldrig ute efter att såra någon som behandlade honom bra. Det var nog mycket Karens förtjänst, och Keiths. Lucas uppväxt var fylld av kärlek, och hans äkta föräldrafigurer (Karen och Keith) lärde honom rätt och fel.



Keith och Lucas var pappa och son, fast han egentligen var Lucas biologiska farbror och aldrig hann adoptera honom. Lucas såg på honom som en pappa och Keith älskade Lucas som en son vad som än hände.


Kommentarer
andrea

hej!

du vet säkert om detta men Matt Barr(phsyco Derek) och Robbie Jones(Quentin) är med i Hellcats som går på kanal5!

2011-04-02 20:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0