Säsong 9

Här är beskrivningen för första avsnittet i säsong 9 (på engelska dock, säg till om jag ska översätta :)):

As Brooke and Julian begin to adjust to life with their new children, Haley and Nathan find themselves dealing with similar issues. Although they don't know it yet, faces from the past threaten to interrupt plans for all their futures. Meanwhile, a mysterious problem arises for Clay and Quinn.Lite svar på frågor om säsong 9: 

- Till er som har undrar när det har premiär i Sverige; Jag vet inget exakt datum än men jag ska försöka ta reda på det.. :) Jag skriver här när jag vet! :D Det har premiär i USA den 11/1 och de som vill se det redan dagen efter kan göra det på olika streaming-hemsidor. Ni som vill veta vart jag har sett amerikanska avsnitt (av tidigare säsonger) - MAILA mig på inte.lagom.liksom-89@hotmail.com så svarar jag :)

- Angående Lucas så kommer han vara med i ett avsnitt, närmare bestämt avsnittet Last Known Surroundings, som är avsnitt 7. :) Peyton kommer inte vara med, men de måste ju nämna henne... Så vi får nog veta mer om vart de åkte, hur de mår och vad de gör. :) Sawyer kommer nog vara hemma med Peyton tyvärr, det verkar inte som att hon är med. Men jag vet inte säkert.

Kommentarer
Anonym

Jag har aldrig fattat varför peyton och lucas slutade vara med i OTH..!!?? Var det för dem god, åkte iväg/flyttade, eller vad var det? ANÄLLA SVARA SÅ FORT SOM MÖJLIGTTTT!!1

2012-01-02 23:58:29
Anonym

jo sawyer kommer visst vara med för om man kollar på promon för säsong 9 då när lucas kramar jamie så ser man att han har en barnvagn med sig!

2012-01-03 17:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0